Διαφημίσεις

Οι δεσμοφύλακες κι οι φύλακες

Εγώ το αίμα μου το δίνω να βρει η γενιά μου οδηγητή. Κι εσύ στην άμμο χτίζεις σπίτια στης Χαλιμάς τα παραμύθια…

..Ελεγε εκείνο το παλιό τραγουδάκι. Ξέρετε νομίζω πως από λόγια, στερεύουμε σιγά – σιγά. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να ειπωθεί. Τα έχουμε πει όλα. Πολλοί τα έχουμε πει πριν να γίνει οποιοδήποτε μνημόνιο. Πριν να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Είναι εκείνη η σπαστική πρόταση «Σου το είχα πει» που δεν ενδιαφέρεται πια κανείς να τη προφέρει, γιατί τι σκοπό θα είχε? Μια ικανοποίηση προσωπικής δικαίωσης μέσα στη συμφορά? Η ικανοποίηση ενός εγωισμού από ανθρώπους που υποτίθεται είναι ενός άλλου επιπέδου? Βλακείες. Οτι και να πει κάποιος, η γνώση γεννιέται μέσα στο πετσί μας. Γνώση είναι όλη η ζωή αν κάποιος τη δει έτσι, άγνοια είναι επίσης η ζωή αν κάποιος επιλέξει να κοιμάται συνέχεια με τα παραμύθια των άλλων…

Το χειρότερο για μια μερίδα ανθρώπων είναι πως δεν ήταν συνένοχοι σε τίποτα αλλά πρέπει να αντέξουν διπλά άγρυπνοι, και γι΄εκείνους που ξυπνάνε μόλις στον εφιάλτη. Είναι όλοι εκείνοι που έχουν κάθε δικαίωμα να μην τους ενοχλήσει κανείς, να συνεχίσουν να είναι αόρατοι όπως ήταν πάντα, σε ένα παράλληλο κόσμο, έξω από τη φθορά και τη σαπιλα, αλλά επειδή είναι έτσι μένουν ακόμα εδώ, μακριά από το σπίτι τους, ανάμεσα στο τρομοκρατημένο πλήθος που ικετεύει για μια σανίδα σωτηρίας.

Ναι υπάρχουν οι άλλοι άνθρωποι. Που δεν πρόδωσαν ούτε τον ευαυτό τους ούτε τους συνανθρώπους τους. Που πέρασαν με σεβασμό πάνω από τις ψυχές των ανθρώπων. Που έβλεπαν,άκουγαν, τα έλεγαν με κόστος να είναι το περιθώριο που κανείς δεν έδινε σημασία. Κι όχι μόνο. Ηταν ο στόχος που συγκεντρωνόταν επάνω του τα βέλη της υποκρισίας, της ηλίθιας τάξης, των ανθρώπων που ζούσαν με ίνδαλμα τα υποκοριστικά τους και τα ανόητα βίτσια τους.

Ναι υπάρχουν. Εκτός κι αν συνενοχή στο έγκλημα θεωρείται πλέον και η ύπαρξη στο κόσμο αυτό. Γιατί η διαφθορά στα μυαλά των ανθρώπων είναι τόσο πολύ βαθειά απλωμένη που όντως πρέπει κανείς να αποδείξει πως έπεσε εδώ κατά λάθος. Πως είναι από άλλο πλανήτη. Πως έζησε όλο αυτό το καιρό που η ανθρωπότητα προόδευε, σ΄ενα σπήλαιο μαζεύοντας καρπούς από τα δέντρα και χαράζοντας επιγραφές στο σπήλαιο….

Επειδή όμως αυτό είναι αδύνατον, υπάρχει ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας που πολύ απλά υπάρχει ανάμεσα στους υπόλοιπους. Ζει ανάμεσά τους στη μοναχικότητα της διαφορετικότητάς του. Είναι εκείνο το παιδάκι που δεν κορόιδευε το χοντρούλι της τάξης γιατί δεν μπορούσε να βρει λόγο να κοροϊδέψει ένα άλλο παιδί εξ΄αιτίας των κιλών του. Είναι εκείνο το παιδάκι που δεν έλεγε ψέμματα γιατί δεν έβρισκεκανένα λόγο να το κάνει. Είναι εκείνος ο έφηβος που σεβόταν τους υπόλοιπους , το σπίτι του, τους φίλους του, το κόσμο γενικότερα γιατί αυτό θεωρούσε φυσιολογικό να κάνει. Είναι ο ερωτευμένος που απολάμβανε τον έρωτα με πάθος και ομορφιά σκέτα, χωρίς να χρειάζεται δυο βιβλιοθήκες βοηθήματα και οδηγίες για να το καταφέρει. Είναι ο φοιτητής που σπούδασε αυτό που ονειρευόταν κι όταν είδε πως για να ολοκληρώσει αυτό το όνειρο θα χρειαζόταν να γίνει σκλαβάκι του κάθε μ@λακα, να πονέσέι συνανθρώπους του ή να να βγει έξω από τις αξίες του, τα βρόντησε όλα κι άνοιξε άλλους δρόμους φυλάσσοντας την ελευθερία του και την αξιοπρέπειά του.

Είναι ο οικογενειάρχης που παντρεύτηκε χωρίς να λογαριάζει προίκες,τραπεζικούς λογαριασμούς, συμφέροντα, τον έρωτά του, που έφτιαξε με αγάπη τα παιδιά του και που τα έμαθε να είναι ελεύθεροι και περήφανοι με καθαρά χέρια και καθαρό μυαλό. Είναι ο μεσήλικας που δεν πρόδωσε όλα όσα υποσχέθηκε και δεν υπέκυψε σε οποιοδήποτε βόλεμα που θα τον ξεφτίλιζε σαν άνθρωπο, που θα έβλαπτε άλλους, που θα εκμεταλλευόταν, που θα αδικούσε. Είναι ο γέροντας που έφυγε πλήρης ημερών με τα παιδιά του και τα εγγόνια του να νοιώθουν αγάπή γι΄αυτόν, μόνο αγάπη γιατί τη κέρδισε άξια….

Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Δεν τους παρουσιάζει κανένα δελτίο. Δεν υπάρχει η ζωή τους σε κανένα πρωτοσέλιδο. Δεν γίνονται συζητήσεις σε πάνελ για να μάθουν οι υπόλοιποι πως καταφέρνεις να είσαι έτσι. Γιατί δεν είναι φανφαρόνικο αυτό το παραμύθι. Δεν περιέχει φαντασμαγορικές εικόνες, ούτε λάμπες με νέον να αναβοσβήνουν μέσα στο κρανίο και να αποχαυνώνουν τα μυαλά. Είναι η καλή όψη της πραγματικότητας. Είναι το αληθινό καλό παράδειγμα. Η απόδειξη πως κάποιος μπορεί να μην είναι καθίκι και όμως να επιβιώσει. Η απόδειξη πως η ελευθερία, η εκτίμηση, η αγάπη κερδίζεται με τιμήματα που δεν μπαίνουν σε κανένα ηλίθιο χρηματηστήριο, δεν αξιολογούνται από καμιά ηλίθια επιτροπή , δεν αξίζουν τη προσοχή κανενός ρομπότανθρώπου… ευτυχώς.

Δίπλα στη χωματερή υπάρχει κόσμος που καταφέρνει να φυτέψει λουλούδια. Υπάρχει κόσμος που βρίσκει καθαρό νερό, που τραγουδάει τα βράδια, που λέει παραμύθια στα παιδιά του. Δίπλα στη χωματερή υπάρχει κόσμος που το σπίτι του μυρίζει όμορφα κι οι μέρες είναι κρυστάλλινες. Είναι ένα μικρό κομμάτι, αλλά υπάρχει.

Είναι οι άνθρωποι που ορίζουν τη ζωή τους με μεγαλείο κι όχι μεγαλεία. Μπορεί να είναι εγγράμματοι ή αγράμματοι εντελώς, μπορεί να είναι άσπροι, μαύροι,κίτρινοι ή κόκκινοι, μπορεί να ζουν σε ξηρασία ή στο πάγο, σε ουρανοξύστες ή σε υπόγεια, δεν υπάρχει όριο στην αξιοπρέπεια. Μπορείς να τη βρεις οπουδήποτε όπως οπουδήποτε μπορείς να βρεις τη σιχαμάρα. Το πρόβλημα είναι πως η ζυγαριά γέρνει πάντα από τη μεριά της μιζέριας. Είναι ελαφριά σαν φτερό, το ζύγι μιας ψυχής, η μεριά που περιέχει το μεγαλείο της ύπαρξής μας, σε αντίθεση με το βαρύ μέταλλο που είναι φτιαγμένη η απλήστεία από την άλλη…

Και σ΄αυτό το λαό , όπως και σε όλες τις πατρίδες του κόσμου, σ΄αυτήν εδώ λοιπόν τη πατρίδα που έχει ακούσει τόσα πολλά, που έχει γίνει η παιδική χαρά των αρπακτικών και το σφαγείο των φουκαριάρηδων και δειλών ανθρώπων, υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν που όλα κινούνται αλλιώς. Κι αυτό δεν γεννήθηκε από ανάγκη επίβίωσης στη μνημονιακή εποχή, αυτό ήταν έτσι όταν όλλα ήταν αλλιώς.

Δίπλα στις λέσχες των αχυρανθρώπων, των σκιάχτρων, των εκβιαστών της ζωής, των αναμορφοτών των συνειδήσεων, των χειραγωγών των ονείρων, των αφεντικών της σιωπηλής χώρας του σιωπηλού πλανήτη, δίπλα στους υπηκόους και δούλους σαδιστών θεών, υπάρχουν μικρές φωλιές με ανθρώπους άλλων θεών. Και τους εκνευρίζει αυτό, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Δεν μπορούν να νοιώσουν καμιά χαρά για την επιτυχία τους όσο υπάρχουν αυτοί οι τελευταίοι εναπομείναντες ΖΩΝΤΑΝΟΙ άνθρωποι.

Γιατί εκείνοι λειτουργούν σαν ένα ύπουλο και θανατηφόρο ιό κι αυτοί οι τελευταίοι άνθρωποι είναι τα μοναδικά αντισώματα στην αρρώστεια που εξαπλώνεται χωρίς όρια πλέον. Το γεγονός πως παρόλο το βομβαρδισμό με κάθε είδους μικρόβια, υπάρχουν οργανισμοί που έχουν ανοσία, αυτό τους τρελλαίνει….

Είναι η αυθόρμητη έκφραση αγανάκτισης που πέταξε ο τότε υπουργός υγείας «και δεν πεθαίνουν κιόλας» Το είπε σαν να είναι κάτι το παλαβό να επιζούν τα γερόντια με τόσα εκτελεστικά αποσπάσματα γύρω τους. Πως στο δι@ολο καταφέρνουν να ζουν ακόμα. Το ίδιο ισχύει και για τους τελευταίους ανθρώπους. Εχουν λυσσάξει να δουν για ποιους λόγους δεν πιάνει το sleep… το obey….

Που στο δι@ολο προμηθεύονται επί τέλους εκείνα τα γυαλιά…

Δεν θα ησυχάσουν αν δεν καταστρέψουν και το τελευταίο ζευγάρι που είναι ακόμα στη κυκλοφορία. Γιατί έχουν παραβλέψει μια πολύ σημαντική παράμετρο. Δεν χρειάζονται γυαλιά όταν κάποιος βλέπει και στο σκοτάδι. Δεν μασάει δηλητήριο κάποιος που έχει ιδιαίτερη όσφρηση και γεύση, δεν τρομοκρατείται

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΛΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ κι είναι εδώ για να πει την ιστορία του…

Απλά.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ”
  1. Αγαπητέ πολεμιστή του φωτός..

    όταν οι σκέψεις γίνουν λέξεις… και οι λέξεις… κόκοι στην κλεψύδρα της καρδιάς… τότε αντιλαμβάνεσαι ότι ήρθε ο καιρός..

    λένε ότι ο Θαυμασμός είναι… η ευγενική αναγνώριση του γεγονότος πως κάποιος μας μοιάζει καταπληκτικά..

    έχεις λοιπόν τον θαυμασμό και τα σέβη μου
    Υποκλίνομαι!

    Ιω

  2. Αγαπητέ stranger,

    ήθελα να στείλω email αλλά μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δε μπορώ να το αποστείλω (είμαι και ολίγον άσχετη με το αντικείμενο..)

    είναι κάποιες σκέψεις.. αν θες τις αναρτείς ως άρθρο.. αν πάλι όχι.. τις κρατάς για σένα..

    Τα σέβη μου
    Ιω

    Φτάσαμε Οκτώβρη του 2013.. από το μπαλκόνι μου βλέπω
    το γαλάζιο του Αιγαίου.. και συμφωνώ με τον Ελύτη.:
    << Θεέ μου πόσο γαλάζιο ξόδεψες.. για να μην μπορούμε
    να Σε δούμε….>>
    παίρνω μια βαθιά ανάσα και βυθίζομαι στις
    σκέψεις μου…

    … Τι να πεις και τι να κάνεις όταν νιώθεις πως σου κόψαν τα φτερά..
    που να βρεις ανάσα να φωνάξεις, που να βρεις τη δύναμη να πετάξεις ψηλά..
    να φτάσεις τον Θεό… να του απλώσεις το χέρι… να ψιθυρίσεις… που Είσαι?
    … απλά περιμένεις… υπομένεις τα πάντα… προσποιείσαι ότι ζεις…
    και σαν σκιά κινείσαι ανάμεσα σε πρόσωπα και πράγματα..
    με τις υποσχέσεις ταξιδεύεις..
    πως να εξηγήσεις τ'ανεξήγητα?
    πως να πεις τ'ανείπωτα?
    πως?
    απλά κλείνεις τα μάτια και εύχεσαι… εύχεσαι κάτι να έχει μείνει
    από τους πόθους που κάποτε σε καίγανε…
    που τώρα φαντάσματα γινήκανε και στοιχειώνουν το μυαλό σου…
    και μένουν εκεί βουβά χωρίς να μιλούν… χωρίς να κινούνται…
    ντυμένα με λευκά σεντόνια, δεμένα με αλυσίδες…
    κρυμμένα απ'όλους… ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό…
    σα να μην υπάρχουν… και αναρωτιέσαι…
    πως έκλεισε ο κύκλος? πως μπήκες εσυ μέσα Ελληνα?
    πως παγιδεύτηκες εκεί χωρίς διέξοδο?
    και πως ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει εκεί έξω…
    και συ να μην υπάρχεις… εσύ που θα κάνεις την αρχή…
    εσυ που θα εμπνεύσεις εναν ολόκληρο λαό… που θα δώσεις την σπίθα
    που θα βάλει τη φωτιά…
    ψάξε να με βρεις και να μου δώσεις το χέρι… να με τραβήξεις ΕΞΩ…
    να με πάρεις αγκαλιά και σα μωρό να με ησυχάσεις..
    να μου μάθεις απ'την αρχή… τις λέξεις να μιλήσω… τα βήματα να περπατώ…
    τον τρόπο για να ζήσω…

    Ξυπνώ από τις σκέψεις… τα μάτια μου αστράφτουν..
    αυτό είναι… ναι…παρασύρθηκα… αφέθηκα στη δίνη..
    πως έσφαλα τόσο καιρό… με τα μάτια της ψυχής τυφλά..

    Μα τώρα.. βλέπω.. καθαρά..

    Εσύ υπάρχεις.. Εσύ θα κάνεις την αρχή.. Εσύ θα εμπνεύσεις… Εσύ θα δώσεις τη σπίθα
    Εσύ θα βάλεις τη φωτιά.. Εσύ θα απλώσεις το χέρι… να τραβηχτείς ΕΞΩ…
    Εσύ θα αγκαλιάσεις τον εαυτό σου… και σα μωρό θα ησυχάσεις..
    Εσύ θα μάθεις απ΄την αρχή.. τις λέξεις να μιλήσεις… τα βήματα να περπατείς..
    τον τρόπο για ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ…

    Μην περιμένεις να το κάνει άλλος για σένα…
    νομίζω ότι περίμενες αρκετά… Εσύ…

    Εσύ… Εγώ… ο καθένας… ΕΜΕΙΣ…

    Ιω

  3. Απο προσωπικη πειρα , οφειλω να ομολογισω πως εχεις απολυτο δικιο . Πρεπει επισης να πω , πως την ωρα που τους φτυνεις το συστημα , την υποτιθεμενη δυναμη , το εικονικο τους κυρος και τα λεφτα τους στα μουτρα , παγωνουν , πεθαινουν , εξαυλονοντε …και ειναι πραγματικα μια απο τις μοναδικα ευχαριστες εμπειριες που μπορει να εχει ενας πραγματικος ανθρωπος . Καθε φορα που φερνω στο μυαλο μου το ξαφνιασμενο , τρομοκρατιμενο βλεμα πρωην μεγαλουπουργου που μου ζητησε συνεργασια την προεκλογικη περιοδο του 12 με ανταλλαγμα ενα μεγαλο ποσο κι εγω του ειπα ΟΧΙ ,γιατι αυτα τα λεφτα ειναι βουτηγμενα στο αιμα των πατριωτων μου – ενω δεν ειχα μια-νιωθω τοσο ησυχη τη συνειδηση μου , νιωθω απεραντη χαρα και ικανοποιηση , νιωθω τοσο περιφανη για μενα και για τους γονεις μου και τοσο δυνατη , τοσο πληρης , σαν να κραταω ολο τον κοσμο στα χερια μου . Ισως γιατι τα χερια μου ειναι καθαρα και εγω ειμαι αυτη που οριζω τη ζωη μου . Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε . Υ.Γ Δε βγηκε ουτε βουλευτης . Μια λερα λιγοτερη και συνεβαλα κι εγω σε αυτο και μπραβο μου . ΕΣΥ ;

  4. —-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ—-

    '' ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΛΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ κι είναι εδώ για να πει την ιστορία του…''

    Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΙΚΗΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
    ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ,
    ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ,
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΚΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ''ΕΛΠΙΔΑ'' ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…..
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΑΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ 16/10/2013 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
    (ΓΑΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ /ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ-ΝΕΜΕΣΙΣΧ3 ΔΥΟ ΙΩΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΝΑ ΤΑΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΩΜΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗΣ ΤΑΥ ΟΛΙΚΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΣΗΜΑΔΙ/ΙΔΗΧ3/ΗΛΙΟΣΧ1 ΑΛΛΑΖΕΙΗΛΙΟΝΧ1Χ12-ΥΠΕΡ/ΙΩΝΩΝΧ1ΑΡΜΑ ΧΑΟΣΧ1 )
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    (Ο STRANGER ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ).
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ / Η ΓΡΑΜΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ/
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ/ΕΚΤΗΜΑ Η (ΔΙΑΖ) ΜΕΙΟΝ/ΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ)
    ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ/ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ/ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΣ/
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑ/ΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ.
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
    (ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ Α-ΝΟΗΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΛΗΡΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ/ΗΠΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΛΠ).
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
    ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ….
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ,
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΣΕΙΡΑ…..
    ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ
    (ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟ)
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
    ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ
    ΚΛΕΙΔΙ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ (ΣΗΜΑΔΙ)
    ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ…..
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.
    ΚΟΙΤΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΙΚΗ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ….
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ (ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ…..
    ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ….
    ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΦΩΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ….
    ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ…
    ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ…
    ΑΦΟΒΙΑ / ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ / ΘΑΡΡΟΣ / ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ / ΗΘΟΣ / ΝΟΗΣΗ.

    ΄΄ ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΤΑΧ' ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΕΤ' ΑΜΕΙΝΟΝ ΄΄

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *