Διαφημίσεις

Αλήθεια είναι όλα αυτά. Και συμβαίνουν σ΄εμάς. Δεν είναι ειδήσεις για κάποια χώρα μακρινή για να τις παρακολουθούμε σχολιάζοντας στη τηλεόραση. Είναι δικό μας το μακελειό που ξεκίνησε. Αφορά εμάς , τους γονείς μας, τα παιδιά μας.

Πόσα είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε? Ολα? Είστε διατεθειμένοι να δουλεύετε όσες ώρες θα γουστάρει ο εργοδότης? Με μειωμένους μισθούς? Χωρίς δώρα, χωρίς κανένα βοήθημα? Με μια σύνταξη που ποτέ δεν θα έρθει? Με μειωμένες ασφαλιστικές εισφορές? Με ένα εκατομύριο άνεργους γύρω σας? Με τις μικρές επιχειρήσεις να κλείνουν η μια πίσω από την άλλη? Με τα παιδιά σας πτυχιούχους που θα τα χώνουν σ΄ενα γραφείο να δουλεύουν 12-14 ώρες και να τους πετάνε ένα κομμάτι ψωμί?

Είμαστε διατεθειμένοι να ζήσουμε τη απόλυτη κοροϊδία σαν μόνη λύση? Ετσι άβουλοι, με το κεφάλι σκυμένο,  δούλοι?  Περιμένοντας τι? Ενα αόριστο κάποτε που ίσως τα πράγματα φτιάξουν ενώ στο μεσοδιάστημα θα έχει καταστραφεί η ζωή χιλιάδων ανθρώπων?

Δεν αφορά μόνο εμένα το μισθοσυντήρητο ή το δημόσιο υπάλληλο που βρίζεις χαιρέκακα, δεν αφορά μόνο το φορτηγατζή ή το ναυτεργάτη που σου χαλάνε το ημερήσιο πρόγραμμά σου, αφορά όλους γιατί όλοι είμαστε μια αλυσίδα. Δεν παράγουμε, δεν έχουμε δουλειές, δεν έχουμε να πληρώσουμε τίποτα.

Ελλειψη χρημάτων στάση εμπορίου.

Το 30% θα προσεγγίσει το ποσοστό της φτώχειας ανακοινώνουν με θράσος.
Δεν είναι αριθμός. Ανθρωποι είναι αυτό το 30%. Ανθρωποι. Κι αυτό το 30% θα παρασύρει μαζί του κι άλλους. Με 30% κάτω από το όριο της φτώχειας, με ένα άλλο ποσοστό στα όρια, κι ένα άλλο να τα καταφέρνει ίσα ίσα τι σημαίνει “αποφύγαμε τη πτώχευση” τελικά?

Κι επειδή δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να καταλάβεις πως με τέτοιες συνθήκες και με παραγωγή στο πάτο, με δάνεια που δεν υπάρχει περίπτωση να εξοφληθούν κι όλα θα αυξάνουν, με συμφωνίες που θα υπογράφονται η μια μετά την άλλη με εκβιαστές τοκογλύφους, ένα κράτος δεν μπορεί να επιβιώσει, τι ακριβώς έχουν σχεδιάσει για το μέλλον όλων μας?

Δεν είναι ειδήσεις. Ξύπνα! Η ζωή σου είναι.

http://katohika.gr/2010/12/01/blog-post_02-17/

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *