Διαφημίσεις

Στο… δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί μια τετραμελής οικογένεια από τον Πύργο, για οφειλή ύψους 200 ευρώ (!) προς εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Η εταιρία κινήθηκε νομικά προς τον οφειλέτη Κωνσταντίνο Παπαδάτη, ζητώντας την αναγκαστική κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του. Ο πλειστηριασμός, που θα πραγματοποιούνταν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, απετράπη προς το παρόν χάρη στην παρουσία δεκάδων μελών της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, εκπροσώπων κομμάτων και πολιτών, που βρέθηκαν στο πλευρό του συμπολίτη τους, αποφασισμένοι να αποτρέψουν οποιονδήποτε πλειοδότη εμφανιστεί. Που όμως, δεν εμφανίστηκε…

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Παπαδάτη, πρωταγωνιστή και ταυτόχρονα θύμα μιας υπόθεσης… παραλόγου, η αδυναμία του να ανταποκριθεί έγκαιρα στην οικονομική οφειλή προς την εταιρεία, σε συνδυασμό με την άρνηση των υπευθύνων της να δείξουν ανθρώπινο πρόσωπο, αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την διάθεση συνεργασίας που είχε δείξει, αφήνουν τον ίδιο, τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά… στο δρόμο.

Από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας, του… έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό, ή θα πληρώσει το ποσό των 2.500 ευρώ (200 ευρώ περίπου η οφειλή και 2.300 ευρώ τα δικαστικά έξοδα) ή θα προχωρήσουν τη διαδικασία εκποίησης – πλειστηριασμού του σπιτιού του.
Όλα αυτά, την ώρα που μεγαλοεπιχειρηματίες, με ανείσπρακτες οφειλές εκατομμυρίων ευρώ κυκλοφορούν επιδεικτικά ανενόχλητοι, σ’ ένα ανύπαρκτο κράτος δικαίου και απουσία οποιασδήποτε έννοιας ισονομίας προς τους πολίτες.

Δείτε το βίντεο:

Makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…Η WIND έβγαλε στο «σφυρί» το σπίτι βιοπαλαιστή με 2 παιδιά για υπόλοιπο 200 €..Δείτε το βίντεο να φρίξετε…”
  1. ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΛΛΑ Η WIND ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .. "ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ" ?? ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η WIND ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΟΙΩΣΟΥΝ?

  2. Εγώ δημόσιος υπάλληλος είμαι και το γύρισα σε καρτοκινητό,σε συμβόλαιο έδινα εως 35 ευρώ το μήνα.
    Τώρα γιατί ο κύριος αυτός έφτασε να χρωστά 200 ευρώ αντί να διακόψει τη σύνδεση όσο η οφειλή ήταν στις δυνατότητές του είναι ένα θέμα,το άλλο θέμα είναι ότι οι εταιρείες είναι αδίστακτες αλλά πιστεύω πως δέχονται διακανονισμό για να μη χάσουν τα χρήματά τους.

  3. 25 Οκτωβρίου 2013 – 3:24 μ.μ.

    και το τρίτο θέμα είναι πως εκεί ήταν και ο Σύριζα και το ΚΚΕ για ……… "συμπαράσταση" ……… κι έχουν το θράσος να το διαφημίζουν και σε όλο το διαδίκτυο!! Ότι: είμασταν και εμείς εκεί….!!!

    Να θυμίσω, ότι αυτοί οι δυο είναι ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (έχω την εντύπωση πως όποιος κατεβαίνει εκλογές εξουσία διεκδικεί εκτός και κάνω λάθος…..) το δε ένα από αυτά, ΕΚΛΕΨΕ ψήφους υποσχόμενο ότι θα "καταγγείλει τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις" το δε άλλο υπάρχει μόνο για τα συμφέροντα του λαού και του εργάτη…..

    Και τώρα η ερώτηση:

    1α) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ (και ειδικότερα αυτός που σας ΕΚΛΕΨΕ τις ψήφους σας και ωρύεται να γίνει κυβέρνηση για να σας σώσει) ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ ΝΟΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟΝ???????

    Απάντηση: Εκεί ήτανε και κάνανε τις πάπιες!!!!! δεν υπήρχε εκεί ζήτημα "συμπαράστασης" …….

    1β) ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (τι δυνατότητες αντίδρασης και φρένου δίνει το Σύνταγμα στα κοινοβουλευτικά κόμματα;) ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;

    Απάντηση: Φυσικά και υπάρχουν και όχι μόνο για αυτούς τους νόμους και για άλλους, πολλές τακτικές, αν σε ενδιαφέρει να σώσεις το λαό σου, το Σύνταγμα έχει φροντίσει να σου υποδείξει τον τρόπο.

    1γ) ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ (που και αυτός ανυπομονεί να μας σώσει) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (που και αυτοί είναι πατριώτες και θέλουν να μας σώσουν) ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΑ?

    Απάντηση: Άκου λέει….!! Μεγάλος αριθμός βουλευτών και φυσικά έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες να σταματήσει την κατηφόρα…… όσο πιο πολλοί τόσες περισσότερες δυνατότητες δίνει το Σύνταγμα. Πόσο μάλλον όταν ένα από αυτά τα κόμματα είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση (δίνει έξτρα δυνατότητες για αυτό το κόμμα το Σύνταγμα). Μη σου πω ότι όλοι αυτοί μαζί είναι περισσότεροι από τους άλλους και ρίχνουν και την Κυβέρνηση (εφόσον ανυπομονούν να μας σώσουν αυτοί)

    Η απάντηση όμως που σας δίνουν και στα τρία ερωτήματα είναι η ………. "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ………..

    Άντε να δω πότε θα ξυπνήσουνε τα φυτά σ' αυτή τη χώρα….ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ.
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ……..

  4. Για μερικά παλιό χαρτιά του παίρνουν το σπίτι .
    Και ο άλλος λέει , μα πως έφθασε να χρωστάει τόσα πολλα !
    Και εσένα που χρωστάς 50 θα στο πάρουν .
    Εθνοκάθαρση !

  5. Μια αφελής απορία…
    Γιατί δεν έκανα κατάσχεση σε κάτι κινητό αν ήθελαν να πάρουν το ποσό τους.. πχ. μια τηλεόραση, ένα σαλόνι κλπ? Τίποτα δεν άξιζε στο σπίτι αυτό 200 ευρώ?
    Γιατί κάτι δεν μου κολλάει ?

  6. Εγω λεω να σταματησουμε να πληρωνουμε και να μας τα δωριζουν ολα.
    Σπιτια, ρευμα, νερο, κινητα, μαρκαδορους, εισητηρια, τα ΠΑΝΤΑ.
    Αφου εχουμε κριση…δεν εχουμε?????

    1. Εσύ άντε να κάνεις το μεροκάματό σου στην τσατσά σου την τηλεφωνική εταιρεία. Έχεις καλό νταβατζή…

  7. …και βάζουν εισπρακτικές εταιρίες για χρέος 50 ευρώ να παίρνουν και να προσβάλουν την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, όταν θα έπρεπε να μου είχαν αλλάξει το συνφωνημένο πρόγραμμα εδώ και 3 μήνες και δεν το έκαναν γιατί κάποιος υπάλληλος τους ξέχασε να ενημερώσει το λογιστήριο τους…οι εταιρίες προσπαθούν

  8. 600 ευρω λογαριασμος κινητου… ποιος εισαι ρε μεγαλε, ο Ωνασης?
    και τωρα τι ζηταει να του τα χαρισουν?

  9. Οτι θελουν λενε και οπως τα θελουν τα λενε! Απορω ολοι εσεις που γνωριζετε οτι μας πουλανε παραμυθια, πως πιστευετε κατι τετοιο! Αρκει να ακουσετε την αρχη του βιντεο και να δειτε οτι η υποτιθεμενη κατασχεση γινετα απο το ελληνικο κρατος. Η wind δεν ειναι ελληνικο κρατος. ο κυριος εχει οφειλες προς το δημοσιο και η κατασχεση δεν γινεται απο την wind! Επισης, επειδη εργαζομαι στον χωρο κινητης τηλεφωνιας, σας διαβεβαιωνω οτι κατασχεσεις δεν γινονται!!! Ποσο μαλλον για 200 ευρω…

  10. Φιλαρακι που λες οτι ο ανθρωπος εχει οφειλες προς το δημοσιο δεν τα ξερεις καλα , ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ εχει οφειλες απεναντι του αλλα σε αυτο το κρατος ο τελευταιος που πληρωνει ειναι το δημοσιο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek