Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:03 - 13/04/2012

“Ο ΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ”: ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΥΑΛΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ (άρθρο από την ιστοσελίδα της Χ.Α):

Πριν καλά-καλά το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατικής δημοκρατίας θάψει οριστικά το πολιτικό πτώμα του ΛΑ(γ)ΟΣ και τον κωλοτούμπα αρχηγό του, αφού πρώτα ξεζούμισε τις πολύτιμες υπηρεσίες του, να σου κι έβγαλε νέο λα(γ)ό από το μαγικό καπέλο του. Και ιδού με την αποκριάτικη στολή του “πατριώτη” ο μεγάλο-μπουρζουάς  Πάνος !

Ποιός είναι ο μπούλης ο Πανούλης;

Ζάπλουτος από τα γενοφάσκια του, όπως άλλωστε οι περισσότεροι ομογάλακτοί του, αποφάσισε από την πρώτη νεότητα να διασκεδάσει την ανία και την πλήξη του με τον μόνο τρόπο που ένας άνθρωπος της σειράς του γνωρίζει, δίχως να αναγκαστεί να δουλέψει. Έτσι μπήκε στην πολιτική.

Καλλιεργώντας την γνωστή πρακτική των κομματικών μηχανισμών και των πελατειακών σχέσεων, αυτή που οδήγησε το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατικής δημοκρατίας στην πλήρη απαξίωση και την πατρίδα μας στην κατάρρευση, κατάφερε να εκλέγεται συνεχώς βουλευτής της ΝΔ επί σχεδόν είκοσαετία. Στη διάρκεια των χρόνων αυτών ήταν πιστός κομματικός στρατιώτης, συνένοχος σε όλες τις επιλογές του συστήματος που οδήγησαν την πατρίδα στο σημερινό αδιέξοδο.
Στα χρόνια της άνθησης του χρηματιστηρίου κατάφερε να πολλαπλασιάσει τον πλούτο του, τζογάροντας εκ του ασφαλούς και κερδίζοντας δισεκατομμύρια όταν ο αφελής και πάντα προδομένος ελληνικός λαός έχανε ολοσχερώς τις οικονομίες του. Καλά να πάθει. Ας πρόσεχε!

Τους τελευταίους πεντε-έξη μήνες, ο μπούλης ο Πανούλης οσμίζεται ότι η υπόθεση του μνημονίου όζει μπαρούτης κι αποφασίζει να το παίξει άντρας και πατριώτης. Αποσκιρτά λοιπόν το θηρίο από την παραπαίουσα ΝΔ του Σαμαρά, αυτήν με την οποία συνέπραττε είκοσι χρόνια τώρα στην εκθεμελίωση της πατρίδας και να σου ξιφουλκεί λαύρος κατά του μνημονίου. Που τσίπα ! πολιτικός γαρ.

Ο μπούλης ο Πανούλης, επιτέλους πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής. Είναι κομματάρχης ! Περισυνέλεξε τους άστεγους φυγάδες συναδέλφους του βο(υ)λευτές της ΝΔ, έτερους όψιμους αντιμνημονιακούς και σήκωσε μαζί τους την παντιέρα του πατριωτισμού, ζητώντας τι άλλο; Μα το μόνο που γνωρίζει να ζητά, την ψήφο των Ελλήνων.
Σαλονάτος, σελέμπριτι, με τις βίλες, τα κότερα και τα ελικόπτερά του, βυθισμένος μέσα στην γυάλα της μπουρζουαζίας όπου πέρασε ράθυμα όλη την ζωή του, παριστάνει ότι κόπτεται για τον εξαθλιωμένο Έλληνα, που βιώνει την οικονομική καταστροφή και την κοινωνική απαξίωση. Ο Πανούλης σαλπίζει την ανάσταση της πατρίδας!
Μπούλη Πανούλη, που παριστάνεις τον σωτήρα ενώ είσαι ολετήρας, δείξε πρώτος εσύ τον πατριωτισμό σου, πριν τον ζητήσεις από τους άλλους. Επίστρεψε πρώτος εσύ τα κλοπιμαία δεκαετιών στον δημόσιο κορβανά, προσφέροντας το μισό έστω της τεράστιας περιουσίας σου στην δύσμοιρη πατρίδα. Κι όταν το κάνεις, θα πιστέψουμε ότι κάτι άλλαξε σε σένα. Μέχρι τότε άσε τον πατριωτισμό σε αυτούς που έχουν την τσέπη αδειανή, μα την καρδιά γεμάτη από Ελλάδα !

Ο πατριωτισμός μπούλη Πανούλη θέλει κότσια λαϊκότερα

κι όχι αστούς σελέμπριτις με βίλες και με κότερα.

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*