Διαφημίσεις

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑ..
ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ…
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΑΚΟΜΑ..
ΠΕΡΑ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ…

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΔΥΝΑ, ΕΠΙΠΟΝΑ…
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ….
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ…
ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ…

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ..
ΣΟΦΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΥΛΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΚΠΟΛΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ…
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ…
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕ, ΤΟΤΕ ΛΑΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΟΠΟΥ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ…

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΛΠ… ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ..
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,,, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ… ΑΚΟΜΑ…

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.. ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΧΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΑ. ΛΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ…
ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙΟΥ, ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ…

ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.. ΣΚΟΠΙΑ.. ΑΛΒΑΝΙΑ… ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑ.. ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ…
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ..
ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΛΑ ΕΠΙΠΛΟ..
ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ…

ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ…
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΝΤΑΙ..
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΔΩΡΟ..
ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ…

ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ..
ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΑΔΑΚΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ… ΤΟΣΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ…
ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ..
ΣΗΜΕΡΑ… ΠΡΙΝ… ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ..
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ…

ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ…
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.. ΤΩΡΑ… ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ…

ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΟΛΟΓΙΕΣ..
ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ…
ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΝ..
ΦΤΑΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ.. ΚΛΠ…
ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..
ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ..
ΙΔΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ…

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ..
ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ …
ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…
ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΤΑΝΗ…

ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΩ…
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…
ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ ΕΙΧΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…
ΤΩΡΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ..
ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ…

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ..
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΗ…
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ…
ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΗΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝ…
ΕΑΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ…
ΤΟΤΕ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ…

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ…
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑ… ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ..
ΟΠΩΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ…

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΜΕ…
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ…

Διόνυσος Ιλλαρίων



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ.. ΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΛΑ ΕΠΙΠΛΟ.. ΑΠΟ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ…”
  1. Ρε σοβαρέψου ρε αρθρογράφε άσχετε!!! Εκτός και αν είσαι και εσύ της Νέας Τάξης. Αυτό θέλουν τα βλαμμένα της Νέας Τάξης πραγμάτων, να δημιουργήσουν χάος και αναρχία σε όλα τα κράτη του κόσμου, να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να ρίξει τις κυβερνήσεις ώστε να επικρατήσει η δικιά τους η παγκόσμια στο τέλος.
    Καλά τόσο στραβάδι είσαι και δεν το βλέπεις??? Είναι η μόνη περίοδος που δεν πρέπει να κάνουμε χρήση βίας τα πράγματα είναι πολύ κρίσιμα, αν και θα θελα πολύ να δω να εκτελούν τα 300 μοσχάρια στην πλατεία Συντάγματος δημόσια. Πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο να αλλάξουμε τα πράγματα και όχι να τρέχουμε στους δρόμους γιατί αυτό ακριβώς θέλουν να σε αναγκάσουν να κάνεις.

  2. Ναι! Έτσι είναι… Δεν επάρχει περίπτωση ο κάτοικος αυτού του τόπου να ξεσηκωθεί για κάτι, ακόμα και για τις υλικές παραλισιές τις οποίες έχει. Ο κάτοικος αυτού του τόπου είναι τόσο παραδωμένος… ώστε δεν τον ένδιαφέρει τίποτα, όχι τώρα.. αλλά εδώ και δεκαετίες έχει υποσκαφτεί εκ βάθρων η θέληση του για ιδανικά και παναθρώπινες αξίες. Το 95% των κατοίκων της Ελλάδος είναι για γειά σου… λόγο φύσεως και θέσεως ύπαρξεις και βίου… δεν γεννήθηκαν για κάτι άλλο, παρά μόνο για αυτό που διακρίνουμε. Ακούω και διαβάζω… φταίει ότι δεν τρώμε ζιά αλλά σιτάρι και το σιτάρι έχει γλουτενη, που μας επιρεάζει στον εγκέφαλο… ακούω και διαβάζω ότι φταίει που μας ραντίζουν οι "ξένοι", με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε… ακούω και διαβάζω πολλά που δεν ισχύουν… που προσπαθούν να δικαιολογίσουν την συμπεριφορά των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων. Ο Ραγιάς είναι αραβοπερσική λέξη και σημαίνει το πρόβατο.. από το πρόβατο παίρνεις τα πάντα. Το πραγματικό αίτιο για την στάση του κατοίκου της χώρας των Ελλήνων, είναι η αιτία της καταρεύσεως του αρχαίου κόσμου των χιλιόχρονων Ελλήνων και της ελεύσεως του Χριστιανισμού και των χιλιόχρονων Ρωμιών στην Μέση Ανατολή… του Ηλίου. Τόσο το πείραμα Έλληνας, όσο και το πείραμα Ρωμιός είναι προς ιστορική μελέτη με θρησκευτικό αστροφυσικές προεκτάσεις για το τι προσπάθησαν να κάνουν κάποιοι… όπου φυσικά απέτυχαν, λόγο κακού ύπατος (θέλησης) και μειομένου ψυχικού προσήμου από το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων αυτής της ευλογιμένης χώρας.

    Το τι έρχεται;

    Ότι ήρθε μετά την κατάρευση του αρχαίου κόσμου… ότι ήρθε μετά την κατάρευση του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους… τραγωδία, πόνος, αίμα, χάος, αναγέννηση, δόξα και τάξη.

  3. σε καμιά δεκαριά χρονάκια που θα έχουν αλλάξει(πάλι και πάλι και πάλι αέναα) τα media και το διαδίκτυο και πιθανώς να το κουβαλάμε μονίμως μαζί μας… θα περιμένω αντίστοιχο άρθρο περί ξάπλας. πόσους αιώνες ακούμε και διαβάζουμε κασσάνδρες. άνθρωποι χάνονται, άνθρωποι γεννιούνται, πολιτισμοί εξαφανίζονται, ζώα εξαφανίζονται, φυτά εξαφανίζονται, έρχονται άλλα, πεθαίνουμε εμείς έρχονται οι επόμενοι… γενναίος νέος κόσμος.

  4. Η κατασταση ειναι καθαρα αυτο που λεμε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Να επανασταστησει ο κοσμος? Οκ θα φαει ξυλο χημικα και μετα τι? Να μην κανει τιποτα οπως τωρα απο την αλλη επιτρεπει στους τυρρανους να φερονται ασυδοτα και να τα χαρατσια και να οι αυτοκτονιες και να η φτωχεια. Ισως, αθελα μας παντα, να πρατουμε υπερ του συμφεροντος της χωρας. Ειδωμεν ο χρονος θα δειξει τα παντα……..

  5. Δηλαδή τι θέλει ο αρθρογράφος; Τον όχλο στους δρόμους; Ο ασύντακτος όχλος δεν μπορεί να δώσει καμία λύση παρά μόνο να προκαλέσει χάος. Επιπλέον, χειραγωγείται και ετεροκατευθύνεται. Αυτοί έχουν σκοπό να μας βάλουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Το' χουν ξανακάνει.
    Η σιωπή (ειδικά για έναν λαό που δεν έχει αποφασίσει ακόμη για ποιο λόγο πρέπει να επαναστατήσει, για τα φράγκα που του λείπουν ή για ελευθερία και αξιοπρέπεια)είναι χρυσός …..

  6. Σωστος ο φιλος 8 47 οπως επισης και ο 10 27 .Ετσι ειναι τα πραγματα οπως τα λετε.Το συστημα το ιδιο σε οδηγει στο μισος και στη βια.Γιατι τοτε ξερει να υπολογισει τις αντιδρασεις.Διαδηλωσεις και συγκρουση με τα ματ φωτιες στους δρομους….Τετοιες σκηνες στην Ελλαδα αλλα και σε ολο τον κοσμο εχουμε δει πολλες φορες τα τελευταια χρονια.Ειδατε τιποτα να αλλαζει με αυτου του ειδους την αντιδραση?Πως να αλλαξει κατι οταν το ιδιο το συστημα σου επιβαλλει συγκεκριμενο τρπο αντιδρασης.?Δεν γνωριζω βεβαια ποιος μπορει να ειναι ο πιο αναπαντεχος και αποτελεσματικος τροπς αντιδρασης .Ωστοσο καλο ειναι να αποφευγουμε τις παγιδες βιας και μισους που μας στηνουν.Ισως αυτη τη φορα δεν θα πρεπει να παιξουμε το παιχνιδι τους.Διοτι μια εξεγερση στην Ελλαδα τυπου πλατειας ταξιμ αναποφευκτα θα οδηγησει σε διχασμο.Κατι το οποιο επιδιωκουν οι μεγαλες δυναμεις.Τωρα ορισμενοι που μιλανε για εθνος που κοιμαται και αλλα ωραια εχω να τους πω οτι ειναι τουλαχιστον γραφικοι.

  7. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ
    —-ΧΑΟΣ–ΕΠΕΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ—
    ΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ
    ΝΙΚΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ
    ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ
    ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ

  8. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ..ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΜΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΣ

  9. ΓΚΡΡΡΡΡ!!!! ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

    άμιλλα από το ρήμα αμιλλώμαι (με περισπωμένη) που σημαίνει συν- αγωνίζομαι
    Αρα ούτε με ύψιλον σαν το άμυλο της πατάτας και το ευγενής δεν χρειάζεται γιατί είναι πλεονασμός.

  10. Και δεν μου λέτε ρε παιδιά; Το ενδεχόμενο του : "μην ξεσηκώνεστε γιατι έτσι θέλει η Νεα ταξη για να μας καταστρέψει" ,ειναι σφήνα απο την ίδια την νεα ταξη ,για να μην ξεσηκωνόμαστε και να μας πάρει έτσι και το τελευταίο τρόπο αντιδρασης ,το σκέφτηκε κανείς; Πώς μπορείς να γλιτώσεις τη σφαγή άν δεν σπάσεις τα δεσμά που σε κρατούν ακίνητο ώστε να ξεφύγεις τους σφαγείς; Δεν γνωρίζω κανένα πρόβατο που να σώθηκε ποτέ μόνο βελάζοντας!Πώς θα διορθωθούν τα πράγματα;Περιμένοντας σαν θεατές την καταστροφή;Αυτό δεν κάνουμε μέχρι τώρα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε; Δεν λέω να πάρουμε κεφάλια (αν και δεν θα με χάλαγε προσωπικά να δώ μερικά πεσμένα).Αν βγουμε δέκα εκ. κόσμος στο δρόμο ποιός θα μας σταματήσει;Δεν θα κρατήσουμε έτσι ,την Ελλάδα ελεύθερη ώστε να γίνει και πάλι φάρος για την υπόλοιπη ανθρωπότητα;Τι πρέπει να γίνει ; Να περιμένουμε τους σωτήρες να μας σώσουν;ΝΑ γονατίσουμε και να προσευχόμαστε στο Θεο ;
    ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ έλεγαν οι αρχαίοι . Ας το θυμηθούμε……να κάνουμε αυτό που πρέπει,κι ας αφήσουμε την Νεα τάξη να λέει ό,τι θέλει.Στο κάτω κάτω,αν λέει αλήθεια, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα!Ετσι κι αλλιώς θα μας καταστρέψει. Τουλάχιστον ας πέσουμε πολεμώντας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek