Διαφημίσεις

4-4-2013 Και ο Σαμαέλ κάλεσε όλους τους Βασιλείς Νεφελίμ πλήν τεσσάρων. Απο τους 72 δηλαδή κάλεσε 68, σύν τον Γώγ και τον Μαγώγ.

Πήγαν στην Μάχ Τανέ στην Λευκή Πολιτεία, κι εκεί σε μια δακρύβρεχτη ρουφιάνικη ομιλία του ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπε ότι τους εκτιμάει και δουλεύει πάντα για το καλό τους, για τον ίδιο δεν θέλει τίποτα… κι όλα τα σχετικά. Και ζήτησε απο όλους τους Βασιλείς πλήν των τεσσάρων Βασιλέων Μπαχομέχ: Ανδρέαλφο, Ζαγκάν, Βαλεφόρ και Μπάλαμ, επειδή δεν υπήρχε περίπτωση τα παιδιά της Λαμασθού να παρευρεθούν εκεί, τους ζήτησε ότι θέλει να επανδρώσουν την Λευκή Ελίτ, την οποία επιθυμεί να την ονομάσει Λευκή Αδελφότητα.

Να ενισχυθεί η Λευκή Αδελφότητα των Αρχαίων θεών, και αυτός και οι Ναχρμπέν να είναι οι δούλοι τους που θα τους βοηθήσουν. Εκει λοιπόν, όλοι μαζί ορκίστηκαν στην Μεγάλη Αρχή του Χάους και της καταστροφής της Δημιουργίας, να υπηρετήσουν τον πενταγράμματο εχθρό, τον ΜΗ ΟΝΤΑ και να αφανίσουν εκείνους που έχουν ταχθεί και δημιουργήθηκαν για να νικήσουν τον ΜΗ ΟΝΤΑ.

Επομένως έχουμε απο σήμερα 4-4-2013 την συνέχιση της Λευκής Αδελφότητας με τους 68 Βασιλείς Νεφελίμ ενωμένους με έδρα την Μάχ Τανέ, και στο “κεφάλι” των ανθρώπων να εφαρμόσουν, και να ολοκληρώσουν το δυνατόν συντομότερο το ετοιμασμένο σχέδιο – όπως αυτό αναφέρεται στα 25 Πρωτόκολλα του Σαμαέλ.

Μετά την αποδοχή όλων, προχωρούν με το όνομα Λευκή Αδελφότητα, και το όνομα Λευκή Ελίτ πέρασε να το έχουν οι λεγόμενοι Σατανιστές και οι Ιλλουμινάτοι.

Οσον αφορά τους αντιπάλους, οι τέσσερεις Βασιλείς Μπαχομέχ είχαν συναντηθεί την ίδια ώρα στα υπόγεια του Νοισβαινστάιν στην συνεδρίαση που έγινε υπο την αιγίδα της Βασιλομήτωρος, όπου το Μπέν τζαράχ μόλ, η σύναξη των υιών εκείνων που τολμούν τα πάντα, και οι πρεσβύτεροι των Μπαχομέχ, όλοι μαζί και οι τέσσερεις Βασιλείς των Μπαχομέχ και η Βασιλομήτωρ, είπαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν με κάθε τρόπο την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού, και την μετατροπή των γυναικών (των κορών των ανθρώπων) σε θηλυκούς ανθρώπους.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ”
  1. μαλακες μου, τι πινετε και δεν μας δινετε? ρε ΚΑΤΟΧΙΚΑ, σε διαβαζω και γουσταρω αλλα κατι τετοια…ΕΛΕΟΣ. Προσεχετε τι ποσταρετε γιατι τετοιου ειδους μαλακιες σας χαλανε την εικονα. Φιλικα, Γιαννης!

  2. 9.36 ποιους ακριβως θεωρεις "συμμαχους" και χαιρεσαι κιολας ? αυτοι που εννοεις επιδιωκουν την αυξηση του πληθυσμου που θα ζει ομως κατω απο αθλιες συνθηκες ,κατω απο πληρη ελενγχο και με αποτερο και μοναδικο σκοπο την καταναλωση της ενεργειας του απο τους ΜΠΑΧΟΜΕΧ . Αν αυτοι ειναι οι φιλοι μας , τυφλα να χουν οι εχθροι μας .

  3. 5 Απριλίου 2013 – 9:41 μ.μ

    φιλε Γιαννη ντροπη σου να μιλας ετσι. που νομηζεις οτι βρισκεσαι? οι ανθρωποι εδω χυνουν τον ιδρωτα τους να σου εχουν ετοιμη την ειδηση στο πιατο σου και εσυ τους λες μαλακες? τι περιμενεις διλαδη να στα πουνε στον σκαι με τον ευαγγελατο?

  4. Ρε σείς, συνέλθετε ρε με τις μαλακίες που τσαμπουνάει αυτό το σκουπίδι, ο Λιακόπουλος. Αν ήξερε τι τον περιμένει όταν έλθει εκείνη η ώρα των "Δικαστών", θα έκλεινε τη βρωμοεπιχείρησή του και θα λούφαζε σε καμμιά σπηλιά. Ξυπνάτε επιτέλους και βάλτε τον εγκέφαλό σας να κάνει αυτό για το οποίο και υφίσταται.

  5. σωστος ο Γιαννης…Αντε γιατι η φαντασια εχει γινει επιστημη και το ψευδος δογμα.Ξυπνατε ρεεεεεεεε….Νεφελιμοπλοικτοι

  6. αχαχα 6 Απριλίου 2013 – 12:41 π.μ. οχι σπηλια στον ταρταρο θα παει να κρυφθει ο εκ σκοπιων μετα οφφ-σορ σκουπιδεμπορας

  7. αχχαχαχαχαχαχαχα πόσο ηλίθιο άρθρο!!!

    Δεν με λέτε είχε απευθείας μετάδοση η σύσκεψη αυτή;;
    ή έδωσε συνέντευξη μετά την συνάντηση ο Σαμαέλ στον Λιακόπουλο;;; τρελό ρεπορτάκι πάντως!

  8. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ , ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΔΩΝΤΕ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΠΟΡ , ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΣΗΜΕΡΑ , ΒΡΙΖΩ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΑΝΙΩΔΟΣ . ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΠΗΓΗ . ΕΚΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ- ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΙΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΗΤΕ-ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΤΑΞΙΘΕΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ , ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΩΔΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ …Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ …

  9. Ανόνυμε 3:14 εννοείτε πως παρακολουθούμε …τα πάντα όσοι είμαστε Ξύπνιοι και δεν Κοιμόμαστε και εννοείτε πως για να κρίνεις κάποιον πρέπει να τον έχεις δεί ή ακούσει αλλιώς δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη ή άποψη … Οπότε μπορούμε όπως ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να γράφουμε γιατί υπάρχει η Δημοκρατία ..

    Το υφάκι σου και το στυλ σου δηλώνει επίσης πως είσαι ένας απ το φαν κλαμπ του Λιάκο!!!

    Οπότε μην έρχεσαι να μας κουνάς το δάχτυλο λες και είσαι κάτι ουδέτερο.. επίσης θα θελα να μου απαντήσεις

    Τελικά στην σύσκεψη ήταν μπροστά και ο Λιάκος; αν ναι..
    σε πια απο αυτά τα Βασίλεια ανήκει κι αν όχι ..

    Πως γνωρίζει όλες αυτές τις μπούρδες που αραδιάζει;

  10. "Ξυπνιος" μπορει να νομιζεις οτι εισαι 4.13 . ΕΞ-ΥΠΝΟΣ ομως δεν εισαι φιλε μου , σε καμια περιπτωση . Οχι γιατι βριζεις το Λιακοπουλο , αλλα γιατι πιστευεις πως τα ξερεις ολα .

  11. 3.14 Εδω οι περισσοτεροι , βριζουν τους πολιτικους που πανε και ψηφιζουν . Τους χαιρετανε , τους χειροκροτανε , τους βαζουν στη βουλη και μετα αρχιζουν το βρισιμο και τις καταρες . Ο ερμος ο Λιακοπουλος θα τους ξεφευγε ? Αυτο ειναι συνδρομο , δεν ειναι κατι που θεραπευεται ευκολα .

  12. 6.00 μ.μ Ακριβώς γιαυτό το λόγο έγραψα Ξύπνιος…Νούς όχι κοιμισμένος …Δεν το παίζω ξερόλας …Γιατί όσο ζω μαθαίνω!!

    Αλλά το δικαίωμα της άποψης – γνώμης δεν μπορεί να μου το απαγορέψει κανείς δεν κρίνω απλά θέτω τις απόψεις μου.

    Και εννοείτε πως δεν αρέσει στον καθένα…

    Υ.γ τελικά θα με πείτε αν η συνέντευξη ήταν απευθείας ή καποιος την κατέγραψε;;;; :)))))

    6.30 Είσαι λίγο άσχετος; Όποιος θέτει τις απόψεις του..
    με τον οποιονδήποτε τρόπο σημαίνει πως είναι και ψηφοφόρος;
    αχχαχα το άκουσα κι αυτό (διάβασα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *