Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:57 - 09/02/2012

Οταν ληφθεί το πρώτο αναπτυξιακό μέτρο θα το καταλάβουμε.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εδω και δυόμιση περίπου χρόνια η χώρα βυθίζεται με ραγδαίο τρόπο στην ύφεση και στην υπανάπτυξη. Ολα τα σχέδια που εφαρμόσθηκαν αυτό είχαν σαν σκοπό άλλωστε παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών και των ξένων δανειστών.

Μνημόνιο 1, Μεσοπρόθεσμο, Συμφωνία 26ης Οκτωβρίου, Νόμοι, Υπουργικές αποφάσεις και διατάγματα στηρίχθηκαν σε μία και μόνη θέση, στην στήριξη των πλουσίων και των τραπεζών.

Ολα τα μέτρα είχαν σαν αποτέλεσμα οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι (με κατάρρευση μισθών, καταργήσεις συλλογικών συμβάσεων και αύξηση τιμής προϊόντων κλπ) και οι τράπεζες περιχαρακωμένες σε μια πολιτική μη χορήγησης νέων δανείων και συνεχούς άυξησης επιτοκίων των ήδη χορηγημένων καθώς και στην μη αύξηση των επιτοκίων καταθέσεων αύξησαν τα κέρδη τους και προσπαθούν πλέον με λογιστικά τεχνάσματα να αποδείξουν τους τελευταίους μήνες, ότι έχουν ανάγκη νέας “βοήθειας” όπως εκείνης που πριν 3-4 χρόνια έλαβαν από την κυβέρνηση Καραμανλή….

Φυσικά και τα μέτρα που “και καλά” θα έσωζαν το Δημόσιο, έφεραν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα…

Οι αυξήσεις ΦΠΑ, έμμεσων και άμεσων φόρων, οι έκτακτες εισφορές και περικοπές των κοινωνικών επιδομάτων αλλά και κυρίως οι τραγικές μειώσεις των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων οδήγησαν σε ένα μισοπεθαμένο δημόσιο. Μείωσαν τα έσοδά του καθώς κανείς δεν έχει και δεν θέλει να πληρώσει, μείωσαν την διάθεση για δουλειά (γιατί κανείς δεν έχει όρεξη να δουλέψει όταν η οικογένεια του καταστρέφεται), οδήγησαν τα ασφαλιστικά τα ταμεία σε διάλυση αφού οι τεράστια πτώση των μισθών οδήγησε σε κάθετη πτώση τις ασφαλιστικές εισφορές και γενικά το δημόσιο βρίσκεται σήμερα στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων 35 ετών.

Το κύτταρο της κοινωνίας μας η ελληνική οικογένεια αργοπεθαίνει με αποτέλεσμα τον επιθανάτιο ρόγχο της ίδιας της Ελλάδας.

Ο τραπεζίτης εντολοδόχος πρωθυπουργός που μεταφέρει μόνιμα τις αποφάσεις της τρόικας στους πολιτικούς που τον στηρίζουν, έχει αποδεχθεί πλήρως τον ρόλο του courier.

Οι 3 πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν το έκτρωμα που λέγεται κυβέρνηση συνεργασίας αλληλομαχαιρώνονται για το ποιός είναι ο καλύτερος διασώστης, ο καλύτερος διαπραγματευτής και ο πιο φιλολαϊκός και πονόψυχος φιλέλληνας!!!

Κι ο ελληνικός λαός μουδιασμένος παρακολουθεί την καθημερινώς μειούμενη εθνική μας κυριαρχία και τον παγκόσμιο εξευτελισμό μας.

Το πρώτο αναπτυξιακό μέτρο θα αργήσουμε να το δούμε ακόμα.
Η ελπίδα μαραίνεται ημέρα με την ημέρα και το ενδεχόμενο των, ίσως, εθνοσωτήριων εκλογών απομακρύνεται συνεχώς.

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Μόλις παρθεί το πρώτο πραγματικά αναπτυξιακό μέτρο διάσωσης της χώρας θα το αντιληφθούμε πανηγυρικώς…

Θα είναι μια πραγματική μείωση του Φ.Π.Α. (κι όχι τεχνητή -τύπου ένας ενιαίος 19 ή 21%), ή μια αύξηση αποδοχών σε δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή μια αύξηση του αφορολόγητου ορίου
ή μια αύξηση των κοινωνικών επιδομάτων (π.χ. πολυτεκνικών, ανεργίας κλπ) ή έστω μια κατάργηση κάποιου από τα πολυπληθή χαράτσια. Και σίγουρα θα είναι μια ενδεχόμενη έξοδος από το τρισκατάρατο ευρώ…. που θα φέρει ίσως προσκαιρη φτώχια αλλά μέσα σε συνθηκες εθνικής αξιοπρέπειας και αποκατάστασης της εθνικής μας ανεξαρτησίας, εφόσον επιτέλους η ελληνική κυβέρνηση θα ελέγχει την κίνηση του χρήματος εντός της Ελλάδας θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε ανάπτυξη…

Εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η σημερινή κυβέρνηση συνεργασίας είναι παντελώς αντισυνταγματική εφόσον το Ελληνικό Σύνταγμα προβλέπει ΜΟΝΟ κυβέρνηση του πρώτου κόμματος με πρωθυπουργό τον εκάστοτε αρχηγό του ή προκήρυξη εκλογών…

Τίποτα από τα δύο δεν συμβαίνει σήμερα.

Επομένως όλα τα παραπάνω (αναπτυξιακά μέτρα) μπορούν να γίνουν με την προϋπόθεση ότι θα έχουμε μια νεοεκλεγμένη, ισχυρή, ελληνική πατριωτική κυβέρνηση ή (όσο κι αν ακούγεται περίεργο) μια μη εκλεγμένη, προσωρινή…. πατριωτική κυβέρνηση, που θα προκύψει από την
εφαρμογή του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος.

‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

…………………………

..
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

…… και βία δεν είναι μόνο ένοπλη!!!!!
ΘΑΝΟΣ

http://katohika.gr/2012/02/09/blog-post_09-5/

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Photobucket



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*