Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ..
.ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ …ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ …

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙΣ @@@Ι@ΛΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ
ΕΧΕΙ Η ”ΕΚΚΛΗΣΙΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 4 ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΣΙΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ?

4.340.000.000.000 = 434 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ @@@Τ@ΝΕΣ ?
Facebook : Greekvalue



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

53 σχόλια στο “ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 4 ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΣΙΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ?”
  1. ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΤΕΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ,ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΥΝΟΠΑΘΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙΟΙ, ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΕΧΡΙ, ΠΟΥ, ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ,Λ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΤΩΧΩΤΕΡΩΝ ΛΑΩΝ. ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

  2. ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ναι έχει τόσα λεφτά η εκκλησία και δεν το ξέρει κανείς!!! Σςςςςς…. Είναι μυστικό! Μην το πειτ… Εεεε τι κάνει ρε ο άσχετος?? Το είπε!! Ρε τον μαρτυριαρη!!! Ντροπή σου ρε! Φτού σου!!

    Πάτε καλά ρε?? Κρύβονται τόσα λεφτά?? Αν υπήρχε τέτοιο ποσό θα το ήξερε όλος ο κόσμος.

  4. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ!
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?ΤΕΣΕΡΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟ ΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ…… ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Η ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ!!! ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ …ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ………

  5. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΛΕΧΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ . ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΔΙΟΡΟΖΕΙ ΜΑΦΙΟΖΟ . ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΜΠΟΡΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ .ΚΑΙ Ο ΣΟΙΜΒΛΕ ΠΟΥ ΕΛΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟς ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΗΝΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ ΜΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΕΜΠΟΡΑΣ ΟΠΛΩΝ

  6. Έχει πλάκα.

    Μετά τους κοπρίτες της "ΕΡΤ" και τους "βολεμένους" δημοτικούς υπαλληλους, έρχεται η σειρά της "πάμπλουτης" εκκλησίας και των παιδεραστών παπάδων.

    Το σύστημα συνεχίζει τη διαίρεση χωρίς κανένα πρόβλημα, μιας και ο Έλληνας ακόμα "τσιμπάει". Το σίγουρο είναι ότι το θέμα θα είναι από τα πρώτα τις επόμενες δύο εβδομάδες.

  7. Ρε λίγη σοβαρότητααααα ρεεεεεεε
    Αντιλαμβάνεστε για τι νούμερο γράφει αυτός ο ανίδεος επάνω;;;
    Πως το έμαθε θα μας πει; Άσε που σε βιβλιάριο ή λοιπά αποδεικτικά δεν φαίνεται. Δεν χωράνε τα ψηφία. Πρέπει να έχεις πρόσβαση ηλεκτρονικά.

    Α ρε παπάρα που μας δέρνει. Εδώ καιγόμαστε και ακόμα ψάχνουμε τον από μηχανής θεό να σωθούμε…….

    Καλά ξυπνητούρια.

  8. Αυτά τα λεφτά που αναφέρετε είναι παραμύθι για μικρά παιδιά. Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για όλη την ανθρωπότητα. Μακάρι να είχε η εκκλησία το ένα χιλιοστό από αυτά που ψευδώς γράφετε. Αποδειξέ το αυτό που γράφεις αλλιώς είσαι απλώς ένας βλάκας προπαγανδιστής, υπάλληλος του Σώρου και των άλλων διεθνιστών.

  9. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΥΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΟΙ ΟΜΩΣ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ… Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΟΠΩΣ Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΥΓΑ… ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;

  10. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΚΛΉΣΙΩΝ – ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ;;
    ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΠΟΙΜΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΜΑΙΝΟΥΝ! ΠΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ! (ΠΗΜΑΙΝΩ =ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ, ΟΜΗΡΙΚΗ ΛΕΞΙΣ!!!!)

    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ! ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΙΜΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!

    Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ … ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    http://www.oikoumenismos.gr/
    http://www.oikoumenismos.gr/dimokratia.html
    http://www.astron.gr/politikos_vios.html

  11. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΈΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΊΝΑΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΌΧΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ.

  12. Αποκάλυψη τώρα…

    7 τετράκις η Εκκλησία της Ελλάδος σε ένα απλό σεντούκι μόνο!
    700 εκατομμύρια = ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!!!

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ @@@Τ@ΝΕΣ ?

    Και το μυαλό μου είναι θολό…

  13. οχι αυτα τα στοιχεια ειναι λαθος. η εκκλησια εχει
    9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 ευρω. και τα κρυβαν τοσο καιρο δηλαδη ελεος. αυτοι καλοπερνανε με τα 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 ευρω και ο λαος στην πεινα.

  14. οτι παπαρια θελει κανεις…την πεταει στο ιντερνετ και οποιος εχει χαμηλη νοημοσυνη την αναπαραγαγει ….με τετοιο ποσο που πεταξε ο βλακας ,θα επρεπε να ξερει οτι ξεχρεωνει ενα κρατος οπως οι ΗΠΑ ή αγοραζεις δυο φορες την γερμανια …..ποτε προλαβε η εκκλησια και τα μαζεψε αυτα τα φραγκα ,δεν μας ειπε και απο που ? απο τον οβολο προφανως ολων των χριστιανων απο το 1μχ μεχρι σημερα….ισως και παλι πολλα να βγαινουν !!!!

  15. Η εκκλησία πρέπει να έχει αρκετούς θησαυρούς,χρυσό και αρχαία κειμήλια! Εάν τα πούλησαν, μπορεί και να ισχύει… Όπως και να χει ο Ιερώνυμος πρέπει να σταματήσει να κρύβεται κάτω απ'τα φουστάνια του και να συναντηθεί με τον Σόιμπλε για να τον απειλήσει διπλωματικά με μια υποτιθέμενη επανάσταση του ποίμνιου!

  16. opios ke na to egrapse to noima to piasame oloi
    mipos eine kapios pou pistevi oti i eklisia den ehi lefta?
    gia mena as ehoune, san epihirisi pou eine as mazevoune
    autoi pou hirizode tin perousia prepi na eine poli ligoi ke oi ipolipoi aplos ipaliloi
    oso pio pola lefta ehoun toso esthanode dinatoi
    simera oi thriskies etsi vathmologoude stin kinonia
    me to posa lefta ehoun
    as afisoume tis anthropines adinamies ,pedofiloi omofilofiloi ke ta lipa
    to hirotero, den ipostirizoun tous Ellines ala eine enadion taizoun tous metanastes
    eine san na taizis mia tigri pou otan tha megalosi tha gini 5 fores pio megali ke pio dinati apo emas, me to paramikro mas efage
    taizoun ena teras pou katastrefi to ethnos mas
    ama hasoume to ethnos mas hathikame
    stin diskoli krisi pou pernai o laos den tous idame na paroun to meros mas ke na zitisoun ke autoi to dikeo
    O Hristos epenese tous Ellines
    ke apo tous Ellines anagnorise olos o kosmos ton Hristo
    oi papadeas stin eklisia imnoun mono tin Sion
    alithinos Hristianos eine kapios pou eine eleutheros apo thriskies ke mpori na diakrini pola
    otan tiflonoun ton kosmo me thriskies iparhi logos
    theloun na ton kratisoun se ena epipedo
    gia tou dinoun edoles
    kapote o kosmos prepei na aniksi ta matia tou
    oloi anagnorizoume oti o Hristos eine Theos
    oloi ton thaumazoume ke tha thelame na tou miasoume sto tharos stin pisti stin dikeosini ke se pola
    apo dikia mou empiria alo eine na pistevi kapios ston Theo ke allo na akolouthai thriskies pou se vazoun se klouvi

  17. τρολ η οχι, η πραγματικοτητα ειναι οτι κατεχουν πολυ μεγαλο πλουτο κ γη οι παπαδες.
    κερδοφορα επιχειρηση εις βαρος του κοσμου,οπου πουλαει ψευτικα ονειρα.
    βοηθηστε ρε ΕΛΕΕΙΝΟΙ λιγο τους συνανθρωπους σας,τα σαβανα δεν εχουν τσεπες,δεν θα τα παρετε μαζι σας ρε δεσποτασες-ντεμεκ αγιοι ανθρωποι.ολα για το χρημα τα κανετε κ πουλατε παραμυθια
    ουστ ρε τσαρλατανοι!!

  18. Καλά,αυτός που το έγραψε ή πολύ ηλίθιος είναι ή περνάει όλους τους υπόλοιπους για ηλίθιους!!!! Πρέπει να είναι πολύ πρόβατο κάποιος για να πιστεύει τέτοιες π@π@ριές!!!! Έλεος πια με τους αντίχριστους!!!!

  19. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΕΣΚΕΝΑΖΥ ΒΛΕΠΕ( ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ, )ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

  20. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ , ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ Κ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΥΤΑ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥΣ

  21. Είναι γνωστό πως η εκκλησία και το βρωμοσυνάφι της το μόνο που προσκυνάνε είναι το χρήμα και τους λακέδες της κάθε εξουσίας, πιο βρωμεροί και τρισάθλιοι σε όλη την διαδρομή της ελληνικής ιστορίας, ειδικά από τους ιεράρχες, δεν υπάρχουν.
    Ποταπά, ανεγκέφαλα, τρισάθλια ανθρωποειδή που με περισσή χαρά θα έδιναν και την ψυχή τους στον διάβολο για να παραμένουν στις θέσεις τους.
    Και όποιος κοιμάται αποχαυνωμένος πίσω από ποιμνία και θρησκείες θεωρώντας πως πράτει το σωστό ας ξυπνήσει, αν δεν ξυπνήσει τώρα θα ξυπνήσει μπροστά στον χασάπη…θα είναι λίγο αργά…

  22. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΕ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΠΩΣ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΘΗΚΑΝ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΕΡΙ ΖΩΗΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ, ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΣΑ ΛΕΩ.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek