Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:31 - 19/09/2013

Να μην αφήσουμε το κακό να θριαμβεύσει

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πολύ φοβάμαι πως το κακό για την πατρίδα μόλις άρχισε
Μακάρι να βγω ψεύτης, το εύχομαι, αλλά οι εξελίξεις δείχνουν πως οι χρήσιμοι ηλίθιοι άρχισαν ήδη το έργο τους…
Κι εμείς είδαμε μόνο την πρώτη πράξη…
Η πολιτειακή ανωμαλία ξεκίνησε ή δείχνει ένα μόνο από τα πρόσωπά της;

Πόσο εύκολο είναι για το σάπιο σύστημα να στρέψει την οργή μας ενάντια στον εαυτό μας!
Πόσο εύκολο είναι αυτή η δίκαιη οργή να στραφεί κατά αδελφών και να γιομίσει τον τόπο με αίμα!
Πόσο εύκολο είναι να μας φορτώσουν τα εγκλήματά τους, αφού μας έκαναν γιομάτους με οργή να μην σκεφτόμαστε και να μην βλέπουμε την θανατερή παγίδα τους και το όφελός μας!
Πόσο εύκολο είναι να αθωώσουμε τους πραγματικούς εγκληματίες που σκοτώσαν τη ζωή μας!

Δεκάδες αντιφασιστικές διαδηλώσεις έγιναν χθες σ’ ολόκληρη την χώρα.
Καμία όμως ενάντια στον φασισμό των κυβερνώντων που μας λιανίζουν…
Κανένας δεν στρέφεται ενάντια σε εκείνον που ταΐζει θηρία και τα ξαμολάει για να μας λιανίσουν.
Κανένας δεν τολμάει να τα βάλει με τις μαριονέτες που ανέλαβαν εργολαβία το έργο της εξαφάνισής μας.
Κανείς δεν σηκώνει το κεφάλι του, κανείς δεν ρίχνει τη ματιά του στον πραγματικό εχθρό, που κρύβεται πίσω από το δάχτυλο που δείχνει…
Κανένας…

Πραγματικά, λυπάμαι για την κατάντια μας, μα περισσότερο απ’ όλα λυπάμαι για την πατρίδα που μας γέννησε και μας ανέθρεψε για να χειροκροτάμε τους προδότες και να σκύβουμε το κεφάλι στους δυνάστες…

Κι αναρωτιέμαι: Κι αν ετούτη η οργή ξεσπάσει, τι θ’ απομείνει πέρα από το μίσος που δεχόμαστε να μπει ανάμεσά μας;
Θ’ απομείνουν μονάχα ετούτοι, που μας έσπρωξαν στο κακό, και θα τρίβουν τα χέρια τους γιομάτοι από χαρά, και θα γλεντάνε, γιατί θ’ αποδειχτούμε καλά “πρόβατα” κι αυτοί καλοί σφάχτες…
Αυτό άραγε μας αξίζει;

Έλληνες, αδέλφια και πατριώτες, αφήστε στην άκρη τα κομματικά λάβαρα, πετάξτε τις κομματικές σημαίες και σπάστε τα κομματικά μαντριά που σας χωρίζουν.
Κάνετε το θαρραλέο βήμα προς τα εμπρός και αγκαλιαστείτε, ενωθείτε, ομονοείστε και σαν ένα κορμί, σταθείτε απέναντι σε εκείνους τους βδελυρούς που θέλουνε να σας κάμουνε σκλάβους τους, που θέλουνε τους τάφους των προγόνων σας να ποδοπατήσουν, που θέλουνε τα παιδιά σας να γίνουνε από άνθρωποι μυρμήγκια για να τους κουβαλάνε και να αθροίζουνε τον πλούτο τους.
Για να ζήσουμε το όνειρό μας, θα πρέπει πρώτα να ξυπνήσουμε και να αφήσουμε πίσω τους εφιάλτες μας…

Ετούτη η χώρα, αυτή η μικρή και τόσο μεγάλη πατρίδα, με όλα τα πάθη και τα ελαττώματα του λαού της, πάντα έβγαζε χτίστες του πνεύματος.

Έτσι ας γίνει και τώρα.

Κωνσταντίνος

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 5:37 ΜΜ

    Θα πεσει πολυ αιμα .

  2. …Βαγγελης Σαμαρας…αυτον τον πρωθυπουργο ψηφησα-νε τα ατομα για τα οποια αναφερθηκε το παραπανω ανθρωπινο και συναμα νιρβανικο σχολιο.Δυστυχως ομως υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος που ειναι πολυ σκληρη για να πεθανει…ο λαος που εξαπατηθηκε και εκβιαστηκε απο τους σημερινους ετσιθελικους σωτηρες.

  3. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 6:10 ΜΜ

    ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ !!!!!!

  4. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 6:21 ΜΜ

    ΕΥΓΕ!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΜΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΜΑΖΙ,ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΕΜΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΩΔΗ!ΜΑΚΑΡΙ,ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!
    ΑΣΤΕΡΙ

  5. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 6:24 ΜΜ

    Όλα θα γίνουν κατά το θέλημα του Κυρίου.

  6. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 8:15 ΜΜ

    Αγαπητέ μου Κωνσταντίνε, ας μη αρκεσθούμε στα ευχολόγια. Το σχέδιο-γιατί περί σχεδίου πρόκειται-αποδόμησης και αποσταθεροποίησης της χώρας
    έχει εκπονηθεί εδώ και πολύ καιρό, από τους "φίλους" μας, εντός και εκτός της επικρατείας και τώρα βρίσκεται στη φάση της υλοποίησης του.
    Αν έχουν "καρύδια" οι πολιτικοί μας- υπεύθυνοι κατά μεγάλο μέρος γιά την υλοποίηση του σχεδίου- πρέπει να ερευνήσουν και να γνωστοποιήσουν
    την πηγή χρηματοδότησης και οργάνωσης των παρακρατικών μηχανισμών καθώς και τα πρόσωπα των μηχανισμών αυτών που έχουν "φυτευθεί" σε όλες
    σχεδόν τις Υπηρεσίες του κράτους αλλά και στους γνωστούς οίκους της διαπλοκής. Πρέπει πολλοί από αυτούς τους κυρίους να μας εξηγήσουν τι
    λέγεται στις άκρας μυστικότητας συναντήσεις της Λ. Μπιλντερμπεργκ, και να φροντίσουν να δουλέψουν οι Υπηρεσίες πληροφοριών του κράτους
    υπέρ του κράτους και της πατρίδας και οχι υπερ μιάς κυβερνώσας ελίτ.
    και να τολμήσουν να καταγγείλουν ανοιχτά τις μεθοδεύσεις των διαχρονικών εχθρών μας και των συνεργατών τους εδώ, στον ελληνικό λαό. Τα ψέμματα κάποτε τελειώνουν και αποκαλύπτεται η σκληρή και αδυσώπητη αλήθεια.

  7. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 8:48 ΜΜ

    μα δεν θα αλλάξουμε ποτέ; ΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!?!

    Μαζί με τους δημόσιους – το 1/3 του πλυθησμού που έχει ήδη κάνει γερή "μπάζα" και δεν γι αυτό δεν έχει ούτε σήμερα κανένα πρόβλημα (επιδεικνύονται κιόλας!), και τώρα πούσαι, Ολοι μαζί ?????????????????????

    Βρε αστο δ1@@@@@λ000000000 !!! Ολοι ΕΣΕΙΣ! ΜΑΖΙ !!!! ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Ε Σ Ε Ι Σ ! ! ! ! !

  8. Ανώνυμος 09/19/2013 @ 9:20 ΜΜ

    Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλε μου

  9. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 12:52 ΠΜ

    τωρα συνηδητοποιησες φιλε μου οτι το κακο αρχισε?
    οταν βλεπεις μια μεριδα του κοσμου να υποστηριζει του φασιστες δολοφονους και να τους ψηφιζει,τωρα το καταλαβες?
    οταν δεχονται στο πετσι τους,την μισανθρωπια και το ρατσισμο ως μαγκια τωρα το καταλαβες?
    οταν πριν 70 χρονια αυτος ο τοπος αιματοκυλιστηκε απο τους γερμανους ναζι και ξαναεπιστρεφουν παλι οι ομοιδεατες τους οι χρυσαυγιτες να σπειρουν διχονοια,μισανθρωπια και δολοφονικα ενστικτα τωρα το καταλαβες?
    απλως οι περισσοτεροι καταλαβαινετε τα πραγματα την τελευταια στιγμη,
    οταν πεσετε στο γκρεμο εκει χαμπαριαζετε οτι κανατε μακακια.

  10. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 8:05 ΠΜ

    Για τους "χρήσιμους ηλίθιους" όπως πολύ σωστά αναφέρεις όλα αυτά που αναρωτιέσε είναι πάρα πολύ εύκολα.
    Να ευχόμαστε μόνο να είναι λίγοι, λιγότεροι από εμάς αλλά δεν είναι. Το ξέρουμε όλοι ότι είναι η πλειοψηφία ……
    Ακόμα και όσοι δεν είναι ψηφοφόροι Σύριζα, ΚΚΕ, Χρυσής Αυγής έχουν όλοι ανεξαιρέτως μπει στο "κόλπο" με ένα ακόμα τσακ έτοιμα είναι τα βόδια να ….. σηκώσουν "επανάσταση" ενάντια στον……… φασισμό!

    Στο μεταξύ οι πραγματικοί φασίστες (γιατί οι Χρυσαυγίτες φουκαριάρηδες είναι δεν είναι φασίστες) Σαμαράς, Τσίπρας, Βενιζέλος, και αυτό το ξυλάγκουρο του ΚΚΕ, (ξέχασα τον Πάνο!) τρίβουνε τα χέρια τους .

  11. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 8:10 ΠΜ

    20 Σεπτεμβρίου 2013 – 3:52 π.μ.

    Να ένας ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ!

    Κοίτα πόσο όμορφα αναπαραγάγει την προπαγάνδα που έχει εξαπολυθεί για να ξεσηκώνει θυμικά …….

    Αν έχεις αρχίδια να πας να διώξεις (μαζί με την "αγωνιστική" σου παρέα) τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ -αν τολμάς- και αφού πρώτα μάθεις να τους αναγνωρίζεις …..
    Μη ρωτήσεις τον καθοδηγητή σου, δεν θα σε βοηθήσει σ' αυτό, είναι και ο ίδιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ

  12. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 8:44 ΠΜ

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΔΩΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ [ΟΧΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ] ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ jiannhs kozani

  13. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 9:50 ΠΜ

    ΕΥΓΕ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ…….

  14. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 9:56 ΠΜ

    οι χρυσαυγιτες οι φουκαριαριδες..
    μονο σφαζουν,
    τα κακομοιρα τα παιδια
    οτι ειναι ψυχικα αρρωστοι δεν το λεμε.
    στη λουτσα μεγαλοστελεχος του πυρηνα εκει εσφαξε κ τεμαχισε τη γιαγια του,
    προπαγανδα του τσιπρα ειναι κ αυτη ετσι?
    ο δολοφονος της νικαιας δεν ειχε σχεση με το αυγο του φιδιου,προπαγανδα κ αυτη του τσιπρα ετσι?
    σας εχει καλα μαντρωμενους ο φυρερ σας βλεπω
    ξερει να διαλεγει τα μελη του
    απαραιτητο προσον,iq κατω απο 10
    γιατι αμα μπορει κ σκεφτεται ο αλλος δεν ειναι καταλληλος για φασιστας.
    αυτα να τα βλεπετε και οι υπολοιποι οι επιδοξοι μελη-δολοφονοι του φασιστικου μορφωματος
    οτι δεν υπαρχει η αλλυλεγγυη μεταξυ τους.
    στο τελος σας πετανε σε μια γωνια πισω απο τα σιδερα της φυλακης κ σας παρουσιαζουν ως ξενο σωμα της χρυσης αυγης.
    οι αναρχοαπλυτοι που τοσο βριζεται παντα υποστηριζουν τους δικους τους,αλλα εσεις οι κοτες,ξερετε μονο να το παιζετε κινεζοι.
    ποσο υποχειρια μπορει να γινετε,δεν εχετε καμια διαφορα απο τους οπαδους που πανε κ πλακωνονται για το τιποτα.

  15. Ανώνυμος 09/20/2013 @ 1:20 ΜΜ

    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΑ ΜΙΛΙΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΓΙΑΦΚΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΕΞΑΡΘΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ jiannhs kozani

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*