Διαφημίσεις

3:13 …Βρίσκω ότι πάμε σ ένα είδος συρρίκνωσης της εθνικής δύναμης αλλά όχι στο βωμό μιας συλλογικής δημοκρατικής διαδικασίας. ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. συμφερόντων, όταν λέγω, ρητά!

Δεν θέλω ν’ αποκαλύψω ονόματα·

Σας λέγω όμως ότι εδώ υπάρχει σαφές σχέδιο για τη μηδενοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων οι οποίες δεν θα μπορύν να παίξουν δημοκρατικά αποτελεσματικό ρόλο, αλλά θα υπόκεινται στις κατευθύνσεις που μας δίνει το διευθυντήριο…

Δεν λέω ότι θα φύγουμε από την Ένωση, θα δώσουμε μάχες όμως…

Κάποτε το φανταζόμουν ότι θα έρθει… Τώρα το βλέπω…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟ 1995 (ΒΙΝΤΕΟ)”
  1. ανατριχιαζω ποσο προβλεπομενα ηταν ολα και καποιοι το ξερανε αλλα δεν το ειπαν ποτε ξεκαθαρα στο λαο.Ολο αυτο που εγινε παιδια μας βρηκε στον υπνο αλλα μαγειρευεται τουλαχιστον εδω και 20 χρονια απο την συνθηκη του Μααστριχτ

  2. Α!!!!!ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ!!!!!!ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΛΥΚΟΔΟΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΡΙΟ . ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ALWAYS ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΦΟΡΑΝΕ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΗΓΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ, ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΡΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ( ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΜΒΟΛΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΣΟΥ) ….ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ….ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΦΥΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ….ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…ΚΑΛΩΣΤΑ ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΤΑ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛOYΔIKA!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ…… ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ…….ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21 ΑΙΩΝΑ.

    1. Όλο πλησιάζει και πλησιάζει Παπαριες
      Εσύ έχεις κάνει τίποτα για να πλησιάσεις αυτή η ώρα ;
      Εγώ παντός δεν έχω κάνει κάτι .
      Ελπίζω να μην κρεμάσουμε εμείς στο σύνταγμα . . .

  4. pragmatika enas megalos igetis
    pou ton evgalan apo tin mesi
    monos tou itan, ke ekane tosa pola gia mas
    poli ilikrinis ke iperaspistis tis patridas
    eine fanero , opios mahete gia tin patrida tou ton arostenoun
    makari na ipirhe kapios na ton adikatastisi

  5. auto tha itan poli kalo na pehti se ola ta kanalia tis tileorasis
    na to doun oloi oi Ellines
    na xeftilistoun ke oloi oi pseftokivernites
    Giasou Adrea liodari
    tha minis gia pada athanatos

  6. Οταν υπέγραφε με τα δυο χέρια την συνθηκη του Μάαστριχ και τις επόμενες, μιλαγε για θριαμβο και επιτυχίες…..
    Μόνο ο Γιαννόπουλος ειχε μιλήσει στη βουλή και είπε "προσεξτε τι πάτε να ψηφίσετε" !!!!! Κατάργηση του έθνους, στο βωμό της παγκοσμιοποίησης….. Και ακολουθησαν οι Σενγκεν Ι, ΙΙ και ΙΙΙ. Και μας εφεραν και την συνθηκη της Λισσαβώνας η οποία ηταν ο ΠΡΩΤΟΣ νομος που πήρε στη βουλή 285 ψηφους !!!!! Δηλ. ψηφιστηκε απο κυβερνηση ΚΑΙ αντιπολίτευση για ΠΡΩΤΗ φορα στη βουλή !!!! Για να ειμαστε σιγουροι……

    Δεν πειράζει…. τωρα ειναι αργά… the game is over !!!!
    Σε λίγο διάστημα θα ακουστεί το μπουμ!!!
    Μετά, οσοι επιβιώσουμε θα τα ξαναπούμε, με άλλες ιδέες, με επίκεντρο τον Ανθρωπο, και οχι το χρήμα…
    Καλο υπόλοιπο σε όλους, καλή δυναμη.

  7. καλα τα λετε προβατα σας λειπει ο παπατζης!!!για αυτον και για τα λαμογια ολα της 30τιας αυτης μας π@@@@νε τωρα οι τροικανοι!!!ευγε βοδια κοιμαστε καλα….

  8. Οι Παπανδρεοικοι,ηρθαν με ξεκαθαρους στοχους!Ο ενας παει!
    Ο αλλος,τρωει στα καλυτερα ρεστοραν,και πηγαινει στα καλυτερα ξενοδοχεια,χωρις να πατα στην Βουλη,αφου τα κοροιδα οι ελληνες τον ψηφισανε για αλλη μια φορα,και οπως παντα,καθεται και τρωει!!!Οχι οτι οι αλλοι προδοτες δουλευουν…αλλα λεμε τωρα…Απειρη η βλακεια τελικα.Εμ,τωρα εσυ ελληνα,τραβα κουπι,και φαε 30 χρονια μνημονιο!!!

  9. 11:20
    ton papatzi file ton arostisane , ke ton vgalane apo tin mesi
    etsi opos kanoun se osous adistekode
    toulahiston mas eipe merika sosta pragmata
    emeis ti kanoume simera
    auto pezi megalitero rolo apo to na prospathoume na rixoume tis katigories sto parelthon
    eine san na min theloume na doume tin pragmatikotita
    mporis na kanis kati? kaneto
    min katigoras omos ke auton pou prospathise na kani kati kalo

  10. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?? ΣΟΒΑΡΑ ???

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΛΥΣΣΑ ΗΤΑΝ ΝΑ <> ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΠΡΩΤΑ- ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ.

    ΗΤΑΝ Ο Π Ρ Ω Τ Ο Σ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ << Ν>> ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΕΛΕΓΕ : " ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ "

    ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΕΙ : <> ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ <> ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ << ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ… !!!!>>

    ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΡΑΛΛΗΣ,ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΕ Ο ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ…..Ο …ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΜΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΝΩ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ …..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΕΒΕΝΤΗ …….ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕΣ ΑΡΑΓΕ ?

    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ " ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΑΝΘΗΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ <> ΨΕΥΤΟ-ΗΓΕΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α, ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑΦΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒ -ΜΠΑΝΚ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.

    ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ : ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ !!. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΩ…

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΗΞΩ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !

    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟ- ΡΕΜΑΛΙΑ
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *