Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:17 - 26/04/2012

Να «εκτελεστούν» Δικαστής, Φρουρά και Περίοικοι…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
– Κύριοι, ο «στόχος» θα πληγεί  με συνδυασμό εκρηκτικών, RPG και συνδυασμένων πυρών αυτομάτων όπλων καθώς και ελεύθερου  σκοπευτή.
Ο «στόχος» επελέγη με σκοπό να συνενώνει πάνω του και τις τρεις  εξουσίες. Πρώην Δικαστικός με υψηλή θέση στο Δικαστικό Σώμα και σωρεία σοβαρών  υποθέσεων στο ενεργητικό του, νυν Βουλευτής και Υπουργός. Ταυτόχρονα θα  χτυπηθούν όμως και οι Δυνάμεις Ασφαλείας στο πρόσωπο της αστυνομικής του  συνοδείας, καθώς και ο Ελληνικός Στρατός στο πρόσωπο του Υπασπιστή του που είναι  απόστρατος Στρατηγός, ώστε Αστυνομία και Στρατός να εξαγριωθούν, να το πάρουν  προσωπικά και η «γενικότερη συμπεριφορά» τους να “απορρυθμιστεί” και να τεθεί «εκτός ορίων». Το ίδιο βεβαίως θα εξαγριωθεί και ο πληθυσμός των Ελλήνων εξ’ αιτίας του ακραίου και μαζικού θανάτου αμάχων πολιτών. Το πλήγμα θα είναι  μεγίστου και «συγκεχυμένου» συμβολισμού, θα ενοχοποιήσει ταυτόχρονα πολλούς και  διάφορους «πολιτικοιδεολογικούς χώρους» των Ελλήνων (αλλά και άλλες μη Ελληνικές  Ομάδες) βάζοντάς τους να «αλληλοπληγούν», θα αποδιοργανώσει την ίδια τη βάση της  Εθνικής τους Ασφάλειας. Θα φροντίσουν γι’ αυτό οι «κατάλληλες  αλληλοσυγκρουόμενες προκήρυξεις» που θα διεκδικούν την πατρότητα του χτυπήματος  μετά την επιχείρηση.



 Ως εκ τούτου δεν επιτρέπεται καμία  αποτυχία.


Παραθέσατε το σχεδιασμό  παρακαλώ:


– Όλη η εκσκαφή του φυσικού  αερίου στο πλάι του δρόμου στο επιλεγέν σημείο κι επί τριάντα μέτρα έχει ήδη  παγιδευτεί με ισχυρά εκρηκτικά. Συνδυασμό C4 και Cemtex. Τα χωματουργικά φορτηγά, πλήρη φορτίου με άμμο δίπλα  ακριβώς από την «σειρά παγίδευσης» θα δώσουν την απαραίτητη «ανάκρουση» ώστε το  ωστικό κύμα να στραφεί προς την πομπή. Στις καρότσες τους επίσης και μέσα στο  φορτίο περιέχουν από μια δεξαμενή βενζίνης μισού τόνου η κάθε μια. Λεπτά πριν  την πυροδότηση θα πυροδοτηθούν άλλοι τέσσερις ισχυροί εκρηκτικοί μηχανισμοί σε  μακρινά σημεία του λεκανοπεδίου. Ο εν λόγω αντιπερισπασμός θα καλύψει για λίγη  ώρα τον αντικειμενικό σκοπό της επιχείρησης ώστε σε συνδυασμό με τη σύγχυση που  θα επικρατήσει στο Συντονιστικό κέντρο της Αστυνομίας εκείνα τα κρίσιμα λεπτά να  δώσει στην ομάδα τον απαραίτητο χρόνο διαφυγής.


– Κι αν κάποιος από τους  περίοικους αντιληφθεί κάτι πριν την επιχείρηση και ειδοποιήσει την  αστυνομία;


– Αυτό είναι το ευαίσθητο  σημείο της επιχείρησης. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να πάρουμε το ρίσκο. Θα  μπορούσαμε να υπερφορτώσουμε το κέντρο τους και να το βγάλουμε εκτός ορίων με  σωρεία διαδικτυακών κλήσεων. Αλλά θα τους θέσει σε συναγερμό. Θα το κάνουμε, αλλά ταυτόχρονα όμως με την επίθεση ώστε να αυξήσουμε την σύγχυσή τους και την  αποδιοργάνωσή τους κατά την εκδήλωση της επιχείρησης και την διαφυγή.


– Τα φορτηγά δεν θα κινήσουν  υποψίες;


– Πιθανότατα όχι. Έχουν  συνηθίσει οι περίοικοι τις χωματουργικές εργασίες επί τόσες ημέρες.


– Το προφιλ της επιχείρησης  όμως αφήνει ξεκάθαρο «στρατιωτικό στίγμα». Ιδίως η επιλογή των συγκεκριμένων  εκρηκτικών και του συγκεκριμένου πολυβόλου (0,60). Αλλά και ολόκληρος ο  σχεδιασμός.  Κανείς δεν θα πιστέψει ότι  πρόκειται για μια απλή τρομοκρατική οργάνωση.


– Αυτό θέλουμε. Να «πειστούν» όλοι για τις «αναβαθμισμένες επιχειρησιακές» δυνατότητες «κάποιων εξτρεμιστικών  ελληνικών – και μη – ομάδων» ώστε να αναγκαστούν και οι υπόλοιπες να «αναβαθμιστούν ανάλογα» και μάλιστα εσπευσμένα, γεγονός που θα τους ωθήσει σε  βεβιασμένες κινήσεις πανικού. Έτσι, οι σφαγές μεταξύ τους θα είναι εκτός από «βέβαιες» και «αποτελεσματικές».


Κύριοι, τέλος ενημέρωσης. Η  επιχείρηση «Chaos» ορίζεται για μεθαύριο Τετάρτη και ώρα δεκάτη νυχτερινή.

Τρίτη 20.00μμ. Τελευταία  συνάντηση.

– Ο sniper και ο χειριστής του RPG και του πολυβόλου  θα πάρουν τη θέση τους από απόψε το  βράδυ στην προκαθορισμένη ταράτσα. Το κτίριο είναι ακατοίκητο και δεν υπάρχει  περίπτωση να τους εντοπίσει κανείς. Αφού μπει στη ζώνη πυρός όλη η φάλαγγα, ο  ελεύθερος σκοπευτής θα πλήξει τον έναν από τους προπορευόμενους μοτοσυκλετιστές  για να ανακόψει την πορεία της. Αφού αυτή ανακόψει επαρκώς, όσο ακόμη είναι  ξαφνιασμένη και προτού επιχειρήσει να προσπεράσει τον μοτοσυκλετιστή αυξάνοντας  πάλι ταχύτητα,  το πρώτο αυτοκίνητο θα  πληγεί από τον χειριστή του RPG για να μπλοκάρει εντελώς την πορεία της φάλαγγας. Εάν δεν  ξαφνιαστούν και δεν ανακόψουν ταχύτητα, τα πυρά του 0,60 θα το ανακόψουν. Χρόνος  για δεύτερη βολή του RPG δεν θα υπάρξει. Ταυτόχρονα και προτού κάνουν όπισθεν, θα  πυροδοτηθούν τα εκρηκτικά.


– Εαν τύχει αστοχία  συνδεσμολογίας των εκρηκτικών;


– Θα τεθεί σε λειτουργία ο  εφεδρικός μηχανισμός πυροδότησης. Εάν αποτύχει κι αυτό, τότε η μόνη επιλογή θα  είναι διαρκείς ριπές του πολυβόλου, σε συνδυασμό με πυρά καλάσνικωφ και ρίψη  χειροβομβίδων της ομάδας προκάλυψης/υποστήριξης που θα αναλάβει πλέον  επιχειρησιακό ρόλο καθώς και συνεχείς βολές του RPG.


Το εφεδρικό τμήμα της ομάδας  υποστήριξης θα φροντίσει για την άμεση απαγκίστρωση του επιχειρησιακού  τμήματος.

Τετάρτη 21.30 μμ

Απέναντι από το σημείο «παγίδευσης» σε κάποιο μπαλκόνι. Ο σύζυγος βγαίνει για λίγο στη βεράντα  μεταφέροντας κάποιο έπιπλο και ξαναμπαίνει στο σπίτι.


-Άντε να τελειώνουν πια μ’ αυτά τα σκαψίματα. Μου έχουν πάρει τ’ αυτιά με τα κομπρεσέρ τους και με τα φορτηγά, σχολίασε ο Νίκος.


-Αυτό μόνο ή που έχει γεμίσει το σπίτι χώμα; αντέτεινε η  Βίκη.


-Και δεν έφτανε που σκάβουν ακατάπαυστα, μας το έκαναν και πάρκινγκ  φορτηγών μπροστά στη μούρη μας.


-Καλά βρε Νίκο επιτρέπεται να παρκάρουν τα φορτηγά τους μέσα σε  κατοικημένη ζώνη;


-Ξέρω γω; Αλλά δε νομίζω. Κάτσε, θα τους φτιάξω  εγώ. Θα καλέσω την αστυνομία.


-Καλά τώρα. Με τόσα σοβαρά περιστατικά που έχουν σιγά μην  ασχοληθούν μαζί σου και κάποια ενοχλητικά παρκαρισμένα φορτηγά.


-Κάτσε ρε. Όποιος γουστάρει αφήνει τα φορτηγά του όπου θέλει  ανάμεσα σε σπίτια;


Ο Νίκος απομακρύνθηκε για  να πάρει τηλέφωνο και σε λίγα λεπτά επέστρεψε κατσούφης.


– Τι έγινε; ρώτησε η  Βίκη.


– Τίποτα. Με ρώτησαν πότε  άφησαν τα φορτηγά, απάντησε ο Νίκος.


– Δηλαδή;


– Ε, τους είπα ότι σήμερα  τ’ απόγευμα τα άφησαν.


– Και;


– Με ρώτησαν εάν  καταλαμβάνουν πεζοδρόμιο. Τους είπα όχι. Και μου απάντησαν πως έχουν δικαίωμα να  τ’ αφήσουν για 24 ώρες. Εάν συνεχίσουν να τ’ αφήνουν και αύριο να τους ξαναπάρω  τηλέφωνο.


– Δηλαδή, σε δουλειά να  βρισκόμαστε.


– Ακριβώς. Και πως δηλαδή  θα αποδείξω εγώ ότι βρίσκονται εδώ πάνω από 24 ώρες; Κι αν φάμε καμία μήνυση για  συκοφαντική δυσφήμηση από την τεχνική εταιρεία; Αυτοί έχουν τα φράγκα και λόχους  από δικηγόρους από πίσω. Άστο ρε Βίκη. Θα το φάμε κι αυτό.


– Τέλος πάντων, ξέχνα το. Άστους, φύγε απ’ το παράθυρο κι έλα να φάμε.


– Δεν ξέρω ρε Βίκη, αλλά  δεν μ’ αρέσει βρε παιδί μου. Τόσα φορτηγά μαζεμένα. Αυτά πάνε σε αλάνες συνήθως. Οι τεχνικές εταιρείες έχουν τις δικές τους μάντρες. Εκεί τα φυλάνε. Και όχι χύμα  στο δρόμο. Τι τους ήρθε τώρα;


– Δεν αφήνεις τα  αστυνομικά σενάρια και να έρθεις να φάμε λέω γώ;


– Ρε συ Βίκη, υπάρχουν  άτομα στο μεσαίο φορτηγό. Πως είναι δυνατόν τέτοια ώρα;


– Εγώ δεν βλέπω κανέναν, απάντησε η Βίκη που πλησίασε στο παράθυρο για να δει κι αυτή.


– Ρε σου λέω είδα άτομο  μέσα στην καμπίνα.


– Δε μου λες Νικολάκη, ο  ξάδερφός σου ο Νώντας δεν έχει κρεβάτι στην καμπίνα; Να σου θυμίσω «τι» κάνει  ενίοτε εκεί πίσω;


– Ίσως έχεις δίκηο. Αλλά  όμως δύο τα «περίεργα», έτσι;


– Βρε άσε τα αστυνομικά  μυθιστορήματα τώρα κι έλα στο τραπέζι.


– Βίκη, ο διάολος να με  πάρει αλλά θα ορκιζόμουν ότι είδα κάτι να γυαλίζει εκεί μέσα. Μη σου πω κιόλας  ότι ήταν όπλο.


– Ρε συ Νίκο, ήμαρτον πια. Συμμάζεψε λίγο τη φαντασία σου.


– Λέγε ότι θες εσύ, είπε  κι έφυγε προς το εσωτερικό του σπιτιού.


– Που πας ρε γαμώτο  πάλι;


Ο Νίκος επέστρεψε σε ένα  λεπτό κρατώντας στο ένα χέρι ένα τηλεσκόπιο και στο άλλο την  καραμπίνα.


– Ρε Νίκο, τρελάθηκες  νυχτιάτικα; Που πας πάλι; Τώρα βρήκες να χαζέψεις τ’ αστέρια; Σου είπα έχω  ετοιμάσει για φαγητό. Και τι την θέλεις την καραμπίνα βρε τρελαμένε;


– Στο σαλόνι πάω που είναι  σκοτεινά. Σου είπα, ίσως είδα όπλο εκεί μέσα. Μην σβήσεις το φως στην  κουζίνα.


– Βρε γαμώ το κέρατό μου, το’ χασες μωρέ;


– Βίκη, έλα να δεις. Τρέχα!


Ο Νίκος είχε περάσει το  τηλεσκόπιο μέσα από την κουρτίνα και έβλεπε καθαρά την καμπίνα του δεύτερου  φορτηγού.


– Δες και μόνη  σου.


– Ωχ! Ίσως έχεις δίκηο. Αλλά και πάλι δε φαίνεται καθαρά. Και τι κάνει εκεί μέσα;


– Μακάρι να’ ξερα. Αλλά  σίγουρα τίποτε καλό.


– Λες να έχουμε καμία  φασαρία στη γειτονιά; Δεν παίρνεις την αστυνομία;


– Πάλι; Θα με κράξουνε. Θα  με πάρουν για μονομανή και μυθομανή. Πριν λίγο τους πήρα. Έδωσα τα στοιχεία μου. Θα θεωρήσουν ότι χρησιμοποιώ μια ψεύτικη ιστορία για να τους φέρω εδώ για τα  φορτηγά. Θα τα πάρουν στο κρανίο.


– Δεν ξέρω βρε Νίκο. Άστο. Μην ασχολείσαι.


– Τι μην ασχολείσαι ρε; Κι  αν κινδυνεύουμε; Εδώ θα κάτσω. Με την καραμπίνα στα χέρια. Δεν πάω πουθενά  απόψε.


– Νίκο. Έχουμε ανήλικα  παιδιά στο σπίτι. Ηρέμησε λίγο. Θα τα τρομάξεις. Άσε που μπορεί να συμβεί και  τίποτε κακό μ’ αυτό που κρατάς στο χέρι.


– Ρε συ Βίκη, εδώ πιο κάτω  δεν μένει εκείνος ο Δικαστής, ο υπουργός;


– Έχεις δίκηο. Βρε  λες;


– Ε, λοιπόν, άμα κάνει πως  βγαίνει κανείς από την καμπίνα με όπλο θα του την ρίξω.


– Τι λες βρε Νίκο; Θα  χτυπήσεις άνθρωπο;


– Οπλισμένο άνθρωπο Βίκη. Που μπορεί να ρίξει αυτός σε άλλον άνθρωπο.


– Ρε πας καλά; Τι θα  κάνεις δηλαδή; Θα βγεις στη βεράντα απέναντι σε ποιος ξέρει πόσους οπλισμένους  και θα παριστάνεις τον ράμπο;


– Και τι να κάνω ρε Βίκη; Να παριστάνω πως δεν τρέχει τίποτε;


– Νίκο, αν είναι όπως τα  λες, απέναντί σου ίσως βρίσκονται περισσότεροι, καλύτερα οπλισμένοι, εκπαιδευμένοι φονιάδες και έτοιμοι για όλα. Και να μην σε φάνε τώρα, θα σε φάνε  κατόπιν. Αύριο, μεθαύριο. Θα αναγκαστούμε να ξεσπιτωθούμε και μια ολόκληρη ζωή  θα ζούμε στον φόβο.


– Ρε συ Βίκη, μπορεί να  κινδυνεύει άνθρωπος. Έτσι να το αφήσω;


– Άντε βρε Νίκο και πες  ότι όντως είναι έτσι τα πράγματα και άντε πες τα κατάφερες και τους σταμάτησες  με τη φασαρία που θα προκαλέσεις. Που δεν το κόβω να γίνεται έτσι. Αυτοί οι  ίδιοι οι αστυνομικοί που θα τους έχεις σώσει θα σου βάλουν την άλλη στιγμή τις  χειροπέδες επειδή χρησιμοποίησες όπλο. Κι αυτός ο ίδιος ο Δικαστής που θα έχεις  σώσει, αύριο θα σε καταδικάσει για χρήση όπλου. Έστω, κι αν δεν δικάζει πλέον  αυτός, οι δικοί του. Το λιγότερο που θα φας είναι δυό χρόνια με αναστολή. Θα  ταλαιπωρηθείς κι εσύ και η οικογένειά σου για όλη σου τη ζωή, θαλερώσεις το ποινικό σου μητρώο και θα σ’ έχουν στην μπούκα ύστερα οι πάντες. Και Πολιτεία και οι εγκληματίες. Που για να  μην τολμήσει ξανά πολίτης να αναμειχθεί, θα βάλουν «παραδειγματικό» στόχο κι  εσένα και όλη την οικογένειά σου. Πως σου φαίνεται αυτό;


– Δεν ξέρω ρε  Βίκη.


– Έχεις δύο μωρά εδώ  μπροστά σου Νίκο. Άσε σε παρακαλώ την καραμπίνα και έλα να φάμε. Ξέχασέ  το.


– Ίσως έχεις δίκηο. Άλλωστε δεν τον βλέπω πλέον μέσα στην καμπίνα. Μάλλον λάθος θα έκανα.


– Νίκο, σε άλλη χώρα θα  είχε νόημα η «παρατήρηση της γειτονιάς για πιθανή εγκληματική συμπεριφορά»…θα  υπήρχαν και άνθρωποι της Πολιτείας εντεταλμένοι να  δώσουν σημασία στην «αναφορά» σου….εδώ είναι  Ελλάδα όμως…θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω πέραν του χλευασμού σου και της  ενόχλησης των Αρχών και των πολιτικών για τον «Πολίτη που παριστάνει τον  ντεντέκτιβ»…άστο σε παρακαλώ και έλα κάτσε μαζί μας….τα παιδιά δεν σε έχουν δει  καθόλου όλη μέρα…


Την ίδια στιγμή ακούστηκε  ένας θόρυβος απ’ έξω. Σαν να σέρνεται μια μοτοσυκλέτα στην άσφαλτο. Κι αμέσως  μετά στριγγλίσματα φρένων και μια έκρηξη. Πρόλαβε να δει μία μερσεντές να  τινάζεται στον αέρα και να φλέγεται.


Το τελευταίο που πρόλαβε  ν’ ακούσει ήταν μια απίστευτα ισχυρή έκρηξη. Προτού τιναχτούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ γύρω του  στον αέρα. 


(Brutal, surreal και grotesko; Ίσως……αλλά…..)

 
Γιώργος  Ανεστόπουλος

Γεράκι του  Αιγαίου
 http://katohika.gr/2012/04/25/blog-post_26-10/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*