Διαφημίσεις

Κατουράνε και στους τάφους. Όχι στους τάφους των οποιωνδήποτε αλλά των αγωνιστών, των άμαχων, και των βασανισμένων. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διάλεξε μέρα σημαδιακή να βάλει τέλος ακόμα και στη μοναδική παγκοσμίως αντίσταση εναντίον κατακτητών, την αντίσταση
των Ελλήνων. Διάλεξε μέρα να ξεσκίσει και τους νεκρούς μας. “Σήμερα τιμούμε φίλους και συμμάχους.

Αγωνιστήκαμε μαζί με τους συμμάχους ενάντια στην βαρβαρότητα και την μισαλλοδοξία …από κοινού δώσαμε τον αγώνα και ανοίξαμε το δρόμο για την μεγάλη νίκη των συμμάχων, που ήρθε τέσσερα χρόνια μετά και που εγκαινίασε μία νέα περίοδο ειρήνης, δημιουργίας και συνύπαρξης και έθεσε τα θεμέλια της νέας μεγάλης μας πατρίδας της Ευρώπης…”. Αυτό ξεστόμισε ο υπουργός μπροστά σε ενστόλους ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και ουδείς είπε “Τι λες ρε;!”.

Ποιους συμμάχους είχαν οι Έλληνες το ’40 στο αλβανικό μέτωπο; Ποιους συμμάχους είχαν οι Έλληνες όταν έδιναν τις μάχες σε πόλεις και σε βουνά εν μέσω κατοχής; Ποιους, μωρέ; Ποιος από τους φίλους και συμμάχους μετά την πτώση του ναζισμού στην Ευρώπη πήρε το μέρος της Ελλάδας για τις πολεμικές αποζημιώσεις από την φίλη και σύμμαχη Γερμανία; Όλοι οι φίλοι και σύμμαχοι πήραν και με το παραπάνω τις αποζημιώσεις τους εκτός από την Ελλάδα. Οι φίλοι έπαιρναν χρήμα να ορθοποδήσουν και εμείς τσουβάλια με σκουληκιασμένο αλεύρι με το σχέδιο Μάρσαλ.

Τέσσερα χρόνια για τον κύριο υπουργό κράτησε ο πόλεμος με νικητές τους συμμάχους και φίλους. Ναι, έχει δίκιο ο υπουργός. Όχι όμως για την Ελλάδα διότι μόλις κόπασε ο ναζισμός και μόλις κόπασαν οι ζητωκραυγές για την Ελευθερία, η φίλη και σύμμαχη Αγγλία εκτελούσε εν ψυχρώ σε πλατείες και δρόμους Έλληνες που δεν βαστούσαν και δεύτερη κατοχή. Εκτελούσαν αυτούς που είπαν και δεύτερη φορά “ΟΧΙ”.

Πόλεμο ξεκίνησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με τους νεκρούς της Ελλάδας. Να τους εξαφανίσει από προσώπου γης θέλει, αφού όπως ξεστόμισε “ανοίξαμε τον δρόμο για τη μεγάλη νίκη των συμμάχων”. Η νίκη ήταν των συμμάχων, οι Έλληνες δεν νίκησαν ποτέ για τον εν λόγω κύριο. Οι Έλληνες για τον υπουργό ήταν τα αναλώσιμα. Το αίμα των Ελλήνων δεν δόθηκε για την ελευθερία της πατρίδας τους, των παιδιών τους, των ιδεών τους αλλά για τους φίλους και συμμάχους. Στα μνημεία των πεσόντων σε λίγο δεν θα βλέπουμε “Έπεσε υπέρ πατρίδος” αλλά “Έπεσε υπέρ Ενωμένης Ευρώπης”, υπέρ της πατρίδας του Αβαραμόπουλου και του σιναφιού του.

Ο υπουργός χθες μάς ανακοίνωσε ότι πλέον δεν υπάρχει πατρίδα με το όνομα Ελλάδα. “…για τα θεμέλια της νέας μεγάλης μας πατρίδας, της Ευρώπης”, τόνισε. Η Ελλάδα έχασε το 10% του άμαχου πληθυσμού της και περίπου 90,000 στρατιώτες από τους οποίους οι μισοί είναι ακόμα άταφοι για τα θεμέλια της νέας πατρίδας Ευρώπης; Τα κόκαλα όλων αυτών έγιναν τα υλικά οικοδόμησης του οράματος της Ευρώπης και όχι ο σπόρος για την λευτεριά αυτών που άφηναν πίσω;

Ο όρκος των στρατευμένων πολύ γρήγορα δεν θα είναι πίστη στην πατρίδα, αλλά στην Ενωμένη Ευρώπη. Όσο για τα Μνημεία που σήμερα μαρτυρούν ότι σε αυτόν τον τόπο υπήρξαν άνθρωποι που δεν ανεχόταν κανένα είδος κατοχής θα γκρεμιστούν γιατί θα μαρτυρούν ότι οι φίλοι και σύμμαχοι του κάθε ξεφτιλισμένου διορισμένου υπουργού ήταν οι ορκισμένοι εχθροί ελεύθερων Ελλήνων.-

Στον τοίχο με τον γιάννη λαζάρου



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΞΕΦΤΙΛΑ ! ! ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!”
  1. "Αυτό ξεστόμισε ο υπουργός μπροστά σε ενστόλους ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και ουδείς είπε “Τι λες ρε;"

    Αυτη η φραση νομιζω, τα λεει ολα….Τολμανε και τα λενε, γιατι ΞΕΡΟΥΝ οτι κανεις δεν προκειτε να αντιδρασει…Τοσο απλα.
    Αλλα γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος….

  2. ΤΟ ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?.ΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Υ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΘΑ ΠΑΕΙ.ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.

  3. …τα λογια νομιζω αρχιζουν να περισσευουν.Εξαντλουμε καθε περιθωριο υπομονης και ανοχης για καθε κυβερνητικο κουασιμοδο.Ας μιλησουν πλεον οι πραξεις.

  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ !!! ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΛΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ;;ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;; ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΚΡΙΚΙΛΣ!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ!!!

  5. Το σχεδιο της συνολικής απαξίωσης του Ελληνισμού καλά κρατεί… Και οι εντεταλμένες μαριονέτες εκτελούν κατα γράμμα….

  6. Πες τα πες τα 10.52 ολες οι καρακαξες λυσανε με τα τουρκικα…αμ 400 χρονια σκλαβιας ειχαμε….για ποιο ελληνικο αιμα μιλας????εχεις δει κανα ρητορα εξω στους δρομους…ποιος εχει τα κοτσια να βγει κ να φωναξει???κρυμενοι πισω απο ενα υπολογιστη ολοι το παιζουν θεοι κ ξερολες…να μαζευτουν καμποσοι να πανε να τους φωναξουν καταμουτρα…εισταστε προδοτες ολοι μεσα στη βουλη κ να τους δωσουν ενα γερο ξυλο ειδες πουθενα???κ αφου ολοι συμφωνουμε πως πρεπει να γινει κατι τι ακριβως περιμενουμε κ δεν το κανουμε???που ειναι μωρε αυτη η υποτιθεμενη ελληνικη λεβεντια????

  7. Συμφωνώ με τον φίλο Πέτρο. Φοβάμαι πως είναι αργά για δάκρυα και λεονταρισμούς. Πουλήσαμε την ψυχή μας στο ευρω-διάβολο όταν αφεθήκαμε στην ψεύτικη ευδαιμονία να μας αλλοτριώσει.
    Πρέπει πρώτα να περάσουμε από την κάμινο της κάθαρσης

  8. ουπς….έφυγε το κείμενο πριν το ολοκληρώσω….συγγνώμη….
    έλεγα λοιπόν πως πρέπει πρώτα να περάσουμε απ την κάμινο της κάθαρσης με πόνο, δάκρυ και αίμα να πληρώσουμε το αντίτιμο της απελευθέρωσης της ψυχής και της πατρίδας μας.
    Αν θέλουμε βέβαια. Διαφορετικά θα παραμείνουμε σκλάβοι, ποιός ξέρει για πόσο, στα αφεντικά της N.W.O.

  9. δεν έχω δει στα τριάντα και βάλε χρόνια ζωής που μπορώ να παρατηρώ και να θυμάμαι

    ένα σκύλο να κάνει την ανάγκη του είτε
    σε εκκλησία
    είτε σε τάφο
    είτε σε εικονοστάσι

    αντίθετα έχω δει ανθρώπους άντρες να κατουράνε δημόσια σε κάποιο από τα παραπάνω.

    μήπως τελικά να τελειώνουμε με το γελοίο φύλο σας μάγκες; μήπως λέω μήπως δεν αξίζετε τελικά παρά τους ηρωϊσμούς σας και τα καλά παιδιά, μήπως είστε εσείς

    the cancer on this planet?

  10. enteli i ellada mas xriazete mia triti ethniki eorti kai tha eine i imera pou tha mazepsoume olous tous politikous ton teleuteon dekaetion kai na tous ftisoume enan enan mexri na pnigoun mes sto salio

  11. ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠ-Ε-ΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ . ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΛΛΗΝΑΣ .

  12. λογια λογια λογια
    πισω απο τον υπολογιστη ειστε ολοι ηρωες…
    αληθεια τι περιμενετε ? Την τιμωρια του καναπε?Λεβεντια οι Ελληνες……

  13. ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ???
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ????
    ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ
    ΓΡΑΜΜΕΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ
    ΤΟΥ ΚΑΝΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *