Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:50 - 03/04/2012

Οπλοστάσια στην Αθήνα και στα γύρω προάστια > ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΑΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

– Υποπολυβόλα, “καλάσνικοφ”, άλλου τύπου αυτόματα … άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί
– Βρέθηκαν “σκορπισμένα” στο ισόγειο και το υπόγειο πολυκατοικίας
– Τα βρήκε ο υδραυλικός που πήγε να κάνει εργασίες συντήρησης
– Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του κτιρίου που είναι γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος ομάδας
– Δυο εβδομάδες μετά τον εντοπισμό του οπλοστασίου στη Βάρκιζα

Περισσότερα απο 60 όπλα, σπάνια και εξειδικευμένα, εξαρτήματα όπλων και χιλιάδες σφαίρες βρέθηκαν σε διαμέρισμα διώροφου κτιρίου στη Λούτσα.
Σε διαμέρισμα αυτού του κτιρίου βρέθηκαν τα όπλα
Σε διαμέρισμα αυτού του κτιρίου βρέθηκαν τα όπλα


Τα όπλα βρέθηκαν σε διαμέρισμα του ισογείου αλλά και στο υπόγειο της διώροφη πολυκατοικίας όπου κανένα από τα διαμερίσματα δεν είναι νοικιασμένο αυτή την περίοδο. Οι γείτονες μάλιστα λένε οτι από τα Χριστούγεννα και μετά δεν είχαν δεί καθόλου κίνηση στο κτίριο, εκτός από τον πρώτο όροφο όπου λειτουργεί ένα τεχνικό γραφείο.


Τα όπλα βρήκε ο υδραυλικός που πηγε να κάνει συντήρηση στα διαμερίσματα και ειδοποίησε την αστυνομία.Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μαζί με τον οπλισμό βρέθηκαν στρατιωτικές φόρμες και περούκες.
ΔΕΙΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ NEWSIT

Πρόκειται για ένα διώροφο στην Αγία Μαρίνα της Λούτσας, στη συμβολή των οδών Αρτέμιδος και Αύρας, το οποίο ανήκει σε γνωστό 53χρονο δικηγόρο που στο παρελθόν είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος αλλά και πρόεδρος τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι αστυνομικοί τον αναζητούν προκειμένου να δώσει κατάθεση.
Αστυνομικές πληροφορίες, ανέφεραν ότι σχετικά πρόσφατα είχαν γίνει κάποιες καταγγελίες από επιχειρηματίες για απειλή και εκβίαση σε σχέση με μια υπόθεση εμπορίας αυτοκινήτων. Ωστόσο ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα, ενώ και οι υποθέσεις που αναλάμβανε, ήταν αστικές και είχαν τοπικό χαρακτήρα. Κάτοικοι της περιοχής μάλιστα μιλούν για έναν φιλήσυχο δικηγόρο που ποτέ δεν τους είχε απασχολήσει…
Λεωφόρος Αρτέμιδος και Αύρας
Λεωφόρος Αρτέμιδος και Αύρας

Αυτή τη φορά ο αριθμός των όπλων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός και καθώς βρέθηκαν “αποθηκευμένα” ίσως βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενώ η οικονομική τους αξία στη “μαύρη αγορά” είναι μεγάλη.
Χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί αναφέρουν οτι ανάμεσα στον οπλισμό υπάρχουν κάποια σύγχρονα ηλεκτρικά πολεμικά όπλα «ΜΡ44», όμοια του καλάσνικοφ, γερμανικής κατασκευής, που συνήθως τα χρησιμοποιούν ελεύθεροι σκοπευτές. Η αξία του συγκεκριμένου όπλου, σύμφωνα με ειδικούς, κυμαίνεται μεταξύ 20.000-30.000 ευρώ στη «μαύρη αγορά».



Επί του παρόντος στις έρευνες συμμετέχει κλιμάκιο της Ασφάλειας ενώ η αντιτρομοκρατική δεν εμφανίστηκε στο σημείο της επιχείρησης.
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, κρατούν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, με αυτό της τρομοκρατίας να απομακρύνεται και να ενισχύεται αυτό του λαθρεμπορίου όπλων. Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο για «ακραία» στοιχεία χώρας του εξωτερικού, πίσω από αυτή την υπόθεση, ωστόσο ακόμη παραμένουν φήμες χωρίς αστυνομική επιβεβαίωση.
Αστυνομικές πηγές λένε ότι στα πλαίσια της έρευνας για την δράση της συμμορίας των νεαρών με τα καλάσνικοφ, που είχε αποκαλυφθεί πριν απο 4 μήνες είχε προκύψει η πληροφορία ότι προμηθευτής των όπλων τους ήταν άτομο από την Λούτσα. Ωστόσο οι αστυνομικοί είναι προς το παρόν επιφυλακτικοί για τον συσχετισμό των δύο υποθέσεων, ενώ αποκλείουν και τον συσχετισμό με τον οπλισμό που είχε βρεθεί πρόσφατα «βυθισμένος» στη θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας.

Ο οπλισμός μεταφέρεται τμηματικά στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνουν οι τυπικές βαλλιστικές εξετάσεις αλλά και άλλες προς αναζήτηση αποτυπωμάτων και βιολογικού υλικού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ  
greeknation

 Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*