Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:30 - 05/06/2012

Οι Τράπεζες καταργούν τα Βιβλιάρια και δίνουν Ηλεκτρονικές Κάρτες με R.F.I.D.!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Την Τετάρτη στις 30 Μαΐου 2012, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα απ’ την Εθνική Τράπεζα για να μου δώσουν Κάρτα χρεωστική. Δεν είχα ποτέ κάρτα, πάντα με το βιβλιάριο έκανα τη δουλειά μου… 


Η Εθνική Τράπεζα χωρίς να με ρωτήσει μου επιβάλλει να μου δώσει κάρτα που λέγεται “ΕΘΝΟCASH”. Έτσι λοιπόν πήγα εγώ ο ίδιος στην Τράπεζα, να μάθω τι παίζεται με αυτές τις κάρτες. Βρίσκω μια υπάλληλο της Τράπεζας και αρχίζει ο διάλογος:

Εγώ (Ε): Καλησπέρα σας, πείτε τι σόι κάρτα είναι αυτή;;
Υπάλληλος (Υ):Επειδή η τράπεζα αλλάζει τακτική με τα βιβλιάρια, κάνουμε ανανέωση στις κάρτες.
Ε: Εγώ όμως έχω μόνο βιβλιάριο και δεν έχω βγάλει κάρτα ποτέ. Είναι υποχρεωτική να την πάρω;;
Υ: Αργότερα θα είναι υποχρεωτική για όλους και θα σας συμφέρει. Πιο εύκολα, χωρίς ουρές, χωρίς ταλαιπωρίες.
Ε: Δηλαδή με λίγα λόγια θα καταργηθούν τα βιβλιάρια τραπέζης;


Υ: Ναι ως το τέλος του 2012. Επίσης όσοι έχουν κάρτα με μαύρη ταινία από πίσω, θα καταργηθεί.
Ε: Τι διάφορα έχουν οι κάρτες που έχουν μαύρες ταινίες από πίσω;; Το ίδιο είναι…
Υ: (Μου δείχνει το φυλλάδιο) Όχι, είναι καλύτερη αυτή που σας δείχνω και σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Με αυτή την Κάρτα θα μπορείς να αγοράζεις παντού, χωρίς να τα σηκώνεις απ’ το μηχάνημα Α.Τ.Μ.
Ε: Μάλιστα, να ρωτήσω κάτι; Αυτή η κάρτα έχει τσιπάκι R.F.ID.;
Υ: Φυσικά!!! Για να μπορούν να καταγράφονται τα δεδομένα σας, τι έχετε αγοράσει κτλ. 
Ε: Κατάλαβα, εγώ θα

παραμείνω στο βιβλιάριο. Οπότε δεν την δέχομαι αυτήν την κάρτα.
Υ: Δεν θα κρατήσει για πολύ καιρό, αναγκαστικά και υποχρεωτικά θα την πάρετε ως το τέλος του 2012.
Ε: Αυτό θα το δούμε αλλιώς θα τραβήξω για τα βουνά και θα κρατήσω την Ελευθερία μου. Γειά σας.
Υ: Γειά σας…..

Αυτός ήτανε ο διάλογος με την Υπάλληλο της Εθνικής Τράπεζας. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας και επίσης το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Η επιλογή σας.

Η λύση είναι μια:

Να αντισταθείτε τις καινούργιες ΚΑΡΤΕΣ με τσιπάκι R.F.ID.,που θα μας το περάσουν πονηρά και ύπουλα. Γι’ αυτό να μείνετε με τα ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, κι ακόμη όσοι έχουν κάρτα με μαύρη ταινία από πίσω, ήδη τις έχουν καταργήσει πλέον.

Μόνο έτσι θα νικήσουμε και θα κρατήσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας κι ας το αποδεχτούμε ως ΤΕΣΤ. Με αυτό που κάνουν, μας οδηγούν στην κατάργηση του ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ για να πετύχουν το στόχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ και ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗ.

Μην πέφτετε θύμα όταν ακούτε που λένε “χωρίς ουρές, χωρίς ταλαιπωρίες, κ.λ.π.”, έχουν βρει την αδυναμία του Έλληνα, που τεμπελιάζει να περιμένει στις ουρές!

Κι εγώ σας λέω:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ

thesecretrealtruth

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*