Διαφημίσεις

«Ο Όμηρος είναι 4,5 ετών. Μαθαίνει από τον θείο του διάφορες λέξεις στα αρχαία χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Το βρίσκει μάλιστα και διασκεδαστικό και πολλές φορές τα λέει από μόνος του!

Τα λίγα αυτά ζώα ξεκίνησε να τα μαθαίνει πριν από τρεις ημέρες ακούγοντάς τα από μία φορά.

Ο λόγος που ανέβασα το βίντεο είναι για να δείξω την δεκτικότητα μαθήσεως των μικρών παιδιών σύμφωνα με τις επιταγές των μεγάλων και την πλήρη αποδοχή μέσα από την εμπιστοσύνη τους ότι αυτό είναι σωστό. Οι πάναγνες ψυχές των παιδιών είναι σαν καθαρά δοχεία που οι μεγάλοι γεμίζουν με τα δικά τους υλικά. Το κάθε παιδί δεν φέρει καμία ευθύνη για την μελλοντική του διαμόρφωση αφού εξαρτάται αποκλειστικά από τις πληροφορίες που δέχεται από το κοινωνικό του περιβάλλον.

Ο Όμηρος όταν θα πάει σχολείο θα του μάθουν άλλα…πράγματα.

Ας μην επαναπαύονται οι γονείς. Είναι και δική τους ευθύνη το μέλλον του παιδιού τους και έχουν υποχρέωση να αναβαθμίζουν τις γνώσεις των παιδιών τους και γενικά το ανθρώπινο είδος. Η ελληνική γλώσσα είναι ένα ισχυρότατο μέσο διανοητικής διάπλασης και ένας τρόπος να κρατηθεί ζωντανή η σύνδεσή με τους Έλληνες προγόνους μας.» (σχόλιο από το youtube)

Δείτε το Βίντεο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Ο μικρός Όμηρος λέει στα Αρχαία Ελληνικά τα ζώα Βίντεο”
  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ!!!!
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!! ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ!!!!
    ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ""ΕΜΒΟΛΙΟ"" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!

  2. ΜΕΡΙΚΕ ΑΡΧΑΙΑΙ ΛΕΞΟΥΛΕ ΠΑΡΑΛΗΛΟΣ ΠΑΡΑ ΛΗΛΟΣ ΠΑΡ ΑΛΗ ΛΟΣ ΠΑΡ ΑΔΗ ΛΟΣ ΠΑΡΛΟΣ ΑΔΗ ΑΛΗ ΠΑ ΡΑ ΔΗ ΛΟ ΠΑ ΡΑ ΛΗ Ο ΠΑΡΑΛΗΛΟ ΤΟ ΟΜΟΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑ ΡΑ ΔΗΟ ΠΑΡΑΔΗΛΛΟ ΠΑΡΑΔΗΜΟ ΠΑΡ ΑΔΗ ΣΟΣ

  3. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! Ποιος εκπαιδευτικός -μια άρχουσα τάξη, μεχρι τώρα- γνώριζε, ή εστω ασχολήθηκε μετο γεγονος – αξίωμα πως τα παιδια με ΔΥΣΛΕΞΙΑ βοηθούνται απίστευτα με την εκμάθηση της αρχαίας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ;;;; Ποιος το εφάρμοσε ή συμβούλεψε γονείς; Υγ:Πάραυτα να ευχηθούμε καλη τυχη σε ολους οσους ασχολούνται με την παιδεία σημερα

  4. δυστυχως τα σχολεια μας ειναι μια βαθια πληγη…. δεν υπαρχει πλεον ο δασκαλος που θα νοιαστει για σενα, ολα πλεον στο βωμο του χρηματος…

  5. Είναι τα αρχαία ελληνικά μια «νεκρή γλώσσα», ξένη προς τους νεοέλληνες; Γλωσσολογοι και ακαδημαικοι απαντουν : “OXI!!!” . Περισσοτερα εδω: http://bit.ly/160pb4Z

  6. Ντροπη στο παιδι και στην οικογενεια του.Τι φασιστικες νοοτροπιες ειναι αυτες;οταν λεει η Ρεπουση οτι τα αρχαια ειναι νεκρη γλωσσα ειναι νεκρη γλωσσα,παλιοφασιστες.Τι θελετε δηλαδη,να καταθεσει επερωτηση στην βουλη η μηπως να κανει δηλωσεις η Δραγωνα(αλλη αγαμητη σαυρα και αυτη),η μηπως να διαδηλωσουν οι αντιεξουσιαστες;Tα αρχαια ελληνικα ειναι νεκρη γλωσσα ,δεν θα το ξαναπουμε και πρεπει να μαθαινουμε τουρκικα.Α…και κατι αλλο,ειμαστε ολοι πακιστανοι!

  7. ΕΡΕΥΝΑ:ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ¨ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ¨ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ Κ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΧΟΛΟΛΟΓΟΙ.ΆΡΘΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ 23 / 2 /1997 "ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ¨. ΠΩΣ ΕΠΙΔΡΑ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΤΟΥ Σ ΦΑΛΙΤΣΗ ΙΑΤΡΟΥ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

  8. καλα νεα..πριν λιγα χρονια οι απ' εξω βαφτιζανε τα παιδια τους Σωκρατη κι Αριστοτελη (το κερατο μου μεσα),και εμας μας φωναζανε μπιλυ τσιλι τακη μακη σουλα κατσαριδακιαμου γλυκα (το κερατο μου μεσα)
    ..γμτ κερατο μου..μεσα

  9. Νομίζω ότι το σχέδιο των εχθρών του Ελληνισμού είναι να αποκόψουν τους Ελληνες από τους προγόνους τους. Δεν θα μπορεί κανείς νεοΕλληνας να διαβαζει τους αρχαίους Ελληνες συγγραφείς. Ετσι θα αποκοπεί από την αρχαία γνώση και σοφία. Αυτό ήδη έχει γίνει με την κατάργηση των τόνων και πνευμάτων και συνεχίζεται με την αλλαγή της ορθογραφίας.
    Τις προάλλες πήγα στο αρχαιολογικό μουσείο Αθηνων (πάω συχνά). Φυσικά μόνο ξένοι θαύμαζαν την αρχαία τέχνη. Με μεγάλη μου εκπληξη είδα μια νεαρή Ελληνίδα μητέρα με το μικρό γυιό της στην ηλικία περίπου του μικρού Ομήρου. Εδειχνε και εξηγούσε στον μικρό με μυθολογία. Της έδωσα συγχαρητήρια γιατί ήταν σπάνιο φαινόμενο. Ακόμα υπάρχουν Ελληνες. Δεν θα μας τσακίσετε.

  10. Γευματίστε το ήπαρ σας μικροσκοπικά ανθρωπάρια. Οράτε το μέλλον και ηλακτύστε ωσάν κύνες. Η γλώττα ημών παραμένει ζώσα. Η γλώττα υμών είναι δια την εκδήλωση που προέρχεται από το παν + άγυρις. Πείτε το ίδιο στα αλβανικά και τα τούρκικα αν μπορείτε.

  11. Δυστυχώς για την εβραία Ρεπούση (η οποία έχει και Τούρκικο διαβατήριο) η αρχαία Ελληνική είναι εμπεδωμένη στην νέα Ελληνική γλώσσα. Πρός μεγάλη της απογοήτευση ακόμα μιλάμε αρχαία Ελληνικά.

  12. Μεγάλη συγκίνηση… Πόσο σημαντικό για όλους μας να μεγαλώνουμε Έλληνες με μία γλώσσα επίκληση στο σύμπαν…. αυτή την επίκληση που φοβούνται τα ερπετά και τα υποχείριά τους βλ. Ρεπούση… Μπράβο Όμηρε και να θυμάσαι τους όφεις και τα οφίδια….

  13. Μπράβο στο παιδί κ στον θείο του! Αλήθεια ο Άδωνης ο υπέρμαχος της αρχαίας Ελλάδα που ειναι όταν ακούγετε ότι θά αφαιρέσουν τα αρχαία? Υγ. Τα τελευταία χρόνια ένα μέταλ συγκρότημα οι rotting Christ τα τραγούδια τους ειναι τα μισά στα αρχαία ελληνικά κ στα αγγλικά κ η θεματολογία τους αναφέρατε στην αρχαία Ελλάδα και ειναι αποδεκτά από το κοινό του εξωτερικόυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *