ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Ομογενής δώρισε το ένα δέκατο της περιουσίας του!

· Κατοχικά Νέα

Δωρεά «μαμούθ» από Έλληνα ομογενή στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Ο Δρ. Ρόι Βάγγελος, γνωστός φαρμακοβιομήχανος, και η σύζυγός του Νταϊάνα Βάγγελος-Μαρξ, δώρισαν 50 εκατομμύρια δολάρια για την ανέγερση του νέου ιατρικού και εκπαιδευτικού κέντρου στο Ουάσιγκτον Χάιτς, της Νέας Υόρκης.

Στην ειδική ετήσια έκδοση του «Εθνικού Κήρυκα», το 2010, κατέχει την 19η θέση, με περιουσία που ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Σε ανακοίνωση του Πανεπιστημίου υπογραμμίζεται, ότι η δωρεά του Ρόι και της Νταϊάνα Βάγγελου, που είναι και οι δύο απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Κολούμπια, είναι η μεγαλύτερη και η πιο σημαντική που έλαβε το πανεπιστήμιο από την ημέρα που ξεκίνησε ο έρανος για την ανέγερση του νέου συγκροτήματος και αποτελεί ρεκόρ για τα αμερικανικά δεδομένα.
Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: Μαζέψτε τρόφιμα!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

ΣΚΑΝΔΑΛΑ: Ἀπό τό Ἔνθεο 1940, στό Ἄθεο 2026

Μετρητά, ενδεικτική φωτογραφία αρχείουΚΑΤΟΧΙΚΑ

ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ COURIER: Η διάταξη για υποχρεωτικές ηλεκτρονικές πληρωμές αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *