ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ξεκινά πιλοτικά το «βραχιολάκι» των κρατουμένων

· Κατοχικά Νέα

Σε επτά με οκτώ μήνες θα εφαρμοστεί σε όλη την χώρα το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής επιτήρησης κρατουμένων (το λεγόμενο «βραχιολάκι»), όπως ενημέρωσε την Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σύμφωνα με τον Αθανασίου, σε διάστημα δύο – τριών μηνών από σήμερα θα ξεκινήσει η εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος στην Αττική και την Θεσσαλονίκη και όταν ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία θα καταστεί εφικτή η συνολική εφαρμογή του στην επικράτεια.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Φωτιά στην Εύβοια: 112 στο Παραδείσι – Εναέρια μέσα και ισχυρές δυνάμεις στη μάχη

ΕΛΛΑΔΑ

Πόσο Διαρκεί Μια Στιγμή; Η Απάντηση Θα Σε Εκπλήξει

Ποδοσφαιρικό στάδιο, εικόνα αρχείου για τη σύγκρουση FIFA και UEFAΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Ρήγμα FIFA–UEFA από τη Θεσσαλονίκη – Η ΕΠΟ γυρίζει την πλάτη στον Infantino και ανοίγει μάχη για την κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

4 απαντήσεις στο “Ξεκινά πιλοτικά το «βραχιολάκι» των κρατουμένων”

  1. ΝΑΤΑΑΑ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ.ΤΩΡΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΣΙΠΑΚΙ.ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ?

  2. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΕ "ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ", ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ… Η ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;

    ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΡΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠ… ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    Ο ΞΗΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙ… Ο ΔΕ ΓΑΒΑΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΗ… ΕΝΩ Ο ΑΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΗΛΙΟ ΕΠΑΝΩ… ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ… ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝΑΛΩΣΗΜΑ "ΑΝΟΙΞΗ 2014"… ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ!

    ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΤΕ… ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ!

    ΑΥΤΑ.

    ΥΓ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ… ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ… ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ, ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ… ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ.

  3. Εγω λεω να κυκλοφορισουν και τις κρεμαλιες,γιατι δεν ειναι αργα για κατι τετοιο.Ειμαστε ηλιθιοι που καθομαστε και περιμενουμε ποτε θα ερθει ο χαρος της αξιοπρεπιας.Να φυγουν ,να ξεκουμπηστουν.Και ξαναψηφηστε τους αδερφια,γιατι ειστε μαζοχιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *