Διαφημίσεις

Με σχετικό νόμο απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες μας.
Νόμος απαγορεύει την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε μη επετείους

Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο 851/1978 Αρ.2 παρ. 2α η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:

Κατά την διάρκεια Εθνικού ή Δημοσίου Πένθους υπό ιδιωτών εις οικείας, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις και λοιπούς χώρους ασκήσεως επαγγέλματος, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού των Εσωτερικών.

Στην παράγραφο ένα του ιδίου άρθρου αναφέρει ” ότι βάση νόμου η Σημαία παραμένει καθ’ εκάστην ογδόης πρωινής μέχρι της δύσεως του ηλίου σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτήρια και μονάδες στρατού.”

Το άρθρο 3 τέλος αναφέρει για το «υποχρεωτικό της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας σε δημόσια ή μη κτήρια κατά τας δημόσιας εορτάς και κατά τας επισήμους τελετάς
Βέβαια υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες οι οποίες είναι, κράτηση μέχρι δύο μηνών, ή προστίμου ή και τα δύο προηγούμενα.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Νόμος απαγορεύει την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε μη επετείους”
  1. Εγω εχω στο μαγαζι μου 12 μηνες το χρονο τη σημαια
    ΔΕΝ την κατεβαζω μεχρι να δω τι προστιμο θα φαω
    Θεωρω ντροπη να υποστηλω την πατριδα μου επιδη με αναγκαζει καποιος
    Οπως καταλαβενετε το Εθνικο φρονιμα παει καταδιαλου ποτε ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ???

  2. ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΤΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΗΤΕΣ.

  3. Aυτο σαφως το εχουν ξεχασει εε;; Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν,
    μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας.
    Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών. Αλλα ποιος απο αυτους πηγε φανταρος ;;Τα ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!

  4. αν σεβοσαστε την σημαια και δεν την μεταχειριζοσαστρ ως ενα απλο πανι το κρατος εν ετη 1978 δεν θα εκανε αυτον τον νομο γιατι οποιο εθνος σεβεται την σημαια του την αναρτει το πρωι και υποστελει το απογευμα και δεν την αφηνει συνεχως στον κοντο να σαπιζει και να βρωμιζει πατριωτες Τ.Κ…..!!!!!!!!!! Αι σιχτιρ πια σας σιχαθηκα……….

  5. ΠΑΙΔΙΑ, ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΙΑ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΤΟ "ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΤΕ…" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΙΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ!!!

  6. Εσείς όλοι που σχολιάσατε δεν διαβάσατε τι λέει ή δεν καταλάβατε, για αυτό είστε ακόμα πρόβατα!!!
    Ανοίξτε τα μάτια σας και ξεστραβωθείτε γιατί η κατοχή θα τραβήξει πολύ!!!
    Όσο για τον αρθρογράφο δεν θέλω να αναφερθώ, γιατι θα πω πολύ χειρότερα!!!

    STRANGER κάνε καλύτερο κουμάντο στους διαχειριστές σου!!!
    δεν σε έχω για βλάκα!!!

  7. όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω, διαβάστε καλά τον νόμο, δεν υπάρχει ρητή απαγόρευση!η χρήση του όρου δύναται σημαίνει ότι ενδεικτικά (ιδίως) σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να γίνει έπαρση σημαίας. Προτού αποφασίσει οποιοσδήποτε να αναρτήσει ένα κείμενο ας ελέγξει πρώτα τι γράφει…το κείμενο αυτό αναπαράγεται αυτούσιο σε όλα τα site, δίχως τον παραμικρό έλεγχο ενώ είναι πλήρως ανακριβές..

  8. ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ , ΑΛΛΑ , ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ …….
    Ο ΕΝΑΣ : ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ : διαβάστε καλά τον νόμο, δεν υπάρχει ρητή απαγόρευση!
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ Η ΕΠΑΡΣΗ , ΤΟΤΕ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΤΕΣ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟ ; …..
    Βέβαια υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες οι οποίες είναι, κράτηση μέχρι δύο μηνών, ή προστίμου ή και τα δύο προηγούμενα
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ;
    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek