Διαφημίσεις

• ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:

1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.

2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.

3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.

4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.

5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.

6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.

7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.

10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους)
μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.

11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος.

13. ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΔΕΙΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ και ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.

14. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σε ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΘΡΑΚΗ και ΚΥΠΡΟ, με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό.

15. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.

• Ο Κ.Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ όπως ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.

• ΘΕΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ όλων των παραπάνω μπορεί να είναι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ.

• ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ.)

ΑΚΙΣ* Η ( Κ.Ε.Ε.Δ. ) Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων Επίσης χαιρετίζει και καλώς ορίζει τους συναδέλφους από την Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών Α.ΚΙ.Σ. που αντιλαμβάνονται περί τίνος πρόκειται, έχοντας σωστή κρίση και συντάσσονται μαζί μας για την αποκατάσταση της Εθνικής μας κυριαρχίας κατά την προγραμματισμένη συγκέντρωση της 28ης Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος.

http://www.e-nemesis.eu



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

84 σχόλια στο “ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!Διακήρυξη Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων της 28ης Σεπτεμβρίου 2013!!ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!!”
  1. σιγα μη σκισεται τα καλτσον.ελεος πια..ποσους "σωτηρες"θα αντεξει αυτη η χωρα;μαλλον ολοι αυτοι οι σωτηρες επιδοντουνται απο το εσπα.δεν εξηγητε αλλιως…μυρισαν χρημα..

    1. Αυτοι φιλε ειναι παιδια οπως εμεις.Αντι να πανε σε αλλο σωμα να κανουν την θητεια τους επελεξαν να πανε σε ειδικα σωματα. Επελεξαν νσ εκπαιδευτουν. ωστε να ειναι ετοιμοι ανα πασα ωρα ανα πασα στιγμη. Ειναι αυτοι που οι τουρκοι εχουν επικυριξει κατα καιρους. ειναι αυτοι που φυλανε τα νησια υψιστου κινδυνου και ειναι αυτοι που ο ορκος του προς την πατριδα ισοδυναμει με τον θανατο

      Μια πετυχημενη αποβαση πεζοναυτων θεωρειτε αυτη που εχει κατω απο 80τοις εκατο απωλειες. Δηλαδη ξερεις οτι κατεβαινουν 10 και ζουν οι 2,,,,

      Το ιδιο και στα αλεξιπτωτα με το συχωροχαρτι…

      Δεν παιρνουν χρηματα… ειναι απλως φανταροι… που επελεξαν αυτο.
      ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΟΙΒΗ.
      ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ.

      ΑΥΤΑ….

  2. …και μετα ξυπνησατε!Αυτα τα ζητουν σε μια χωρα που αδυνατει να λειτουργησει οταν εχει οντως δημοκρατια.Η ελλαδα δεν εχει δημοκρατια,αλλα ολιγαρχια και οικονομικη κατοχη.Συνεπως κυριοι Αποστρατοι,λαθος στιγμη και με ακομψο τροπο ζητατε τα αυτονοητα.Αυτο επρεπε να το κανατε οταν εισασταν εν ενεργεια,γιατι και τοτε ολιγαρχικες κυβερνησεις ειχατε και οχι να χωριζετε τον κοσμο σας σεπρασινους και μπλε.Τωρα…ειναι αργα για δακρυα στελλα…εχει κι αλλους πατους το βαρελι…
    …βοηθεια μας!!!

    1. Αν μου επιτρεπεις.
      . Εφεδρος σημαινει πολιτης.

      Η προσκληση εχει να κανει με οσους υπηρετησαν την πατριδα απο το ποστο των ειδικων δυναμεων.Απλα παιδια που εκαναν την θητεια τους εκει.

      .
      Πριν χλεαυσεις προσπαθησε να καταλαβεις.
      Αν καταλαβες και χλευαζεις φιλε θα εισαι εκει αλλα με τους αλλους.

  3. το αρθρο 4 λεει ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ . κριμα που αυτοι ομως δεν ειναι .,

  4. Γι' αυτό και το σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Γι΄αυτό ο φόβος τους. Γι' αυτό από το πρωΐ έχουνε μαζέψει τόσους τις ομάδας ΔΙΑΣ και τους δίνονται εντολές στο πού να παρουσιασθούν, γι' αυτό οι κλούβες σε κεντρικά σημεία των Αθηνών. Αυτά τα είδα και τα άκουσα ιδίοις όμμασι και ώτοις.

  5. ΠΕΠΟΙΘΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΟβουλιο ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΥΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
    "ΚΥΩΝ' του 'ΚΥΝΟΣ' < ΚΥΝΕΩ, ΚΥΝΩ = προσΚΥΝΩ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    Νικολας

  6. Μπραβο παιδια !!! Μετραω τις μερες να δω επιτελους πραγματικους ΕΛΛΗΝΕΣ στο συνταγμα .

  7. ολα αυτα που λενε ειναι πολυ σωστα τετοιες κινησεις πρεπει να στηριζονται απο τον λαο αλλα εχουμε μεγαλο ποσοστο κομματοσκυλων και ετσι δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

  8. Επιτέλους κάποιοι μιλούν σωστά!κάντε κίνηση για ανάληψη διακυβέρνησης κ όλος ο λαός θα είναι δίπλα σας!

  9. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ.

  10. ειναι μια ειδηση που με κανει να πιστευω οτι επιτελους υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ αρα πρεπει να ελπιζουμε . ο θεος μαζι σας .ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

  11. ΑΓΝΩΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΡΟΥΡΙΣΟΥΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ .

  12. ΑΓΝΩΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΡΟΥΡΙΣΟΥΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ .

  13. Γι αυτο και οχι μονο γι αυτο αγαπημενη μου φιλη Little… ετοιμαζεται μεγαλη προβοκατσια κι η μαζα ως συνηθως τσιμπαει δυστυχως . Αν εχεις χρονο ανοιξε t.v οποιαδηποτε στιγμη της μερας και θα καταλαβεις πολλα .

  14. ΜΑΖΙ ΣΑΣ . ΛΟΓΟ-ΕΡΓΟ-ΝΟΗΜΑ . Ο απεραντος σεβασμος μου σε σας για οσα κανατε κι ολα οσα ξερω οτι θα κανετε για μας και την ΠΑΤΡΙΔΑ , και μονο που σας βλεπω και μονο που ξερω οτι υπαρχετε μπορω να ονειρευομαι . Μια απλη Ελληνιδα που απαιτει να μπορει να φωναζει περιφανη την εθνικοτητα της μεσα στην ιδια της τη χωρα και να μπορει να κραταει , η να φερει τη Σημαια της χωρις να κινδυνευει να παει στην εντατικη .

  15. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ. Ο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ.

  16. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ.

  17. ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ. ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ!! ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ. ΘΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ. ΜΑΡΙΑ

  18. ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΟΙ ΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΙ ΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ1944 Ο ΕΧΘΡΟΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

  19. κύριε Χάρη 3.09 είσαι ηλίθιος και βλάκας με πατέντα.Δές πρώτα τί σημαίνει ΕΦΕΔΡΟΣ και μετά μίλα

    1. …ανωνυμε κυριε…στατοκαυλε…ξερω τι σημαινει εφεδρος…εσυ δεν ξερεις ποια πολιτικα αρχιδια γλειφατε για να γινεται εφεδροι αξιωματικοι…παλιοτσομπαναρεοι

  20. Μπραβο Μαρια . Μακαρι να μπορουσα κι εγω να ειμαι εκει , αλλα μενω καπως μακρια και το βλεπω δυσκολο αν και με την " τρελα " που με δερνει , ποτε δεν ξερεις . Ελπιζω η σκεψη , ο σεβασμος κι αγαπη μου να τους-σας δωσει λιγη θετικη ενεργεια , μια που η ψυχη μου , ετσι κι αλλιως , ειναι παντα μαζι τους . Στους δικους μου , στους ΕΛΛΗΝΕΣ . Στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

  21. ΟΧΙ ανωτατοι δικαστικοι. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ.

    Μονο απο χαμηλοβαθμους "λαϊκους" δικαστες. ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕ !

  22. ETSI MPRABO KOMMANTA! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΥ ΣΑΣ ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΧΑΚΙ Κ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΧΑΜ ΔΕΞΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

  23. Αγαπητοί κύριοι αυτά έπρεπε να τα σκεφτείτε όταν είσασταν εν' ενεργεία. Αλλά ο καρεκλοκενταυρισμός δεν σας άφηνε. Τώρα που θίχτηκε η τσέπη σας, τώρα μιλάτε. Όταν φτάσατε στον τελευταίο βαθμό εξέλιξης σας είχατε ξεχάσει τον πρώτο βαθμό της καριέρα σας.Να κάτσετε στα αυγά σας και να μην κάνετε ταρζανιές γιατί περάσανε τα χρόνια και μπορεί να στραμπουλίξετε κανένα μπαλάκι και μετά ευτυχώς που δεν θα πληρώσετε 25 ευρω στο νοσοκομείο για να σας τα ξεστραπουλήξουνε.

    1. 25 Ευρω για μπαλακια….μαλιστα…

      ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ…
      ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ…

      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΟΨΑΝΕ Η ΔΕΝ ΚΟΨΑΝΕ….ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ Η ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
      ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ???

      Ειμαι ενας απλος πολιτης που απο αγαπη για την πατριδα αλλα και για την εμπειρια ειχα την τυχη να υπηρετησω την θητεια μου στις ειδικες δυναμεις στις ταξεις των πεζοναυτων. Ειμαι οικογενειαρχης με 3 παιδια. Η συνεχεια της Ελλαδας μας…τα παιδια μας….
      Υπηρετησα πιστα την πατριδα τον ορκο μου για την Ελλαδα. Κατα την θητεια μου χρειαστηκε λογω σισμικ να υπηρετησω και 92 μερες στην …..
      Οταν απολυθηκα ασχολιθηκα με εταιρεια. Πληρωνα με το παραπανω τους φορους υποχρεωσεις μου γιατι ηθελα να μπορω να διαμαρτυρωμαι για τις λακουβες στον δρομο την ποιοτητα της υγειας την ελευθερια του λογου την δημο-κρατια.
      Οπως καταλαβαινεις ολα αυτα για μενα πλεον δεν υπαρχουν γιατι καποιοι σκοτωσαν τα παντα. Με -μας οδηγισαν σε ταπεινωσεις παραχωρησεις υποχωρησεις.Μας αφηνουν αοπλους απεναντι σε σκυλια που ερχονται …αργα η γρηγορα.. Οταν σκυβεις συνεχεια το κεφαλι θα στο κοψουν..Μας πηραν τα ονειρα και το γαλα των παιδιων μας.Τις περιουσιες που με κοπο και ιδρωτα κατεκτησαν αυτοι που πραγματικα πολεμησαν και διωχτηκαν λογω συνοστησμου γονεις μας.
      Μας ξεπουλαν και μας κανουν νουμερα στον καθε ξεβρακωτο οπαδο της παγκοσμιοποιησης.
      Στον καθε ενα που σηκωσαμε κεφαλι και ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.

      Μας πολεμανε επειδη παντα οι Ελληνες ειχαν φρονημα..
      Που εφταιξα λοιπον αδελφε μου?
      Γιατι να μην παω να φωναξω?

      Ξερω και εχω μαθει οτι ολοι οι συναδελφοι απο ολα τα ειδικα σωματα κατα πλειοψηφια εχουν παρομοιο τροπο ζωης-σκεψης. Εκπαιδευτικαμε να δουλευουμε σαν μοναδες για το συνολο και συνολικα για τον εναΝ
      Αυτο με κανει να παω να στηθω και να φωναξω απεναντι. σε ολους οσους πουλησαν και ξςπουλησαν.Επισης καλω και ολους οσους εχουν υπηρετησει εκει.
      Κλεινοντας θελω να σου πω κατι και μαζι σου να ακουστει και εκει που πρεπει…
      Το δακρυ που κυλησε απο τον Ο.Υ.Κ.Α το βραδυ των ημιων με βασανιζει…με ταπεινωνει και με κρατα αν και μεγαλουτσικο πλεον ….ετοιμο.
      ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑ
      ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΘΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ…. ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ….ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ….

      ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΝΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ…..και βοηθεια μας…

      φιλικα….Ο τελευταιος σε ταξη των Ελληνων. Ο κανενας.
      χωρις ουτε καν25 ευρω ..

  24. ΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΔΕΝ ΜΠΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΕ. ΤΟ 21 ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΝΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.

  25. Απο τα βάθη της καρδιάς μου καλή επιτυχία. Δυστυχώς μένω μακριά και δεν θα είμαι μαζί σας.

  26. Θα έπρεπε μαζί τους να είναι όλοι οι έλληνες πάνω από τα εξήντα γιατί εμείς φταίμε για το χάλι που φέραμε την χώρα μας. Εμείς πρέπει να είμαστε στην πρώτη γραμμή.

  27. Μακριά από κόμματα και προβοκάτσιες.
    Ο Ελληνικός λαός ενωμένος, κάτω από τα ιερά σύμβολα του έθνους.
    Αυτό αρκεί, αυτό ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

  28. Χαρη 3:09 δεν μιλαμε για απλους εφεδρους ρε βλημα. Για εφεδρους ειδικων δυναμεων μιλαμε ρε κεφτε, που αν μη τι αλλο εκαναν εκπαιδευση για αντρες . Εσυ σε ποιο σωμα υπηρετησες ρε , μας λες?

  29. Αντε καλο βόλι ν'αναλαβεται κι εσείς με το καλο να σώσουμε την πατρίδα
    και μετά την παρτίδα μας
    να βάραμε προσοχή στο Σύνταγμα και καμψεις να θυμηθούμε τα νοιατα μας κι ύστερα
    Να ξαναψηφοισουμε μέχρι να ψοφησουμε
    Καλο βόλι παιδιά

  30. Το οτι καποιοι δεν περασαν καλα στο στρατο και εχουν τα αποθημενα τους η δεν θελουν στρατο απο αποψη τυπου ( γιατι να εχουμε στρατο και συνορα και να μην ειμαστε ενα απεραντο μπουρδελο μπας και δουμε κι εμεις χαρα κλπ ) , δεν κανει τιποτα αλλο απο το να επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα τη σοφη ρηση του λαου μας : ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ , η ακομα χειροτερα το ΠΑΝΣΟΦΟ : ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ Ψ@ΛΗΣ , ΟΛΑ ΤΑ Μ@ΝΙΑ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ . Δεν εχω , παρα να ευχηθω ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ .

  31. Χάρη κοματόσκυλε κοπρίτη, αν δεν θέλεις, ή φοβάσαι μην χαλάσει το καλτσόν σου, να μην έρθεις στο Σύνταγμα, μην τυχόν και σε πάρει κανένα μάτι, και μετά τι θα πεις σ' αυτούς που σε πληρώνουν για να γράφεις αυτές τις μαλ…ίες.

  32. 10.39 πεστα φιλε μου . Σε αυτη τη χωρα απο την πολλη " δημοκρατια " , καταντησαμε να μιλανε ολοι και να σωπαινουν οι Ικανοι . Ευχομαι ολοψυχα καλο αγωνα σε ολους και εκφραζω τον απεραντο σεβασμο μου προς εσενα και τους συναδελφους σου . Ο Σταυρος που τιματε , παντα προστασια και καταφυγη σας .

  33. AΠOKAΛYΨH ΣΟΚ – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!

    Το διαβάσαμε από το: AΠOKAΛYΨH ΣΟΚ – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/09/aokayh.html#ixzz2frACIcfn

  34. AΠOKAΛYΨH ΣΟΚ – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!!

    Το διαβάσαμε από το: AΠOKAΛYΨH ΣΟΚ – ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/09/aokayh.html#ixzz2frACIcfn

  35. αρθρο 120 επιβαλεται,κινδυνευει η πατριδα μας κ εχουμε υποχρεωση να το επικαλεστουμε !!!

  36. ρε παιδες και κορες ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

    εδω μεσα "βρωμαει" ΕΛΛΑΣ απο τα σχολια σας!!!

    μακαρι να μην σας πιασει το "ωχαδελφε" και το "ας πανε οι αλλοι για μενα"
    για να διωξουμε τον Αντωνη τον δυναστη και τον Βαγγελη τον κακο

    βλεπετε που το πανε πλεον… ειναι ξεκαθαροι…
    ειναι ομως και η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ!!!

  37. ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ ΧΑΡΗΔΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!!!

  38. ΙΣΑ ΡΕ ΚΟΜΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ:
    ΟΤΑΝ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΠΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΙΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΓΗΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ 1500Ε ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΥΣΧΗΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ (ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΗΣΤΕΥΩ Η ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΠΕΤΥΧΕΙ" ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΟΥΝ ΑΣ ΕΙΜΟΥΝ Ο ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΗΣΗ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΩ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΡΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΟΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΕΣΤΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΤΗΜΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ ΟΚΛΕΥ ΓΥΑΛΙ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΚΛΑΠΜΑΚΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΛΕΦΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΟΙΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΝΤΡΙΜ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΤΑ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Η ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΟΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΣΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΨΩΜΙ ΣΤΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΜΕΝΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ "ΕΜΦΥΛΕΙΟ" ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ ΖΗΤΩΣΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΘΟΥΜΕ Η ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΕΜΦΥΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ Ο ΕΜΦΥΛΕΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΕΜΦΥΛΕΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΥΒΙΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΔΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΛΑΟΥ

  39. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ 270 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΥΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟΥ ΒΥΣΜΑ ΤΟΥΣ ΓΗΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΟΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΜΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΝΕΖΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΩΡΗ ΣΚΟΠΙΑ 2-4 ΜΕ -27 ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΑ 2 ΣΑΚΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑΦΥΔΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ ΤΕΘΩΡΑΣ ΟΠΟΥ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ

  40. Το νου σας μονο μη σας…συλλαβουν γιατι κρατατε Ελληνικη Σημαια,ε!!!
    Ε ρε τι ζουμε! Ε ρε τι ζουμε!

  41. Δεν είμαι Αλ Καπόνε – Λένε ψέματα και δεν ξέρουν και να τα λένε καλά

    Ο Υδροχόος Νικόλαος Μιχαλολιάκος σε εκπομπή που ανέβασε στο ίντερνετ αντεπιτίθεται στην κατηγορία ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Μιλά για τηλε-δίκη στην οποία δεν τους δίνεται βήμα για απάντηση – διάλογο. Υποστηρίζει ότι ως Χρυσή Αυγή καταδίκασε τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την πρώτη στιγμή και ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη προσπάθεια να τη βγάλουν εκτός νόμου. Τα ποσοστά της αυξάνονται ραγδαία είπε και η κυβέρνηση νιώθει ότι απειλείται για αυτό και την καταδιώκει. Στο διαδίκτυο υπάρχει μια αστρολογική υπόθεση όσον αφορά την ώρα γέννησης του Ν. Μιχαλολιάκου. Αν αυτή ισχύει τότε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής αυτή την περίοδο δέχεται συνδυασμένες προσβολές τόσο από Άρη και Κρόνο όσο και από Ουρανό – Πλούτωνα. Ωστόσο, αν ισχύει η ώρα γέννησης, που είναι δέκα το πρωί, ο Ν. Μιχαλολιάκος στο προσεχές διάστημα θα καταφέρει να αποτινάξει από πάνω του ό, τι ψευδές υπάρχει (αν βεβαίως υπάρχει) χάρη στο τρίγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με το γενέθλιο Κρόνο του.

  42. Αγαπητοί κ. Έφεδροι, ο λαός στις απεργιακές κινητοποιήσεις έχει πρόβλημα με τα ΜΑΤ (χημικά κ.λ.π.) Θά πρεπε λοιπόν εσείς να βρίσκεστε μπροστά και απέναντι από τα ΜΑΤ, γιατί εσάς σας φοβούνται, ώστε ο λαός να διαδηλώσει γιά τα αιτήματά του δυναμικότερα, μήπως και φιλοτιμηθούν και ξεκουμπιστούν οι προδότες της πατρίδας μας!

  43. Εγώ δεν θα είμαι εκεί γιατί έχω ζήσει την χούντα των εθνοσωτήρων αμερικανοφερμενων στρατιωτικών
    Εγώ δεν θέλω σήμερα να ζήσω πάλι το 67-74
    Δεν με πείθεται κύριοι <> των ειδικών δυνάμεων
    Από εσάς επέλεξαν και προσφερθήκατε να εκπαιδεύσετε τη χρυσή αυγή
    Δεν υπερασπίζεται έτσι την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά την επιβουλεύεστε

    1. Μη φοβασε….ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο. ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΣΙΠΡΑΣ…
      ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ….ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΕ ΤΑ 8 ΧΙΛΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ…..ΒΕΒΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ…

      ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚ ΤΟΣΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ.
      ΑΔΕΛΦΕ 1 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ……

  44. 2.44 ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ . ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ . ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ , ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ .

  45. Γιατί ανώνυμε 2 : 44 τώρα έχουμε δικαιοσύνη και δημοκρατία ; Μόνο προδοσία και κλεφτοκρατία έχουμε τώρα .

  46. 7.08 ο τσιπρας θα τους διωξει και θα μας δωσει και χρυσα κουταλια να τρωμε . Τωρα που φιλησε και το Σταυρο…ποιος τον πιανει . Ειναι τοσο ανικανο το ατομο που ουτε την αθεια του δεν ειναι ικανο να στηριξει μεχρι χτες εκανε το βρυκολακα οταν τον πλησιαζε Σταυρος και τωρα σκυβει μια χαρα για τα ψηφαλακια . Και ειναι τοσο ζωα ολοι . Στους παλιους ομοιδεατες του λεει νταξι παιδια για τις ψηφους οποτε ιδεολογιες και τετοια παπαλα . Στους αλλους λεει ειδατε τι καλο παιδι εγινα και τα βοδια κουβαλανε 2 κιλα εγκεφαλο τζαμπα , Κοροιδευουνε και οι αλλοι , αλλα οι δικες του δεν ειναι κωλοτουμπες ,ειναι βεβηλωση ωμη προς πασα κατευθυνση .

  47. -ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΑΝΑΦΤΕ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ & ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΦΥΣΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ……..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…ΕΛΛΗΝ….ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΘ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ……ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ Κ ΑΣ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΛΙΓΟΙ….ΕΜΠΡΟΣ…..

  48. 4.25 την Αιγυπτο την Λυβιη , τη Συρια κλπ…οι ομοιδεατες σου και τα φιλαρακια τους-σου τις καταντησαν σ αυτα τα χαλια κι οχι ο στρατος . Το τυχον λαθος του στρατου και σ αυτες τις χωρες αλλα και εδω , ειναι το οτι δεν επενεβει αμεσως να κοψει κωλους και αφησε τους " δημοκρατες " να κατασφαζουν το λαο τους και να καταστρεφουν τις χωρες τους . ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙ -ΧΕΡΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΑΛΛΑ…ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ …..

  49. δηλαδη θελετε να πειτε οτι τωρα οοοολλλοι εμεις που γραψαμε εδω στην γειτονια μας
    θα παμε πακκετο στον Εισαγγελεα που κανει ερευνα για το καλεσμα των εφεδρων…;;;

    φτουυυυ και εχω κανει λαθος και εχω και απλωμενη την
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ στο σπιτι μου
    και που καθε φορα που κυμματιζει γεμιζω ενεργεια και δυναμη!!!!

    καλα κυρ Εισαγγελεα παω μεσα μονος μου δεν χρειαζεται να κουραζεσαι
    τι να το ψαχνεις; ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και θα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ….

    και να φανταστεις βρε παιδι μου οτι ο Αντωνης ο εγγονος αυτης που αυτοκτονησε για να μην ζησει στην δικτατορια των ναζιστων εισβολεων
    εγκαθυδρυσε την κοινοβουλευτικη δικτατορια….

    και την καταπιεση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΙΣΟΤΗΤΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ

    φτουυυ παλι λαθος εκανα….καλα κυρ Εισαγγελεα θα παω πιο βαθια μεσα μην ενοχλησε ξερω τα ορια της δημοκρατιας του Αντωνη και του Βαγγελη

    επειδη ομως ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ σημαινει ΦΩΣ/ΑΛΗΘΕΙΑ/ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ/ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ/….. δεν νομιζω οτι θα καταφερετε να μου βγαλετε απο μεσα μου αυτα που εχω απο τον παππου μου τον ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ τον ΠΡΩΤΑΓΩΡΑ τον ΙΟΥΛΙΑΝΟ τον ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ τον …(δεν τολμω ουτε το ονομα του να αναφερω χωρις συγκινηση και δεος σεβασμου) ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ …

    ξεχασα να αναφερω οτι δεν χρειαζεται να κανει κανεις αλλος πραξικοπημα το εχουν προλαβει αυτοι που μας εξουσιαζουν…
    και δεν νομιζω οτι ενδιαφερεται και καποιος για κατι τετοιο …
    απλα ειναι το γνωστο μοτιβο / "μαντρωμα" των Πολιτων απο την εξουσια

  50. ua mpoyne mesa sthn boylh oi phnasmenoi kai ua xhuh aima hmaste konta;ua dhjh;o xalasmos ua ghnh apo kasidiarh kosmas aitolos mprostarhs o ilias kasidiarhs;ua dhjh;ypomonh mexri sabato

  51. Κάποιοι, μέσα σε αυτά τα χρόνια της κρυφής προδοσίας των πολιτικών μας , δεν έτυχε αλλά επιλέξαμε τις ΕΙΔ. ΔΥΝ. για να υπηρετήσουμε την υπέρτατη αρχή του συντάγματος την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (πάνω και από τον πρόεδρο της δημοκρατίας) , αποφασίσαμε λοιπόν να ματώσουμε , να κουραστούμε , να κοιμηθούμε σε βουνά και βραχονησίδες κάνοντας ότι και η " Κυρά της ΡΩ " . Τίποτα παραπάνω από ότι έκανε αυτή η γριούλα τόσα χρόνια , απλά αφιερωθήκαμε στην σημαία και στην εντολή της βουλής να μπορεί να μας διαχειρίζεται ως δύναμη αιχμής και σταθεροποίησης της ελευθερίας και της Δημοκρατίας που μας χάρισαν οι προγονοί μας έναντι στον οποιοδήποτε εχθρό . Εχθρό που με όρκο στη σημαία μας υποσχεθήκαμε να μην αφήσουμε και να διαφυλάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά του τόπου πιστοί "τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι" και μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αιματός μας.

    Δυστυχώς όμως για εμάς ο εχθρός άλλαξε τακτική , έφυγε από τα πεδία των μαχών και αυτό γιατί τον δίδαξε η ιστορία των Ελλήνων ( Τόσο λίγοι ,τόσο πεινασμένοι, κάτοικοι μιας " Ψωροκώσταινας ", ΑΛΛΑ ταυτόχρονα τόσο "Δυνατοί ",τόσο "Μεγάλοι" ,τόσο "Ψυχές" ).
    Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν όλοι οι Έλληνες ,
    ΜΑ τουλάχιστον εμείς που κρατάμε ακόμα μέσα μας "Θερμοπύλες " , να είμαστε εκεί παρόντες , να ορθώσουμε το ανάστημά μας , την φωνή μας και τον λόγο μας . Δεν επιθυμούμε κανένα επεισόδιο , δεν επιθυμούμε κανένα τραυματισμό Έλληνα Αδελφού. Επιθυμούμε όμως να ακουστεί η ΦΩΝΗ του κάθε αδύναμου και ανήμπορου , αυτή που λέει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ , αυτή που λέει στα παχύδερμα που είπαν : ρίξτε τη σημαία και πέστε ότι την έριξε ο αέρας , ότι δε γίνεται βρε ηλίθιε ΠΡΟΔΟΤΗ γιατί εδώ την κρατάμε εμείς όρθια και ας πεθάνουμε δε μας νοιάζει . Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να συνθηκολογήσετε , ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να μας υποτάξετε και να παραδώσετε την Εθνική μας Κυριαρχία , με πιο δικαίωμα το 30% αποφασίζει για το υπόλοιπο 70% του Ελληνικού Λαού , επιτέλους να πάρουν θέση τα αρμόδια δικαστήρια, οι αρμόδιοι συνταγματολόγοι και να επαναφέρουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι των Γερμανοτσολιάδων .
    Αυτά τα λίγα για να καταλάβουν μερικοί ανεγκέφαλοι παραπάνω , ότι φτάνει πια ο καναπές σηκωθείτε και κουνηθείτε , ξυπνήστε Έλληνες μας φωνάζανε οι Ισπανοί και δε ντραπήκαμε με τέτοια ιστορία πίσω μας.
    Μη γράφετε ανώνυμα Commandos , δε φοβόμαστε κανέναν , δεν υπηρετούμε κανένα μικροπολιτικό σκοπό, φτάνει πια με τα αριστερά – δεξιά .Ίσια ρε , Ίσια και προς τα επάνω , άλλωστε εμείς ξέρουμε να αναγεννιόμαστε και από την λάσπη όσο κάτω και εάν είναι ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ δεν θα τους περάσει .
    Με τιμή ,
    Εφ Αξιωματικός Ειδ.Δυνάμεων
    Πέτρος Βλασταράκος

  52. Κάποιοι, μέσα σε αυτά τα χρόνια της κρυφής προδοσίας των πολιτικών μας , δεν έτυχε αλλά επιλέξαμε τις ΕΙΔ. ΔΥΝ. για να υπηρετήσουμε την υπέρτατη αρχή του συντάγματος την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (πάνω και από τον πρόεδρο της δημοκρατίας) , αποφασίσαμε λοιπόν να ματώσουμε , να κουραστούμε , να κοιμηθούμε σε βουνά και βραχονησίδες κάνοντας ότι και η " Κυρά της ΡΩ " . Τίποτα παραπάνω από ότι έκανε αυτή η γριούλα τόσα χρόνια , απλά αφιερωθήκαμε στην σημαία και στην εντολή της βουλής να μπορεί να μας διαχειρίζεται ως δύναμη αιχμής και σταθεροποίησης της ελευθερίας και της Δημοκρατίας που μας χάρισαν οι προγονοί μας έναντι στον οποιοδήποτε εχθρό . Εχθρό που με όρκο στη σημαία μας υποσχεθήκαμε να μην αφήσουμε και να διαφυλάξουμε τις αξίες και τα ιδανικά του τόπου πιστοί "τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι" και μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αιματός μας.

    Δυστυχώς όμως για εμάς ο εχθρός άλλαξε τακτική , έφυγε από τα πεδία των μαχών και αυτό γιατί τον δίδαξε η ιστορία των Ελλήνων ( Τόσο λίγοι ,τόσο πεινασμένοι, κάτοικοι μιας " Ψωροκώσταινας ", ΑΛΛΑ ταυτόχρονα τόσο "Δυνατοί ",τόσο "Μεγάλοι" ,τόσο "Ψυχές" ).
    Είμαστε υποχρεωμένοι λοιπόν όλοι οι Έλληνες ,
    ΜΑ τουλάχιστον εμείς που κρατάμε ακόμα μέσα μας "Θερμοπύλες " , να είμαστε εκεί παρόντες , να ορθώσουμε το ανάστημά μας , την φωνή μας και τον λόγο μας . Δεν επιθυμούμε κανένα επεισόδιο , δεν επιθυμούμε κανένα τραυματισμό Έλληνα Αδελφού. Επιθυμούμε όμως να ακουστεί η ΦΩΝΗ του κάθε αδύναμου και ανήμπορου , αυτή που λέει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ , αυτή που λέει στα παχύδερμα που είπαν : ρίξτε τη σημαία και πέστε ότι την έριξε ο αέρας , ότι δε γίνεται βρε ηλίθιε ΠΡΟΔΟΤΗ γιατί εδώ την κρατάμε εμείς όρθια και ας πεθάνουμε δε μας νοιάζει . Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να συνθηκολογήσετε , ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να μας υποτάξετε και να παραδώσετε την Εθνική μας Κυριαρχία , με πιο δικαίωμα το 30% αποφασίζει για το υπόλοιπο 70% του Ελληνικού Λαού , επιτέλους να πάρουν θέση τα αρμόδια δικαστήρια, οι αρμόδιοι συνταγματολόγοι και να επαναφέρουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ και όχι των Γερμανοτσολιάδων .
    Αυτά τα λίγα για να καταλάβουν μερικοί ανεγκέφαλοι παραπάνω , ότι φτάνει πια ο καναπές σηκωθείτε και κουνηθείτε , ξυπνήστε Έλληνες μας φωνάζανε οι Ισπανοί και δε ντραπήκαμε με τέτοια ιστορία πίσω μας.
    Μη γράφετε ανώνυμα Commandos , δε φοβόμαστε κανέναν , δεν υπηρετούμε κανένα μικροπολιτικό σκοπό, φτάνει πια με τα αριστερά – δεξιά .Ίσια ρε , Ίσια και προς τα επάνω , άλλωστε εμείς ξέρουμε να αναγεννιόμαστε και από την λάσπη όσο κάτω και εάν είναι ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ δεν θα τους περάσει .
    Με τιμή ,
    Εφ Αξιωματικός Ειδ.Δυνάμεων
    Πέτρος Βλασταράκος

  53. Εδώ υπήρχε σχόλιο δικό μου, που το είδα δημοσιευμένο και τώρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ενώ υπάρχουν τα σχόλια πριν και μετά το δικό μου.

    Εγώ λοιπόν έγραψα ότι ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

    ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    Άρα: Έχει έρθει η ώρα να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Αν αυτό το κάνει ο Στρατός πολύ σωστά θα πράξει.

    Αυτός είναι ο ρόλος του. Να προφυλλάσει την Πατρίδα και τους πολίτες της από ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ.

    Ελπίζω αυτή τη φορά, να το δημοσιεύσεις ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, αν στο επιτρέψουν αυτοί που σε διατάζουν για να μετράνε τις αντιδράσεις μας.

  54. Aν ήταν ο στρατός να κάνει κάτι θα το είχε κάνει ήδη όταν έπρεπε. Προσκυνημένα Γομάρια είναι και οι ανώτεροι αξιωματικοί που προσκήνησαν το σύστημα να πάρουν βαθμούς η καποια θέση ,ανήκουν σε κομματα και μετά θα γινουν βουλευτές του συστήματος .Αν γίνει κάτι απο το στρατό θα είναι απο μικρούς αξιωματικούς.
    Ε ΚΑΙ ΤΏΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ .Θέλει νεκροί χιλιάδες ναναι στους τροχούς θέλει και οι ζωντανοί να δίνουν το αίματους και όχι να καθονται στην πολυθρονα και να βλέπου ν μεγκα αντένα και όλα αυτα τα πουλημενα μμε.και να ακουν τους πρετεντέρηδες της τρεμες και όλα αυτά τα χαμένα παρτάλια που θα ψάχνουν να κρυφτουν ότα θα γινει το μπαμ ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *