Διαφημίσεις

Μερικοί σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι την τελευταία εβδομάδα υστερούμε σε αναδημοσιεύσεις και σε άρθρα .

Ακόμα λιγότεροι πιο έμπειροι θα έχουν αντιληφθεί ότι οπότε συμβαίνει αυτό είναι και προεόρτιο μεγάλων αποκαλύψεων η επιθέσεων που ετοιμάζουν τα κατοχικά …!!

Μπροστά μας είναι μια μεγάλη Βδομάδα ..πολύ μεγάλη!!

Όσο θα προσπαθούν να σας πείσουν για τα προβλήματα που θέλουν να βλέπεται και όχι για την πραγματική μάχη, όσο κάποιοι θα σας καλούν σε λάθος κινήσεις σαν λύση , όσο στρατοκαυλοι που δεν έχει ποτέ ανοίξει η μύτη τους θα σας καλούν σε χεσμεντεν επαναστάσεις τόσο εμείς θα ξεπαστρέΦουμε στο πεδίο όλα όσα θέλουν !!

Στο τέλος του βιβλίου μπορείς να έχεις άποψη για το να ήταν καλό η όχι , όταν όλα θα σωπάσουν θα έχουν φανεί ποιοι ήταν οι αληθινοί και ποιοι όχι !

Ξεκινάει Δευτέρα σήμερα ….και εμείς θα αναρτησουμε ένα απλό αρθράκι βίντεο που θέλουμε να παει στα ματάκια των παιδιών με τις φουστιτσες και της κλασικές ενέργειες διαίρει και βασίλευε! Με μια υπενθύμιση …Η ΕΛΛΑΣ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ!!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Disclose.tvWoman captures Subliminal Message on The MainStream News



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Νικητής θα είναι πάντα αυτός που έφτιαξε το πεδίο της μάχης !”
  1. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!
    ΟΥΤΕ ΤΗ ΘΕ(Ι)Α ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ!! ΤΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΩ…

    1. Μας θελουμε ολους εδω. –
      Διοτι ασυγκριτα μεγαλυτερος του φυσικου θανατου, ειναι ο πνευματικος.
      Εχετε αδελφια?ποτε ειπε ο πατερας σας ,παμε μια εκδρομη και μονος του πηρε τα δυο παιδια απ τα τρια για να την πραγματοποιησει?
      Σωτηρας ,εχω την εντυπωση, δεν το παιζει κανεις μας, γιατι Σωτηρα εχουμε Τον Χριστο ,μας αγαπα ολους και θελει να δουμε ολοι τον τελικο προορισμο.-

      Υ.Γ εμεις αληθεια, ….θελουμε?
      Αν ναι,εισητηρια θα βρει κανεις, διαβαζοντας το Ευαγγελιο,κανοντας εργο τον Λογο Του.-
      Υ.Γ 2 Τυχερες στην ατυχια τους οι τωρινες γεννιες μας, επειδη θα βιωσουν την σφοδρη επιθεση του αρχαιου εχθρου του ανθρωπου,του οφη.
      Μα τυχεροι γιατι αυτα που υποστηριξαν με αιμα, προφητες,μαρτυρες,αγωνιστες δεν τα ειδαν,τα ειπαν και τα βλεπουμε εμεις,ωστε να δικαιωνεται ο Θειος Κανονας και να αποδεικνυεται η Χαρη Του,ωστε να ειμαστε ολοι στην εκδρομη αυτη. –

  2. 240 το να βγαλεις ενα συμπερασμα χρειαζετε μνημη ενεργειων παρελθοντος παροντος ωριμοτητα και κριση ως προς το να μπορεις να διακρινεις το κοινο και απαραλλαχτο δυαδικο στοιχειο που υπαρχει σε ολους τους ανθρωπους…Σκεψου κατι μονο σου πριν βιαστης να ανοιξεις το στομα σου.Σε αλλες χωρες το δντ η αλλος μηχανισμος μπαινει κατευθειαν και αλεθει.Στην Ελλαδα τα εμφανη χρονια ειναι τρια συν αρκετα προηγουμενα οπου γινοταν μια αλφα προεργασια καταρευσης η εξουδετεροποιησης του ενος απο τα δυο στοιχεια στην ψυχη του Ελληνα συν το συνδεσμο η το αντικτυπο που εχει αυτο και σε αλλους λαους που παρατηρουν τις εξελιξεις σε αυτο που κρυφα μιμουντε.Τα αντρακια κατι φοβουντε για να θελουν τοσο χρονο για να δενουν και να κατοχυρωνουν τα πλανα τους σταδιακα παρατηρωντας αν κατι δεν παει καλα.Φυσικα δεν ειναι μονο αυτο υπαρχουν τοσες μα τοσες αλλες λεπτομερειες.Ξεκινα ομως με αυτο,προβληματισου λιγο παραπανω στις σταθερες αξιες και ιδιοτητες και μην κανεις τον κινεζο γιατι μπορει να γινεις.Ολα αναιρουνται βεβαια αν επιθυμεις να γινεις κινεζος.

  3. 114 Isvw ξερεις καποια πραγματα απο ζωη ακολουθεις την πεπατημενη και το κοινωνικο στατους που σου επιβαλει πρωτα απο ολα προβληματα ανταγωνισμου και υπαρξης.Ο φασιστακος αυτος θελει μονο να μιλας και να μην λες τιποτα μεχρι να ολοκληρωθει το πλανο του.Αυτη η φορμα ζωης λοιπον εχει κυριευσει τους περισσοτερους ετσι ωστε να επιθυμουν να ανεβουν σε υψηλοτερα κλιμακια μονο αναγνωρισιμα απο το στατους ετιε λεγετε οικονομικο η αλλιως.Δοκιμασε να επιθυμισεις αλλα και μην ανακυκλωνεσε σε θεματα που ξεκινησαν αλλοι για καποιο λογο γιατι ισως εχεις ξεχασει οτι το περιβαλον διαμορφωνετε απο τις επιθυμιες των ανθρωπων οσο αλλοκοτες και αν ειναι αυτες.

  4. τιποτα δεν καταλαβα..τεσπα στραντζερ τι εγινε με τηω βιβλο του βαρναβα…τοσο ντορο ειχες κανει τοτε και ανθρακας ολα

  5. Έχω πετύχει και εγώ υποσυνείδητα μυνήματα σε ενα DVD που έβλεπα, για κάποιο λόγο τα παρουσίαζε όλα μαζεμένα και για 1 δευτερόλεπτο παίζανε εικόνες, έπαιξα με το pause και τα φωτογράφισα, αυτά που θυμάμαι έγραφαν:
    beLIEve
    love is hate
    money is the root of all
    Για τα υπόλοιπα πρέπει να συνδέσω τον παλαιο υπολογιστή και να τα ψάξω…

  6. Τι σχέση εχει το οτι δεν γράφετε τελευταία, με αυτό που μας ετοιμάζουν,
    με το video, sorry…. αλλά λόγω iq δεν το έκανα μαγκωτό.
    Τουτεστιν , δεν το έπιασα.
    Να κανονίσω διακοπές ή όχι?
    Και οποιος γνωρίζει, ας πει οτι έχει να πει χύμα.
    Τωρα το μετα "εγω τα έλεγα, ποιος με άκουγε?" δεν εχουν νόημα.
    Και εγώ λέω οτι θα γινει κάτι. Τί και πότε όμως, δεν λέω…..

    Πολεμος θα γινει. Το έγραψε η Αποκάλυψη εδω και 2.000 χρονια.
    Δεν περιμένουμε να μας το πει κάποιος τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *