ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ομολογία – σοκ Ιταλού εισαγγελέα: Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η τύχη 179 ανθρώπων!

· Κατοχικά Νέα

Ομολογία – σοκ από τον Ιταλό εισαγγελέα Τζουσέπε Βόλπε, ο οποίος αποκάλυψε ότι αγνοείται η τύχη 179 ατόμων που επέβαιναν στο Norman Atlantic.Σύμφωνα με τον κ. Βόλπε ο συνολικός αριθμός επιβατών στο Norman Atlantic ήταν 499 άτομα, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί μετανάστες που κρύβονταν στα γκαράζ, γι’ αυτό και υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί.

Νωρίτερα, τα Ιταλικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως οι αγνοούμενοι της ναυτικής τραγωδίας είναι 40 εκ των οποίων οι 32 Έλληνες. Μετά, μεταδόθηκε από τη Rai πως οι λίστες των επιβατών μπορεί να είναι έως και πλαστές. Και τώρα, έρχεται ο εισαγγελέας του Μπάρι, που χθες διέταξε έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας, να αποκαλύψει ότι κανείς δεν ξέρει ποια είναι η τύχη 179 ανθρώπων!

«Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες σχετικά με 179 άτομα, αλλά ένα μέρος από αυτούς μπορεί να έχουν επιβιβασθεί σε εμπορικά πλοία» δήλωσε ο Ιταλός εισαγγελέας.

«Η δικαστική έρευνα βασίζεται, έως τώρα, στις καταθέσεις διασωθέντων και στο υλικό από κινητά τηλέφωνά τους» πρόσθεσε. Στο μεταξύ, το εμπορικό πλοίο «Αlby Jeanette» που μεταφέρει 39 διασωθέντες, προσπαθεί να προσεγγίσει το λιμάνι της Μανφρεντόνια, αλλά οι καιρικές συνθήκες είναι απαγορευτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΗΓΗ

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Εγκατάσταση δικτύου και διακομιστών σε data center, συμβολική φωτογραφία για τις επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνηΔΙΕΘΝΗ

AI: ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΡΑΧ 30% ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ 200 ΔΙΣ. – Τι πραγματικά λένε οι Financial Times

Δεξαμενόπλοιο Merlion M στη Μαλαισία, συμβολική φωτογραφία, δεν απεικονίζει το VELOS SAPPHIREΔΙΕΘΝΗ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ VELOS SAPPHIRE – Το άγνωστο βλήμα και τα ερωτήματα

Πανοραμική φωτογραφία Μακάο, εικόνα αρχείου και όχι από τη δικαστική αίθουσαΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΑΟ: 12,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *