Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:01 - 17/09/2010

Νέα στοιχεία για τους δράστες της κλοπής της σορού του Τ. Παπαδόπουλου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Κατηγορούμενος κατονόμασε τρία πρόσωπα ως ηθικούς αυτουργούς για την κλοπή της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου.
Τρία πρόσωπα κατονόμασε ως ηθικούς αυτουργούς στην υπόθεση κλοπής της σορού του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, ο εκ των κατηγορουμένων ισοβίτης Αντώνης Προκοπίου Κίτας. Διαβάστε περισσότερα
Πρόκειται, όπως ισχυρίζεται, για έναν Αστυνόμο, έναν καταζητούμενο και ένα μάρτυρα κατηγορίας.
Οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση, ο Αντώνης Προκοπίου Κίτας, ο αδερφός του Μάμας Προκοπίου και ο Ινδός Σαρμπτζίτ Σινγκ, κατέθεσαν σήμερα στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ο ισοβίτης κατέθεσε ότι με την πράξη τους αυτή, οι τρεις σχεδίαζαν να εξαρθρώσουν δύο κυκλώματα παράνομου τζόγου στη Λευκωσία, ώστε να αποκτήσουν τον έλεγχο στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα στοιχήματα. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι τον απείλησαν δύο ημέρες πριν από την κλοπή, για να προβεί στο έγκλημα αυτό.
Εξηγώντας στους δικαστές τα γεγονότα, ο Κίτας ανέφερε ότι ήθελαν να κλέψουν τη σορό και να την τοποθετήσουν σε σημείο κοντά στο κρεοπωλείο του Ανδρέα Γρηγορίου στο Τσέρι, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, και στη συνέχεια θα του έβαζαν βόμβα. Ακολούθως, όπως είπε, θα ζητούσε συνάντηση με τον πρόεδρο Χριστόφια και θα του αποκάλυπτε που βρισκόταν η σορός του Τάσσου Παπαδόπουλου.
Ανέφερε ακόμα ότι αισθανόταν πως με την πράξη του αυτή θα αποκτούσε σημαντικά χρηματικά οφέλη και γι΄ αυτό πίεσε τον αδερφό του, Μάμα, να προβεί στην κλοπή.
Από την πλευρά του, ο Μάμας Προκοπίου ανέφερε στο δικαστήριο ότι φοβάται να ομολογήσει ποιοι κρύβονται πίσω από την κλοπή της σορού και ζήτησε δίκη κεκλεισμένων των θυρών, αίτημα που απορρίφθηκε από το δικαστήριο.
Ο Σαρμπτζίτ Σινγκ είπε στο δικαστήριο ότι μετακίνησε μαζί με τον Μάμα Προκοπίου τη σορό από το κοιμητήριο Κάτω Δευτεράς στο κοιμητήριο Στροβόλου στο Τσέρι. Ένα μήνα πριν από τον εντοπισμό της σορού, είπε, μετέβησαν στο κοιμητήριο και τοποθέτησαν χώμα πάνω στη σορό. Ο Ινδός παραδέχθηκε ότι επικοινώνησε με μέλη της οικογένειας του Τάσσου Παπαδόπουλου και ζήτησε χρήματα, προκειμένου να δώσει πληροφορίες για εντοπισμό της σορού.
Τη δίκη παρακολούθησαν μέλη της οικογένειας του τέως προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, μεταξύ των οποίων και γιος του, βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*