Διαφημίσεις

Λογικά θα πρέπει να βρίσκομαι στις 18 Μαρτίου !!! Δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος 😉 !!

Αν όλα πάνε “κανονικά” ήδη έχεις ανησυχίες και νιώθεις ότι κάτι συμβαίνει!

Πριν ένα μήνα περίπου σου είχα γράψει για την αποφράδα 22 Μαρτίου
και προσπάθησα όσο μπορώ και “επιτρέπεται” να φτιάξω μια άγκυρα χρόνου ..Μπρος -Πίσω Μπρος-Πίσω ….

Δεν έχω χρόνο το μήνυμα θα είναι απλό ..και όχι “κωδικοποιημένο”!

Αν το ντόμινο αρχίσει η Νέμεσις θα χτυπήσει!

Όχι πάνω από 8,4 Όχι κάτω από 7,6

Δωράκι από το πεδίο θα είναι

Μπορεί Ελένη να το λένε άλλα και το Αντρέας καλό θα είναι

Μπορεί το ρήγμα να καρτερα και ο Μαύρος να γελά!

Εγώ δεν θα αργήσω αν κάνω λάθος να γυρίσω Μπρος-Πίσω Μπρος-Πίσω!

Το ντόμινο αν δεν σταματάς της Νέμεσις τα μάτια θα κοιτάς!

Stranger ….Για να πετύχει μην βγάζεις συμπεράσματα….Όλα είναι μια εικονική πραγματικότητα ..όλα είναι γραφικά! Συνέχισε είσαι σε καλό δρόμο…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “Μπρος -Πίσω Μπρος-Πίσω Stranger: Θυμήσου!”
  1. Ισως εννοεί αυτό:
    3.Σιάτλ -Ουάσιγκτον ,Η πόλη βρίσκεται σε μια ενεργό τεκτονική περιοχή κατά μήκος της πλάκας Βόρειας Αμερικής, της πλάκας του Ειρηνικού και της πλάκας του Juan de Fuca . Επιπλέον, η εκπληκτική θέα του Mount Rainier προσφέρει μια υπενθύμιση ότι αυτό το βουνό είναι ένα ηφαίστειο και θα μπορούσε να ξυπνήσει όπως εκείνο της Αγίας Ελένης σε κάθε δεδομένη στιγμή.

    http://www.geodifhs.com/2/post/2011/05/-52.html

    Αρποκρατης

  2. Λέει εδω οτι :
    Κάτι προκάλεσε καθολική αλλαγή της ώρας την Τετάρτη 13 Μαρτίου, κάτι πολύ εξαιρετικό, που είχε κολοσσιαία μάζα για να κάμψει το χρόνο. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σούπερ νόβα .. ή μια καταρρέουσα μαύρη τρύπα , αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι το ωστικό κύμα αναμένετε να χτυπήσει τη γη.Η πρόβλεψη είναι το κύμα θα χτυπήσει την Τρίτη πάνω από τη Βόρεια Αμερική.
    Something caused a universal time shift on Wednesday 13th March, something very extraordinary that must have a colossal mass to bend time. This could have been a super nova exploding or a black hole imploding, but the real problem is the shock wave that has yet to hit earth. prediction is the wave will hit Tuesday over North America.

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151793162218084&set=a.46745958083.68311.702983083&type=1&theater

  3. Ας χτυπησει η ΝΕΜΕΣΙΣ και ας ειναι οπως αυτη το θελει .Εγω τη ΝΕΜΕΣΗ καλω κι αυτη ξερει…

  4. ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ!!!2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΥΣΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ 22ΜΑΡΤΙΟΥ ….ΠΡΩΙ ΕΔΩ…..!!!ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΗΡΕΜΙΑ….ΣΑΝ ΣΙΩΠΗ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ….ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ……!!!ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ 3ΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΑ……ΟΛΛΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ……ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ……ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ……ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ….ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…..ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ…….ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΦΟΒΟ….ΑΠΕΛΠΗΣΙΑ…….ΠΑΝΙΚΟ!!!ΠΡΕΠΕΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΦΩΤΗΣΕΙ…..ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ……ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΜΕΤΑ!!!

  5. Αν γινει κατι απο αυτα τα δυο οφειλεις να πας διακοπες γιατι σε εχει παιδευσει αυτο το ζητημα…

  6. Εαν προκειται για γεγονος εκκαθαρισεων και δικαιοσυνης γιατι τοτε αποκαλουμε αποφραδα ημερα την 22η Μαρτιου;

  7. ok, το πιασα εδω κ μερες κ εχω κανει ηδη αυτο που πρεπει…μην ανησυχεις…το χω…

    αν κ εχω σωματικες επιπτωσεις…

  8. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΝΑΣ ΛΟΦΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΟΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΩΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ . Αν και εδω οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες ευτυχως , ας το κρατησουμε το σημειο γιατι κι εδω περιμενουμε ενα σεισμο πριν το "θερμον επεισοδιον". Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΟΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΟ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ .

  9. Η Ελένη είναι "Τροία" …… γιατί όμως ο "Αντρέας" είναι Αμερική; Και γιατί τα ονόματα πρέπει να σημαίνουν τοποθεσίες;

  10. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ενημέρωση.
    Σας διαβάζω εδώ και καιρό και βλέπω ότι έχετε δίκαιο σε όλα.
    Το έχετε ξαναγράψει κάτι θα συμβεί με χρονική άγκυρα στις 22 Μαρτίου 2013, 22 ημέρες πριν, είχαμε ήδη την παραίτηση και εκλογή του νέου Πάππα, αύριο 19/3 την ορκομωσία του με τη συμμετοχή του Πατριάρχη μετά από 1000 χρόνια, ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα, τα γεγονότα της Κύπρου…..και δεν ήθρε καν η 22 Μαρτίου….. αναρωτιέμαι τι άλλο μπορεί να συμβεί;;; Πόλεμος, σεισμός, χρεοκοπία; Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί 22 ημέρες μετά ως τις 13 Απριλίου; Σας παρακαλώ, αν ξέρετε κάτι, μπορείτε να μας ενημερώσετε;

    Σας ευχαριστώ πολύ,

    Μια φίλη.

  11. stranger δεν φταιω εγω αλλα μου δημιουργεις αποριες αρκετες μαλιστα. Τις οποιες δεν ξερω αν μπορεις να μου λυσεις υποθετω πως οχι αλλα θα προσπαθησω. Γνωριζω επισης πολυ καλα πως ακομα και αν βγεις στο Συνταγμα και βρωντοφωναξεις κατι ισως καν να μην 'ακουστεις'. Οι αποριες μου λοιπον:
    1. λες λογικα θα πρεπει να βρισκομαι στις 18 Μαρτιου τι θα πει αυτο? γιατι δεν ξερεις τις ημερομηνιες??? Ποιος ακριβως θα μπορουσε να μπερδευει τις ημερομηνιες???? 😉 2. λες:αν ολα πανε 'κανονικα'… αρα? βαση σχεδιου? (εχει να κανει με το πεδιο αυτο?) 3.λες προσπαθησες οσο μπορεις και 'επιτρεπεται' να φτοιαξεις μια αγκυρα χρονου. να 'επιτρεπεται' απο ποιον? και η αγκυρα χρονου τι ειναι? (καπως ετσι υποθετω θα ακουγοταν καποτε και ο John Tittor) 4. αν αυτο δεν ειναι κωδικοποιημενο μηνυμα τοτε τα κωδικοποιημενα πως ειναι? 5. δωρακι απο το πεδιο??? ποιο ειναι το δωρακι? ενας πιθανος σεισμος? και γιατι δωρακι??? 6. Ο Μαυρος ειναι ο Ομπαμα? η ο αλλος? ξερεις ποιος 7.και να θελω να βγαλω συμπερασματα δεν μπορω και συ να θες να μου πεις το θεμα ειναι αλλου? μπορεις? ειναι εφικτο? επιτρεπεται?

    Συγνωμη αν σε κουρασα αλλα αμα διαβαζω τετοια μπαινω σε σκεψεις…………και απορω……..

  12. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ

    ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΙΟ

    ΤΗΣ ΑΓ.ΕΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    'ΠΕΔΙΟ' ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕ 'ΤΕΧΝΙΤΟ' ΜΕΣΟ..

  13. Το γεγονός οτι απο 4-5 viewers έχουμε φτασει στην 500αρα έστω και τώρα κατι δηλώνει….το haarp εδω και 5μέρες έχει χτυπήσει κόφτες και δεν έχει ξεσπάσει…μπειτέ και δείτε το συνδεσμο απο haarp alaska…

  14. 22 Μαρτίου 2013 – 12:25 μ.μ.
    Για κοιτάξου στον καθρέφτη και πες μας με πόσους άλλους μοιάζεις να σου απαντήσω στο ερώτημα σου……

  15. τελεικα αξιζετε οτι σας κανουν μυαλοφυγοδικοι ουτε με τα ζωα αξιζετε να σας παρομοιασουν γιατι αυτα ευτυχως ειναι πιο εξυπνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *