Διαφημίσεις

OI ΡΩΣΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ smetlivy ΚΑΙ moskva (ΠΥΡΑΥΛΟΦΟΡΑ ΠΥΡΗΝΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΑ Varyag ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΕΤΡΟΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ 100 ΜΕ 110 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.
ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ;

Russia’s “aircraft carrier killer” vessel Varyag in Mediterranean

DEBKAfile November 3, 2013, 12:35 PM (GMT+02:00)

Varyag, the flagship of Russia’s Pacific Fleet, entered the Mediterranean Sea Saturday along with its most powerful nuclear-fueled battleship Pyotr Veliky. The crew of ‘aircraft carrier killer’ Varyag will carry out a number of tasks, some together with the joint group of Russian Navy ships and vessels stationed in the region. Russia’s Pacific Fleet spokesman added that there are detachments of marine units employed on ships and vessels of the Pacific Fleet, while its air force wing boasts several Ka-27 helicopters. DEBKAfile: The two new arrivals place the Russian Navy’s six largest and most powerful warships in the Mediterranean.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Ξόρκισε το κακό …η οντότητα αγριεύει!”
  1. μαθανε για τους μπαλαδες και ερχονται για καθετη !παει δεν θα αφησουνε ουτε μουσμουλι για μας τους φτωχους.

  2. ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ….ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ [ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ] …ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ …ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗΣ ΛΟΓΟΣ ΟΧΙ…ΟΜΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ[ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΡΙΑ ] ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ''ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΙΣΟΝ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ'',,,ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ [ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ] …ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ …ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ..[ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΜΕΝΟ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ]….jiannhs kozani

  3. Ρωσια η μονη καθαρα ορθοδοξη χωρα στον πλανητη, ταγμενη να δωσει το τελικο χτυπημα στις δυναμεις του σκοτους

  4. ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΚΕΡΥΔΑΛΟ…ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ [ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ] ΔΙΑΦΩΝΩ …ΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΗΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΟΧΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ …ΘΕΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ…ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΥΝΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΒΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ [ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΝ ] ..ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ..ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΜΠΑΜ..ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΟΙ ΡΩΩΣΣΟΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΑ ΣΥzΗΤΟΥΝ …Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ…ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ..Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ…jiannhs kozani…

  5. "Αεροπλανοφόρο δολοφόνος" της Ρωσίας Varyag σκάφος στη Μεσόγειο

    DEBKAfile 3 του Νοεμβρίου 2013, 24:35 (GMT +02:00)

    Varyag, η ναυαρχίδα του Ειρηνικού, της Ρωσίας του στόλου, τα οποία εγγράφονται στη Μεσόγειο το Σάββατο, μαζί με πιο ισχυρό πυρηνικό καύσιμο θωρηκτό του Pyotr Veliky. Το πλήρωμα του Varyag «δολοφόνος αεροπλανοφόρο" θα πραγματοποιήσει μια σειρά από εργασίες, ορισμένες μαζί με την κοινή ομάδα των ρωσικών πλοίων Ναυτικού και τα σκάφη που σταθμεύουν στην περιοχή. Pacific εκπρόσωπος της Ρωσίας Στόλου πρόσθεσε ότι υπάρχουν αποσπάσματα των θαλάσσιων μονάδων που απασχολούνται στα πλοία και τα σκάφη του Στόλου του Ειρηνικού, ενώ ο αέρας πτέρυγα του δύναμη μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά Ka-27 ελικόπτερα. DEBKAfile: Οι δύο νέες αφίξεις χώρα μετά από έξι μεγαλύτερα και πιο ισχυρά πολεμικά πλοία του ρωσικού Ναυτικού στην περιοχή της Μεσογείου.

    αυτο ειναι το <>??????????
    ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ……

  6. θεωρώ ότι όλοι περιμένουμε κάτι , κάτι μεγάλο γιατί αυτό το μαρτύριο της σταγόνας είναι πολύ ψυχοφθόρο …. καλή δύναμη !

    η αγράμματη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *