Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:59 - 17/09/2013

Οι Έλληνες προσπαθούν μάταια να διασωθούν ατομικά.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μόνο με συλλογική δράση και αντίσταση μπορούμε να διασωθούμε. Να διασώσουμε τις περιουσίες που τίμια φτιάξαμε. Να διασώσουμε τα παιδιά μας από τα σύγχρονα διεθνή σκλαβοπάζαρα.

Εκείνο που σε κάθε περίπτωση χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή προκειμένου να διασωθούμε είναι η συλλογική αντιμετώπιση της κρίσης. Το σάπιο…
«συνταγματικό τόξο» κάνει ακριβώς το αντίθετο. Επιλέγει μια – μια της κοινωνικές ομάδες και τις εξοντώνει. Κάνει επιλεγμένες απολύσεις και επιλεγμένες φορολογήσεις, εφησυχάζοντας τους υπόλοιπους, μέχρι να έρθει και η δική τους σειρά.

Ταυτόχρονα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αντί να κρίνουν συνολικά την κρίση και να επισείουν συνεχώς το κίνδυνο για το σύνολο του λαού, παίζουν καθαρά το παιχνίδι του συστήματος, δηλαδή του «διαίρει και βασίλευε». Συνεχίζουν να βάζουν σε αντιπαράθεση τις διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Ευτελίζουν και διασύρουν την επαγγελματική ομάδα που κάθε φορά στοχεύει η κυβέρνηση. Μιλάνε μονίμως για τα «συνήθη υποζύγια» – μισθωτούς και συνταξιούχους, δείχνοντας έμμεσα ως εχθρούς της οικονομίας και ως φοροκλέφτες τους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αντί να στραφούν με βία εναντίον των εξοντωτικών μέτρων που επιβάλλονται, προσπαθούν να μετατρέψουν τα επιβαλλόμενα μέτρα σε υπόθεση του κάθε πολίτη με την δήθεν ανάλυση σε πίνακες που κάνουν.
Από την άλλη μεριά, δεν υπάρχουν ισχυρές κοινωνικές ομάδες (εξάλλου δεν τις αφήνει το καθεστώς να εμφανιστούν) για να ξεσηκώσουν το λαό. Ταυτόχρονα, ούτε ένα κόμμα του «συνταγματικού τόξου» δεν επιθυμεί τη λαϊκή αφύπνιση.

Έτσι, μέσα σε όλη αυτή την προπαγανδιστική επίθεση, ο πολίτης ωθούμενος και από την παραδοσιακή ατομικότητά του και την μη αποδοχή της άποψης του διπλανού του, προσπαθεί μόνος να διασωθεί υπολογίζοντας τα έξοδα που πρέπει να αντιμετωπίσει. Δεν αντιλαμβάνεται ο δύστυχος ότι το σύστημα θα έρθει να τον ξετρυπώσει όπου κι αν κρυφτεί και δεν πρόκειται να διασωθεί μέχρι να του πάρουν και το τελευταίο περιουσιακό αντικείμενο που έχει.

Μόνο με συλλογική δράση και αντίσταση μπορούμε να διασωθούμε. Να διασώσουμε τις περιουσίες που τίμια φτιάξαμε. Να διασώσουμε τα παιδιά μας από τα σύγχρονα διεθνή σκλαβοπάζαρα.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Ανώνυμος 09/17/2013 @ 10:39 ΠΜ

    γινε εσυ προθυπουργος ρε μαν…

  2. Ανώνυμος 09/17/2013 @ 11:50 ΠΜ

    Δίκιο έχεις ως προς τη συλλογική δράση γενικότερα αλλά εδώ δεν ισχύουν αυτά.
    Ο Έλληνας διαχρονικά διακρίνεται ατομικά. Όχι με την κακή έννοια αλλά πως να το κάνουμε, δεν έχουμε παρελθόν συλλογικών δράσεων και επιτυχιών.
    Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε …………………. ΜΑΖΙΚΑ. Αδύνατον.

    Αυτό, σε περιόδους κρίσης μπορεί να μην είναι το σωστότερο (έτσι όπως το αναλύεις και έχεις δίκιο) αλλά είναι αυτό ακριβώς που εμποδίζει πολύ χαρακτηριστικά την μαζοποίηση στην κρεατομηχανή και τον απόλυτο έλεγχο (κάτι που έχουν πετύχει σε άλλα κράτη).

    Μόνο σε επίπεδο μεταφυσικό, συλλογικού ασυνειδήτου, ομαδοποιείται ο Έλληνας. Δηλαδή, σκεφτόμαστε κάποιοι το ίδιο, όλοι μαζί την ίδια στιγμή και χωρίς να έχουμε συννενοηθεί ούτε να γνωριζόμαστε το πράττουμε.

    Παραδείγματα έχω δύο πρόσφατα:

    Α) στις εκλογές του 2004, όλα τα γκάλοπ (απαντήσεις στην πρόθεση ψήφου) έδιναν πάλι το ΠΑΣΟΚ πρώτο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Στο ΠΑΣΟΚ, έχουν κάνει χίλιες μετρήσεις και όλες τους βγαίνουν σωστές, Νίκη. Στη ΝΔ έχουν κάνει άλλες χίλιες μετρήσεις και κλαίνε…. Ήττα.
    Στους δρόμους ησυχία. Είπαν πως ήταν οι πιο ήσυχες εκλογές που είχαμε ποτέ.
    Ανοίγουν οι κάλπες:
    5% μπροστά η ΝΔ που κοντέψανε να λυποθυμήσουν, καταποντισμός στο ΠΑΣΟΚ που ήταν με υπογλώσσια……….

    Αυτό το 5% είναι ένα τεράστιο ποσοστό αριθμητικά που δείχνει ακριβώς αυτή την περίεργη ….. "συννενόηση" του Ελληνικού εγκεφάλου………γιατί δεν γνωρίζονταν όλοι αυτοί μεταξύ τους….

    Β) Εκλογές 2011. Όλοι περιμένουν τον Τσίπρα κυβέρνηση, το σύστημα είναι ήσυχο ότι έχει απορροφήσει την οργή και την έχει συστημικά διοχετεύσει προς Σύριζα μεριά (για να μη χαθεί η μπάλα ή ο ένας ή ο άλλος να κάνει κυβέρνηση).
    Ανοίγουν οι κάλπες:
    7% Χρυσή Αυγή!!
    Η ίδια η Χρυσή Αυγή λυποθύμησε. Οι άλλοι ξέρετε τι πανικό πάθανε μην τα αναλύουμε…..
    Πως έγινε αυτό ρε παιδιά; Πότε συννενοηθήκαμε 500.000 μυαλά να κάνουμε ακριβώς το ίδιο; Πως σκεφτήκαμε όλοι μαζί ταυτόχρονα να τους κάνουμε αυτήν την πλάκα στη Βουλή; Γιατί πλάκα τους κάναμε (η μεγάλη πλειοψηφία του 7%) επειδή ξέραμε ότι όλοι τους είναι καραγκιόζηδες και λαμόγια ότι σκατά κόμμα και να λενε ότι είναι.
    Και μάλιστα με ένα κόμμα ακραίο. Γιατί δεν συμφωνήσαμε ξαφνικά ότι συμπαθούμε το Μιχαλολιάκο όλοι μαζί. Μα δεν είχε ακουστεί καν στα κανάλια, πολλοί που τους ψήφισαν δεν ξέρανε ούτε το όνομα του αρχηγού, οχι τη φάτσα…..

    Για αυτό σου λέω……..
    άσε τις ομαδοποιήσεις για άλλους λαούς και άλλα DNA εδώ δεν χρειάζεται.

    Άμα υπάρξει πραγματικά κίνδυνος (γιατί εγώ πιστεύω τον ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ότι με το μυαλό μας θα τον ξεπεράσουμε ή θα τον περάσουμε πιο απαλά) για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος ότι -όσο το δυνατόν περισσότεροι- αυτόματα θα κάνουμε αυτό που θα πρέπει να κάνουμε εκείνη τη στιγμή.

    Κι αν τα μυαλά των Ελλήνων που είναι συντονισμένα μεταξύ τους είναι μόνο περίπου 500-700.000 ας είναι μόνο τόσοι. Θα πορευτούμε έτσι.

    Το ξέρουμε έτσι κι αλλιώς πως έχουμε πια μείνει πολύ λίγοι………

    Υ.Γ. Τα παραδείγματα δεν τα ανέφερα ως καλά ή κακά. Τα ανέφερα απλώς γιατί εγώ έχω εντυπωσιαστεί από αυτόν τον συντονισμό (στο μέσον τεράστιας προπαγάνδας και σκληρού οικονομικού πολέμου και φόβου) και για αυτό τον επισημαίνω, για να το προσέξετε και εσείς.

  3. Ανώνυμος 09/17/2013 @ 12:55 ΜΜ

    Φίλε μου μεγάλες αλήθειες λες! Το θέμα είναι ποιός το καταλαβαίνει. Είναι γεγονός ότι όλοι μας έχουμε εγκλωβιστεί στα προσωπικά μας προβλήματα και δε βλέπουμε πέρα από αυτά!

  4. Ανώνυμος 09/17/2013 @ 1:57 ΜΜ

    Το θέμα ειναι τώρα τι κάνουμε. Δεν μπορώ να προτείνω λύσεις σε ένα σύστημα, που τελικά λέγεται δημοκρατία αλλά δεν λειτουργεί δημοκρατικά κατα τη γνώμη μου.

  5. Ανώνυμος 09/17/2013 @ 2:36 ΜΜ

    1) ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!
    2) ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!!!!
    3) ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ ΜΑΣ!!!! ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΣΤΑ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΑ, ΣΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ!!!!
    4) ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!! Ή ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΦΑΓΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!!!!!!!!! ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!! ΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!

  6. μπλακ-αης 09/17/2013 @ 8:30 ΜΜ

    ανωνυμε/17.9.13/2.50

    γενικα συμφωνω μαζι σου

    γιαυτον τον λογο και απο την πρωτη στιγμη που επισημανα

    το πνευμα των "κατοχικων" και εγκατασταθηκα με τα σχολια μου

    φωναζω δυνατα επαναλαμβαντας:

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    σε καθεναν και σε καθεμια στις συναλλαγες μας στην δουλεια μας

    και παντου ωστε να μην πεφτουμε στην καταρα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    το γνωστο του "ωχ αδελφε" και του "ας πανε οι αλλοι για μενα"

    με επιτεγασμα το "εγω θελω να ειμαι ο αρχηγος"….

    εφοσον λοιπον καταφερουμε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

    τοτε θα δειτε οτι θα αρχισει η συμπνοια και η αλληλοσυμπατασταση

    που θα ερθει απο την εμπιστοσυνη και την αμοιβαια αλληλοεκτιμηση

    των προσωπων αναλογα με τις πραξεις των

    και οχι με την παραταξιακη υπακοη και την κομματικη πειθαρχεια

    που μας καταστρεψαν και εφεραν τα μνημονια και τους

    Σαμαραδες και Βενιζελους …σαν σωτηρες μας!!!!!

  7. Ανώνυμος 09/17/2013 @ 8:57 ΜΜ

    ας αρχισουμε να ασχολουμαστε και με τον δημαρχο Κηφισιας!

    τον κουμπαρο του Σαμαρα /τον φιλτατο του Μπομπολα/τον λαθραιο ωτακουστη των τηλεφωνηματων της γυναικας του/τον αναθετη των εργοστασιων απορριματων-ανακυκλωσης-βιωμαζας/τον υπηρετη του πολιτικου συστηματος (νουδου+πασοκ!!)/τον αναμαρτητο δημοσιο υπηρετη των αδειων χρησεων….

    (θα επανελθω…)(διοτι ΤΩΡΑ πρεπει ολοι και ολα να ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ)

  8. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 10:56 ΠΜ

    17 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:57 μ.μ.

    Ο Δήμαρχος Κηφισιάς φίλε που τον βγάζετε πολλά χρόνια Δήμαρχο στις γειτονιές σας, τυχαίνει να είναι εδώ και χρόνια συνεχόμενα και ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α.
    Και -ανεξάρτητα από τις λαμογιές του που σίγουρα και αυτός θα έχει κάνει- είναι ένας πολύ ισχυρός άνδρας και στις περιοχές σας (Κηφισιά, Μαρούσι, κ.λ.π.) αγαπητός -λένε οι κάτοικοι- και στην Αθήνα γενικά. Είναι και στέλεχος της Ν.Δ.
    Ας αφήσουμε δε τη δύναμη που αντιπροσωπεύει (σε επίπεδο κλίκας, σχεδόν γκέτο) ο Ι.Σ.Α. μαζί αυτόν των δικηγόρων.

    Βάλτα μαζί του ΕΠΩΝΥΜΑ εσύ πρώτος που έχεις στοιχεία και αποδείξεις όπως λες και μην ανησυχείς, θα ακολουθήσουμε και οι άλλοι.
    Αφού πρώτα δούμε τις αποδείξεις και τα στοιχεία.

  9. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 10:58 ΠΜ

    17 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:57 μ.μ.

    Άμα είχες και εσύ τη γυναίκα αυτού του Δημάρχου θα κρυφάκουγες που και που από φόβο μη στη φάει κανένας άλλος……. (τώρα έχει μεγαλώσει και αυτή αλλά κακά τα ψέμματα……..)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*