Διαφημίσεις

ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΡΑΣ ΡΕ ΗΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

34 σχόλια στο “Ο Κασιδιάρης κλώτσησε και σφαλιαρωσε εικονολήπτη και φωτογράφο”
  1. μακάρι να βρεθούν και άλλοι να σας αρχίσουν στις φάπες αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. όσο για την milf πόπη δεν μας είπε πόσα οικονομάει για να μην μιλάει.
    Χίλια μπράβο που τους έδωσε κλωτσιές. Εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του.

  2. Τωρα εγω θα φταιω αμα πω παλι "ν αγιασει το χερι σου!" και "το ποδι σου"? Και να μου το θυμηθειτε, θα ….τριτωσει!

  3. δεν υποστηριζω χρυση αυγη αλλα επειδη το θεμα με τους δημοσιογραφους εχει ξεφυγει για τα καλα το ευχαριστιεμαι οταν βλεπω να τις τρωνε!!! κι εγω μαζι τους! αντε γιατι οπως και οι πολιτικοι κι αυτοι θελουν κρεμασμα. σιχαματα σας βαρεθηκαμε πια!

    αλεξια

  4. ΗΛΙΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΜΗΣΕ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ

  5. Το οτι οι σειρηνες σκουζανε την ωρα που βγηκε η αποφαση τις ακουσατε ; ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΑ ΛΕΓΑΝΕ . ΤΟΥΣ ΑΜΩΛΗΣΑΝΕ , ΚΡΥΦΤΗΤΕ .

  6. 1:39 όλες τέτοιες ανώμαλες είστε! Μακάρι να τον παντρευτείς έχεις να χορτάσεις μπόλικο ξύλο!! Το τραβάει ο οργανισμός σου!!

  7. Ότι πολλοί δημοσιογράφοι είναι φερέφωνα και μεγάλη αληταρία δεν σηκώνει καμιά αμφισβήτηση.
    Ο τρόπος που συμπεριφέρεται όμως ο τύπος στους εργαζόμενους εικονολήπτες είναι κατάπτυστος.
    Αναρωτιέμαι τι θα κάνουν αυτοί οι γερμανοτσολιάδες αν ανέλθουν στην εξουσία.
    Όντας εθνικιστής πιστεύω ότι αυτοί οι τύποι καταστρέφουν τον Ελληνικό εθνικισμό με την συμπεριφορά τους και την εμετική τους δουλοπρέπεια και προσήλωσή στα χιτλερικά ιδεώδη.

  8. Μπερδευετε ολοι την πουτσα με την βουρτσα. Συγκρινετε τον οπερατερ των 700 ευρω με τον Καψη την Σταη και τον Χατζηνικολάου; αν ρε καραγκιοζιδες δεν ηταν εκει οι καμερες πως θα βλεπατε απο τον καναπε σας την χρυση κραυγη και τους συν αυτω; αντε απο εκει μαλακισμενα.

  9. 3.37 ΤΟ ΝΑ ΘΕς ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ . ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙς ΡΟΖΟΥΛΙΤΣΕς . ΕΠΙΣΗς ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΟΤΑΝ ΚΙΝΗΤΑΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙς ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙς ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕς ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ . Υ.Γ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ Χ.Α ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑς ΤΟΥ . ΞΕΡΩ ΟΜΩς ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟς ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Η ΙΔΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ . ΕΣΥ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙς ;

  10. 4.00 Αμα φτυσεις και κανεις και εμμετο , κανε και κακακια και μπορει να ξαλαφρωσεις . Περαστικα βρε .

  11. Εμενα 5.41 δε με νοιαζει που τους χτυπαει -τον χτυπησανε και τον χτυπανε πρωτοι αυτοι . Υπουλα , πισωπλατα και " δημοκρατικα "-αλλα το πως το κανει !!! Απαιχτος απλα . Αερας κι Ανεμος !!! Περπαταει και τσακιζει ! Αχ και να χαμε κι αλλα πολλα τετοια Αερικα κι οχι τυπου αρσενικα .

  12. για τη κλωτσια μαλακια εκανε αλλα για τη καμερα ο αλλος μπηκε μεσα στη μουρη του παραβιασε τ προσωπικο του χωρο καλα τ εκανε του μαλακα μας εφαγε ο πολιτισμος λες κ η κυβερνηση σαμαρα δεν ειναι τρομοκρατικη οργανωση αλλα αυτοι ειναι αλλο στισ καμερεσ εχουν τροπο.αυτη τη καριολα τη τσαπανιδου θελω να της σπασω τη μουρη, μεγαλη που….. οσο γαι τσ δημοσιογραφουσ απλα σιχαθηκα αυτεσ τις μερες.εκανε μπαμ οτι ηταν ολοι πληρωμενοι απο χιλιομετρα και καθομαι και πληρωνω εγω για να τ απαιρνει ο καθε μαλακασ βερικιος για να μου διαμορφονει αποψη και να μου κανει πλυση εγκεφαλου και να εξωτερικευω το θυμο πληκτρογοντας βρισιες και τη αποψη μου για το τι ειναι σωστο σε διαφορα σιτε.πως λεγετε αυτο
    ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!!!

    το μονο θετικο ειναι οτι εχω γκομενακι τουμπανο αυτη τη περιοδο , μελαχρινακι και δεν συμαζευται αλλιως και μενα να βγαινω ν κοπανω κοσμο με εβλεπα μαυτα που βλεπω.

  13. Μπραβο στον αγωνιστη Ηλια που καταφερε να χτυπησει εικονοληπτες των 600ευρω,αλλα με τους αλλους που τα περνουν χοντρα απο τα κοματα,τι γινεται?Μπραβο στην ΙΔΕΑ της ΧΑ που βαραει επιλεκτικα αλοδαπους και με τους υπολοιπους κανει Χρυσες δουλειες.Μια χαρα παιζουν τον ρολο τους,μπροστα ολοι ασχολουνται με τα θεατρα και πισω οι αλλοι κανουν παρτυ στη βουλη.Μπραβο ρε Ελληνα που τοσα χρονια ανεχεσαι την καταληση της δημοκρατιας απο το πολιτικο συστημα,γκρεμισαν την δημοκρατια και εμεις για να τους τιμωρησουμε χορευουμε στα ερειπια της με το να στηρηζουμε το φασισμο.Οτι να ναι ειμαστε…!!!

  14. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ . ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΡΟΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ , ΟΥΣΤ ΛΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

  15. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ .ΜΕ ΜΟΝΟΨΥΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΕΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ.Η ΜΑΓΚΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ.

  16. Ετσι να πεφτει και καμια ξαναστροφη να αναβουν τα αιματα χαχχχαχαχαχαχα. Λοιπον περα απο πλακα και μενα αν με ειχαν αδικησει και με ειχαν λιδωρησει ολα τα Μεσα Μαζικης Εξαπατησης ετσι θα φερομουν σε οποιον εβρισκα μπροστα μου. Και ειμαι και γυναικα. Ποσο μαλλον ο Λιας που ειναι και βαρβατεμενο αγορι

  17. 10.09 ποιος σου ειπε καλο μου οτι ξεχασαμε τα χαστουκια στον κανελο ; Ξεχνιουνται βρε χαζο αυτα ; Απλα συμφωνουμε γιατι σηκωσε πρωτη το χερακι και γιατι εχει βοθρο αντι για στομα και επιτελους βρεθηκε καποιος να της το κλεισει για λιγο . Τη χαρα μας δε για το γεγονος , τη δειξαμε αμεσως μετα στην καλπη , πραγμα που ξεχνας και πρεπει να το κοιταξεις γιατι εχεις κοντη μνημη .

  18. Μπράβο ρε Κασιδιάρη! Μιλάμε θελει μεγάλα αρχίδια για να βαρας πισώπλατα μεροκαματιάριδες που παιρνουν εντολές απο αυτους που ειναι μεσα στην Βουλη (και δεν έχεις τα αρχίδια να τους σπάσεις τα μούτρα). Δεν σε κατηγορώ για την Κανέλη. Καλα της έκανες. Δεν εχει το παιδι της να της λέει ΠΕΙΝΑΩ. Ομως, ο εικονολήπτης που χτύπησες εσυ και ο τόφαλος η γυναίκα του αρχηγού σου, ΕΧΟΥΝ παιδιά που λενε "ΠΕΙΝΑΩ" θελω αυτο θελω εκεινο και ο μπαμπάς τους λέει "ΔΕΝ ΕΧΩ"!

    Κανετε χρήση της λέξης Ελλάδα για προσωπικό όφελος. Φασίστες.

  19. φασιστες μην τρελαινεστε
    οσο ανεβαινουν τα ποσοστα σας
    τοσο θα κοβετε ψηφους απο το αδελφικο σας κομμα την νδ κτοσο θα ανεβαινει πρωτος ο συριζα.
    σε λιγο που θα παρει την εξουσια υπερ του λαου ο συριζα κ οχι υπερ των εφοπλιστων κ των αφεντικων,οπως η χ.α κ η νδ.
    θα τρεχετε κ δεν θα φτανετε,σας βλεπω απο καραφλες να αφηνετε χαιτη.
    μου αρεσει το πνευμα αλλυλεγγυης παντως που εχετε εσεις οι νεοναζι
    100 ατομα εξω απο τα δικαστηρια για τον αρχηγο σας ξ εχετε κ τους μπατσους με το μερος σας.
    χαχαχαχαχα
    μαγκες του πληκτρολογιου κ τπτ παραπανω
    θα πρεπε να ντρεπετε ο αρχηγος σας για τα πιστα πιονακια που κατεχει.

  20. ΣΥΓΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗ…!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ" ΟΙ ΟΠΕΡΑΤΕΡ ΤΟΥ REUTERS??????????????????? ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Δ Η Λ Α Δ Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. 4.02 " συγνωμη " που δεν τσιμπαμε να γινουμε σαν και σας και να καιμε κοσμο ζωντανο . Λυσσαξτε οσο θελετε , δεν τσιμπαμε , ετσι κι αλλιως ρεντανε αντιλυσσικο . Θα τη γλυτωσετε και θα γινετε συντομα κυβερνηση . Πολλα " φασιστικα " φιλια . Σας φιλω μπας και πλυθειτε . ΧΑ ΧΑ ΧΑ . Τα λεμε .

  22. Κοψε τα ναρκωτικά. Ειδες και το REUTERS εσυ απο πανω. Στο Mega δουλευει ο τυπος. Θελεις και το επίθετο του;

  23. Παιδια, για ξαναψαξτε το…… μας δωσανε την ειδηση, κι ολοι ψαρωσατε πως το παιδι με την καμερα ηταν Ελληνας, μεροκαμματιαρης, που το παιδι του πειναει, κλπ,κλπ. Του πρακτορειου Reuters ητανε! Ψαξτε το λεμε…. Αν αρχισετε να καταπινετε μικρες μπουκιτσες αμασητες, τι θα κανετε με τις μεγαλες που θ αρχισουν σε λιγο?

  24. 11:53

    ΟΛΟΙ οι εικονολήπτες και οι δημοσιογραφοι που φαγανε βρησιδια και φτησιματα και κλοτσιες και σκουντίγματα ήταν απο το reuters ρε καθηστερημένε; μαρεσει που πας να το παιξεις εξυπνος. φαε μεγαλη μπουκια εσυ και να σου κατσει στο λαιμο ρε βλακα. ε βλακα. λες και εχει σημασια σε ποιο μεσο δουλευει. βλακα…

  25. επειδη τα εχεις παρει στο κρανιο με τον πρετεντερη και τον καψη βαρας μπουφλες στους φωτογραφους και στους οπερατερ οτι να ναι….ψευτομαγκασ!!!

  26. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΑΠΕΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΩΝ.
    ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *