Διαφημίσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΖΩΩΔΗΣ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ.
ΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΛΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ,ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.
ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΜΕ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΟΥΣ,ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΤΙΓΕΣ,ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΩΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.

ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ,ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

GOTT MIT UNS= Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ;;;

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ…ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ…
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…

Η ελληνική διάνοια προσέφερε στην ανθρωπότητα τα μέγιστα, τις επιστήμες, τις τέχνες, την ποίηση, την ελευθερία της έκφρασης και την διαύγεια του πνεύματος, όλα προσανατολισμένα προς τον Δημιουργό θεό των πάντων, την Τριαδική υπόσταση του οποίου μόνον οι Έλληνες μπορούσαν να συλλάβουν πριν την Έλευση Του στην γη.
Τα επιτεύγματα του πνεύματος του κορυφαίου πολιτισμού που άνθισε στους αιώνες, λεηλατήθηκαν, κλάπηκαν και ποδοπατήθηκαν αναρίθμητες φορές μέσα στην μακραίωνη ιστορική διαδρομή του.

…Οι κάτοικοι των Δελφών, βλέποντας τους Πέρσες να πλησιάζουν, ρώτησαν στο μαντείο τον Απόλλωνος, αν θα έπρεπε να κρύψουν ή να μεταφέρουν τα ιερά αντικείμενα του ναού.
Ο θεός δεν άφησε να τα μετακινήσουν τους είπε ότι ήταν ικανός να προστατεύσει ότι του ανήκει…. Όταν οι βάρβαροι έφθασαν κοντά, βλέποντας από την θέση τους το ιερό, ο προφήτης που λεγόταν Ακήρατος βλέπει να μετακινούνται έμπροσθεν τον ναού όπλα ιερά που εξήλθαν από το άδυτον αυτά δεν επιτρεπόταν να τα αγγίζει κανείς.

Τρέχει να αναφέρει το σημείον εις τους κατοίκους που είχαν μείνει. Και οι βάρβαροι όμως, όταν έφθασαν τρέχοντας εις το ιερόν της Αθηνάς Προνοίας, είδαν σημεία μεγαλύτερα από το πρώτο.
Βέβαια είναι μεγάλο θαύμα να φανερωθούν από μόνα τους αυτόματα πολεμικά όπλα, έμπροσθεν τον ναού. Τα δεύτερα όμως (σημεία) που ακολούθησαν, αξίζει να τα θαυμάσεις περισσότερο απ’ όλα τα φαινόμενα.
Όταν οι βάρβαροι έφθασαν βιαστικοί εις τον ναόν της Αθηνάς Προνοίας, πέφτουν επάνω τους κεραυνοί από τον ουρανό, δυο κορυφές από τον Παρνασσό κόβονται και κατρακυλούν επάνω τους με πολύ πάταγο και καταπλακώνουν πολλούς απ’ αυτούς…. Όσοι εσώθησαν κατευθύνθησαν εις την Βοιωτίαν.

Αυτοί οι βάρβαροι που επέστρεψαν, όπως μου είπαν, εκτός απ’ αυτά είδαν και άλλα θεία σημεία.
Δυο οπλίτες με ανάστημα μεγαλύτερο από άνθρωπο τους ακολουθούσαν σκοτώνοντας και διώκοντας τους. Οι κάτοικοι λένε ότι αυτοί οι δυο είναι οι ντόπιοι ήρωες Φύλακος και Αυτόνοος.
(Ηρόδοτος, Ιστορίαι, 8,36)



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ…ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΖΚΕ…”
  1. to proto video kai foto einai fake,opoios theli tou stelno kai to video pos giristike to sigekrimrno…elate katoxika min vazete mlks..h;; min afinete na ta vazoun….

  2. Καλα,ας ετοιμαζοντε αυτοι και εδω ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ…συνθημα τους Η ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ.Ο καιρος γαρ νυν.

  3. ειλικρινα,
    εχει καταντησει πολυ γελοιο το ολο θεμα με τις φωτο του σοχο.
    στην πρωτη φωτο ο μπατμαν,ειναι ολα τα λεφτα..και το πιο ωραιο?7υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι σαχλαμαρα του σερβιρουν.
    ειλικρινα λυπαμαι,ανθρωπους που την ψαχνουν,στο τελος να καταληγουν να τρωνε οτι τους σερβιρουν.
    αν πραγματικα επαιζε κατι τετοιο,η νασα θα σταματουσε να δημοσιοποιουσε τις φωτο απο το σοχο απο την πρωτη στιγμη.
    σιγα μην αφηνε στον απλο κοσμο η νασα να δειχνει φωτο απο μαχες που λεει κ ο αλλος στον ηλιο.
    αλλιως θα πρεπει να πιστεψουμε οτι η νασα προσπαθει να μας ενημερωσει για τα τεκτενομενα των διαγαλαξιακων μαχων στον ηλιο,κατι σαν ρεπορτερ δηλαδη.

    μην καιτε τσαμπα τα μυαλα σας,αυτο θελουν.

  4. και εσύ ρε μικρόμυαλε που ξέρεις αν δεν το κάνουν επίτηδες???
    κάτι τέτοιους σαν και σένα καταντήσατε την Ελλάδα στο σημερινό μας χάλι που είναι όλα μπροστά στα μάτια σας αλλά ψηφίζετε τους ίδιους μαλάκες

  5. 1 μαρτιου ανωνυμε….τι του απαντας του ηλιθιου? αστον να στειθει στην εφορια σαν καλος ραγιας που ειναι και μετα να μυξοκλαιει "μου κοψανε το μισθουλι μου!!!!"

  6. συνελθετεεεεεεεεε!!!! βγειτε εξω και περαστε καλα διασκεδαστε την ζωη σας και αφηστε τις μαχες στον ηλιο και τον μπατμαν. ελεος πια΄.χαραμηζετε την ζωη σας με σαχλαμαρες.τιποτα δεν συμβαινει και μην ειστε καχυποπτοι. καποιοι ανωνυμοι εδω μεσα μαλλον το εχουν σαν χομπι αυτο. δυσκολευονται και στεναχοριουνται οταν καποιος τους προσγειωνει και τους χαλαει την φαντασια τους. και ομως παιδια αν κανετε μια βολτα εξω και μεινετε οχι πολι καιρο αλλα κανα μηνα χωρις να μπαινετε στο κατοχικα θα δειτε την ζωη πιο φυσιολογικα και θα σας φαινονται αυτα παραμυθια της Χαλημας.τες πα μαλλον σε στοκους μιλαω οποτε τζαμπα σημερα χαλασα και το μανικιουρ που εκανα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek