ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΝΑ ΕΙΔΗΣΗ! ΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΙΟΣ ΑΠΟΤΑΚΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!!

· Κατοχικά Νέα

ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΩΣ ΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΣΚΥΛΟ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ….
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Απότακτος αστυνομικός είναι ο πατέρας του οδηγού που το πρωί, αφού παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 58χρονο Αλβανό, στις Αχαρνές, άρχισε να πυροβολεί όσους βρίσκονταν στο σημείο, με όπλο που κατείχε παράνομα, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και δύο να τραυματιστούν.


Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του «πιστολέρο» είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλάκισης, καθώς εξέδιδε πλαστές άδειες οικοδομής για αυθαίρετα και αποφυλακίστηκε το 2010.


Την υπόθεση είχε ξεσκεπάσει το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων με επικεφαλής το Γιώργο Κοντογιάννη.


Το χρονικό του μακελειού


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από την Αστυνομία, άγνωστος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του 58χρονο Αλβανό, κάτι που προκάλεσε την οργή ομοεθνών του που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να γίνει επεισόδιο με τον οδηγό.


Αμέσως μετά ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε, αλλά μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε και πυροβόλησε με πιστόλι εναντίον όσων βρίσκονταν στο σημείο.


Αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει θανάσιμα έναν Αλβανό 53 ετών, ενώ μια σφαίρα δέχτηκε στο πόδι και ένας 35χρονος Πακιστανός.


Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία.


Ο 53χρονος Αλβανός και ο Πακιστανός μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του πρώτου, ενώ ο δεύτερος παραμένει για νοσηλεία εκτός κινδύνου. 

enikos.gr
http://enwtheite.blogspot.com
aorata-gegonota

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά