Διαφημίσεις

Η πραγματική θρησκεία του πατριάρχη και επίσημου ηγήτορα της ορθοδοξίας Βαρθολομαίου, δεν είναι πλέον ο Οικουμενισμός γνωστός αλλιώς και ως M.R.A. (=ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ) αλλά επικεντρώνεται και εκτρέπεται πλέον ανοιχτά σε ένα κλάδο της M.R.A. ήτοι προς την ειδωλολατρική ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!! (ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ-ΓΑ-ΜΗΤΗΡ-ΓΑΙΑ ΜΗΤΗΡ) Συμπροσεύχετε με άλλους άλλων θρησκευμάτων ομοιδεατών του (Ιουδαίων Ραββίνων-Παπικών-Θιβετιανών Μοναχών κλπ των δυτικών αξόνων ΗΠ.Ε.Ι. και Θ.Ι.Μ.) της ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ μπροστά όχι από τον χριστιανικό σταυρό αλλά από ένα είδωλο της ΓΑΙΑΣ(!!!).

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ως νεοθρησκείας της Νέας Εποχής και κλάδου του Οικουμενιστικού M.R.A. έχει τις ρίζες της στη θεοσοφία και στη θρησκεία του Μετρέγια με έδρα στη Δύση το TARA-CENTER ή TERRA CENTER ή ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΙΑΣ Λονδίνου και το Λούσις Τραστ(Λουσιφερ Τραστ)των ΗΠΑ.

Οι θεοσοφιστές Νεοεποχήτες του TERRA CENTER και οπαδοί του Μετρέγια διδάσκουν ότι οι ενσαρκώσεις του Μετρέγια προήλθαν αρχικά από τη Θεά Γαία. (Οτι γενήθηκε από τη Γαία!).

Η ίδια η ρίζα του ονόματος παραπέμπει στη ονομασία Μετρέγια=>Μητρέγια=>Μητρεγαία=>Μητέρα Γαία.

Το πρόσωπο που επιλέχθηκε από το θεοσοφικό TERRA CENTER να εκπροσωπήσει τον Μετρέγια είναι ο πρώην εβραιοινδός νύν εβραιοπακιστανός Σουφιστής Χαλίφης του Σουφικού Κινήματος Αχμαντίγια Ραχμάντ Αχμαντ.

Η θρησκεία του Μετρέγια σήμερα προωθείτε στον Ελλαδικό χώρο με δύο τανάλιες που σφίγγουν από 2 αντίθετες μεριές για να πετύχουν σύγκλιση.

Η μια τανάλια είναι η εκτροπή της ορθοδοξίας σε Σουφισμό “Λατρείας της Γαίας” εκ μέρους του Βαρθολομαίου (ως Παρωδία-Κοροιδία του Χριστιανισμού και εκτροπή σε πανθρησκεία-ειδωλολατρεία).

Η δεύτερη τανάλια απευθύνεται περισσότερο στους έλληνες που αγαπούν την αρχαία ελλάδα και το δωδεκάθεο, προωθώντας τους τον Σουφισμό με Ελληνικές Ρίζες σε ένα κράμα σχιζοφρένειας Χριστιανο-Δωδεκαθεισμού!

Η Πανθρησκεία φαίνεται ότι βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

Η Νέα Τάξη έχει δικό της ιερατείο, με αρχιερείς τα αφεντικά της, και ιερείς και διακόνους τους πολιτικούς που ανακάλυψαν ότι τα πάθη τους καλύπτονται καλύτερα από τους Νεοταξίτες.

Απλούστατα ενεργοποιήθηκε το πρότυπο της κοινής λατρείας του Μ.Α.Τ.Σ. (μεγάλου αρχιτέκτονα του σύμπαντος, κατά τους τέκτονες), για να διαμορφωθεί το εσχατολογικό κατασκεύασμα της Πανθρησκείας.

Η φωτογραφία είναι από το Ζ΄Οικολογικό συμποσίο, που έλαβε χώρα στη Γροιλανδία στις 06-13.09.2007. συμπροσευχόμενοι για τη σωτηρία δήθεν του πλανήτη από το “φαινόμενο του θερμοκηπίου”.

(Προωθώντας παράλληλα και την γνωστή τρομολαγνική απάτη των αρχισιωνιστών, περί φαινομένου θερμοκηπίου και παγκόσμιας υπερθέρμανσης)

Το να προσεύχεται ο Πατριάρχης μπροστά στη κρυστάλλινη σφαίρα – ομοίωμα της γης είναι παραβίαση της εντολής περί ειδωλολατρίας και ταύτισης με την Νέα Εποχή η οποία (όπως και αρχαίες ειδωλολατρικές θρησκείες) διδάσκει ότι η γη είναι ενσυνείδητο ον και λέγεται Γαία.
Επίσης οι συμπροσευχές με εκπροσώπους άλλων δογμάτων ή θρησκειών, απαγορεύονται ρητώς απο τους κανόνες της Εκκλησίας μας. Η ποινή είναι μία και μοναδική. ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ.

Μέχρι τότε οφείλουμε να διακόψουμε κάθε εκκλησιαστική επικοινωνία, με όσους έχουν άνάλογη οικουμενιστική συμπεριφορά.

Η εκκλησιαστική κοινωνία με τον Βαρθολομαίο δηλαδή είναι κοινωνία με τους αιρετικούς Παπικούς και Προτεστάντες αλλά και με τους Μουσουλμάνους, τους Εβραίους καθώς και τους Ινδουϊστές, Βουδιστές και όλες τις θρησκείες!

Για αυτό πρέπει οι Ορθόδοξοι να μην έχουν εκκλησιαστική κοινωνία με τον Βαρθολομαίο και τους Οικουμενιστές!

Σε ένα αμιγώς επιστημονικό συμπόσιο, τί γυρεύουν οι τελετές και οι συμπροσευχές; Απορίας άξιον…

Ή μήπως τα καλοπληρωμένα από το ελληνικό κράτος (και δεν ξέρω από ποιες άλλες πηγές…) συμπόσια αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ, αλλά κάτι άλλο;
Το “ουκ ελάτρευσαν την κτίσιν οι θεόφρονες παρά τον κτίσαντα” μόνο να το ακούει χοροστατών στην Ακολουθία του Ακαθίστου ξέρει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος;

Προς τι αυτή η σύγχυση μεταξύ επιστημονικού συμποσίου και λατρευτικών τελετών;

Μήπως γιατί έτσι πρέπει, ώστε να είμαστε σε συμφωνία με το πνεύμα του New Age και του politically correct που πουλάει σήμερα;

Ο ο κ. Βαρθολομαίος, καθώς φαίνεται ότι έχει μάλλον αποκηρύξει την Ορθόδοξη εκκλησιολογία στο πλαίσιο του ιδεολογήματος των “αδελφών Εκκλησιών” .

Οι δηλώσεις του, τα οικολογικά συμπόσια, που διοργανώνει, και όλη γενικά η δραστηριότητα του για τη σωτηρία του πλανήτη, αποδεικνύουν, ότι είναι κατάλληλος και άξιος για Παγκόσμιος Υπουργός Περιβάλλοντος, όχι όμως και για Πατριάρχης.

Μεριμνά και τυρβάζει περί το φυσικό περιβάλλον, και όχι περί το πνευματικό, όπως απαιτεί το αξίωμα του και η Εκκλησία.

Ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σωτηρία των δέντρων, των ψαριών και των παγετώνων, και λιγότερο για τη σωτηρία των ανθρωπίνων ψυχών.
Το αιρετικό και κοσμικό φρόνημα του τον εμποδίζει να διακρίνει την πραγματική αιτία της καταστροφής του περιβάλλοντος, που δεν είναι άλλη από την αμαρτία.

Η Εκκλησία έχει σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ανάγκη από ένα άγιο Πατριάρχη.

Και αντί τούτου το θερμοκήπιο του κόσμου, η Παγκοσμιοποίηση και η Νέα Εποχή της προσφέρει έναν «πράσινο» και πανθρησκειακό Πατριάρχη!

Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Ο Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται με 12 ηγέτες άλλων θρησκειών μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της “Θεάς” Γαίας)… στο “υπέρτατο Όν””
  1. Να μήν σας χαλάει. Πρώτα εξορίσατε την πατρώα θρησκεία διά της βίας και την αντικαταστήσατε με το υποπροϊόν του ιουδαϊσμού, τον χριστιανισμό. Και τώρα αφού επιτελέσατε το έργο τους θα σας πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες για την εγκαθίδρυση του γιαχβέ. Σας έπαιξαν μια χαρά οι πεφωτισμένοι και οι περιούσιοι. Βούρ για την στοά λοιπόν και αφήστε εμάς τους ειδολολάτρες (οι εικόνες που προσκυνάτε και φιλάτε και ενίοτε ασημώνετε και χρυσώνετε τι είναι αν δεν είναι είδωλα;) να διαδίσουμε το ΦΩΣ το αληθινό, το ΦΩΣ της Ελλάνιας.

    ΕΣΤ'ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ

  2. Και μήν ακούω για μητέρα γαία και ΔΗΜΗΤΗΡ (ΔΗΜΗΤΡΑ) αφήστε τα ιερά και όσια μας ύσηχα.

    Ο Maitreya, ο επονομαζόμενος, Λέων της Ιουδαίας του οποίου την έλευση περιμένουν εναγωνίως όλοι οι κρόνιοι αποστάτες εικάζεται ότι έχει ήδη γεννηθεί στην τεχεράνη.

    Ο αναμενόμενος μεσσίας θα κατάγεται από την γραμμή του Δαβίδ και του ΜΟυχάμεντ. Άλιστερ Κρόουλι, Νίκολας Ρόρικ, Μαντάμ Λεμπό, Π. Μάνλι Χάλ, ανοιξτε τα μάτια σας και ξεστραβωθείτε. Μόνο την θεοσοφία πετύχατε….

    https://www.youtube.com/watch?v=fvHD5dFiEPI

    http://www.maitreya.org/english/genealogy.htm

  3. 3.33
    ++++++++++

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ…..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!!

  4. ο Χριστιανισμος δεν εχει καμιαμσχεση με ιουδαισμο. Αντιθετα αυτοι θελουν να το ξεριζωσουν απο τη γη. Ο Χριστιανισμος δεν ειναι θρησκεία ειναι Πιστη το εισιτήριό εξοδου απο την φυλακη, το σπήλιο του Πλατονα. Οτι ξερουμε για Ελλαδα των προ Χρισου χρωνων τα ξερουμε απο κατι αντιγραφα και πολυ λιγα προτοτυπα. Πολυ απο τους μεγαλους προγωνους μας ηξεραν τι συμβενει και οτι ακομα και οι οντοτιτες που το παιζαν θεοι δεν ηταν παρα διαχειριστες του συστήματος,της φυλακης μας. Αγγελοι δεμονες ειναι ολοι μερος του συστήματος που μας κρατα δεσμιους εδω. Το συστημα της διτοτιτας του καλου και του κακου ειναι 2 πλευρες του ιδιου νομησματος. Ολοι και ολα ειναι δημιουργιες εωσφορου και χρειάζονται εμας σαν μπαταριες γιαυτους και την δημιουργια τους. Χριστος ανοιξε την πορτα εμεις το μονο που χρειαζεται να κανουμε ειναι να σηκοθουμε και ναβγουμε απο εδω.
    Γνωσεσθε την Αλήθεια και η Αλήθεια ελευθέρωση ειμας!!!

  5. οτι κασι να κανουνε ενας ειναι ο θεος,ενας και μοναδικος και ειναι για ολο τον κοσμο,οχι για τον μισο!!!οι γραφες τα γραφουνε αναλυτικα,τοσο που κατανταει βαρετο καποιοι ακομη να ψαχνουνται,για ολα λενε για οτι συμβαινει και για οτι ερχεται!!εμεις εχουμε ενα φοβερο οπλο,ακαταμαχητο,πιστη προσευχη,συμετοχη στα αγια μυστηρια της εκκλησιας μας!και για οσους προστρεξουν να μου πουνε οτι ειμαι μπεεεεε,οκ!!μακαριος ο φτωχος στο πνευμα

  6. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ… ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟ – ΠΡΟΦΗΤΙΕΣ… ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΙ ΠΑΤΗΡ ΠΑΪΣΙΟ… ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΛΑΙΚΟΠΟΥΛΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ "ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…

    ΠΕΡΙ ΔΕ ΤΗΣ ΓΑΙΑ- ΜΗΤΗΡ Κ.Λ.Π. ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙ;

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ… ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ!… ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΩΣΟΦΟΡΟ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ).

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ…

    ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ… Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ Ν.Δ. 1975 – 2008… ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΔΑΝΕΙΑ… ΣΠΙΤΙΑ… ΙΣΧΥΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΗ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 2009 – 20…. Γ@Μ@Τ@.

    ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ… ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ… ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2040… ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ! ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΡΑΝΟΣ! ΒΕΡΟΣ ΤΕΧΕΡΑΝΙΟΤΗΣ… Η ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ;

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ… ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΝΗΘΗΣΑΝ ΑΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ… ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΝΗΛΕΩΣ, ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, Η ΑΛΛΟΥΣ… ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!!!

    ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΗΜΟ… ΜΑ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ.

  7. Καταρχην καμμια πατρωα θρησκεια δεν εξοριστηκε και επικαλουμε συνεντευξη του Γενικου γραμματεα της Χρυσης Αυγης Ν.Μιχαλολιακου στην εκπομπη του Γιωργου Τραγκα χωρις αναισθητικο τον περασμενο χειμωνα.
    Προς τιμην του ο Κ.Μιχαλολιακος αναφερει οτι ηδη πολυ πριν τον Μ.Αλεξανδρο ξενα προς τον Ελληνισμο θρησκευτικα στοιχεια και θεοτητες ειχαν παρησφρυσει.
    Η ειδολολατρεια με το Δωδεκαθεο ουδεμια σχεση εχει με την προομηρικη πατρωα θρησκεια.
    Η προομηρικη πατρωα θρησκεια αναγνωριζε σαν Υπερτατη θεοτητα τον Δια η Ζευς η Δευς ο οποιος θεωρουνταν ως ο δημιουργος του συμπαντος κοσμου ηταν αυθυπαρκτος,αγγενητος αλλα απομακρος και οχι αποκεκαλυμενος.
    Το Δωδεκαθεο δεν ηταν τιποτε αλλο απο μια παραλλαγη της Αιγυπτιακης λατρειας η οποια ηταν και αυτη παραλαγη της Βαβυλωνιακης λατρειας.
    Η οποια προσπαθεια συνδεσης του δωδεκαθεου με την πατρωα θρησκεια εντασετε στο Δογμα της Νεας Εποχης και ουσιαστικα λειτουργει αποδομοντας και διαστρεφοντας την ιστορικη αληθεια ωστε πλεον ο Ελληνας αποκομενος απο την ΠΙΣΤΗ η οποια τον στηριξε διαχρονικα να γινει και αυτος αλλη μια μοναδα στο χωνευτηρι των λαων που αργα αλλα σταθερα προετοιμαζει τον ερχομο του ΝΕΟΥ ΦΑΡΑΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
    Ο ΝΕΟΣ ΦΑΡΑΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ θα επαναλαβει τα λαθη του προκατοχου του προσπαθωντας να υποδουλωσει το ανθρωπινο πνευμα αλλα η καταληξη του δυστυχως γι αυτον και ευτυχως για εμας προβλεπετε πολυ ασχημη.
    5-8-2013.8.40μμ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ και κατηγορηθεις ως ΜΑΣΩΝΟΣ-ΕΒΡΑΙΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ-ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ κ.τ.λ

  8. Εμείς οι Ορθόδοξοι, φιλάμε τις εικόνες για αυτό που απεικονίζουν και όχι για το υλικό τους ή κάτι άλλο… Όπως μια μάνα που φιλάει τη φωτογραφία του παιδιού της δεν την λες ειδωλολάτρησα, έτσι και αυτό. Όσο για τον Βαρθολομαίο, δεν μας σοκάρουν αυτές οι φώτο που βλέπουμε, μιας και Οικουμενικός Πατριάρχης είναι μόνο ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Όλοι οι υπόλοιποι (δεσποτάδες, μητροπολίτες, κλπ) που έχουν αξιόματα, είναι το λιγότερο πλανεμένοι, αφού ο Χριστός δεν μοίρασε ποτέ αξιόματα, ούτε είπε ποτέ εσύ θασαι ανώτερος απτον άλλον. Οπότε ο Βαρθολομαίος είναι απλά ένας πλανεμένος παπάς και τίποτα παρα πάνω. DIV

  9. Άγιος Πειραιώς: «Σατανολάτραι, Εωσφορισταί, Βεελζεβούλ, Βελίαλ, Μπαφομέτ, Αββαδών»

    Εις τον φρικώδη εωσφορικό τεκτονισμό […] ή προσελάβατε εις την σκοτεινή μασονική στοά έναν ριψάσπιδα που εζήλωσε τον κλήρο του Ισκαριώτου Ιούδα [και] έχει την ανανδρία και την ακροτάτη ευτέλεια να παραμένη στο φως της ημέρας Αρχιερεύς του Θεού του υψίστου και στο σκότος της νύκτας μύστης της διαβολικής και εωσφορικής μασονίας […] είναι η φωτογραφία – η έγχρωμη φωτογραφία – του θεού της Μασονίας Μ.Α.Τ.Σ. (Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος) σε όλα του τα ονόματα: Εωσφόρος Διάβολος, Σατανάς, Βεελζεβούλ, Βελίαλ, Μπαφομέτ, Δαίμονας κ.α., όπως αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη. […] Η μοίρα λοιπόν της Μασονίας […] καθιερώνει ως θεό της Μασονίας τον Εωσφόρο ή Σατανά ή Διάβολο! […] οι μασόνοι των Στοών μπλέχτηκαν στα ήξεις αφήξεις της αμπελοφιλοσοφίας της Μασονίας, της Θεοσοφίας, του αποκρυφισμού, του Πνευματισμού, της Μαγείας! […] Εκείθεν δε προήλθεν η θεότης με κεφαλήν Τράγου, αδελφή Θεότης του προιστορικού Όφεως και του Φωσφόρου, του κομίσαντος το Φως, τον οποίον οι Ποιηταί μετέβαλον εις τον μυθικόν Εωσφόρον (Lucifer)»! […] οι σατανοεμπευσμένες πλάνες σας […] στο μονόδρομο του Σατανά […] Μιά παγίδα καθαρά σατανική […] ψάχνεις να βρείς την αλήθεια στους γραιώδεις μύθους της Ειδωλολατρείας […] Καθαρά σατανιστική διδασκαλία! […] να βρούν την αλήθεια στο δρόμο του Εωσφόρου […] θα καθιερώσουν σ’ όλη τη γη την λατρεία του Εωσφόρου, «καταρρίπτοντες την τυραννία του Αδωνάι»! […] καθαρά σατανογέννητη […] δείγμα φανατισμού και σατανισμού […] να πιστέψουν στον Θεό της Μασονίας Εωσφόρο, Διάβολο και Σατανά! […] απλώθηκε στον κόσμο και στην Χώρα μας η Σατανολατρεία και όλη η θρησκευτική υποκουλτούρα της Ειδωλολατρείας, της Θεοσοφίας, της Μαγείας, του αποκρυφισμού, του Πνευματισμού, της Αστρολογίας, της Νέας Εποχής κ.α.! […] η Μασονική Εωσφορική Ιερωσύνη […] της σατανολατρείας της Μασονίας , […] κύριοι του Υπάτου Συμβουλίου αποδεικνύεσθε Σατανολάτραι και Εωσφορισταί!

  10. ελα χεστηκαμε για τις μαλακιες που λενε οι ειδωλολατρες, απορω που καθεστε και απαντατε κιολας. Εδω υπαρχει σοβαρο θεμα, ο πατριαρχης ειναι αιρετικος αν συμπροσευχεται με αιρετικους. πρεπει να οργανωθουμε οι χριστιανοι ωστε να μην αφησουμε να μας περασουν τιποτα περιεργα στη πιστη μας.

  11. ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ….ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ.ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ….

  12. ρε κατι πραματα με αυτες της θρησκειες,με το ετσι θελω να φτιαξουν κατι ακομα.δεν μας φτανουν αυτα που εχουμε θελουμε κι αλλα.

  13. όλες οι θρησκείες κυρήσσουν ότι για όλα υπεύθυνος είναι κάποιος άλλος ισχυρότερος από εμάς τους ίδιους. Ελέω θεού και καλά στεφόντουσαν οι βασιλιάδες, αφου είχαν σφάξει τους προηγούμενούς τους. εμάς, τι μας χρειάζονται οι θρησκείες? μαγαζάκια που πουλάνε τρέλα στους αφελείς είναι όλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *