Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:38 - 12/12/2013

Ο θάνατος και η ζωή είναι μια μορφή σκέψης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο θάνατος και η ζωή είναι μια μορφή σκέψης: Μέχρι τώρα, όπως λέει η Σοφία, τα μόνα πράγματα από τα οποία δεν ξεφεύγεις είναι η ζωή κι ο θάνατος. Οι σύγχρονοι άνθρωποι, όμως, σήμερα, αμφισβητούν και τα δυο. Οι πολεμιστές πάλι όπως και οι φιλόσοφοι, τα αμφισβητούν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, τώρα, αρχίζουν να αφυπνίζονται και να συνειδητοποιούν, «δεν είμαι υποχρεωμένος να γεράσω και να πεθάνω». Τώρα και η ιατρική μας παρέχει ενδείξεις μέσω της γενετικής. Οι γιατροί μας λένε, «δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο άνθρωπος γερνά και πεθαίνει». Λες και γνωρίζουν άλλα σημαντικά ή λες κι αν γνώριζαν θα μας έλεγαν.

Ο θάνατος είναι μια ανοησία μια ψευδαίσθηση όπως και η ζωή. Κι αυτό, γιατί το ανθρώπινο σώμα αντικαθιστά όλα τα στοιχεία του οργανισμού κάθε επτά χρόνια. Ορισμένα στοιχεία του οργανισμού μάλιστα αντικαθίστανται κάθε χρόνο. Τα κύτταρα του δέρματός μας αντικαθίστανται κάθε μήνα.

Για το λόγο αυτό, οι γιατροί δηλώνουν, «είναι ανεξήγητος ο λόγος για τον οποίο το σώμα γερνάει και πεθαίνει, αφού κάθε στιγμή το σώμα μας δεν μπορεί να έχει ηλικία μεγαλύτερη των επτά ετών». Πόσο γερασμένος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος επτά ετών;

Ως εκ τούτου, συμπεραίνουμε πως εδώ υπάρχει ένας άγνωστος παράγοντας, ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με τις βιολογικές λειτουργίες. Καθώς λοιπόν όλο και περισσότεροι επιστήμονες μελετούν το ανθρώπινο σώμα, όλο και περισσότεροι επιστήμονες ομολογούν, «ο θάνατος είναι μια ανοησία, επειδή αντιλαμβανόμαστε τώρα πως το ανθρώπινο σώμα ήταν προορισμένο να αναπαράγεται για πάντα, με τέλεια κύτταρα, για όσο διάστημα θέλει ο άνθρωπος».

Μα το ίδιο λέει και η «αγαπημένη» μας Λασέρτα που τόσο πόνεσαν τα λεγόμενα της αυτούς που θέλουν να πιστεύουν πως είναι απόγονοι του Ζου-Ζου ή αλλιώς Δία. … μας φτιάξανε δεν είμαστε βιολογική εξέλιξη.

Όταν γεννιέται ένα κορίτσι, έχει αρκετά ωάρια στο σώμα της για να διαρκέσουν για τριάντα χιλιάδες χρόνια. Τι νόημα έχει να διαθέτει το σώμα της τόσα ωάρια, αν η μοίρα μας είναι να ζούμε μόνο πενήντα χρόνια; Διάβασα το άρθρο ενός επιστήμονα, ο οποίος γράφει πως όχι μόνο γεννιούνται οι γυναίκες με ωάρια αρκετά για τριάντα χιλιάδες χρόνια, αλλά και τα ωάρια αυτά αντικαθίστανται.

Δηλαδή, μπορεί να φτάνουν και για εβδομήντα χιλιάδες χρόνια.

Αρχίζει κανείς και αναρωτιέται. Κάποιοι επιστήμονες έχουν πει, «ορισμένα εγκεφαλικά κύτταρα ουδέποτε αντικαθίστανται». Τελικά, όμως, τώρα έχουν αρχίσει να αμφισβητούν ακόμα κι αυτήν την άποψη. Άλλωστε, άμα το καλοσκεφτείς, ακόμα κι αν δεν ανανεώνονται, ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε ποσοστό μόνο 6% των εγκεφαλικών κυττάρων. Τι γίνεται με τα υπόλοιπα; Προφανώς, ο προορισμός μας είναι να τα χρησιμοποιούμε, διαφορετικά δεν θα είχαν λόγο να βρίσκονται στον εγκέφαλό μας.

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, ο προορισμός της γυναίκας ήταν να χρησιμοποιήσει αρκετά από αυτά τα ωάρια, τα οποία μπορούν να διαρκέσουν για τριάντα χιλιάδες χρόνια. Τα ωάρια αυτά πρέπει να χρησιμεύουν σε κάτι.

Όλο και περισσότεροι επιστήμονες ομολογούν την αδυναμία τους να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο. Φαίνεται πως το ανθρώπινο σώμα ήταν προορισμένο να είναι αθάνατο. Μέσα από τις πιο θεμελιώδεις βιολογικές λειτουργίες του καταλαβαίνουμε πως το ανθρώπινο σώμα ήταν προορισμένο να είναι αθάνατο.

Κι έτσι, οι επιστήμονες θέτουν το ερώτημα,

«για ποιο λόγο γερνάνε οι άνθρωποι και πεθαίνουν;»

Η απάντηση είναι, «ο θάνατος είναι μια μορφή σκέψης» όπως και η ζωή

Απο κει και πέρα, είτε ερεύνησε να μάθεις γιατί και ποιοί σε εκτρέφουν σαν κοτοπουλάκι για τροφή αλλά και τι να κάνεις για να ξεφύγεις.

είτε μείνε όπως είσαι και γίνε κοπριά.

Η έννοια της Ατομικότητας είναι θεμελιώδης. Η θετική δράση πάντοτε ξε­κινά από ένα κέντρο, το Άτομο. Το κοπάδι (σύνολο, κοινωνία κτλ) είναι εχθρικό ή απλώς ακολουθεί.

Η Αθανασία ισχύει μόνο για το Άτομο. Το κοπάδι είναι πάντοτε θνητό.

Αντίθετα απ’ ό,τι θα φανταζόταν ένας αδαής, η εξατομίκευση, η δια­μόρφωση και εντατικοποίηση της ατομικότητας και η απομάκρυνση από κάθε έννοια κοπαδιού, αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για την δημιουργία ενός Ελεύθερου ανθρώπου. Το Ατομον είναι το κλειδί για την δημιουργία της υπέρ – οντότητας.

Το άρθρο είναι γεμάτο από συνδέσμους που τους πρόσθεσα για να κάνω το ταξίδι ποιό εύκολο αλλά και ποιό συναρπαστικό –λες και δε είναι από μόνο του- ψάξτε τους και βρείτε κι άλλους. Αν νομίζετε πως είναι δύσκολο σαν Σκέψη απλά κοιτάξτε γύρω σας και δείτε μόνοι σας ποιοι σας κλέβουν την ψυχή … αν και όσοι έχετε ψυχή!!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 12/12/2013 @ 9:56 ΠΜ

    Δεν πήραμε τα φάρμακά μας σήμερα έτσι;

  2. Ανώνυμος 12/12/2013 @ 10:16 ΠΜ

    Και οι φυλές στην ζούγκλα που έχουν άλλο τρόπο σκέψης γιατί επίσης γερνάνε και πεθαίνουν;

  3. Ανώνυμος 12/12/2013 @ 2:32 ΜΜ

    Σε ευχαριστώ φίλε μου..

    Simplicissimus

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*