Διαφημίσεις

Μην επαναλαμβάνομαι τα έχω πει πολλές φορές. Το νου σου …το πότε και το πως θα πρέπει να το αποφασίσεις μονος σου !!! Δεν χρειάζεσαι κανένα να σου πει που να πας ,πως να πας και τι να κάνεις!!

Το νου σου …. Είτε θα θέλει φωτιά είτε λουλούδια μόνο εσύ μπορείς και η καρδία σου να το γνωρίζει !!

Το νου σου …μην αφήσεις στημένες ενέργειες να σε κάνουν να γίνεσαι πιόνι! Αν από μέσα σου δεν έχει έρθει η φλόγα της αλλαγής μην πράξεις τίποτα εξαιτίας της μάζας!!

Το νου σου πρώτα να θυμηθείς ποιος είσαι ,μετά τι θέλεις και τέλος τον τρόπο να το πάρεις ,τα μπουλούκια εξυπηρετούν άλλους!

Το νου σου στα παιδιά ,είναι ακόμα άπειρα από την βρωμιά του πολιτισμού που τους δώσαμε κληρονομία!!

το νου σου …Εγώ σήμερα ακούω παλαιά τραγουδάκια κια θυμάμαι πόσο ευτυχισμένος ξέχασα να είμαι!!! Το νου σου ,δεν σου τα λέω όλα αυτά για να σταματήσω κάτι καλό!!

Το νου σου θέλω πολύ πιο πολύ από ότι φαντάζεσαι την λύση και την Νίκη σε αυτό τον πόλεμο!!

Αγάπα,χαμογελα,νιώσε, παθιασου ξανά από την αρχή και οταν θυμηθείς θα είσαι ένας έτοιμος πραγματικός απροσδιόριστος πολεμιστής! Το νου σου μην γίνεις μάζα!!

stranger…Δεν θα περασεις απο εδω…!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Ξεκινήσανε τα καλέσματα ξεσηκωμού…Το νου σου!!”
  1. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩ ΦΩΝΗ ΣΦΥΡΑΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ….

  2. ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ. ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ, ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΟΙ, ΜΙΚΡΟΜΙΚΡΟΙ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΑΚΡΑΙΟΙ Κ.Λ.Π
    ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ. ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΟΧΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ 10.58 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΑΤΤΟΥΝ. ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ" ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ Ο "ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ"!!! ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ.

  3. EXEI KOΨEI ΤΟΝ ΑΛΥΣΟ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ . ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ…

  4. METΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ [ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ] ΤΟ ΚΟΥΒΕΡΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ[ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ] ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΕΡΤΟΓΑΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΝΙΩΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ —–Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΧΘΡΟ—-

  5. Διαφωνω με τον τιτλο. Εχω την εντωπωση πως δεν θα γινει κανενας απολυτως ξεσηκωμος. Τι ειχες Γιαννη? Τι ειχα παντα. Θα το καταπιουμε και αυτο αμασητο οπως και τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα αλλα. Πολλοι θα μεινουν ανεργοι τωρα και οι οικογενειες τους. Εδω ομως εχουν ηδη γινει τοσες αυτοκτονιες. Ειδατε να κουνηθει φυλλο? Εχουμε δρομο για να φτασουμε εκει που λεει ο τιτλος δηλ στον ξεσηκωμο.

  6. Νομίζω θα συμφωνήσω..γι αυτό και σας αφιερώνω το τραγούδι που ταιριάζει στον Έλληνα.
    Η προηγούμενη βδομάδα στην Τουρκία ως προετοιμασία, δείχνει πως βρισκόμαστε μπροστά σε προσπάθεια να μας βγάλουν στο δρόμο. Κάτι σχεδιάζεται, και είναι προφανές πως έπρεπε όλοι σας να το αντιληφθείτε απλά βλέποντας που αποσκοπεί η στοχευμένη πληροφόρηση απόψε – όσοι τουλάχιστον δεν ενημερώνεστε από τα πουλημένα κανάλια. Και φυσικά πρόκειται για μια κίνηση που έχει προετοιμαστεί κ από τους 3 εταίρους.
    Όμως "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι" που λέει και ο Ευριπίδης: Όποιον ο Θεός θέλει να τον καταστρέψει, τον κάνει χαζό, για να καταστραφεί από την χαζομάρα του. Και είναι ορατή πλέον η χαζομάρα όλων, κυβερνώντων και πληρωμένων κονδυλοφόρων.Πάρτε μια βαθιά ανάσα, ακούστε ένα τραγουδάκι, χαλαρώστε και σκεφτείτε. Ποιοι είστε? Τι θέλετε ρεειι!??
    Ε σ ε ί ς τι θέλετε, όχι τι θέλουν οι άλλοι αν θέλετε!!
    https://www.youtube.com/watch?v=vF0kok1JOOY&list=FLm_qbJqNIy7s57TOtik7IZA&feature=mh_lolz

  7. 12.07 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ
    STRAKA-STROYKA.
    ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ MONO.ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ (ΟΧΙ ΕΔΩ)
    ΡΙΣΚΑΡΕΙ POLA … ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
    ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.

  8. Η γιαγιά μου έλεγε ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΘΑ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ? Ας απαντήσει ο καθένας μόνος του.

  9. Ελέχγομαι, ΕΛΕΓΧΕΣΑΙ, ελέγχεται, ελεγχόμαστε, ελέγχεστε, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ….
    Εμπιστοσύνη σε κανέναν!

  10. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΖΟΚΚΟΚΙΝΑ ΑΛΟΓΑ…ΜΗ ΔΟΥΝΕ ΠΤΩΜΑ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΛΑΒΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ .

  11. Μονο ο ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ δεν εχει παρελασει ακομα απο την ΕΡΤ αλλα που θα παει καποια στιγμη θα στειλει κι αυτος αγωνιστικους χαιρετισμους .

  12. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ…ΤΟ ΣΗΜΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ , ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑLEXIS…ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *