Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:47 - 27/08/2011

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ανεξέλεγκτα δρουν οι εγκάθετοι της Άγκυρας στη Θράκη, με το “ελληνικό κράτος” να τα ρίχνει όλα…στον αέρα!

Ποιό ξεκάθαρος δεν μπορούσε να είναι ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέλιος Στεφανίδης με τις χθεσινοβραδυνές του δηλώσεις: «Οι φωτιές που ξεσπούν ξαφνικά τα μεσάνυχτα είναι κάτι οργανωμένο γιατί αυτοί που τις βάζουν ελπίζουν ότι εκείνες τις ώρες οι δυνάμεις δεν θα είναι σε ετοιμότητα και δεν θα μπορούν να επιχειρήσουν τα εναέρια μέσα και να τις αντιμετωπίσουν».

Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για το στρατηγικό σχέδιο των εμπρηστών που περιλαμβάνει όλη την επικράτεια και όχι μεμονομένες περιπτώσεις εμπρηστών συμπλήρωσε: «υπήρξε και υπάρχει σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών αλλά ζούμε μέρες του 2007 και ίσως και χειρότερες». Για την βοήθεια από την Ευρώπη ο Αντιστράτηγος διευκρίνε πως: «Η Ελλάδα ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποστολή έξι μεγάλων αεροσκαφών αλλά μας ήρθαν τα τέσσερα. Δυο ιταλικά αντιμετωπίζουν φωτιές στη Νότια Ιταλία». 

Όχι πως είχαμε καμιά αμφιβολία αλλά το να επιβεβαιώνει πως οι εμπρησμοί αποτελούν οργανωμένο σχέδιο “ξένης δύναμης” (το λέμε εμείς γιατί ο Αρχηγός της Πυροσβεστική δεν μπορεί να το πεί) είναι μιά ιδιαίτερα αξιόλογη εξέλιξη. Ήδη από εχθές, λαμβάνοντας υπόψιν τη  συχνότητα και τις τοποθεσίες έναρξης των πυρκαγιών λαμβάναμε ξεκάθαρη θέση με την ανάρτηση: ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΒΑΛΤΕΤΣΙ, ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ… Βέβαια από εκείνη την ώρα έχουν προστεθεί δεκάδες νέα μέτωπα που απειλούν χωριά και κατοικημένες περιοχές όπως στο Μεσολόγγι και την Φωκίδα. Γι αυτό που επίσης δεν έχουμε καμιά αμφιβολία είναι για το ποιά είναι αυτή η δύναμη που σχεδιάζει και δίνει τις εντολές.

Οι φυσικοί αυτουργοί μπορεί να είναι οποιοιδήποτε, αλλά πίσω τους κρύβονται οι γνωστοί από χρόνια για τις εμπρηστικές τους τακτικές, από τις στέπες καταγόμενοι (και που στις στέπες συντόμως θα επιστρέψουν).

ΠΗΓΗ.

Επειδή μερικοί εξακολουθούν να μας δουλεύουν ρίχνοντάς τα όλα στους…αέρηδες, αναρωτιόμαστε αν πραγματικά θεωρούν “τυχαίες” τις πυρκαγιές, ειδικά στον Έβρο: Εκτός αν νομίζουν πως μπορεί κανείς να εκδηλώσει εμπρησμό χωρίς οργανωμένο σχέδιο, με τόσο δυνατούς ανέμους. ΤΟ πιθανότερο είναι να καεί πρώτα ο ίδιος…!

Υπενθυμίζουμε πως το 2007 ο Πολύδωρας είχε μιλήσει ανοιχτά για “ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”, με αποτέλεσμα την σφοδρή επίθεση εναντίον του από τους νενέκους των Μμε και του Πασοκ και την άμεση αποπομπή του από τον Καραμανλή.


Οι εγκάθετοι της Άγκυρας, δρουν ανενόχλητοι όχι μόνο στην Θράκη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα: Κι αντί οι προδότες πολιτικάντηδες να τους αντιμετωπίσουν αναλόγως και να ενημερώσουν τον λαό, περί άλλων τυρβάζουν και σε συνεργασία με τα τουρκολαγνικά πορνοκάναλα, μιλάνε για “συμπτώσεις” και…βοριάδες.


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 10/29/2011 @ 12:08 ΜΜ

    ήθελα να μου πει κάποιος γιατί δέν διατάχθηκε πραγματογνωμοσυνη στο περιβόητο τρακτέρ. Μηπως μας κρύβουν και αλλά….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*