Διαφημίσεις

Ο γερμανικός στρατός δείχνει τον δρόμο ,την κατεύθυνση και κυρίως τον προορισμό για την αποστολή των ευρωπαϊκών Ενόπλων Δυνάμεων του όχι και πολύ μακρυνού μέλλοντος.

Κι επειδή ως γνωστόν “ανήκομεν εις την Δύσιν” και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου μας “σέρνει” η “ατμομηχανή” της Ευρώπης πάμε.
Και στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο γερμανικός στρατός έκανε 10ημερη άσκηση με σενάριο καταστολής πλήθους.

Όχι στη Γερμανία αλλά σε άλλη χώρα! Το σενάριο προέβλεπε εισβολή σε άλλη χώρα για να επιβληθεί «ο Νόμος και η Τάξη» , που είχαν διαταραχθεί από διαδηλώσεις και κοινωνικές αντιδράσεις που είχαν οδηγήσει σε βιαιότητες.

Ακόμη χειρότερα το σενάριο προέβλεπε ότι ο γερμανικός στρατός θα έκανε αυτή την επέμβαση είτε λόγω αδυναμίας είτε λόγω άρνησης των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων να αντιμετωπίσουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Σύμφωνα με πληροφορίες, στην άσκηση έλαβαν μέρος 3500 μέλη του γερμανικού στρατού με 700 οχήματα και εναέρια μέσα.

Η άσκηση έγινε σε περιοχή κοντά στο Αμβούργο .

Σε ελεγχόμενη περιοχή στην οποία οι στρατιωτικές δυνάμεις θα μπορούσαν να εκπαιδευτούν σε επιχειρήσεις εντός και εκτός κατοικημένων περιοχών. Την άσκηση πρόκληση εντόπισε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ΕΔΩ.

Τα όσα περιγράφονται ως σενάριο στο γερμανικό site είναι ανατριχιαστικά, αφού ο εχθρός είναι διαδηλωτές που αναφέρονται ως “αντάρτες” και η αντιμετώπισή τους δεν περιορίζεται στις ειδικές μονάδες καταστολής πλήθους.

Μέχρι και τα Leopard (!!!) κατεβάζουν στους δρόμους. Βέβαια το σημείο που πρέπει να επικεντρώσουμε είναι η “εισβολή” επί της ουσίας σε οποιαδήποτε χώρα δηλώσει αδυναμία αντιμετώπισης ταραχών!

Ποια θα είναι η πρώτη χώρα που θα βιώσει την νέα γερμανική εισβολή;

onalert.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Οι Γερμανοί εκπαιδεύονται για “εισβολή σε ξένη χώρα για αντιμετώπιση κοινωνικών ταραχών”!!!”
  1. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    ''δεν μας τρομάζουνε των γερμανών τα βόλια…'' Τι να πει κανείς!
    Έχουμε γίνει εμπορεύματα άλλων και πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν ξεσηκωθούμε από τα κρεβάτια μας,τους καναπέδες μας και τις πολυθρόνες μας (που λέει κι ο Λιακό) θα μας φάνε ζωντανούς.Μην ακούσω πάλι τη γνωστή ερώτηση: άντε και ξεσηκωθήκαμε και φύγαν αυτοί και μετά?
    Δόξα τω Θεό υπάρχουν αρκετές προτάσεις για το μετά.Το σίγουρο είναι,τελικά,ότι σε όλες τις επαναστάσεις το μετά ήταν καλύτερο από το πριν.

  2. Και ποιος τους ορισε τους Γερμανους και τους Αμερικανους μαζι, επιστατες πανω απο τα κεφαλια της υπολοιπης ανθρωποτητας??? Ποιος τους ειπε πως δεν υπαρχει Νεμεσις και πως θα δρουν μια ζωη ανενοχλητοι Ποιοι νομιζουν πως ειναι στην τελικη???Εμενα σε ανθρωποειδη μου κανουν γιατι ανθρωπους δεν τους λες. Κανουν πολεμους για το καλο της ανθρωποτητας και να παταξουν την τρομοκρατια λενε. Ποιοι? Οι μεγαλυτεροι εγκληματιες.Ενα ειναι σιγουρο πως τετοια κριματα δεν μενουν ατιμωρητα

  3. -Γειά σου..χαρά σου…Γέρο…!!!…
    -Καλώς…τα…Παιδιά..!!..
    -Που πάτε Παλικάρια που πάτε…Ωρε…Παιδια…
    -Πάμε για να πατήσουμε…την Τριπόλιτσα….!!!
    -…Με Λέοπαρντ…?…!!!
    Γιαυτό επιμένω…στο Θούριο…και" τα Παραδοσιακά.."..του Λαζόπουλου
    Αν συμβεί και αυτό στη χώρα μας….εγώ…θα πεθάααανω…!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *