Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:11 - 11/04/2012

ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ,Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟ ΑΠΟΘΗΡΙΩΝΕΙ.Βίντεο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ,ΕΝΩ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ,Η ΚΑΛΩΣΥΝΗ, Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ,Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟ ΑΠΟΘΗΡΙΩΝΕΙ.




ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ,ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ,ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟ ΧΑΡΙΤΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ,ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΟΥΝ,ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ.
π.ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΦΑΡΟΣ.

ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΙΣΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ.


ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,


ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΠΕΔΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ,ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ.


ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΝΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩΜΕΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΞΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.
ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩΜΕΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΩΜΕΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕΝ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΙΔΑΚΤΟΙ ΘΕΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟΝ.



Η ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΙΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ,ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΙΣ,ΑΓΑΠΗ,ΣΟΦΙΑ,ΣΥΝΕΣΙΣ,ΕΙΡΗΝΗ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.



Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΝ.

http://pistos788.blogspot.com/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*