Διαφημίσεις

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα

Με σύνθημα «Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες. Φτάνει πια!», οι Αγανακτισμένοι παίρνουν τη σκυτάλη από τους Πορτογάλους και την Κυριακή 10 Μαρτίου επιστρέφουν στην πλατεία Συντάγματος.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα και το κάλεσμα σε μαζική συμμετοχή γίνεται μέσω του facebook.

http://www.newsbeast.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν στο Σύνταγμα”
  1. Αν και οταν οι "αγανακτισμενοι" αποφασισουν να εχουν ως κεντρικο συνθημα την ΕΛΛΑΔΑ και θα κρατανε στα χερια τους αποκτειστικα και μονο ελληνικες σημαιες και θα ψαλλουν αποκληστικα και μονο τον Εθνικο μας Υμνο και δεν θα βαζουν κανενα αλοδαπο πανω απο τα αδερφια τους και θα ζητανε την ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΝΕ ΠΕΤΡΕΣ…τοτε θα ειμαι κι εγω εκει μαζι με πολλους πολλους πολλους αλλους…μεχρι τοτε , ας κοβουν βολτες γυρω απο το συνταγμα…ετσι κι αλλιως δημοκρατια λενε πως εχουμε.

  2. λάθος ΜΕΡΑ….συντονιστείτε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….
    και όχι ο ένας μετά τον άλλων….
    αδύναμος κρίκος πάλι ο λαός…..
    τσάμπα ολα..

  3. Αντε και μαζευτηκαν τι θα γινει δηλαδη? Παλι χημικα θα φανε. Αλλη αντιδραση θελει και χωρις να ανοιξει ρουθουνι αλλα δεν το χουμε ρε παιδι μου. Και συμφωνω με τον ανωνυμο 11.49 αν δεν βαλουμε τον ελληνα πανω απο τον πακιστανο-ινδο-αφγανο προκοπη δεν θα δουμε

  4. Οποιος δεν εχει εκνευριστεί σήμερα με την Νέα Δημοκρατία του Σχαλαμαρά και του Αδωνη Γεωργιάδη πρέπει να ειναι αναίσθητος η να πρόλαβε να εβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό.
    Τους πολιτικούς δεν πρέπει να τους βρίζουμε αλλά να πάιρνουμε την κατάθεσή μας μικρή -μεγάλη δεν εχει σημασία και να αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας.
    Μέχρι σήμερα φοβόμασταν οτι αμα ερθουν οι αριστεροί "θα μας πάρουν τα σπίτια" και….ηρθαν οι δεξιοί και πραγματικά κινδυνεύουν οχι μόνο τα σπίτια μας αλλά και οι καταθέσεις μας.
    Του εκατσε και αυτή την εβδομάδα του Σαχλαμαρά αλλά το εκρυψαν μην τους πάρουν οχι με τις πέτρες αλλά και με τα γιαούρτια.
    Ποιό?
    Τα σχετικά με τις Α.Ο.Ζ.
    Εγειρε θέμα η Αίγυπτος και επίσημα δήλωσαν οι Αρχές της οτι δεν προχωρούν στις υπογραφές για ανακύρηξη της Α.Ο.Ζ με την Ελλάδα αμα δεν μπεί και η Τουρκία μέσα.
    Με την Νέα Δημοκρατία του Σαχλαμαρά και του Αδωνη Γεωργιάδη φέξε μου και γλύστρησα.
    Αδωνης Γεωργιάδης και η κυρία Ρεπούση χέρι-χέρι στην τρικομματική Κυβέρνηση.
    Εδώ κύριε Γεωργιάδη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α φταίει η ο Καρατζαφέρης?
    Αφιερωμένο εξαιρετικά ενα ποιήμα του Κώστα Βάρναλη.
    Αιντε θύμα
    αιντε ψώνιο αιντε σύμβολο αιώνιο
    αν ξυπνήσεις μόνο μιάς θαρθει ανάποδα ο ντουνιάς.

  5. ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟ!!!ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΔΕΙΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΖΟΓΑΡΑΤΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΟ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ……ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ…ΕΜΕΙΣ ΤΕΡΜΑ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

  6. Αντε να μαζευτουν παλι , να εμφανιστουν παλι 2-3 ασφαλειτες να πεταξουν τιποτα , να ακολουθησει και η αμυαλη μαζα των αναρχικων την μανουρα , και του χρονου παλι με υγεια …

  7. Τόσο φλώροι είστε ρε Αθήνα..?
    Συγνώμη κιόλας..Αλλά χημίκα σας πετάνε,όχι σφάιρες!
    4 χρόνια τώρα ρε γ@μώ.. Τι να πω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek