ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.

· Κατοχικά Νέα

Τελευταία προειδοποίηση – τελεσίγραφο προς την Τουρκία εξέδωσε πριν από λίγο το PKK.

“Προειδοποιούμε για τελευταία φορά: Εάν η Τουρκική κυβέρνηση δεν προβεί άμεσα σε στέρεα βήματα στην κατεύθυνση που τέθηκε από τον λαό μας, θα διακόψουμε την ανακωχή και αποκλειστικά υπεύθυνη για ότι θα ακολουθήσει θα είναι η Τουρκική κυβέρνηση”

Το τελεσίγραφο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες ελεγχόμενες από το PKK, την στιγμή που όλοι πίστευαν ότι η Τουρκία είχε κλείσει τους λογαριασμούς της μέσω της ειρηνευτικής διαδικασίας.

Θεωρούμε δεδομένο πως αυτή η κίνηση του ΡΚΚ σχετίζεται άμεσα με τον πόλεμο που μαίνεται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ των Κούρδων υπερασπιστών και των ισλαμοφασιστών που επιχειρούν να μπουν στην Συρία μέσω Τουρκίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το κλειδωμα των συνόρων με το Λίβανο με κοινές επιχειρήσεις Συριακού – Λιβανέζικου στρατού, όλη η πίεση έχει μεταφερθεί στις Κούρδικες περιοχές που αντιστέκονται σθεναρα. Αναγνωρίζουν όμως την συνεχιζόμενη υποστήριξη της Τουρκίας στους σφαγείς.

ΠΗΓΗ

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κτίριο στο Παρίσι – φωτογραφία αρχείου, όχι το φερόμενο καταφύγιοΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΡΟΝ: ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΥΣΙΑ – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Βιομηχανικές δεξαμενές – συμβολική φωτογραφία, όχι συγκεκριμένη ευρωπαϊκή εγκατάσταση αερίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΥΡΩΠΗ: ΜΕ ΜΟΛΙΣ 73% ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΕΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ 59,5%

Λεωφορείο σε δρόμο – συμβολική φωτογραφία, όχι το δυστύχημα στην ΚροατίαΔΙΕΘΝΗ

ΚΡΟΑΤΙΑ: ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 33 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟΝ Α3 – ΕΞΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

3 απαντήσεις στο “ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.”

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΡΓΗΣΑΝΕ . ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ ; ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ . ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

  2. ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΑΤΑΚΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΤΟ 1922, ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΔΟΙ.

    Νικολας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *