Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:50 - 26/04/2013

ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

3 ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΙΑΠΩΝΙΚΟ! “ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ”, ΛΕΕΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ

Τρία κινεζικά πλοία εισήλθαν σήμερα στα χωρικά ύδατα των διαφιλονικούμενων νησιών με την Ιαπωνία στη Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας, σύμφωνα με την ιαπωνική ακτοφυλακή, ενώ ο ιάπωνας πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι η κυβέρνησή του δεν θα ανεχτεί κινεζική απόβαση στα νησιά, την οποία θα απωθήσει “δια της στρατιωτικής βίας”.

Σύμφωνα με τις ιαπωνικές αρχές, τα πλοία αυτά θαλάσσιας εποπτείας εισχώρησαν γύρω στις 10.00 τοπική ώρα (04.00 ώρα Ελλάδος) στην περιοχή των 12 ναυτικών μιλίων (τουλάχιστον 22 χλμ.) γύρω από το νησιωτικό σύμπλεγμα Σενκάκου, το οποίο διεκδικεί η Κίνα με το όνομα Ντιαογιού.

Την Τρίτη οκτώ κινεζικά πλοία είχαν ήδη εισέλθει σε αυτή την θαλάσσια περιοχή των νησιών, την κυριαρχία των οποίων διεκδικούν οι δύο χώρες.

Η Κίνα στέλνει τακτικά πλοία, αλλά και αεροσκάφη, στην περιοχή του ακατοίκητου συμπλέγματος από τότε που το ιαπωνικό κράτος εθνικοποίησε τον Σεπτέμβριο τρία από τα πέντε νησιά του, αγοράζοντάς τα από τον ιάπωνα ιδιοκτήτη τους.

Απέναντι στην αναζωπύρωση της έντασης, το Τόκιο ανακοίνωσε πρόσφατα τη συγκρότηση ειδικής δύναμης 600 ανδρών και 12 πλοίων εποπτείας για την προστασία των νησιών Σενκάκου, που βρίσκονται 200 χλμ. βορειοανατολικά των ακτών της Ταϊβάν, η οποία τα διεκδικεί επίσης και 400 χλμ. δυτικά του νησιού Οκινάουα στη νότια Ιαπωνία.

Εκτός από τη στρατηγική του θέση, το αρχιπέλαγος είναι πλούσιο σε ενεργειακούς πόρους.
ΑΜΠΕ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 04/26/2013 @ 9:06 ΠΜ

    zito zito erxete to telos toy koysmoy tha paroyn telos kai ta vasanamas xaxa xoyxoy sisixir apedo oli sas ??/?

  2. Ανώνυμος 04/26/2013 @ 10:48 ΠΜ

    ωραια.οι προφητειες επαληθευωνται…ζητω ο παισιος1

  3. Ανώνυμος 04/26/2013 @ 1:29 ΜΜ

    Ναι ζητω επιτέλους άντε γιατί είμαστε αρκετοί να πεθάνουν μερικοί.άντε να γαμηθει και ο πλανήτης να πιάσουν τόπο καιοι προφητείες.

  4. Ανώνυμος 04/26/2013 @ 7:47 ΜΜ

    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ….ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  5. Ανώνυμος 04/27/2013 @ 6:37 ΠΜ

    Και να μείνει μόνο ο αδαμαστος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*