Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

23 σχόλια στο “Ο Γ.ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ 85 ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ”
  1. Εχουμε πολυ δρομο ακομη με την κριση, δεν θα τελειωσει τοσο ευκολα διοτι η κριση ειναι πνευματικη και για να αποβαλεις ολα τα δαιμονια απο μεσα σου δεν ειναι ενα σ/κ υποθεση αλλα το ποσο πιστευεις οτι θα αλλαξουν ολα. Μην βαζετε χρονολογιες, ειναι σφοδρα εξευτελιστικο, τουλαχιστον για τους Γεροντες μας. Ο ιδιος ο Παισιος ειχε πει οτι οποιος μιλαει με ημερομηνιες να μην τον παιρνουμε στα υπ'οψην.

  2. Αλα λογια να αγαπιομαστε γιατι ρε μεγαλε δεν βοηθας κοσμο που εναι αρωστος απο καρκινο αφου ξερεις πολλα και εχεις κανει πολλες ερευνες μηπως τα αρπαξες να μηλας μεχρι εκει που σε περνει δεν ξερω ποιος εισαι και δεν με ενδιαφερει γιατι και εσει μου μου θυμιζεις κατι λαμογια σαν τον σωρα .το χασισελαιο με την μπυρα το πινετε πολυ εκει σαχλαμαρες .

  3. και ποιός είναι αυτός τώρα; κανένας κολητός του Πούτιν; ….. είναι φάτσα αυτή που πείθει; μου θύμισε λίγο Αβραμόπουλο…. (χωρίς μαλλιά)

  4. Παραμύθια λέει .. Λέει αυτά που θέλουν να ακούσουν οι άλλοι χωρίς να γνωρίζει τίποτα μόνο και μόνο για να κάνει εντύπωση .. Είναι ζήτημα το αν συναντησε ποτέ του τον Παϊσιο … Και αν ακόμα τον συνάντησε , όπως είπε και αυτός , τον έδιωξε άρον , άρον …

  5. Θα τα πάρουν όλα και μετά θα αρχίσει η ανάπτυξη … Με τι ..?? Με κοτρώνες …?? Στημένος παραμυθατζής είναι … Άμα τα πάρουν όλα θα πεθάνουμε από την πείνα …

  6. Ο γέροντας Παϊσιος,τον οποίο και επικαλείται ο εν λόγω κύριος έχει πει όμως κι άλλα. Όπως για παράδειγμα ότι θα γίνει πόλεμος, θα πέσει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα και μετά(!) απ΄αυτήν την "μπόρα" η Ελλάδα θα μεγαλώσει και θα διαπρέψει.
    Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε λοιπόν και αυτά.

  7. ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΙΕ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΑΛΙΑ

  8. Αυτα που αναφερει η αποκαλυψη,θα γινουν ειτε το θελουν καποιοι Αθεοι,ειτε οχι.
    Αλλα το να βγαινει ο καθε,αντε να μην πω,και να εξεφτελιζει προσωπα,διοτι ετσι θα τους βγαλουμε τρελους,διοτι προς τα εκει το πηγαινουν πολλοι,με την καθημερινη "ανακαλυψη" καινουριων προφητειων γεροντων της ορθοδοξιας…εμενα με αφηνουν αδιαφορο.Οσο καποιοι σκυλιαζουν και κοροιδευουν,εγω τοσο πιστευω οτι οντως ερχονται πολλα,και καποιοι μας κρυβουν πολλα.
    Απλα ο συγκεκριμενος ειναι φατσα για μπουγατσα.
    Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο,και ελπιζω το ξυραφι να μην κοβει πολυ!

  9. Το '86 μου είπε ο Παϊσιος να μην πιστέψω κάποιον που θα βγει το 2013 και μιλήσει για αυτά δήθεν που του είπε ο γέροντας το '85.

  10. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ…..ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ……ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ……ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ……ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ….ΚΑΘΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΣ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ….ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ…..ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ….ΑΔΙΚΟ ΣΠΕΡΝΕΙΣ….ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ…..ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ….ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ…..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ…..ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…..ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ…..ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ….ΔΩΡΕΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ….ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΖΗΤΟΥΝ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ….ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΛΕΦΤΗ….ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΑ….ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ…..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΝΟΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ

  11. Ο δικός μου γέροντας είναι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός και το Ευαγγέλιό του. Μετά η Κυριακή προσευχή που μας παρέδωσε να λέμε…..γεννηθήτω το θέλημά Σου. Και τέλος ο Γέρων Ποσειδώνιος ο Εφευρέτης του μηχανικού υπολογιστού με τα γρανάζια,που είπε "Το πιο καλό και απάνεμο Λιμάνι για τα συμβαίνοντα στον κόσμο είναι η πλήρης απάθεια για τα συμβαίνοντα",άρα πλήρη εμπιστοσύνη στο σχέδιο του Θεού, Τα υπόλοιπα είναι παμφόλυγες.

  12. Αν αυτός κάνει κομποσκοίνι, εγώ φτιάχνω πρόσφορα για την λειτουργία. Άντε χάσου Don Corleone!!

  13. Πρώτον, δεν μας λέτε ποιός είναι ο εν λόγω κύριος;
    έχει διαβάσει τα του Γέροντος Παισίου ;
    Έχουμε "πήξει" από δαύτους, ας κάνουν τελικά οι Τούρκοι με την υπόλοιπη συμμορία το επόμενο βήμα όσο γίνεται ποιό σύντομα, πριν η πουλημένη τρικομματική κυβέρνηση διαλύσει για τα καλά τις ΕΔ της Χώρας και τότε θα δούμε πόσα "τέτοια¨χωράει ο σάκος του κάθε ληστή-απατεώνα "φίλου-σύμμαχου" μας.
    Ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι αν ξεκινήσουν τώρα, δεν θα υπάρχει ούτε Γερμανία, ούτε ΕΕ και λοιπές παπαριές που μας καταλήστεψαν επί δύο αιώνες, μαζί με τους ντόπιους εθνοπροδότες.
    Όσο γιά τους και καλά "ψαγμένους" Ελληνάρες άστους αυτοί ήταν και θα είναι στην καρακοσμάρα τους….Απλά θα τους βοηθείσουμε να αποτοξινωθούν από την πολιτική μαλακία που τους δέρνει μιά ζωή !!!

  14. "Το πιο καλό και απάνεμο Λιμάνι για τα συμβαίνοντα στον κόσμο είναι η πλήρης απάθεια για τα συμβαίνοντα"…………………….

    Αυτό φταίει τελικά που είστε σα φυτά, δε ξεσηκώνεστε και περιμένετε να σωθείτε…… κι εγώ νόμιζα ότι φταίει η ελπίδα ότι θα σωθείτε από το Σύριζα αλλά όχι… και εδώ έχουν βάλει το χέρι τους τα παπαδαριά

  15. valkon

    Μεγάλη κουβέντα είπες μεγάλε!!! Νά ξερες τι είπες τώρα….

    Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στην αρχαιότητα θεωρούσαν ΥΒΡΗ την πρόβλεψη και παρόλο που η Αστρολογία ήταν η επιστήμη των επιστημών σε όλο τον αρχαίο κόσμο ΔΕΝ χρησιμοποιούνταν για πρόβλεψη. Συμβουλές και πιθανότητες (και όχι προβλέψεις) ζητούσαν να μάθουν στα μαντεία μόνο σε μεγάλα ή σημαντικά γεγονότα (πόλεμος, καιρός για σπορά ή συγκομιδή, αρρώστια, κ.λ.π.) για όλα τα υπόλοιπα αρκούσε να ακολουθούν τις συμβουλές και τις διδασκαλίες των σπουδαίων διδασκάλων προγόνων μας και έτσι έχτιζαν την ηθική, την αυτογνωσία και τις αξίες τους και βαδίζαν στη ζωή ενώ το Σύμπαν φρόντιζε με τα σχέδια του για το μέλλον των σωστών ανθρώπων.

    Αλλά από όταν προσκυνήσατε το δόγμα των κολοεβραίων, την αίρεση του Ιουδαϊσμού (η επιστημονική άποψη των Ιστορικών που παγκόσμια ισχύει) συνηθίσατε στις κατινιές και τις μαγγανείες τους, γεμίσατε ενοχές, ταπεινώνεστε καθημερινά και σέρνεστε με τα κεφάλια κάτω σε απόγνωση και παρακαλάτε για μια ……………… προφητεία!!!

    άσε τα φράγκα που σκάτε στους μελλοντολόγους …… (δεν εννοώ όχι απαραίτητα όσοι γράφετε εδώ αλλά γενικά μιλώντας)

    Η ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑ…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *