Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:52 - 19/10/2013

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ,ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αναδημοσίευση

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ-ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ;
ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ
-ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΔΕΝΑ;-ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΥΓΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΑΠΑΙΣΙΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ.ΤΟΥΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΕΚΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ…

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 2004!

Εισαγγελέας για τα παιδιά των φαναριών!

Νέος κύκλος ερευνών ξεκινάει από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για την εξαφάνιση των 502 παιδιών από το ίδρυμα «Αγία Βαρβάρα», κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου, με αφορμή επανειλημμένα δημοσιεύματα σχετικά με καταγγελίες εξαφάνισης 502 παιδιών κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από την παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», ανέσυρε τη δικογραφία, η οποία είχε αρχειοθετηθεί και έδωσε παραγγελία, για τη διενέργεια συμπληρωματικής κύριας ανάκρισης.

Ολα τα παιδιά που εξαφανίστηκαν από το ίδρυμα ήταν μικρότερα από 14 ετών.

ΗΡΕΜΗΣΕ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ;
ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ,ΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΔΟΚΡΙΝΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ,ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΕΡΝΑΕΙ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΓΙΔΕΣ.

ΠΡΩΤΟΝ,ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ. ΑΣΤΕΙΟ ΕΤΣΙ;

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ…
ΑΦΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ…
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ…
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ;
ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ…

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΤΟΥ…
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ,ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΙΔΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ…

ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ,ΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΡΝΑΕΙ,ΚΑΤΙ Ο ΑΝΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΒΟΛΙΣΜΟ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ,ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΓΕΡΝΑΣ.

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΓΕΡΝΑΕΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΤΟΥ.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ,ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ…

ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΔΕΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ,ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΡΟΝ; ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ.

ΑΝΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ,ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΑΥΤΟ;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ-Ο ΑΝΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΣΗ,Ο ΚΑΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΜΗ-Ή ΑΝΑΠΟΔΑ;
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,Σ’ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ,ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ.

ΚΑΙ Σ’ΕΝΑΝ ΕΝΗΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
ΑΝ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΑ ,ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ…ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ…

Ο ΤΖΑΚ ΜΠΑΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ-NORMAN SPINRAD

Κάποια στιγμή στον 23ο αιώνα … υπερπληθυσμός,ρύπανση, και σε ηλικία 21 ετών … η ζωή σας έχει τελειώσει!

Οι Επιζώντες του Πολέμου, Ζουν σε μια Μεγάλη Θολωτή Πόλη Σφραγισμενη
Μακριά Από τον Ξεχασμένο Κόσμο έξω. Εδώ σε έναν Οικολογικά Ισορροπημένο Κόσμο,
Η Ανθρωπότητα Ζει Μόνο για την Ευχαρίστηση,
Σέρβο -Μηχανισμοί που Παρέχουν τα Πάντα… ΑΛΛΑ 21 ΕΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ…ΝΕΑ ΖΩΗ…ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ…

ὅτι ὁ Θεὸς θάνατον οὐκ ἐποίησεν, οὐδὲ τέρπεται ἐπ᾿ ἀπωλείᾳ ζώντων…

=Διότι δεν είναι ο Θεός, που έκαμε τον θάνατον, ούτε και ευχαριστείται δια τον όλεθρον των ανθρώπων.

ΑΡΑ;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 11:48 ΠΜ

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ 1:10:50 TO BINTEO http://youtu.be/w3rwx0YVamw

  2. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 12:01 ΜΜ

    Πρεπει να εμφανιστει ομως καποιος Μαυρος Γκριζος για να σταματησει τους Λακεδες του εκαστοτε Μπενεντικτ Χαουαρντς……

  3. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 12:37 ΜΜ

    άσχετο και όμως όχι και έτσι ακριβώς:
    Όταν δια – βάζεις το ευαγγέλιο θα προσέξεις πως μαζί του (μεταμόρφωση) εμφανίστηκαν και ο προφήτης Ηλίας και ο Μωυσής, άρα μην σκεφτεί κανείς πως η ανάσταση (άνω-στάση) είναι φάντασμα, αλλά ότι είναι αληθινή. Για ένα ξύπνιο μάτι και ξύπνιο νου και ξύπνια ψυχή είναι φανερή η διάφορα του "τόπου" που ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή της ανάστασης οι δύο προφήτες και ο τόπος της ανάστασης. Ο πατήρ θεός είναι ο πατήρ θεός τον ζωντανών, τώρα πρέπει να καταλάβουμε τι είναι ο θάνατος, για να καταλάβουμε ποιος είναι ο "θεός" του νεκρού και του θανάτου. Επόμενος θα έπρεπε μάλλον να πούμε ότι ο κόσμος είναι φάντασμα (ενός νεκρού) παρά η ανάσταση που μας δόθηκε μέσω του Κυρίου μας, του Σωτήρα Ιησού Χρήστου. Τώρα αυτοί που λένε πως ο Κύριος πρώτα πέθανε και ύστερα αναστήθηκε κάνουν λάθος. Πρώτα αναστήθηκε και μετά πέθανε και αναλήφθηκε στα ουράνια. Ti ακριβώς αναλήφθηκε στα ουράνια? Ακριβώς η έννοια της ανάστασης ( το αθάνατο σώμα – μεταμόρφωσης), η ανάσταση της έννοιας του αθανάτου σώματος. Οποίος δεν έχει πρώτα την ανάσταση, θα πεθάνει. Όπου έζησε ο Θεός μας υπήρξε εκείνη η σκόνη. Την έπλυνε ο ίδιος με τα χέρια του από τα πόδια τον μαθητών. Για αυτό όσο ζούμε στην μικρή μας ζωή εδώ ας τρέχουμε να λάβουμε πρώτα την ανάσταση για να έχουμε να λέμε αιώνιος την δόξα και την μεγάλη νίκη του θεού μας. Για τον Κύριο μας η Ανάσταση ξεκίνησε στα νερά του Ιορδάνη, όταν το Άγιο Πνεύμα στάθηκε πάνω του. Για μας άφησε ένα μυστήριο όταν μας είπε: “Behold, I send you forth as sheep in the midst of wolves. Be ye therefore wise as serpents and harmless as doves. Matthew 10:16 – — — – – Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ

  4. Be ye therefore wise as serpents? I will keep on remembering it….. ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ?

    ΙΩ

  5. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 1:44 ΜΜ

    ΦΙΛΕ ΓΝΩΣΤΙΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΖΕΥΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ [ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ] Η ΙΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ Η ΔΕ ΣΑΡΚΑ ΘΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ [ΓΕΝΗΘΕΝΤΑ ΟΥ ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ] ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΤΑ ΑΦΘΑΡΣΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΤΑΡΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ [ΚΑΤΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΠΑΥΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΦΘΑΡΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ] ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΟΣ jiannhs kozani

  6. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 4:45 ΜΜ

    ΙΩ
    ο εγκέφαλος είναι μια δομή που μοιάζει με ένα κουλουριασμένο φίδι. εμείς οι γνωστικοί έχουμε ένα ποίημα μυστήριο που λέγεται Το τραγούδι του πρίγκιπα και της πέρλας (Τραγούδι του μαργαριταριού), εκεί εξηγούμε πως να πάρουμε πίσω την πέρλα μας πρέπει πρώτα να κοιμήσουμε τον εγκέφαλο που είναι προϊόν της ύλης. όμως το μυαλό είναι ο χώρος που φυσάνε από παντού οι άνεμοι και όμως ο ΝΟΥΣ (προσωπικός) είναι ο βασιλιάς αυτής της δομής. τώρα πως κληρονομήσαμε όλο αυτό είναι μεγάλη ιστορία να πω (γράψω) αυτή την στιγμή. αλλά για να συμπληρώσω και να μην αφήσω κενό, για μας ο δημιουργός εμφανίζετε σαν φίδι με προσωπο λεοντάρι. το φίδι εννοει την γνώση όμως πρέπει να καταλάβεις τι εννοεί το λεοντάρι ( η γνώση έχει και τάσεις να σκοτώσει). αυτό και έγινε από την αρχή έως τώρα. όμως είναι λίγοι αυτή που κατέχουν το νόημα του όφις στο παράδεισο επειδή η λέξη για το φίδι στο κείμενο είναι Hewyah που είναι κοντά και εκφράζει κάτι ανώτερο της λέξης Hawah (Εύα), που σημαίνει για μας Το Ανώτερο Θηλυκό που δίδαξε και αφυπνησε το γένος του ανθρώπου της σάρκας. μετά απ'αυτό ο Αδάμ και η Εύα (συμβολισμοι) κατάλαβαν πως ήταν γυμνοί ( καθόλου πνευματικοί) και ντράπηκαν απ' αυτό. Ο όρος είναι ο φόβος, ο γνωστικός δεν θα σταματήσει ποτέ ώσπου να δει και πάλι το φως από όπου και προήλθε. Αλήθεια – Α – λήθης —-κατά της λήθης δλδ να μάθει κανείς την αλήθεια πρέπει να θυμηθεί, πρέπει να αγνοεί το Α(λφα) της λήθης, αυτό το κόσμο, και να γυρίσει ατο Α(λφα των ) Πολλών (της αιώνιας μνήμης) και για αυτό πρέπει να είναι Α(ντι τών) Πολλών της λήθης ——–Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ

  7. Ανώνυμος 10/15/2013 @ 5:20 ΜΜ

    iannhs kozani νομίζω πως με τον τρόπο που απάντησα στον ΙΌ απάντησα και σε σένα, πρώτα κάνουμε το θέλημα του πατρός και μετά απολαμβάνουμε το καρπό της ζωής ——–Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ

  8. Ανώνυμος 10/25/2013 @ 8:16 ΜΜ

    ριξτε νερο παγομενο στο κεφαλι σας,,,,θα σας κανει μεγελο καλο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*