Διαφημίσεις

Όταν κάποιος ακούει τον όρο “Δελφοί” φαντάζεται ότι μιλάμε περί του “δωδεκαθέου” το οποίο ουδέποτε υπήρξε όπως κάποιοι θέλουν να το προωθούν σαν τους θεούς δηλαδή που έφτιαξαν τον κόσμο.Εν πάση περιπτώσει όταν κάποιος ακούει τον όρο Δελφοί στο μυαλό του έρχονται διάφορα πράγματα , Ποίοι είναι όμως οι “Δελφοί” ; Το να δοθεί απάντηση σε αυτό είναι αρκετά πολύπλοκο.Ωστόσο τους “Δελφούς” αποτελεί μόνο η Δελφική Αδελφότητα.

Τι είναι λέει πάλι αυτό ; Οργάνωση δωδεκαθειστών ; Χαχαχα , σε καμία περίπτωση. Αφήστε με να σας πω λίγα λόγια για το τι είναι η Δελφική Αδελφότητα.

Η Δελφική Αδελφότητα ιδρύθηκε από τον Φοίβο Απόλλωνα αμέσως μετά την Νίκη των ΕΛ των Ολυμπίων Δηλαδή θεών που ζούσαν στην ΕΛ – ΛΑΣ ( Γη , Εδρα των ΕΛ) , Και παρεμπιπτόντως δεν είναι ούτε ΣΕΛΛΑΣ ουτε ΧΕΛΑΣ ούτε τίποτα ήταν είναι και θα είναι ΕΛ- ΛΑΣ.

Ιδρύθηκε λοιπόν απ τον Απόλλωνα μετά την Συντριπτική ήττα των Νεφελίμ η αλλιώς Τιτάνων και το κλείσιμο τους στα Τάρταρα. Τα Μέλη της ήταν μόνο ΕΛ Ολύμπιοι δηλαδή θεοί αφοσιωμένοι στον Απόλλωνα , και ο κύριος σκοπός της Αδελφότητας ήταν να επιβλέπει την ενεργειακή ζεύξη του Ήλιου με την Γη.

Η Ενεργειακή Ίνα που συνδέει τη Γή με τον Ήλιο και τροφοδοτείται με Ενέργεια ο Πλανήτης μας βρίσκεται στους Δελφούς και συγκεκριμένα στον Ιερό Βράχο των Δελφών.Γιαυτό και η Αδελφότητα αυτή των Ολυμπίων ΕΛ ονομάστηκε Δελφική Αδελφότητα και οι Δελφοί “Ομφαλός της Γής”Με τον καιρό στην Αδελφότητα αυτή άρχισαν να συμμετέχουν ημίθεοι και αργότερα Έλληνες που όλοι είχαν πολύ συγκεκριμένες αποστολές.

Όταν οι ΈΛ έφυγαν απο την Γή για το Τριπλό Άστρο του Σειρίου η Αδελφότητα συνέχισε να υπάρχει και μετέφερε την δοιήκηση της στις οχυρές υπόγειες εγκαταστάσεις των ΕΛ στον Όλυμπο.Και η Αρχηγεία καθώς και η δοιήκηση της δόθηκε στον Μέγα Πολέμαρχο του Θεού.

Από την Άλλη είναι η “Σιών” , Έχει λέει να κάνει με τους Πολυ κακούς Εβραίους που θέλουν να κυριαρχήσουν στον Πλανήτη ; Χαχα εννοείτε πως όχι.

Η Σιών είναι το σύνολο των Αδελφοτήτων του Σκότους μαζί με τους Νεφελίμ τον Σαμαέλ – Σατανά – Διάβολο και την Λίλιθ Λαμασθού. Επίσης μέρος καταλαμβάνουν και οι Νάχρμπεν ( Δαίμονες) που είναι ταγμένοι καθαρά στον Διάβολο .Ανέκαθεν Όλοι αυτοί έκαναν σχέδια για να κυριαρχήσουν στον Πλανήτη και στο Σύμπαν ολόκληρο ο καθένας για τους δικούς του σκοπούς.

Τις περισσότερες φορές ο καθένας ήταν μόνος του και μόνο άμα υπήρχε συμφέρον ζητούσε βοήθεια η συμμαχία απ τον άλλον.Αν βέβαια εξαιρέσουμε Κάποιους Βασιλείς των Νεφελίμ που δουλεύουν για τον Σαμαέλ υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν δέχονται τον Σαμαελ ούτε τον Αντίχριστο να βασιλεύσει στον κόσμο.Οπότε η όποια συμμαχία ανάμεσα στον Σαμαελ την Λίλιθ και τις Αδελφοτήτων του Σκότους δεν ήταν και είναι παρα μια λυκοφιλία.

Όταν λοιπόν οι Νεφελίμ κάνανε μια “αταξία” στο σύμπαν κάποιος έπρεπε να επέμβει για να την διορθώσει , Η πρωτού το κάνουν οι Νεφελίμ να τους εμποδίσει .Τότε αποστέλλονταν οι λεγόμενοι “Γουναράδες” η αλλιώς Del-hunters . Σε όλο το Σύμπαν δόθηκαν αμέτρητες μάχες σε αμέτρητους κόσμους ,Δεν ήταν και λίγες οι φορές όπως στο C.E.R.N για παράδειγμα που στάλθηκε ο ίδιος ο Πολέμαρχος του Θεού για να τους χαλάσει την μπουγάδα.

Ο Πόλεμος Με Υπερτεχνολογία η Χωρίς , Με Σπαθιά η όπλα λέιζερ ο ήταν πάντα ο ίδιος.

ΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΙΩΝ

Φτάνουμε στην Τελική Κορύφωση των γεγονότων,Όλοι το νιώθουμε με τον έναν η τον άλλο τρόπο.Όλοι το βλέπουμε ότι δεν πάει άλλο,Όλοι το βλέπουμε γύρω μας και το βιώνουμε καθημερινά.

Έτος 2013 – Ο Κόσμος Σήμερα

Εν Έτη 2013 Περπατάς σε έναν πολυσύχναστο δρόμο παντού βλέπεις αγχωμένα πρόσωπα , στεναχωρεμένα , σκεπτικά , απελπισμένα, χωρίς καμία διάθεση , άδειοι άνθρωποι που πάνε σαν κουρδισμένα ρομποτάκια , χωρίς συναισθήματα μουντοί άχαροι,Η Φτώχεια κυριαρχεί,το μίσος επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι ούτε τους εαυτούς τους δεν μπορούν να εμπιστευτούν πλέον.Άγχος για φόρους,Άγχος για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα..Κάθε έθιμο έχει πλέον καταπατηθεί και η ιδέα του δήθεν “φιλελευθερισμού” των Νεφελίμ και του Σατανά κυριαρχεί.Όσον αφορά την εκπαίδευση υπάρχει απλά χάος.

Τα παιδιά μαθαίνουν για έναν καλό ΟΗΕ και για μια καλή παγκόσμια κυβέρνηση που πρέπει να έρθει για να ομαδοποιηθούν οι λαοί και όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα.Επίσης μαθαίνουν για μια “υπερθέρμανση”του πλανήτη και ότι εμείς φταίμε γιαυτό και οτι θα ήταν πολύ καλό εάν μειωνόταν ο πληθυσμός.Η Ιστορία και ιδιαίτερα η Ιστορία των Ελλήνων έχει παραχαραχτεί σε μέγιστο βαθμό.Η Νεολαία οδηγείτε στην καταστροφή,μέσα από τραγούδια,παιχνίδια,και τηλεόραση.Οι Έλληνες ξέχασαν ποιεί είναι και απο πού έρχονται , Υπάρχουν γενιές ολόκληρες Ελλήνων που μεγαλώνουν μακριά από Αξίες και παραδώσεις , και ουτε δείγμα πατριωτισμού.Πλέον το Hollywood προβάλει χωρίς καμία σκέψη τους Νεφελίμ Μέσα από ταινίες όπως Twilight,Underworld,και η λίστα συνεχίζεται.

Η Τεχνολογία του Κακού,Αυτη του Ρεύματος και του Ηλεκτρισμού, βασιλεύει παντού και σχεδόν οι περισσότερες προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας έχουν αρχίσει να επαληθεύονται.Στο θέμα της θρησκείας έχουν προωθήσει την Άποψη οτι όποιος πιστεύει στο Θεό είναι η τρελός η Παλιομόδήτης.Ταυτόχρονα η Πανθρησκεία και πολλές βλακώδεις θεωρίες όπως αυτή του Δαρβίνου της εξέλιξης του πιθήκου έχουν προωθηθεί.Όσο αφορά την χώρα μας συγνώμη που σας το λέω άλλα δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός ο οποίος να μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από κει που βρίσκεται.

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11-11-11.

Το σχέδιο του Σαμαέλ και των Νεφελίμ της Νέας τάξης , της Σιών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Στις μέρες μας θέλουν να φέρουν την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση εφαρμόζοντας όμως πρώτα στο Maximum την Ατζέντα 21 και τον Κώδικα Allimentarius.Όταν κάθε άνθρωπος δεν θα έχει σπίτι και θα είναι κυριολεκτικά στο δρόμο η μόνη λύση θα είναι το τσιπάκι.Τότε θα εμφανιστεί η Λεγόμενη Μητρική Εταιρία.Σε αυτο η Ρωσία θα αντιδράσει κάθετα και έτσι θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.Θέλουν όμως να φέρουν αυτην την κατάρρευση σιγά σιγα με σίγουρα βήματα γιατι δεν τους παίρνει να ξανά-αποτύχουν.

Η Τελική Μάχη είναι Κοντά και θα δοθεί στο Αραντίς στην Γενέτειρα θεών και ανθρώπων
Αυτός είναι ο όρος που έχει τεθεί και απο της 2 πλευρές , Μέχρι τότε οι Νεφελίμ εξουσία να μπουν στο Αραντίς ΔΕΝ έχουν, Το δικαίωμα να μπουν στο Αραντίς θα πρέπει να το κερδίσουν.

Ήρθε η ώρα πλέον για την Τελική Γνώση

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ !

ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

“ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΜΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ , ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ-ΣΑΤΑΝΑ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ

Η ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ , ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

Συνωμοσιολογία, είπατε; Ναι, φυσικά …

-Όταν μιλάγαμε για Ψεκασμούς , οι περισσότεροι λέγανε ότι είναι Συνωμοσίες
Αποδείχθηκε οτι είχαμε δίκαιο

-Όταν μιλάγαμε για Ατζεντα 21 όλοι λέγανε οτι πρόκειται περί φαντασιώσεων για να πουληθούν βιβλία.Πάλι δικαιωθήκαμε

-Όταν λέμε για τους Νεφελίμ για τους οποίους υπάρχουν τόσα μα τόσα στοιχεία από τις γραφές, Απο χειρόγραφα του Αγίου Όρους ,από χειρόγραφα της Ανατολής,Από τα Αρχαία Ελληνικά κείμενα..Πάλι μας λένε γραφικούς..

Σκεφτείτε λίγο γιατί να τους ενοχλεί που μιλάμε για τους Νεφελίμ στον κόσμο ; Εαν για παράδειγμα εγώ ήμουν πολιτικός η πλούσιος επιχειρηματίας και είχα κάνει λαμογιές και είχα φάει λεφτά , Εαν έβγαινε κάποιος και έλεγε οτι ολα τα κάνουν οι Νεφελίμ , Εγω θα έπρεπε να τον κάνω άγαλμα γιατί θα το χρέωνε σε αυτούς και εγω θα την έβγαζα λάδι,Ποιούς όμως ΠΟΝΑΕΙ και μάλιστα Πολύ να μιλάμε για τους Νεφελίμ εάν όπως λένε αυτοί δεν υπάρχουν και είναι της φαντασίας ;;;

Βλέπετε η λοιπόν οτι Η Συνωμοσιολογία πουλάει, Αλλά η Αλήθεια ΠΟΝΑΕΙ!

Εμένα προσωπικά

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΣΑ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ

ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ

ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΘΡΟ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ¨, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ¨ΞΥΠΝΙΟΣ¨ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ¨ΟΝΕΙΡΟ¨ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ¨ΚΟΙΜΗΘΕΙ¨ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ¨ΑΠΑΤΗΛΟ ΟΝΕΙΡΟ¨ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ

ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ

ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ
ΝΥΝ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΣΤΙ †

-Μετα τιμής Και μετα Δόξης Χριστού

Νεκτάριος Αντινεοταξίτης.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

26 σχόλια στο “Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ – ΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΙΩΝ”
  1. και η γνωστη σε ολους Λιακοπουλειαδα,καλα κρατει…

    μ αρεσει που ο εβραικος χριστιανισμος-σιωνισμος,γινεται αχταρμας
    με τον Ελληνισμο..

    αποφασισε η θα εισαι με τον εβραιο-σιωνιστη γεσουαχ ,η

    με τους ΕΛ-ΛΗΝΕΣ.

    2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη δεν χωρανε

  2. ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΑΓΟΡΙΝΑ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΥΠΩΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ; ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕΣΩ ΟΦ-ΣΟΡ ΛΑΜΟΓΙΕΝ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΡΙΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΨΕ ΡΑΨΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΤΡΙΛΟΓΙΕΣ, ΑΣΕ ΜΠΟΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ… ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΘΟΛΙΚΙΣΜΟΥΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛ-ΛΑΣ ΕΛ-ΛΑΣ!

  3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
    ΧΑΘΗΚΕ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!
    ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΩΣΤΑ!!!

  4. Αχταρμάς. Πραγματικά γεγονότα ανακατεμένα με φαντασιοπληξίες και ιδεοληψίες. Αντε να βγάλει άκρη ο αναγνώστης. ΄Η μήπως πρέπει να παραμείνει μπερδεμένος;

  5. Στην κοσμοθέαση των Ελλήνων ως ενεργούμενα, όπως του Ηράκλειτου, του Σωκράτη, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Πλούταρχου, η έστω του Θουκυδίδη… ΔΕΝ υφίστανται σιών, η συών. Τώρα το γιατί υφίστανται σιών, η συών (και όχι μόνο) στην κοσμοθέαση των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων, αυτό είναι κάτι προς ψυχιατρική και ψυχοπαθητική διερεύνηση. Βεβαίως ο Αισχίλος (όπου δεν ήταν ελλαδέμπορος), στις Ικέτιδες, δεν αναφέρει ότι ο Ορέστης πήγε ως Ικέτης στην σιών, η έστω στην συών… αλλά στον Απόλλωνα και στην Αθήνα.

  6. Μπραβο φιλε μου και οποιος ΕΠΙΑΣΕΝ , ΕΠΙΑΣΕΝ . Οποιος παλι οχι , ας αναλωνεται σε εξυπνακιστικα σχολιακια . Μια χαρα ειναι κι αυτα καπως πρεπει και να διασκεδαζουμε . Και παλι μπραβο σου , πολυ ωραιο πραγματικα .

  7. ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!!
    ΕΔΩ ΣΑΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.
    ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΕΩΣ,ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ;;;;
    ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΑΝΤΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΔΑΙΜΟΝΟΛΗΨΙΑΣ.
    ζΗτΩ η ΤρΕλΑ

  8. Έλα ντε , διάβαζα το κείμενο , εκεί που έχει γραφτεί …και η δοιήκηση της δόθηκε στον Μέγα Πολέμαρχο του Θεού…. πήγα στο τέλος και περιμένα να δω το όνομα του Λιακόπουλου.

  9. Λοιπόν αγαπητοί μου,το dna των Ελλήνων πρέπει να έχει όντως μεταλλαχθεί.Επαϊοντες επί παντός επιστητού,με αμετακίνητη σκέψη και πεποιθήσεις όπως όλοι οι ηλίθιοι.Ακόμη και ο Σωκράτης δεν δήλωνε "έν οίδα ότι ουδέν οίδα" από ταπεινοφροσύνη αλλά γιατί όσο πιό πολύ ερευνάς,τόσο πείθεσαι ότι η πραγματική ζωή στον πλανήτη και το διάστημα είναι κάτι ξέχωρο από από το matrix των όσων γνωρίζεις,του life style που σου επιβάλλουν και γενικά ότι απενεργοποιεί τον εγκέφαλο σου.Θεωρητικά γνωρίζουμε ότι είμαστε στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας.Ναί; Έτσι είναι; και τότε γιατί τα αρχαιολογικά ευρήματα που μιλούν για απίστευτη τεχνολογία και που προέρχονται από διαφορετικές γεωλογικές περιόδους της terra ανάγονται άμεσα στην σφαίρα της συνωμοσιολογίας;Γιατί όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα,τα τρώει το μαύρο σκοτάδι και ξένες υπηρεσίες τα παίρνουν υπό τον έλεγχο τους;Τα αγρογλυφικά; Οι δηλώσεις Μεντμέντεφ περί ύπαρξης οντοτήτων περίπου όπως το men in black ,ήτανα κρύα αστειάκια να περνάει η ώρα.Να έχει κάτι μπροστά στα μάτια σου και να μην το βλέπεις γιατί η γνώση και η λογική σου δεν το επιτρέπουν.Αλλωστε ήσουν και θα είσαι ο"χρήσιμος ηλίθιος" που θα ασπαστεί ότι τα ΜΜΕ του πασάρουν γιατί συνάδει με την δική του λογική.Και όλη η παράνοια ,η υποδούλωση κρατών και η εξαφάνιση εθνών με κύριο μαέστρο το τραπεζικό σύστημα γίνεται μόνο και μόνο για την απληστία των αρρωστημένων καθαρμάτων που κινούν τα νηματα;Βολική εξήγηση και σε γλυτώνει και από το διάβασμα και την πολλή σκέψη γιατί τρώει τον αφέντη.Το troll hunter το είδε κανείς;την Αυστραλιανή ταινία (έρευνα ντοκυμανταίρ )the tunnel; Μπά έεε.Η Ελληνική σκέψη δεν βάζει κάγκελα.Δεν απορρίπτει ούτε και ασπάζεται τίποτα.Ερευνά όμως τα πάντα.Τα διασταυρώνει,τα συνθέτει,βγάζει συμπεράσματα,γνωρίζει ότι εάν και όταν έρθει η ώρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις όποιες γνώσεις.Και είναι γεμάτη αμφιβολίες.Γιατί ο πλανήτης και το σύμπαν είναι ασσύληπτος σε μυστήριο,σοφία,γνώση που κάποιοι φυλάσσουν επιμελώς για τον εαυτό τους,φροντίζοντας να σε ταϊζουν αυτό που σου αξίζει και που δεν σε ξεχωρίζει από τα λοιπά βοοειδή,σκουπίδια.Σε σκοτώνουν και εσύ λές φταίει ο διπλανός σου,ή ο πολιτικός μαριονέτα .Ποτέ σου δεν βλέπεις πίσω από την κουρτίνα.Ποτέ σου δεν κοιτάζεις αλλού από όπου σου δείχνουν.Γιατί ξέχασες να σκέφτεσαι.Αυτό σημαίνει την νίκη για εκείνους και γι αυτό σε εξευτελίζουν.Γιατί εξουδετέρωσαν τον αιώνιο εχθρό τους αφού" Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογεννεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον.
    Λογισμών αποτίκτουσα οικειούμενον, επιστήμη.
    Ποιά σκέψη και ποιά λογική βρε ανθρωπάκο;

  10. opos ke stis kiverniseis iparhoun prodotes etsi ke stis hristianikes thriskies
    afou o Hristos epenese tous Ellines
    oi triskies epenoun tin sion
    ke prospathoun hronia na mas svisoun tin elliniki tautotita
    kapote prepi na ksipnisi o kosmos
    O Hristos mas edikse to paradigma na ehoume tharos ke na omologoume tin pisti mas
    pisti den eine mono na leme ama dehomaste ton Hrosto i ohi
    alla ana pasa stigmi ke se oles tis katastasis na leme to sosto horis fovo
    ehoune ftiaksi ena pimnio fovismenous
    ke ipokrinode oti eine Hristianoi

  11. ΟΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,Η ΝΟΗΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΥΣΣΣΕΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΜΝΗΣΤΗΡΑΣ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ(ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ)ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΕΥΡΥΜΑΧΟΣ(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΘΕΜΙΤΟ)ΤΡΙΤΟΣ Ο ΑΜΦΙΝΟΜΟΣ(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Κ.Τ.Λ)ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΑΓΕΛΑΟΣ(ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΟΓΑ ΘΗΡΙΑ).ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΟΠΛΟΙΚΤΟ ΘΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΔΙΥΛΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ,ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΠΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΟΘΕΙΣ ΝΟΗΤΙΚΑ.ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ…

  12. κανεις λαθος ακομη και ο καρκινος μορφη μεταλαξης του dna ειναι,γι'αυτο και σε θυματα ραδιενεργειας η χημικων εχουμε τερατογενεσεις,φιλε 9.21

  13. 11.15 Είσαι καλός. Τις ταινίες που λες τις έχω δει και είναι πολύ καλές. Δεν θα έλεγα πίσω από την κουρτίνα αλλά μάλλον κάτω από αυτήν. Οσο για τα λεγόμενα του Λιακό σίγουρα έχουμε να κάνουμε με έναν αχταρμά φαντασιοπληξίας που κρύβει όμως και αρκετά αληθινά στοιχεία καθώς αυτά που λέει και γράφει έχουν βάσεις από πραγματικά στοιχεία και γεγονότα του απώτερου παρελθόντος που σκοπίμως μας έχουν στερήσει την γνώση. Δυστυχώς και τα έχει κάνει θα έλεγα σκατά ειδικά στην μίξη του αρχαιοελληνισμού με την ορθοδοξία, βλέπεις δεν θέλει να χάσει πελάτες.

  14. 11.15 καλα τα λες,ακριβως ετσι ειναι,

    βεβαια φταινε και τα κουτορνιθια,που θελουν να πιστευουν
    στην μιξη,η την προωθουν για απωτερους σκοπους,οπως η ξαναπροβατοποιηση κατω απο την "ορθοδοξη" εβραικη θρησκεια

  15. Ειμαστε ολοι οντα με νου, θεωρω! Αυτο σημαινει πως οτι διαβαζουμε ή ακουμε πρεπει να το φιλτραρουμε συμφωνα με την λογικη μας αλλα και με το ενστικτο μας το οποιο ειναι πολυ σημαντικο να εμπιστευομαστε, ισως περισοτερο και απο την καρδια μας.Μεσα σε ολα υπαρχουν αληθειες και ψεματα,η επιτυχια ειναι να μπορουμε να τα διακρινουμε και να τα ξεχωριζουμε,σιγουρα ομως δεν ειναι σωστο να βριζουμε,να κατακρινουμε το τι λεει ο αλλος.Οσο μπορουμε να ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι καθενας λεει οτι σκεφτεται,οπως το σκεφτεται.Η δικη μου αποψη στα παραπανω και το δικο μου ενστικτο μου λεει πως ο ελληνισμος βρισκεται στην ψυχη μας,στην εντονη αισθηση του δικαιου που διακατεχει τον πραγματικο ελληνα,στον τροπο σκεψης του,οχι στα χαρτια,οχι στα ελληνικα συνορα,οχι στο περιφημο DNA μας.Σιγουρα υπαρχει πολεμος γυρω μας δεν ξερω για νεφελιμ,ελοχιμ,διαβολους κλπ αλλα σιγουρα πολεμαμε για το καλο της ψυχης μας και την καλυτερευση μας ως ανθρωπινα οντα απεναντι σε ολα τα εμποδια που μας βαζει η ζωη καθημερινα.

  16. Πως τάχετε κάνει όλα αχταρμά και απλά ταλαιπωρείτε τον κόσμο δεν γνωρίζω…πιάνετε και γράφετε ανοησίες και απλά δημιουργείτε πρόβλημα στους Έλληνες! όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο ολόκληρο σας προσκαλώ να ενημερωθείτε σοβαρά αν και εφόσον το επιθυμείτε.

    http://codepetalouda.blogspot.gr/p/normal-0.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *