Διαφημίσεις

Για πρώτη φορά Μασόνοι του Λονδίνου μιλούν στην κάμερα του Νάσιοναλ Τζεογκράφικ για το τί είναι ,τί πιστεύουν και τί εκπροσωπουν.Ανάμεσά τους ένας ιερέας! αλλά και κάποιες γυναίκες.Οι Μασονικές στοές παραδοσιακά δέχονταν μόνο άνδρες,αλλά αυτό αλλάζει.

Γιατί οι Μασόνοι κατηγορούνται για συνωμοσίες για τον έλεγχο του κόσμου μέχρι δολοπλοκίες και δολοφονίες;Στο ντοκιμαντέρ ακούγονται απόψεις και από τις δύο πλευρές,με τους Μασόνους να υπερασπίζονται τον εαυτό τους.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Οι Μασόνοι μιλούν στο Νάσιοναλ Τζεογκράφικ”
  1. – Λατρεύουν τον Βάαλ (!!!) και εξασκούν τη σατανολατρεία μέσα στις στοές!
    – Η Καθολική Εκκλησία έχει άρρηκτες σχέσεις μαζί τους, με τους Ιησουίτες να θεωρούνται οι δημιουργοί (!!!) των βαθμών της Μασωνίας!

    – Υπάρχουν και "μυστικοί βαθμοί", πολύ περισσότεροι από 33, στους οποίους μυούνται οι…άξιοι!
    – Αφήνονται υπόννοιες για διεστραμμένες ανωμαλίες που εξασκούνται στις στοές, με βιασμούς ακόμα και παιδιών (!!!), ενώ αυτές συμπεριλαμβάνονται στα…τελετουργικά μύησης!

    πηγή:
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2004.html

  2. ΤΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ "ΑΠΟΨΗ" ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΚΤΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ….ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΓΡΑΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΑΛΛΑ ΕΞΗΓΗΣΙΜΗ ΕΧΘΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΟΠΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ πχ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

    http://www.grandlodge.gr/el/%CE%9F%CE%A4%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82E%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.aspx

  3. 4.01 Ο μητροπολίτης Πειραιώς μια χαρά τα έχει βρει τελευταία με τον Αντωνάκη, εξού και η ξαφνική αλλαγή απόψεων σχετικά με την Χ.Α. Το χρήμα και το συμφέρον αλλάζουν και κυβερνούν τα πάντα.Οι θέσεις της στοάς είναι μόνο για το θεαθήναι.

  4. μασονε 4 01 ενα εχω να σου πω
    ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ
    ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΠΕΤΡΑ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    Η ΑΛΚΗ ΜΕΣ ΤΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
    ΤΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΚΕΛΑΗΔΗΣΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΜΕΡΑ
    Η ΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑ ΚΑΙ ΥΨΩΝΕΙ ΑΥΧΕΝΑ
    ΕΝΑ ΛΙΘΙΝΟ ΑΛΟΓΟ ΠΥ ΙΠΠΕΥΕΙ Ο ΠΟΝΤΟΣ
    και κλεινω λεγοντας
    ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΑΝΑΙΤΙΟ ΤΟ ΔΑΚΡΥ
    ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΑΡΓΑ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ
    ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ
    ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ
    και τωρα το καλυτερο
    ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΧΕΙ
    ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΥΝ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΕΙΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΝΥΝ ΤΟ ΑΓΡΙΜΙ ΤΗς ΜΥΡΤΙΑΣ
    ΝΥΝ Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΜΑΗ
    ΑΕΙΝ Η ΑΚΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
    ΑΕΙΝ Η ΠΛΗΣΙΦΑΗ
    ΝΥΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
    ΑΕΙΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ
    ΝΥΝ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
    ΝΥΝ Η ΣΠΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΝΥΝ ΝΥΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ[και τωρα το αποκρυφωμα]
    ΚΑΙ ΑΕΙΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ.Και ολα αυτα τα γραφω για να σε ξεστραβωσει [οπως λες για μας που ειμαστε στραβοι]το φως του Ελυτη για να φυγει το γρασο απο τα ματια σου επιτελους!!!!!!

  5. ΑΕΙΝ Η ΑΚΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
    ΑΕΙΝ Η ΠΛΗΣΙΦΑΗ
    ΝΥΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
    ΑΕΙΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ
    ΝΥΝ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
    ΝΥΝ Η ΣΠΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΝΥΝ ΝΥΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ[και τωρα το αποκρυφωμα]
    ΚΑΙ ΑΕΙΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ Ο ΜΕΓΑ…

    Χαζούλη, τα καταλαβαίνεις αυτά που εννοεί ο Ελύτης και που αντιγράφεις; Ξέρεις τι σημαίνει ο "Τροχίσκος του Ηλίου στο μέτωπο" και "του μαύρου καπνού τα Κηρύκεια" μιας και θες να μας τη βγεις με Άξιον Εστί;

    ΑΕΙΝ (!!!sic) ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, Βλάξ.

  6. μασωνε 5 14 και 10 57 σου εγραψα στοιχους του αξιον εστι γιατι ηθελα να σου δειξω την μεγαλοπρεπεια και το φως του Ελληνισμου και την αγιοτητα που ελαβε αυτος μεσα απο την ορθοδοξια[την οποια εσυ απεχθανεσαι]ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ[ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣΩΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ]ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΗΣΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΥΡΗΜΑ,ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.[ΕΛΥΤΗΣ]Το αξιον εστι φιλε μασωνε ειναι προσευχη για το εθνος και τη πατριδα του γιατι απο τοτε ο ποιητης ΕΙΔΕ οτι το φως ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ.Ημουν σιγουρος οτι το ελληνορθοδοξο πνευμα του ΕΛΥΤΗ θα σε ενοχλουσε αγαπητε μου τεκτονα για αυτο και με εβρισες αποκαλωντας με βλακα.Εγω δεν μπορω να σε βρισω διοτι δεν ΟΞΕΙΔΩΘΗΚΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ οπως εσυ .Το μονο που μπορω να κανω για σενα ειναι να σου ευχηθω καλη λευτερια και ας με αποκαλεσες και βλακα

  7. τωρα αν εσυ 10 57 νομιζεις οτι σε μια εκκλησιαστικη λειτουργια οπως το αξιον εστι ο μεγας οφθαλμος ειναι το μασωνικο σας ματι που παρακολουθει λογαριασμους προσωπικα δεδομενα και γενικα τα παντα τοτε μπορω να σου ευχηθω περαστικα

  8. @9 Ιουνίου 2013 – 3:43 μ.μ.
    @10 Ιουνίου 2013 – 12:14 μ.μ.

    Ο Θεός του Ελύτη είναι "Ο Πρωτομάστορας" και το Άξιον Εστί γεμάτο Τεκτονικό συμβολισμό. Αν δε σας αρέσει πρόβλημά σας.
    @3:43 μ.μ. ΘΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ… Αν έχουν σχέση οι Μάγοι με το Χριστιανισμό εγώ θα γίνω Εσφιγμενίτης μοναχός.

  9. λυπαμαι δεν υπαρχει πλεον ελπιδα για σενα κριμα!Μαλλον το δικο σου προβλημα ειναι η Ελληνοορθοξια του ΕΛΥΤΗ που τον ενεπνευσε για το αξιον εστι.
    ΥΓ Γυρνα οσο ειναι καιρος [σου το λεω με σεβασμο]μετα θα ναι αργα.Δεν κανει καλο η μυστικιστικη ματαιοδοξια.Μονος προσπαθησε να βρεις την αληθεια και οχι μεσα απο στοες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *