Διαφημίσεις

Το σύντομο βίντεο που ακολουθεί προέρχεται από πραγματικό τοπικό τηλεοπτικό υλικό, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, όπου ένα άτομο έχασε τη ζωή του και άλλα δύο τραυματίστηκαν, σε ένα δρόμο που συνδέει δύο πόλεις στην Ισπανία.

μια πνευματική οντότητα εμφανίζεται με τα πόδια εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο δεδομένου ότι γαντζώνεται σε ένα φορτηγό ρυμούλκησης.

Δείτε το βίντεο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΒΙΝΤΕΟ”
  1. Οκ! Παντως μπορει να εξηγηθει ισως να ειναι αντανακλαση απο το τζαμι του στουντιο καποιος δημοσιογραφο.Τι θελω να πω με αυτο? Ισως ειναι ξανατραβιγμενο απο αλλη καμερα μεσα στο στουντιο το τηλεοπτικο.Πως ειναι οι ειδησεις με την Τρεμη που απο πισω φαινονται διαφοροι στο καναλι? Ετσι και εδω.Καποιος δηλαδη πηρε την καμερα του και την τραβηξε μεσα απο απο το γιαλι αντανακλοντας οτιδηποτε παιρνουσε πισω του.Ο ιδιος δεν φαινοταν γιατι ηταν σε γωνια που δεν φαινοτανε μεσα στη ληψη,Παιδια χιλιες δυο απατες γινονται σημερα στα τηλεοπτικα μεσα οποτε μην τα τρωτε ολα.Μαλλον μην τρωτε τιποτα απο αυτα που σας πασαρουν γιατι ολα ειναι μουφα και εχουν εξηγηση.Καμια οντοτητα δεν υπαρχει πουθενα και ουτε προκειται να υπαρξει ποτε.Ο κοσμος μας ειναι αυτος.Τωρα αν θελουν καποιοι αλλοι να αποπροσανατολισουν την κοινη γνωμη με μπουρδες προβλημα τους και προβλημα σας σε οσους τους πιστευουν,Προσωπικα εχω τα ματια και τα αυτια 400.

    Ενας που ακουει

    Μην ψαρωνετε με το ποιο πανω θεμα.

    STRANGER παρε θεση για τους αεροψεκασμους αν μπορεις. Οτιδηποτε καινουργιο ξερεις ανεβασε εμπεριστατομενο αρθρο.Αναμενουμε με μεγαλη αγωνια.

  2. 50-50 ΕΙΝΑΙ"ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ?ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ"ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ"ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ….
    ΟΡΦΕΑΣ

  3. 4 00 εχεις ακουσει περα αυρας ; Απ τη δεκαετια του 70 ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενη

  4. Ενδεχόμενα να είναι αυτό που λέει ο Ανώνυμος 4:00.. Όμως για μένα δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να είναι ένας εκ των νεκρών που η αύρα του ήταν ακόμη ορατή. Δεν το ξέρουμε γιατί δεν είδαμε τους νεκρούς. Όποιος κι αν ήταν καλό του ταξίδι σε κάθε περίπτωση.

  5. Φαίνεται ότι είναι όντως οντότητα. Επιτέλους κάποιοι να πιστέψουν ότι υπάρχει κάτι μετά χωρίς να τα αμφισβητούν όλα. Είναι και δίπλα στο αυτοκίνητο.

  6. αντανακλαση ειναι ελεος!
    περπαταει κανονικα σαν ανθρωπος
    τι φαντασμα κ κουραφεξαλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *