Διαφημίσεις

”Κορυφαίος τραπεζίτης δήλωσε ότι η τράπεζά του τοποθετεί 20-30% περισσότερο ρευστό στα μηχανήματα αναλήψεων από όσο συνήθως, σε περίπτωση που πανικοβληθούν οι πελάτες και προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα μαζικά” αναφέρουν οι Financial Times που μιλάνε ξεκάθαρα για κίδυνο στάσης πληρωμών στις Η.Π.Α..

ΗΠΑ: Φόβος της στάσης πληρωμών

Οι αμερικανικές τράπεζες φορτώνουν τα ΑΤΜ με επιπλέον κεφάλαια, οι επενδυτές εγκαταλείπουν μαζικά τα βραχυπρόθεσμα κρατικά ομόλογα και οι μετοχές βουλιάζουν, καθώς κλιμακώνονται οι φόβοι για τον κίνδυνο να κάνει η Ουάσιγκτον στάση πληρωμών μέσα στον μήνα.

αξιωματούχοι και επιχειρηματικοί ηγέτες δήλωναν όλο και πιο ανήσυχοι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί δεν θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία πριν την καταληκτική ημερομηνία της 17ης Οκτωβρίου για αύξηση στο «ταβάνι» του χρέους

Στην χθεσινή 3η ημέρα διακοπής της λειτουργίας κρατικών υπηρεσιών, αξιωματούχοι και επιχειρηματικοί ηγέτες δήλωναν όλο και πιο ανήσυχοι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί δεν θα μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία πριν την καταληκτική ημερομηνία της 17ης Οκτωβρίου για αύξηση στο «ταβάνι» του χρέους.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Christine Lagarde, προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις σε όλο τον πλανήτη, αν δεν επιλυθεί η κρίση. «Το λουκέτο σε κυβερνητικές υπηρεσίες είναι αρκετά κακό, αλλά αν δεν αυξηθεί το όριο του χρέους, θα είναι πολύ χειρότερο», δήλωσε. Είναι εξαιρετικά κρίσιμης σημασίας αποστολή να επιλυθεί το ζήτημα όσο το δυνατόν συντομότερα, τόνισε.

Ένας κορυφαίος τραπεζίτης δήλωσε ότι η τράπεζά του τοποθετεί 20-30% περισσότερο ρευστό στα μηχανήματα αναλήψεων από όσο συνήθως, σε περίπτωση που πανικοβληθούν οι πελάτες και προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα μαζικά

Δύο από τις 10 μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θέτουν σε εφαρμογή ένα «σχέδιο δράσης» που είχαν χρησιμοποιήσει τον Αύγουστο 2011, την τελευταία φορά που η κυβέρνηση κόντεψε να ξεπεράσει το όριο του χρέους.

Ένας κορυφαίος τραπεζίτης δήλωσε ότι η τράπεζά του τοποθετεί 20-30% περισσότερο ρευστό στα μηχανήματα αναλήψεων από όσο συνήθως, σε περίπτωση που πανικοβληθούν οι πελάτες και προσπαθήσουν να τραβήξουν χρήματα μαζικά. Οι τράπεζες διεξάγουν καθημερινές έκτακτες συναντήσεις συζητώντας πρόσθετα μέτρα, όπως ανοιχτές υπερ-αναλήψεις για πελάτες που εξαρτώνται από τις πληρωμές της κυβέρνησης.

Οι ΗΠΑ θα ξεμείνουν από χρήματα για να πληρώσουν τις οφειλές τους στις 17 Οκτωβρίου

Το υπουργείο Οικονομικών δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα ξεμείνουν από χρήματα για να πληρώσουν τις οφειλές τους στις 17 Οκτωβρίου, αν δεν βρει το Κογκρέσο συμφωνία.

«Μια στάση πληρωμών θα ήταν πρωτοφανής και θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή: Να παγώσουν οι πιστωτικές αγορές, να βουλιάξει η αξία του δολαρίου, να εκτιναχθούν στα ύψη τα επιτόκια»

«Μια στάση πληρωμών θα ήταν πρωτοφανής και θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή: Να παγώσουν οι πιστωτικές αγορές, να βουλιάξει η αξία του δολαρίου, να εκτιναχθούν στα ύψη τα επιτόκια», αναφέρει σε έκθεσή του υπουργείο, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν και «αρνητικές επιδράσεις σε όλο τον κόσμο». Προσθέτει: «Μπορεί να εκδηλωθεί χρηματοπιστωτική κρίση και ύφεση που θα μοιάζει με τα γεγονότα του 2008 ή και χειρότερα».

Οι χρηματιστηριακές αγορές παραμένουν συγκριτικά ψύχραιμες και ο δείκτης S&P 500 περιόρισε χθες τις μεγάλες απώλειες, αλλά τα premiums στα CDS των ετήσιων αμερικανικών χρεογράφων αυξήθηκαν από 30 ως 54 μονάδες βάσης.

Εχουν τοποθετηθεί μεγάλα ποσά σε βραχυπρόθεσμα κρατικά χρεόγραφα, που θεωρούνται υποκατάστατο του ρευστού και υποστηρίζονται πλήρως από το αμερικανικό δημόσιο. Όμως καθώς πλησιάζει το τελεσίγραφο για το ταβάνι του χρέους και δεν βρίσκεται συμφωνία στην Ουάσιγκτον, τα money funds προσπαθούν να ελαφρύνουν τα χαρτοφυλάκιά τους, σημειώνουν οι traders.

«Δεν διαπραγματεύεσαι βάζοντας το όπλο στο κεφάλι του άλλου»

Καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες, ο Πρόεδρος Barack Obama παρέθεσε μια εξοργισμένη ομιλία, επιτιθέμενος στους Ρεπουμπλικανούς που επιμένουν να καθυστερούν την χρηματοδότηση των μεταρρυθμίσεων του στην ασφάλιση υγείας, σε αντάλλαγμα για την έγκριση του προϋπολογισμού.

Χθες το βράδυ, ο κ. Obama συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων του Κογκρέσο, αλλά δεν κατόρθωσε να γεφυρώσει τις διαφορές του. Η κυβέρνησή του και οι Δημοκρατικοί θεωρούν ότι η χρηματοδότηση της κυβέρνησης και η εξουσιοδότηση νέου δανεισμού για να πληρωθούν οι οφειλές της χώρας, δεν πρέπει να είναι διαπραγματεύσιμο ζήτημα.

Όμως οι Ρεπουμπλικανοί και το Κογκρέσο προσπαθούν σταθερά να κερδίσουν παραχωρήσεις από τον Λευκό Οίκο, κυρίως για να υπονομεύσουν την μεταρρύθμιση της ασφάλισης υγείας που είναι γνωστή ως “Obamacare”.

Μέσα σε δύο εβδομάδες, η αμερικανική κυβέρνηση θα μείνει με μόνο 30 δισ. δολ. για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της κι έχει προειδοποιηθεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, οι πραγματικές υποχρεώσεις της πιθανόν θα ξεπεράσουν αυτό το σύνολο

Καθώς οι προσπάθειες να λήξει η διακοπή λειτουργίας (shutdown) κυβερνητικών υπηρεσιών συγχέονται με τις συνομιλίες για να αποτραπεί η στάση πληρωμών, οι Ρεπουμπλικανοί ίσως επαναφέρουν τις απαιτήσεις τους για σημαντικές δημοσιονομικές παραχωρήσεις, όπως μεγάλες περικοπές δαπανών χωρίς αυξήσεις φόρων, από τον Πρόεδρο. Όμως ο κ. Obama επέμεινε ότι οι Ρεπουμπλικανοί θα πρέπει να επιτρέψουν την χρηματοδότηση της κυβέρνησης χωρίς προϋποθέσεις και να αυξήσουν το όριο του χρέους. «Δεν διαπραγματεύεσαι βάζοντας το όπλο στο κεφάλι του άλλου», δήλωσε.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αποφεύγουν να προσδιορίζουν ποιοι λογαριασμοί θα μείνουν απλήρωτοι και σε ποιο βαθμό θα πυροδοτηθεί στάση πληρωμών

Μέσα σε δύο εβδομάδες, η αμερικανική κυβέρνηση θα μείνει με μόνο 30 δισ. δολ. για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της κι έχει προειδοποιηθεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, οι πραγματικές υποχρεώσεις της πιθανόν θα ξεπεράσουν αυτό το σύνολο.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αποφεύγουν να προσδιορίζουν ποιοι λογαριασμοί θα μείνουν απλήρωτοι και σε ποιο βαθμό θα πυροδοτηθεί στάση πληρωμών. Εχουν απλώς σχολιάσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική στην εξουσιοδότηση της αύξησης του δανεισμού και ότι δεν είναι λειτουργικό να δοθεί προτεραιότητα σε ορισμένες πληρωμές εις βάρος άλλων, όπως προτείνουν πολλοί Ρεπουμπλικανοί.

newsit.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “Οι τράπεζες γεμίζουν με χρήματα τα ΑΤΜ – Φοβούνται στάση πληρωμών”
  1. EΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ>>

    ΜΗΠΩΣ Ο ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ???

    ΕΛ ΣΕΝΤΑΙ

  2. ''ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΠΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ'' ΑΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ TI ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ [ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ] ΕΣΥ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑΣ ΠΙΣΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΛΙΓΑ ΑΝΤΙΛΗΘΦΗΜΕΝ jiannhs kozani

  3. "ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΝΤΑ"
    Νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα ανακοίνωσαν οι έφεδροι
    04/10/13 – 15:58
    9
    Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων «ξαναχτυπούν», οργανώνοντας αυτή τη φορά νέα συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.

    Η ΚΕΕΔ μάλιστα, δημιούργησε και ομάδα στο Facebook στην οποία απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 4 μ.μ.

    Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

    «Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

    Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

    Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

    Σεβόμενοι

    Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία
    Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους
    Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία
    Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους
    Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

    Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    «Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

    Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

    Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

    Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»

  4. "Japonica: Κατέχουμε τα περισσότερα ελληνικά ομόλογα"
    http://www.defencenet.gr/defence/item/japonica-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1

    Να λοιπόν που μάθαμε επιτέλους ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΧΡΕΟΣ, στην ουσία …….
    Ιδρυτής, Πρόεδρος και CEO της εν λόγω εταιρείας ……..
    ο Paul Kazarian.

    Japonica partners
    http://www.japonica.com/

  5. astrology.gr Πολλοί μιλούν για το τέλος της Χρυσής Αυγής αλλά με τέσσερις πλανήτες στον Σκορπιό και τον Άρη σε Ιχθυακή μοίρα είναι σαν το καλάμι που λυγίζει αλλά δεν σπάει. Από την άλλη, αυτοί που ξέρουν από ιστορία και θέλουν να αντιμετωπίσουν όπως ισχυρίζονται το ναζισμό δεν θα το κάνουν αυξάνοντας τα επίπεδα της φτώχειας ούτε κλείνοντας το Ν. Μιχαλολιάκο στη φυλακή. Να θυμίσω ότι ο Χίτλερ άρχισε να ανεβαίνει μέσα από τη φυλακή! Δεν σας κρύβω πως από 10/10 που ξεκινά η προ-εκλειπτική περίοδος τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την Ελλάδα. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 5 Οκτωβρίου στην 11η μοίρα του Ζυγού, εντός του 4ου οίκου της Ελλάδας, σε αντίθεση με τον Ουρανό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Αναταραχές, επιθέσεις και ξαφνικές αλλαγές. Τα μεσοδιαστήματα της Νέας Σελήνης μιλούν για παραιτήσεις, αποσύρσεις και προβλήματα για το λαό σε θέματα κατοικίας. Εντάσεις θα κορυφωθούν και θα φέρουν εκρήξεις και βία. Ο Ωροσκόπος τρομάζει αφού κάποιο πολιτικό πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν να δεχθεί απειλές ή ακόμα και επίθεση. Πάλη και αναμπουμπούλα αλλά και νέα τέλματα ενώ μέσα σε όλα αυτά ίσως υπάρξει μια ανέλπιστη χαρά για το λαό. Το Μεσουράνημα μιλά για την αναδιάρθρωση μιας στρατιωτικής οργάνωσης άλλα και νομικές εμπλοκές και κενά που δημιουργούν έναν χαμό. Κάτι που ενώ φαινόταν πως τελειώνει τελικά μοιάζει σαν τη Λερναία Ύδρα και γιγαντώνεται. Κάποια κατά συνθήκη ψέματα θα φέρουν κατακραυγή προς την κυβέρνηση ενώ κάποιες ειδήσεις δρομολογούν ένα τέλος. Πολύ πιθανόν να έχουμε προβλήματα με αποθηκευτικούς χώρους και μεταφορές. Το Μεσουράνημα δείχνει την ανάγκη ισχυροποίησης της κυβέρνησης όμως η επίδειξη ισχύος που προσπαθεί ίσως της γυρίσει μπούμερανγκ. Η εξίσωση Ωροσκόπος= Ζευς/Μαύρη Σελήνη μιλά για ρεβάνς και χτύπημα αιφνιδιαστικό. Η Νέα Σελήνη ως προς τον προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας δείχνει αδυναμία του κράτους να χειριστεί μια επείγουσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ένα νοητικό παραλήρημα θα οδηγήσει σε πράξεις που δεν υπολογίστηκαν. Με προβληματίζει το Μεσουράνημα που υποδεικνύει πως αν και απομονωμένοι κάποιοι θα κάνουν τελικά αυτό που πρέπει. Ο Ωροσκόπος ισούται με τον Άδη δείχνοντας τεράστιες δυσκολίες και γυναίκες που προκαλούν μεγάλες ζημιές. Δύσκολη λοιπόν η Νέα Σελήνη για την Ελλάδα αφού φέρνει νέες δυσχερείς καταστάσεις. Επικοινωνιακά ένα «κλικ» πιο πάνω θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Πανσέληνος – Σκοτείνιασαν οι ουρανοί για να μη δουν τι θα γίνει Η Πανσέληνος της 19ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται στην 25η μοίρα του Κριού και συμβαίνει ακριβώς απέναντι από την έκλειψη του Απριλίου το 2014 (δείχνοντας την αλληλεξάρτηση μεταξύ γεγονότων που θα λάβουν χώρα το φθινόπωρο του 2013 και εξελίξεις την άνοιξη του 2014). Σε μοίρα και ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη πολύ απλά θα δημιουργήσει ένα κοκτέιλ από εντάσεις και απερίσκεπτες κινήσεις. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για προπαγάνδα και αποκαλύψεις που αποσκοπούν σε ένα κουκούλωμα ενός συμβάντος. Έριδες και φιλονικίες φέρνουν μια απόσυρση ατόμου από την κοινωνική ή πολιτική ζωή. Ο Ωροσκόπος μιλά για νέες συλλήψεις και αλλαγές. Το Μεσουράνημα δείχνει πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης θα γίνουν αντικείμενο σχολιασμού αφού σχετίζονται με νέα μέτρα. Μια νέα οργάνωση κάνει την εμφάνιση της. Όσον αφορά στην Πανσέληνο σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας φαίνεται ένα τέλος που έρχεται ενώ θα υπάρξουν προβλήματα με δημόσιους υπαλλήλους. Οι συνεργασίες θα προβληματίσουν άλλα και στο χώρο της αντιπολίτευσης θα είναι έτοιμοι για επιθέσεις κατά ριπάς. Το Μεσουράνημα δείχνει τάση ανεξαρτησίας κάποιων από το χώρο της κυβέρνησης αλλά και στο χώρο της αριστεράς έρχονται ανακατατάξεις. Η αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσελήνου προϊδεάζει για ζητήματα οικονομικής φύσεως ενώ κάποιο σημαντικό πρόσωπο ίσως παρουσιάσει προβλήματα με τους πνεύμονες. Μιλά, επίσης, για κάποιους που θα προκαλέσουν πανδαιμόνιο με κινήσεις που δεν είναι υπολογισμένες. Στο χώρο της κυβέρνησης θα επικρατεί προβληματισμός, καθώς τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν κατ' ευχήν και θα διαψευστούν οι προσδοκίες τους.

  6. Σωστος μου φαινεσαι ρε Γιαννη..Και ας μενει ο ενας στο Βορρα και ο αλλος στο Νοτο…

  7. …η ιστορια επαναλαμβανεται.Και τι δεν θα εδινα ,να εβλεπα το "χρυσα κωλοπαιδα " να βουταν απο τους ουρανοξυστες.-ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

  8. Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

    «Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

    Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

    Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

    Σεβόμενοι

    Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

    Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

    «Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

    Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

    Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

    Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»

  9. ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ …. (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΟΜΜΕΝΗ…!)

    ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ , ΕΤΣΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ………
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΣΗ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΑΛ-ΙΣΤΩΝ:
    Ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, εκπροσωπώντας τη Βουλή, συμμετείχε σε παγκόσμιο συνέδριο του διακεκριμένου Ινστιτούτου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Tom Lantos, στο Ουγγρικό Κοινοβούλιο, με θέμα τον αντισημιτισμό…
    Την Ελληνική αποστολή εκπροσώπησαν, επίσης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Άκης Γεροντόπουλος και ο πρώην Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης. Εκτός από τους Έλληνες εκπροσώπους, στο συνέδριο έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, πολιτικοί από ευρωπαϊκές και άλλες χώρες, πρέσβεις καθώς και ακαδημαϊκοί από σημαντικά πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού. Σε δηλώσεις του ο Χρίστος Δήμας ανέφερε πως «παρά το γεγονός πως υπήρχε πολύ θετικό κλίμα από τους ξένους για τις πρόσφατες εξελίξεις να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης πολιτικά πρόσωπα που προωθούν ρατσιστικές απόψεις, το ζητούμενο είναι να προχωρήσει η προβλεπόνη από τον νόμο ποινική διαδικασία και να προφυλαχθεί το κύρος της Ελληνικής δημοκρατίας.

  10. χρυσαφι !
    οικιακα αναλωσιμα !
    τροφιμα !
    μεσα παραγωγης !
    γνωση !
    υγεια !

    αυτα ειναι η πραγματικη αξια !

    χαρτο-νομισμα = χαρτο-πολεμος = εγινε, ξαναγινε, και θα ξαναγινει !

  11. ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΟΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑ ΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΣ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  12. αν καποτε στα βροχια του πιαστεις..''το διχτυ'',Νικος Γκατσος..αυτα πρεπει να τα ζησεις για να τα γραψεις

  13. ΝΟΤΙΕ ΦΙΛΕ 5.30 ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΥΨΙΛΟΝ ΤΟΥ ΠΕΤΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ TO ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ FRIV ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΟΧi ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ [ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΛΚΜΑΑΡ ] ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΙΛΕ 10.05 ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΕΙΠΑ ΕΣΥ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΜΠΗΧΤΗ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΚΑΤΣΟΣ ''ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ''ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΘΡΟΦΡΑΦΟΣ ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΙΛΕ 10.05 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΣΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ jiannhs kozani

  14. ΦΙΛΕ 9.26 ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ 1000 ΕΥΡΩ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 50 ΤΡΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ -ΟΛΑ ΕΞΑΘΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΠΑ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΣΤΟΥΝ jiannhs kozani

  15. Ησυχία προς το παρόν, έπεσε πολύ ψέκασμα τις προηγούμενες και σωριαστήκαμε ξανά στους καναπέδες, έβγαλε και κρύο, καιρός για δυο.

    τσομπανόσκυλο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek