Διαφημίσεις

Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ
ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ
ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,

ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 15% ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,

ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ.

ΟΛΑ ΤΑΜΑΓΑΖΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ 25%.

ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ 5 ΕΥΡΩ ΠΩΛΟΥΝ 2 ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝ.

ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΩΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , Π. Χ ΤΟ ΑΖΑΧ ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ 1,50 ΠΗΓΕ ΣΤΟ 1,15ΕΥΡΩ.

indobserver



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 σχόλια στο “ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ! ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !”
  1. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Κ η Βενζίνι είναι 1.39, όσο για το ρεύμα κ νερό καμία μείωση το ίδιο κ για τα υποληπα τίποτα δεν αληθεύει.

  2. Kamia sxesi …i venzini eine 1.37 uparxoune merika germanika proionta alla ta agorazoun mono xseni.ta lidl exei fthinousa poreia meta ti kourema mas.to reuma exei ftinisi k kala pantws.

  3. σήμερα ψώνισα από τα Lidl…λέτε να ξέχασα τίποτα από τα ψώνια? Α, μάλλον θα είναι ο 1+1 2ευρος φραπές…

  4. απο που αντλείτε πληροφορίες βρέ παιδιά;; να μας πεις που είναι αυτή η ιδανική Κύπρος που αναφέρεις γιατί εγώ που είμαι εδώ 10 χρόνια σου λέω οτι όλα σου είπαν ''και καλά'' οτι συμβαίνουν είναι τα αντίθετα…μήπως μιλούσαν για τα κατεχόμενα??? τουρκάλα σου τα είπε αυτά"

  5. Είμαι απο Κυπρο, σας πληροφορω οτι τιποτα απο αυτα δεν ειναι αλήθεια,απλα γιατι είμαστε και εμείς αρνακια.

  6. Επίσης έχουν διαταχθεί όσοι έχουν γερμανικά αυτοκίνητα να τα παραδώσουν εντος 24 ωρών και η κυβέρνηση θα τα ανταλλάξει με καινούργια ιαπωνικής κατασκευής . 'Οσοι δε έχουν γερμανικές συσκευές καλούνται να τις πετάξουν σε ειδικές χωματερές που δημιουργήθηκαν ειδικά γι 'αυτό το σκοπό . Ρε τι παπάτζες γράφετε ; Το μόνο που ισχύει είναι για το ρεύμα διότι αφαιρέθηκε η έκτακτη εισφορά που είχε επιβληθεί μετά την καταστροφή του ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού . Η σαχλαμάρα πάει σύννεφο .

  7. Πρωταπριλιάαααα !!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα . Μιλάμε για έγκυρη ενημέρωση όχι αστεία .

  8. Μπορεί να υπάρχουν υπερβολές όμως η ουσία του άρθρου είναι αληθινή οι Κύπριοι αντιδρούν… οι Έλληνες ???

  9. NIXT== A S P I R I N ==NIXT== M E R C E N T E S== ΜΟΝΟ ΣΑΟΥΑ ΚΡΑΟΥΤ ΒΡΑΣΤΑ ΚΡΕΜΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΛΔ ΦΑΙ ΓΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ–tasven

  10. Απο Κύπρο εγώ και για να τα πάρουμε ένα ένα να λάμψει η αλήθεια. Αυτό το κείμενο μάλλον έχει πρωτροπή για επανάσταση αλλά να τα δούμε λίγο ρεαλιστικά διότι εγώ τα ζώ εδω.

    1. Με κανενός ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ είτε ονομάζεται πρόεδρος είτε εκκλησία είτε δήμος δεν έγινε προτροπή για μη πώληση γερμανικών προιώντων στην Κύπρο. Ο κοσμάκης τα αποφεύγει.

    2. Δεν απαγορεύτικε καμία γερμανική διαφήμιση. Οι εταιρίες ελαχιστοποίησαν τις διαφημίσεις λόγο ρευστότητας.

    3. Στο ρεύμα και στο νερό άκουσα για μειώσεις αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο. Σχέδιο πληρωμής λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος με ίσες μηνιαίες δόσεις έχει εφαρμοστεί εδώ και κάποιους μήνες.

    4. Χρωστούμενα πέραν 4μηνιας το ρεύμα το κόβουν. Δίνουν όμως ευκαιρίες και είναι πολύ πιο ελαστικοί απο προηγουμένως.

    5. Τα σουπερμαρκετ έχουν μειώσει κατα πολύ τις τιμές του για να είναι πιο ανταγωνιστικά με τα λιτλ και καρφουρ.

    6. Ναι υπάρχει μεγάλη προτίμηση σε ελληνικής προελεύσεως προϊόντα. Να πω και του στραβού το δίκαιο, πριν να έρθουν τα λιτλ στην Κύπρο τα ελληνικά προϊόντα ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

    7. Η βενζίνη απο το 1.49 πήγε στην καλύτερη 1.34 για 95 οκτανίων.

    ΑΥΤΗ είναι όλη η Α-λήθεια.

  11. Και ακόμη κάτι που ξέχασα να αναφέρω.
    ΝΑΙ σε όλες τις καφετέριες ο φραπές μειώθηκε αλλά είναι μόνο σε μία αλυσίδα καφετεριών (Coffee Island) ο φραπές είναι μόνο 2 ευρώ.

  12. Γενική εκτίμηση είναι ότι οι τιμές στην Κύπρο είναι ακόμη πολύ πιο ψηλές στα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από ότι στην Ελλάδα.

  13. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΕΣΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *