Διαφημίσεις

«Με αυτόν τίποτα δεν θα είναι όπως πριν»

Μια μέρα μετά την εκλογή του Πάπα Φραγκίσκου Α ‘, η Στοά της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας (“Grande Oriente d’ Italia” ή GOI), η οποία εκπροσωπεί τους Τέκτονες στη χώρα, εξέδωσε επίσημο ανακοινωθέν επαινώντας τον για τα πρώτα μέτρα που πήρε την ημέρα της εκλογής του.

Το έγγραφο προβάλει επίσης δημόσια τις προσδοκίες των μασόνων ότι ο νέος Πάπας θα οδηγήσει την Εκκλησία σε μια “δημοκρατική πορεία” την οποία επιθυμεί η Μασονία.

Η στάση αυτή καταχωρήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της GOI. Παρακάτω φωτογραφία της ιστοσελίδας και μεταφρασμένο το κείμενο που αναρτήθηκε :

Δήλωση του Μεγάλου Δασκάλου (Grand Master) Raffi: “Με τον Πάπα Φραγκίσκο, τίποτα δεν θα είναι όπως ήταν πριν. Είναι μια σαφής επιλογή της αδελφότητας για μια Εκκλησία του διαλόγου, η οποία δεν έχει μολυνθεί από τη λογική και τους πειρασμούς της παροδικής ισχύος”.

“Ένας άνθρωπος των φτωχών μακριά από την Curia. Η Αδελφότητα και η επιθυμία για διάλογο ήταν πρώτα συγκεκριμένα λόγια του. Ίσως τίποτα στην Εκκλησία δεν θα είναι όπως ήταν πριν. Η ελπίδα μας είναι ότι η παποσύνη του Φραγκίσκου, ο Πάπας που «έρχεται από τα έσχατα του κόσμου» μπορεί να σηματοδοτήσει την επιστροφή στην Εκκλησία-Λόγος, αντί της Εκκλησίας-Ίδρυμα, προωθώντας έναν ανοιχτό διάλογο με τον σύγχρονο κόσμο, με τους πιστούς και τους μη πιστούς, μετά την άνοιξη του Βατικανού ΙΙ». Αυτά ήταν τα σχόλια του Gustavo Raffi, του Μέγα Διδάσκαλου της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας, κατά την έναρξη της παπικής θητείας του Φραγκίσκου, κατά κόσμο Mario Jorge Bergoglio.

“Ο Ιησουίτης που είναι κοντά στους ελάχιστους της ιστορίας,” συνεχίζει ο Raffi, «έχει τη μεγάλη ευκαιρία να δείξει στον κόσμο το πρόσωπο μιας Εκκλησίας που πρέπει να ξαναβρεί την αναγγελία μιας νέας ανθρωπότητας και όχι το βάρος ενός θεσμού που περιορίζεται στην υπεράσπιση των δικών της προνομίων. Ο Bergoglio γνωρίζει την πραγματική ζωή και θα θυμάται το μάθημα ενός από τους πιο αγαπημένους του θεολόγους, του Romano Guardini, για τον οποίον η αλήθεια της αγάπης δεν μπορεί να εμποδιστεί.

«Ο απλός σταυρός που φορούσε στο λευκό ράσο του», καταλήγει ο Μεγάλος Δάσκαλος του Palazzo Giustiniani, “ας μας επιτρέπει να ελπίζουμε ότι η Εκκλησία του λαού θα ανακαλύψει εκ νέου την ικανότητά της για διάλογο με όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης και με την Μασονία, η οποία, όπως η εμπειρία της Λατινικής Αμερικής μας διδάσκει, εργάζεται για το καλό και την πρόοδο της ανθρωπότητας, όπως φαίνεται από τον Μπολιβάρ (1783 – 1830), ​​τον Αλιέντε (1908 – 1973) και τον José de San Martín (1778 – 1850), για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Αυτός είναι ο «λευκός καπνός» που περιμένουμε από την Εκκλησία της εποχής μας”. (Αριστερά, στην φωτογραφία ο Αλιέντε με μασονική περιβολή).

Από την μασονική ιστοσελίδα ‘Masonic Times’ διαβάζουμε ότι Μασόνοι παρακολούθησαν την ενθρόνιση του νέου Πάπα Φραγκίσκου.

Γράφουν: Δεν είναι ο πρώτος καθολικός Πάπας του οποίου την τελετή ενθρόνισης έχουν παρακολουθήσει οι Αδελφοί. Δεν είναι κάποια είδηση ​​για όσους αισθάνονται την ανάγκη να το θεωρούν μια θεωρία συνωμοσίας.

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν το σημαντικό αυτό γεγονός (τόσο κοινωνικό όσο και οικουμενικό – λόγω της παρουσίας του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και εκείνων από τις άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες) ήταν πρέσβεις, αρχηγοί κρατών (μονάρχες και πρόεδροι) και κυβερνήσεων, κλπ. Επίσης, ο Μέγας Διδάσκαλος της Μάλτας ήταν εκεί, καθώς το Κυρίαρχο Τάγμα της Μάλτας είναι μέρος των Ιπποτικών Ταγμάτων της Ρώμης. Από όλους αυτούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ένας από τους φιλοξενούμενους (αρχηγός κράτους) είναι ο πιο Σεβάσμιος Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς.

ΚΟ: Μετά τους Εβραίους, ενθουσιασμένοι και Μασόνοι με τον Φραγκίσκο. Ενδιαφέρον…

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /Πηγή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Οι Ιταλοί Μασόνοι επίσημα στηρίζουν τον Πάπα Φραγκίσκο.”
  1. θα σου κανω μια απλη αποκαλυψη για να γνωριζεις τον εχθρο…..αμα δεις οι καθολικοι και οι σιωνιστες(οι εχθροι του θεου) φορανε αυτο το καπελακι (κιπα)….αυτοι σου λενε οταν τους ρωτας οτι συμβολιζει την σκεπη του θεου…….αυτο ειναι μεγα λαθος……αντιστρεφουν την αληθεια…..μας λεει ο θεος….οι γυναικες εχουν πανω απο το κεφαλι τους….τους αντρες τους….και οι αντρες εχουν πανω απο το κεφαλι τους….τον θεο……αυτοι το καπελακι το φορανε για να δειξουν την αρνηση στον θεο….αμα δεις και σε εικονες….θα δεις τους αποστολους να εχουν σε σχημα πυρινης γλωσσας το αγιο πνευμα πανω στο κεφαλι τους…..αυτη ειναι η θεση που καθεται το αγιο πνευμα…..τωρα ξερεις αλλη μια λεπτομερια που σου δειχνει τον εχθρο….ο διαολος αυτο κανει παντα….αντιστρεφει την αληθεια…και το φως θελει να το κανει σκοταδι

  2. Και οι Έλληνες μασόνοι πλέον υποστηρίζουμε τον Πάπα. Αν και ως μασόνοι δεν λεγόμαστε Έλληνες γιατί μισούμε την Ελλάδα, αλλά το τάγμα στο οποίο ανήκω που ονομάζεται Κρυφός Στρατός Ποιμνίων Της Αλήθειας υποστηρίζουμε φανατικά οποιαδήποτε ισχυρή εξουσία αρκεί να μην προέρχεται από την Ελλάδα (αυτό το σίχαμα) και να είναι πάντα Δυτική. Τα Ποίμνια της Αλήθειας τρέφουν τρελό μίσος για κάτι ιστοσελίδες σαν και αυτές διότι μεταδίδουν πληροφορίες που δεν θα έπρεπε να τις γνωρίζει ο κόσμος παρά μόνο οι λίγοι εκλεκτοί. Αν θέλεις να γίνεις ισχυρός γράψου σε εμάς και ξέχνα Ελλάδες και σαχλαμάρες. Αυτό που μετράει είναι η προσωπική σου δύναμη, η ισχύς και η εξουσία που ασκείς πάνω στους άλλους. Η Ελλάδα αποτελεί ένα γεωγραφικό εμπόδιο και πρέπει να υποταχθεί στα σχέδιά μας για να ολοκληρωθούν. Σιγά σιγά όμως το πετυχαίνουμε.

  3. βγηκε και η πυγολαμπιδα(φωτισμενος του κωλου) να κανει κη(ρυγμα) στην ελλαδα και στους ελληνες……ρε σεις ολοι μαζι ουτε μινι κουπερ δεν γεμιζετε……και αυτοι οι λιγοι που ειστε κατι κουραμπιεδες ειστε και αμυαλα κομπλεξικα που οταν ησασταν μικροι σας φτυναν ολοι….πατησε σε αυτην την αδυναμια σας ο διαολος και σας εδωσε εξουσια να παρετε εκδικηση(να κανει την δουλεια του)….αλλα επειδη ειστε αμυαλα κομπλεξικα ανθρωπακια σας εχω ασχημα νεα……η χαρα του μαλακα κραταει παντα λιγο (7 χρονια…σαν την φαγουρα)…….μετα θα νιωσεις την δυναμη της αληθινης εξουσιας και τοτε θα καταλαβεις (αν και πυγολαμπιδας) τι παει να πει αληθινη εξουσια

  4. Ρε σαχλέ 12:44 μ.μ ξέρεις τί δύναμη έχουμε εμείς; Ξέρεις τί ισχύ; Θα συντρίψουμε τους πάντες. Εγώ ήδη έχω γίνει Μάγιστρος και ετοιμάζω νέες συμφωνίες με την κυβέρνηση Σαμαρά. Μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, περικοπές και αφανισμό όλων των επιδομάτων. Όλα αυτά τα λέφτά ποιοί νομίζεις ότι τα παίρνουν; Μα φυσικά εμείς οι Μασόνοι κι εσείς θα πεινάτε… γι' αυτό σου λέω. Γράψου στα Ποίμνια της Αλήθειας και θα γνωρίσεις την πραγματική γοητεία της εξουσίας. Άσε τα πατριωτικά καραγκιοζλίκια, έλα μαζί μας και θα κατακτήσουμε το Σύμπαν. Γίνε Αδελφός μας και εμείς θα είμαστε πάντα κοντά σου. Αν είσαι πατριώτης θα καταστραφείς. Μόνο η Μασονία θα σε σώσει από αυτό που έρχεται. Έλα μαζί μας κάθε Κυριακή (το κάνουμε επίτηδες ως απάντηση στις Κυριακάτικες λειτουργίες της Ορθόδοξης εκκλησίας που στοχεύουμε να καταστρέψουμε) Πιπίνου με Αλκιβιάδου γωνία στο υπόγειο που θα δεις μπροστά σου ακριβώς πάνω στην Πιπίνου. Εκεί λέγονται πολλά και ενδιαφέροντα. Θα κοιταζόμαστε στα μάτια και θα μιλάμε για πολύ σημαντικά ζητήματα.

  5. ποσα μου δινεις?…..να ξερεις οτι ειμαι πανακριβος….επειδη εχω αγιασει με τον θεο….για να τον πουλησω…..θα πρεπει να μου σκασει ο δικο σου ολη την γη…….πανω απο ολα και απο ολους……αν την παρω την εξουσια δεν θα σε ξεχασω……αφου λες κιολας οτι εχεις ισχυει μεγαλη θα σε βαλω να μου πλενεις τα σωβρακα…θελουν γερο τριψιμο….ρωτα και αμα μου δινουν οτι ζηταω και εσυ δεχτεις να μου πλενεις τα σωβρακα….θα το σκεφτω σοβαρα

  6. Ρε μασονοι πειτε μας ξεκαθαρα ποιος ειναι ο σκοπος σας;
    Η εξαθλιωση της Ελλαδος και των φτωχων ανθρωπων σας ικανοποιει; Το θεωρειτε σωστο αυτο;
    Θα τρελαθουμε τελειως με δαυτους.

  7. ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΣΕΙ ΧΟΡΟ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ …ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ . ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙΚΙΟΘΕΛΩΣ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΗΣ "ΓΑΤΑΣ" . ΧΟΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ . ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ …ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ .

  8. Η καθε τιποτενια κουραδα παει και γινεται μασονος ,
    αλλωστε ο μονος τροπος να μην αυτοκτονησουν αυτα τα
    ανθρωπαρια ειναι να προσπαθουν να επιβαλονται αλλιως θα αναγκαζοντουσταν να συνειδοτοποιησουν την μηδαμινοτητα τους
    και θα τιναζαν τα μυαλα τους στον αερα.
    Συμβουλη προς την ανθρωπομορφη κρεατομαζα που γραφει τα
    σχολια παραπανω, κοιτα κακομοιρη μου να ερθεις στα ισα σου
    γιατι το σημειο καμπης ειναι κοντα και οταν ερθει δεν θα
    βρεις τρυπα να κρυφτεις αν νομιζεις αδαες διποδο οτι ξερεις τι ειναι αυτο που ερχεται σε πληροφορω οτι δεν μπορεις ουτε καν να το φανταστεις φροντισε να μην βρασεις μεσα στο ψυχονοητικο σου βδελγυμα γιατι ειναι εξαιρετικα σκληρο ακομα και για ενα κτηνος σαν και εσενα.

  9. Ο φίλτατος συν – Τέκτονας Έντεκα Τριάντα Επτά τα λέει μια χαρά. Ο μόνος τρόπος να αποτινάξουμε τα δεσμά μας από έννοιες όπως Ελλάδα, Ορθοδοξία και κατ'επέκταση πατρίδα, θρησκεία, είναι η Μασονία. Οι Τέκτονες της Ελλάδας είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε την έμπρακτη υποστήριξη του Ύπατου Μέγα Γενικού Επιθεωρητού Κυρίου Χένρυ Κίσινγκερ, που μισεί με πάθος την Ελλάδα και έχει αφοσιωθεί με όλες του τις δυνάμεις στο να πλήξει την ελληνική γλώσσα, θρησκεία και ιστορία.
    Ξυπνήστε! Πιπίνου με Αλκιβιάδου γωνία στο υπόγειο βρίσκεται η μικρή αλλά πολυτελής στοά μας, για όσους αγαπούν την εξουσία κάθε είδους, πολιτική, κοινωνική, ερωτική. Έχουμε την ένθερμη υποστήριξη, ηθική και οικονομική του Μέγα Κυρίου Χ. Κίσινγκερ και δε φοβόμαστε τίποτε. Και πως θα μπορούσαμε άλλωστε να φοβόμαστε, όταν το ίδιο το Βατικανό λίγες μέρες μετά την ενθρόνιση του νέου Πάπα μας στέλνει επιστολή συμπαράστασης και αναγνώρισης, ως απάντηση στη δική μας συγχαρητήρια επιστολή; Με περηφάνια μάλιστα κόψαμε και τοποθετήσαμε σε επίκαιρο σημείο τη σφραγίδα του Πεφωτισμένου Τάγματος που μας απάντησε (Ιlluminated/Strobe Light Vatican – Masonic Lodge Propaganda Due, P2 για όσους γνωρίζουν). Πως θα μπορούσαμε να φοβόμαστε, όταν είμαστε οι μόνοι που κατέχουμε πρόσβαση στη γνώση, από το πότε θα περάσουν τα ψεκαστικά τύπου Μπεκ Gaz On αεροπλάνα ώστε να χρησιμοποιήσουμε τα αντίδοτα, μέχρι το πότε να βγάλουμε τα λεφτά μας από τις κυπριακές τράπεζες; Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ, θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσοι από το κοντινό σας περιβάλλον έχουν στελεχώσει τις τάξεις μας. Είμαστε παντού, είμαστε πολλοί, είμαστε τέκτονες.
    Αν δε θέλετε να σας ψεκάζουν αλουμίνιο C956, αν θέλετε κι εσείς ένα κομμάτι εξουσίας, Πιπίνου και Αλκιβιάδου γωνία. Πρακτικές συμβουλές: Κάνετε μια αίτηση που περνά μια διαδικασία και σε 1-2 μήνες γίνεται μύηση. Στην τελετή γίνεται ένα τελετουργικό υποταγής αλλά μη φοβάστε, μπορεί να είμαστε ανυπότακτος λαός αλλά ο πόνος είναι γλυκός. Μπαίνετε στην Πρώτη Τάξη με βαθμό New B' Thes Νέοι Τέκτονες, θέλει λίγη υπομονή μέχρι την Εβδόμη Τάξη αλλά τα καλά αρχίζουν γρήγορα. Από τη Δευτέρα Τάξη σας χορηγούνται αντίδοτα ψεκασμών Β659, οργονίτες Reich για μπλοκάρισμα των αρνητικών ιόντων καθυπόταξης που εκπέμπουν οι συσκευές τηλεόρασης, μετά στην Τρίτη Τάξη κάποιες εσωτερικές πληροφορίες για άνοδο/πτώση μετοχών στο Χρηματιστήριο για βέβαια κέρδη, αν σας ενδιαφέρει το κέρδος μέσω του τζόγου γίνονται εργαστήρια με αυτοδιαχειριζόμενη δομή και πληροφορίες για στημένα παιχνίδια διαφόρων αθλοπαιδιών, και ούτω καθεξής.
    Πιπίνου και Αλκιβιάδου γωνία στο πολυτελές υπόγειο, έχει δυο εισόδους φίλτατοι, όχι από εκεί που λέει Λινάτσες – Μουσαμάδες, από την άλλη. Absens haeres non erit. Evilupus.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek