Διαφημίσεις

Είδατε πόσο έξυπνα μας παίζει το σύστημα; Ο μόνος τρόπος επιβίωσης και διαιώνισης του είναι να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Το παλαιό αλλά τόσο αποτελεσματικό διαίρει και βασίλευε. Το πρώην δίπολο μεταξύ γαλάζιων και πράσινων προσπαθούν να το αντικαταστήσουν με το νέο μεταξύ κόκκινων και μαύρων γιατί ο λαός δεν πρέπει ποτέ να είναι ενωμένος. Μια φορά συνέβηκε στο Σύνταγμα και κάνανε τα πάντα να το διαβάλουνε, να το ποδηγητήσουμε και να το καταστείλουνε.

Μια δολοφονική πράξη από εγκληματικά στοιχεία πάει να γίνει η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τα μνημονιακά – κατοχικά καθάρματα που από χθες τρίβουν τα χέρια τους για την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε (αν όχι δημιουργήθηκε από τους ίδιους). Μέχρι και ο διακοσμητικός πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσιάστηκε να κάνει δηλώσεις. Η αντίληψη “συλλογικής ευθύνης” είναι πολύ επικίνδυνη και ξεκάθαρα αντιδημοκρατική. Το ζητούμενο αυτή την στιγμή είναι η ηρεμία και η νηφάλια αντιμετώπιση της κατάστασης από όλους στο πλαίσιο αυστηρής εφαρμογής του νόμου. Οι μόνοι που έχουν να κερδίσουν κάτι από μία εμφύλια αιματοχυσία είναι οι εχθροί της χώρας που περιμένουν να την πνίξει ο κύκλος του αίματος για να υλοποιήσουν ανενόχλητοι τα σχέδια τους.

Τώρα όμως μάθαμε τα κόλπα τους και κυρίως μάθαμε από τα δικά μας λάθη. Ξαφνικά δεν θα ξεχάσουμε τους 5.000 νεκρούς συνανθρώπους μας, την φτώχεια και την εξαθλίωση που επέβαλαν σε ένα ολόκληρο λαό που ζει καθημερινά στην απόγνωση, την κατάθλιψη και την ανασφάλεια. Εχθρός μας δεν είναι ο διπλανός συνάνθρωπος μας είτε είναι έξυπνος ή βλάκας, νομοταγής ή παραβατικός, μαύρος ή κόκκινος. Ο εχθρός μας είναι στα κέντρα εξουσίας και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Για τα εγκληματικά στοιχεία και τις αποτρόπαιες πράξεις τους υπάρχει η ποινική νομοθεσία, ας εφαρμοστεί ότι ορίζουν οι νόμοι. Δεν χρειάζεται να λέμε το αυτονόητο σε μια ευνομούμενη πολιτεία.

Όσοι δηλώνουμε δημοκράτες δεν πρέπει να ξεχνάμε την ρήση του Βολταίρου ” Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να το λες “. Αυτό όμως πρέπει να εφαρμόζεται στην πράξη και όχι στα λόγια. Για σκεφτείτε λίγο πιο πονηρά σκέφτονται να κυρήξουν παράνομο ένα κόμμα που το έχουν ψηφίσει 400.000+ Έλληνες, έχουν ήδη νομοθετήσει απαγορεύσεις για τις διαδηλώσεις και σκέφτονται να νομοθετήσουν νέες κατά των απεργιών. Αν τώρα κηρυχτεί παράνομη η Χ.Α αύριο ποιος θα έχει σειρά; Οι αγανακτισμένοι; το ΠΑΜΕ; οι αναρχικοί; Όποιος ενοχλεί (ή δεν εξυπηρετεί άλλο πια) το σύστημα.

Ο πατριωτικός χώρος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ταυτιστεί με σκουπίδια. Εγκληματικά, αντικοινωνικά, ναζιστικά ή φασιστικά στοιχεία δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από την Ελληνική σημαία. Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα και ιδεολογίες είναι αντίθετα με τον ανθρωπιστικό Ελληνικό πολιτισμό. Τον 20ο αιώνα ο Ελληνισμός έχυσε πολύ αίμα πολεμώντας κατά σειρά τον φασισμό, ναζισμό και κουμμουνισμό. Ο εγκληματίας θα είναι πάντα εγκληματίας ότι ιδεολογία και να δηλώνει και κάτω από όποια σημαία κρύβεται. Δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Υπάρχουν όμως ανθρωποι που αγαπούν την χώρα, το λαό της, το έθνος και τον πολιτισμό αυτής της χώρας και ανήκουν σε όλες τις παρατάξεις. Υπάρχουν πατριώτες δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ανένταχτοι ακόμη και αναρχικοί (και όμως υπάρχουν). Από την άλλη πάλι υπάρχουν προδότες και καθάρματα ανεξαιρέτως σε όλους τους χώρους. Ο πραγματικός πατριώτης, ο σωστός Έλληνας, ο καλός άνθρωπος, ο αληθινός δημοκράτης τείνει χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπο του. Χτίζει σχέσεις πάνω σε όσα τους ενώνουν και όχι όσα τους χωρίζουν και τα πρώτα είναι απείρως περισσότερα και σημαντικότερα από τα δεύτερα.

Εμείς οι ίσως αφελείς, γραφικοί και ιδεολόγοι συνεχίζουμε να προσπαθούμε για την επίτευξη της ενότητας των Ελλήνων στον αγώνα κατά των τυρράνων. Όποιος πιστεύει ότι η εθνική ενότητα είναι μια απάτη, προσπαθεί να καλύψει τις εγκληματικές του πράξεις κάτω από μια ιδεολογία, ή θέλει να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου κατά των ‘άλλων’ θα μας βρει απέναντι του.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ … ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ …

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

38 σχόλια στο “ΞΥΠΝΗΣΤΕ …ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ …ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ…ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ!!!”
  1. ΕΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ, ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!!! ΑΚΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΡΙΓΓΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΧΟΙΡΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΩΚΤΟΛΕΙΧΟΙ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΝΑΖΙ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ, ΑΣΕΛΓΕΙΣ ΕΠΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ), ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (ΚΚΕ!!!), ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΛΕΠΡΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ, ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ/ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    Νικολας

  2. ΔΥΟ ΦΑΣΙΣΜΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ-ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΣΙΣΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ Ο ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ.

  3. πολύ σωστή και λογική η άποψή σου, κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου η κοινή λογική λέει πως αν ένας "καμένος" οπαδός της Α ομάδας βλάψει κάποιον άλλον (ίσως επίσης "καμένο") οπαδό της Β ομάδας, αυτό δεν σημαίνει πως ευθύνεται η ομάδα Α. Ο καθένας ("καμένος" ή όχι) μπορεί να δηλώνει ό,τι γουστάρει, σε πολιτικό, αθλητικό, κοινωνικό ή προσωπικό επίπεδο (μπορεί π.χ. να είναι Ν.Δ., Ολυμπιακός, προϊστάμενος γραφείου και να γουστάρει τις μελαχρινές) αλλά δεν είναι λογικό να ισχυριστούμε πως αν π.χ. ένας ληστής είναι Πανιώνιος τότε ο Πανιώνιος υποθάλπτει εγκληματίες και όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι ληστές.
    Λογικά και κατανοητά όλα αυτά.
    Και τα πολιτικό-κοινωνικά παιχνίδια με τη χρήση μαριονετών (π.χ. μπάτσων-κουκουλοφόρων) επίσης γνωστά στο πανελλήνιο.
    Στην προκειμένη περίπτωση όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Χ.Α. έφτιαξε πολιτικό κόμμα, για να αποφύγει τις συλλήψεις και εκδόσεις των μελών της (όχι όλων) σε χώρες του εξωτερικού όπου καταζητούνται για εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες αμάχων. Αυτό είναι κάτι που μπορεί εύκολα κάποιος να το ψάξει και να το επιβεβαιώσει (όχι σε ελληνικά ιστολόγια) αν έχει όρεξη και κάποιες βασικές γνώσεις διεθνούς διαδικτυακής έρευνας.
    Η σύσταση αυτού του κόμματος-βιτρίνα, έγινε δεκτή επειδή αυτή η εγκληματική οργάνωση μισθοφόρων, από "κάποιους" παίρνει όπλα, ψεύτικες ταυτότητες, μεταφορικά μέσα, συγκάλυψη, χρηματοδότηση κ.τ.λ. και αν υπάρξει έκδοση και ανάκριση των μισθοφόρων της στο εξωτερικό, πιθανόν να αποκαλυφθούν σημεία και τέρατα με τρανταχτά ονόματα (δεν αποκλείω το γεγονός να είναι μπλεγμένοι ακόμα και οι "ορκισμένοι" πολιτικοί εχθροί τους και να παίζουν θέατρο για να διχάζεται ο κόσμος).
    Η μόνη περίπτωση να κηρυχθεί παράνομη η κομματική βιτρίνα αυτής της οργάνωσης, είναι να έχουν καταφέρει οι "χορηγοί" της να καλύψουν τα νώτα τους.
    Ακόμα κι έτσι, ακόμα και για τον λάθος λόγο, θα χαρώ αν εξαφανισθεί αυτό το ναζιστικό μίασμα από τις επιλογές των προβάτων-ψηφοφόρων.
    Δεν δέχομαι σε μια χώρα που έχει υποστεί τόσα από τους ναζί και τους ταγματασφαλίτες, που είναι η χώρα με τους περισσότερους μετανάστες σε παγκόσμιο επίπεδο (εννοώ τους Έλληνες που μετανάστευσαν σε ολόκληρη τη Γη) να υπάρχει έστω και σαν επιλογή η Χ.Α.
    Έστω και για τον λάθος λόγο, έστω και με τη λάθος αφορμή, αυτό το έκτρωμα πρέπει να εξαφανισθεί.

  4. Την χάρη να βγούμε στους δρόμους για να παίξει η πολιτεία το παιχνίδι που έχει φτιάξει. …… Δεν θα τους την κάνουμε…. Μην μασατε απο στημένα παιχνίδια….. Όλοι ειναι στο κόλπο….. Θέλουν να μας βγάλουν στο δρόμο…. και τους πονάει που δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα….. υπομονή και ψυχραιμία… έχει αλλάξει ο τρόπος επανάστασης…. θέλουν να γεμίσουν τα κρατητήρια με απλούς πολίτες…… Τον νου σας θα γίνει και άλλο σκηνικό ποιο χοντρό ….

    Ελληνας

  5. ο λαος δεν ξεχνα τι θα πει δεξια…
    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    ενα συνθημα που κρατησε τους αγιους κλεφτες του Πασωχ στην εξουσια
    και διελυσε την υποδομη των οπαδων της αριστερας
    αλλα και εδραιωσε τους λογιους του συνασπισμου στα Μ.Μ.Ε.

    αυτην την στιγμη ερχονται οι χρυσαυγητες να ανατρεψουν την συνταγη του
    συνθηματος που εδραιωσε την ρεμουλα την μιζα και την κλοπη στο Δημοσιο

    και αντι ολοι οι αντισυστημικοι να αφησουν αυτην την ορμη να καθαρισει
    το συστημα που πασχιζει να μην χασει την εξουσια και τα οφεληματα της
    συμπαριστανται στις κλαιουσες "παρθενες" της πολιτικης (του συστηματος)

    η απορια ομως παραμενει:
    οι 500.000 ψηφοφοροι των χρυσαυγητων που ηταν πριν στοιχηθουν σε αυτους;

    μα σαφως στην νουδου… στο πασωχ… στο νεοπασωχ του σφυριζα… και καποιοι στην αριστερα αραια-αραια…

    αρα δηλαδη τους εφυγαν δια παντως και μαλιστα τωρα καλπαζουν στο 15-18%

    τωρα εαν πιστευουν η "Αντωνης+Βαγγελης Α.Ε. και Δενδιας
    οτι βγαζοντας σε παρανομια την παρεα της χρυσης αυγης
    και την μετατρεψουν σε "χρυση ελλαδα" θα τους εξαφανησουν

    τοτε ας εχουν υποψη τους οτι οι χρυσαυγητες κατεβηκαν με τους ορους
    του συστηματος (καλπες…ψηφοφορια…νωθευσεις-;-…εκλογη)
    και τους κερδισαν σε δυο εκλογες το 2012

    εαν θελουν λοιπον οι "Αντωνης+Βαγγελης Α.Ε. και Δενδιας
    να παιξουν με την νοημοσυνη του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
    για να τον ξαναεμπαιξουν με τετοια πολιτικα παιχνιδια

    μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι και ο πολιτικος χρονος τους
    εχει τελειωσει και η αντοχη της ηλιθιωτητας των ψηφοφορων τους

    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΩΡΑ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

    με τους ηλιθιους και πανικοβλητους χειρισμους που διαπραττουν

    το θεμα για να μην ξεχνατε δεν ειναι οι ενεργειες των χρυσαυγητων
    παντα υπηρχαν αυτα παντα στην πολιτικη ζωη μας
    και απο νουδου και απο πασωχ και απο αραια-αραια αριστερα

    το θεμα μας ειναι ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    μην τσιμπατε με τα τα ατυχηματα ανεγκεφαλων
    που τα εκμεταλλευεται η Αντωνης+Βαγγελης Α.Ε.

  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ…ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ Μ@@ΝΙ ΜΕ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ…ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η " Π@ΡΤΟΥΖ@"…ΚΑΙ ΣΤΙΣ "Π@ΡΤΟΥΖ@Σ" ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΠΑ ,ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΜΠ@ΣΤ@ΡΔ@ΚΙΑ"… ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.

  7. ΠΟΙΟΙ ΜΩΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ,ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΡΜΟ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ
    ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ?
    ΠΟΙΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ 20% ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ CIA ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ
    ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ .ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ!!

  8. Και παρότι διαβάσατε το αρθρο, κάποιοι μπορεί να είδατε και το video, παραμένουμε ΖΩΑ..!!! Ακόμα μιλάτε για κόμματα και ιδεολογίες. Καλά μας κάνουν, καλα να πάθουμε.. ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    Chris_

  9. ΦΙΛΕ 3.49 ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΟΡΙΖΟΤΑΝΕ Η ΚΑΚΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ [ΛΑΘΡΟ]ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΩ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ jiannhs kozani

  10. ποια μνημονια και μαλακιες ολα ειναι κολπα του συστηματος απο το Α εως το Ω οπως λεει και το αρθρο που εχει πιασει τον παλμο του συστηματος, τα παντα τα κανουν γιατι η μαζα, ο οχλος, δεν καθεται να βαλει το μυαλο του να κουραστει, βλεπει ακουει και παει σαν τα ζωα προς την σφαγη. το συστημα για να ζησει και διχασμο θα φερει και θα ταξει σε ολους οτι θελουν να ακουσουν και αν δεν τα βρει μεχρι και εμφυλιο θα κανει αρκει να ειναι παντα πανω στην καρεκλα και απο κατω ο οχλος να ακολουθει και να τους ταιζει.το καλυτερο που εχουν καταφερει αλλα εμεις δεν το καταλαβαινουμε γιατι μας εχουν κανει βλακες εινα οτι μας εχουν κανει να βαζουμε ταμπελες στους αλλους, εγω ειμαι με αυτον και εσυ με εκεινον και αντε ο ενας εναντιον του αλλου μεχρι και να του αφερεσεις και την ζωη γιατι ετσι σου ειπαν οτι πρεπει να κανεις, αχ ελλαδα σ΄ αγαπω που ειπε και ο ποιητης ………http://www.youtube.com/watch?v=fFaljbyX1WY
    αλλα τα λαμογια δεν μ αφηνουν να δω καθαρα γιατι θελουν παντα να με χουν δουλο τους και υπηρετη τους

  11. Μπλακ-αης φιλε μου τα ειπες ολα . Ο επομενος νεκρος κατα πασα πιθανοτητα – αφου ο κοσμος δεν τσιμπαει ευτυχως , για μια ακομα φορα – θα ειναι χρυσαυγητης και μαλιστα προβεβλημενος πιστευω . Το " δημοκρατικο " τοξο θα βγει και θα μιλαει για μεμονομενο και αναμενομενο και "δικαιο" γεγονος και τα πραγματα ισως , ισως λεω , παρουν πια το δρομο που αυτοι επιδιωκουν : ΕΜΦΥΛΙΟΣ επιτελους να κανουμε τη δουλεια μας . Υ.Γ : Τυχαια ο δενδιας αφηνει χωρις φυλαξη τη Χ.Α τη συγκεκριμενη στιγμη που βραζουν τα αιματα ; Τους αναγκαζει ετσι η να αναγκαστουν να προστατευοντε μονοι τους και μετα να τους τρεχει για οπλοκατοχες και αυτοχειριες κλπ η να " φαγωθει" καποιος απο αυτους , ωστε το " δημοκρατικο " τοξο να κανει επιτελους τη δουλεια του . ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ . Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ . ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ … Ενα οιστρογονο που δεν συμφωνει παντα μαζι σου , αλλα σεβεται πολυ τη γνωμη σου .

  12. ΕΛΛΑΣ έθνος ανάδελφον. Μήν περιμένετε από κανένα να μας σώσει όλοι κοιτάνε τα συμφέροντα τους. Δεν υπάρχουν σύμμαχοι μόνο συμφέροντα. Το μόνο πού μας σώζει εμάς τούς Έλληνες είναι ή ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΨΥΧΙΑ αυτά τρέμουν οι εχθροί της ΕΛΛΑΔΟΣ . ( ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ).

  13. 4.38 Αστα φιλε , δε βγαζεις ακρη…υπομονη καποια στιγμη θα ερθει και η δικη μας δικαιωση , αλλα με πολυ ασχημο τροπο φοβαμαι .

  14. Στην αναρτηση του Stranger "ο τρελλος" νομιζω τα λεει ΟΛΑ. Πιονια ειμαστε ολοι στη σκακιερα που αλλοι εχουν στησει. Τοσο απλα. Κι αν εγω ειμαι η μαυρη Βασιλισσα κι εσυ λευκος Πυργος κι ο αλλος μαυρος Ιππος, μικρη η διαφορα. Αλλοι κανονιζουν κι αποφασιζουν για τις κινησεις μας… Οσο πιο γρηγορα το αντιληφθουμε ολοι, τοσο το καλυτερο. Εγω, μια φορα, με το λιγο μυαλο που διαθετω, αρνουμαι να γινω ο "Οθελος" κανενος.

  15. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ"ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΜΒΑΝ"ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ"ΓΙΑ ΤΗΣ 3 ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗN MARVIN? ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ"ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΔΑΡΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΡΦΕΑΣ.

  16. Δεν υπάρχει περίπτωση εμφυλίου…είμαστε όλοι εναντίον της συμμορίας των δολοφόνων…θα τους τσακίσουμε…

  17. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΗΝΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΗΣΥΧΩ! ΔΙΑΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΙΓΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ??????? ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ?? ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ???? Η ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ???? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ, ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙ!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

  18. εμφυλιος δεν γινεται δεν ειμαστε και τοσο μαλακες. με τους λαθρομεταναστες θα εχουμε προβλημα.

  19. οιστρογονο/20.9.13/5.21

    μου αρεσει το μυαλο σου και η ροη της σκεψης σου

    νομιζω οτι ξανασυναντηθηκαμε στην γειτονια των "κατοχικων"
    και θαυμασα την ποιοτητα της επικοινωνιας σου!

    εχεις και τον δικο μου σεβασμο και εκτιμηση στους προβληματισμους σου!-

    αγαπητη οιστρογονο ας ευχηθουμε και
    ας ελπισουμε οτι θα σταματησουν εδω οι ανεγκεφαλοι
    με τις αλογιστες ενεργειες τους

  20. 7:35 ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ…

  21. 4.34 αστα φιλε μου,ζωα ειναι ολοι,ευχομαι να μασ πιδηξουνε απο ολες τις τρυπες που εχουμε…να μην εχουμε ουτε ενα ευρω… γιατι ο ελληνας μονο τοτε θα λειτουργισει το μυαλο του

  22. ΟΣΟ ΑΚΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΝΗ , ΜΕ ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ-ΤΑΧΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ-ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ . ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ , ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΖΟΦΕΡΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ . Υ.Γ : " ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ " ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ , ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ …ΚΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ " ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ " ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ , ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟΙ …

  23. α ρε φιλε 9.58μ.μ πεστα. Μονο οταν μεινουν πολλοι κυριολεκτικα απενταροι και χωρις κανεναν να τους δινει θα σκεφτουν. Υπομονη εχουμε δρομο ακομα

  24. Θέλουν να ξεχάσουμε το εξής με το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

    ότι δηλαδή

    Αν φασισμός σημαίνει περιφρόνηση προς τη βούληση του ατόμου και των κοινωνικών ομάδων, αν σημαίνει επιβολή εξοντωτικών πολιτικών, αν σημαίνει ψέμμα και παραπληροφόρηση, ανελέητη προπαγάνδα, αν σημαίνει μυστική ατζέντα για την υποταγή του νου ή και την υποβάθμιση της ικανότητας αντίστασης των λαών, αν σημαίναι να δίνεις δηλητήρια αντί για φάρμακα (γενόσημα), αν σημαίνει να καταδικάζεις ανθρώπους στη δουλεία (στο ΙΚΕΑ οι διανομείς εργάζονται 7 ώρες και πληρώνονται για 5 Χ 2.8 ευρώ).

    Αν σημαίνει όλα αυτά, έχουμε μπορστά μας το ΤΕΡΑΣ του πλανητικού φασισμού και την βάαρβαρη επέλασή του στην Ελλάδα.

    Για εκείνους που κατέρρευσε η υγεία τους επειδή αναγκάστηκαν πλέον να παίρνουν γενόσημα, κανείς δεν έκλαψε και ακόμη χειρότερα (για να παραφράσω το γνωστό τραγούδι)
    … κανείς δεν φοβήθηκε.

  25. Aλήθεια σκελφθηκε κανείς ποίος επωφελείτε από τυχόν διάλυση της Χρυσής Αυγής (θέση εκτός νόμου, που σίγουρα θα γίνει με συνδιασμό εθνικών εκλογών μιας και ούτως ή άλλως πρέπει να καλυφθούν οι 18 θέσεις βουλευτών);
    Θα λέγατε εύκολα η ΝΔ, όμως εδώ κάνετε λαθος.
    Οι ψηφοφόροι της ΧΑ εκτίμηση μου είναι ότι θα κατευθυνθούν στον Καμμένο γι΄αυτό και τις τελευταίες ημέρες έχει σηκώσει μπαϊράκι.
    ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ.

    Μυτιληνίος 2

  26. Ποιοί ΟΛΟΙ, που το κάνατε καραμέλα, θα ενωθούν; Για να ενωθείς με τους υπόλοιπους πρέπει να αφήσεις τα συμφέροντά σου στην άκρη, ποιοί θα το κάνουν αυτό;;

  27. 2.39 Ακομα φιλε μου δεν καταλαβες πως ολα τα νομισματα εχουν δυο οψεις-για να μπορουν να στεκοντε- αλλα μονο εναν κατοχο ( ΑΦΕΝΤΙΚΟ ) ; Τι ποιο ΟΛΟΙ ; Δε βλεπεις φιλοφρονησεις , " αγκαλιτσες " , διαφωνιες για τα ματια του κοσμου και πανω απ ολα ΚΟΙΝΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ "ΕΧΘΡΟ " ; ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ . ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ .

  28. Και ποιός μου λέει εμένα ότι δε λειτουργούν ανάποδα τα πράγματα. Μας τρομοκρατούν για να καθίσουμε στ'αυγά μας και να μας αποβλακώσουν-εξαθλιώσουν πλήρως. Μια ερώτηση. Το γάντι που λέει παραπάνω να το βγάλουμε όταν θέλουμε εμείς, δηλαδή; Έχουμε παραγγείλει τίποτα ακτίνες λέιζερ και τις περιμένουμε να έρθουν;

  29. ΦΙΛΕ 6.07 ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΟΚΟΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΒΟΤΑΝΕ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΤΟΥ ΚΩΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΕΙΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΙ ΚΑΙ ΓΚΑΒΟΙ jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *