Διαφημίσεις

Λοιπόν , με λίγα λόγια για να ξέρεις με ποιον έχεις να διαβάσεις . Είμαι περίεργος χαρακτήρας . Περίεργος νους . Χμμμ…Τι να πω . Απλά σου γράφω . Είναι κάτι το περίεργο που με πιάνει τις νύχτες ! Η ιστορία μου ξεκινάει πριν μερικές μέρες . Ξεκίνησα να ψάχνω να βρω μια λύση για ένα προσωπικό θέμα τελείους διαφορετικού χαρακτήρα από αυτό που σου αναφέρω φίλε αναγνώστη . Αν και λένε πως από ‘’ μικρό ‘’ και από ‘’ τρελό’’ μαθαίνεις την αλήθεια .

Πιστεύω πάντως πως το έναυσμα για το πρώτο βήμα να ανοιχτώ και να δημοσιεύσω είναι ότι μιλώντας με έναν άγνωστο ‘’ Χ’’ ας πούμε απλά ανάφερε τη λέξη ‘’ τρελός ‘’ . Να όμως που αυτή η λέξη μου έμεινε . Για να δούμε με τη σειρά όμως τι ακριβώς έχει να σας πει μια λεξούλα τόσο απλή και καθημερινή . Τόσο αναγκαία ως έννοια που δεν φαντάζεσαι ούτε εσύ , κυρίως ούτε εγώ τη ζωή γενικότερα χωρίς το χρόνο μέχρι χθες , μόνο και μόνο κοιτάζοντας το δωμάτιο μου . Για πάμε παρακάτω . . .

Στο δωμάτιο μου λοιπόν έχω ένα ρολόι . Βέβαια στη μολυβοθήκη μου έχω διάφορα , ξέρεις από τα σχολικά χρόνια τα περασμένα . Στυλό , μολύβι , χάρακα . . . πάνω σε ένα ράφι βρήκα και ένα διαβήτη . Λένε πως οι ανακαλύψεις γίνονται τυχαία . Λίγο μετά , εφόσον κοίταξα το διαβήτη , κοίταξα το ρολόι μου . Σε μια φάση σταματάει να δουλεύει το μυαλό μου . Πες με παλαβό , όπως θες . Δική σου η κρίση . Τι να πω . . .Σταμάτησαν τα μάτια μου πάνω στους δείκτες . Εδώ και αρκετό διάστημα μέσα στο κόσμου του ‘’ ιντερνέτ’’ έχω δει και έχω διαβάσει διάφορα δημοσιεύματα περί ‘’ Μασονίας ‘’ και πάει λέγοντας .

Προσπαθώ ως εκ τούτου να είμαι το καταδύναμι πρακτικός άνθρωπος . Με μία φράση ‘’ Ότι και να λέγεται αυτό τέλος πάντων απλά μείνε δυνατός , απλή σκέψη – απλά πράγματα . ‘’ Έχω ένα μικρό πάθος με την εφαρμογή & πράξη των αντικειμένων γύρω μου . Πιο απλά με τη δική τους ‘’ Ψυχοδυναμική ‘’ όπως μου αρέσει να το αποκαλώ . Εν πάση περίπτωση όμως . . . με εντυπωσιάζει και το αντικείμενο . Για να σου δώσω να καταλάβεις ότι τα προβλήματα και γενικότερα τις καταστάσεις τα βλέπω ως σχήματα . Τρίγωνο , τετράγωνο ότι μπορείς να φανταστείς . Απλά εφαρμόζω τα σχήματα μεταξύ τους και μου δίνει μια εικόνα . Όταν αυτά ταιριάζουν βρίσκω και τη λύση . Ίσως ασήμαντη η πληροφορία που σας έδωσα , αξίζει όμως για το παρακάτω της υπόθεσης .

Όπως είπα και πριν εντυπωσιάζομαι από το υποσυνείδητο . Σε μια φάση ξανακοιτώντας ρολόι είσαι το εξής :



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Μια φορά κ` ένα ρολόι”
  1. μόλις ανακάλυψες με τον τρόπο σου εικονικά τον σταυρό τον γνωστικών. Μείνε απάνω και δες στο σταυρό μέσα, ποιος στέκεται πάνω στο σταυρό. Όχι μακριά στο χρόνο θα αντιλαμβάνεσε τον εαυτό σου και γύρω σου τους άλλους. Τώρα μια υπενθύμιση φιλική τών γνωστικών για να μην ξεφεύγουμε εντελώς από την λογική της υπόστασης που είμαστε. Ο πρώτος που ακολούθησε τον σωτήρα στον τόπο το αληθινό κατά τας γραφάς είναι ο εγκληματίας που βρισκόταν δεξιά του την ημέρα της σταύρωσης επειδή μετανόησε, κατάλαβε ποιος ήταν ο ίδιος και κατάλαβε ποιος ήταν ο Σωτήρας. Προσέξτε, το να έρθει ο Μονογενής από τον τόπο της δόξας και να ντυθεί με την ποταπή ύλη, σάρκα, και να δεχτή να υποστεί άδικα τα βάσανα του καθενός μας είναι η μεγαλητερη αγάπη και το μεγαλητερο μυστήριο στον τόπο (σύμπαν) αυτό. Εδειξε με αυτό τον τρόπο τον σπόρο από που γεννήθηκε και την δοξασμένη μήτρα που τον γέννησε, εδιξε ποιος τον μεγάλωσε τελικά. Τώρα όλοι οι συμμετέχοντες την ημέρα αυτή με ένα τρόπο η το άλλο βρέθηκαν στο σταυρό (και συνεχίζεται ακόμα). Μη γίνει να έχουμε κατάληξη σαν τον εγκληματία στην αριστερή μεριά του Σωτήρα, ας έχουμε την μοίρα, του εγκληματία που ταξίδεψε πρώτος προς τα ουράνια, η για του πιο λίγους και θαρραλέους την μοίρα του Ιωάννη τον αγαπημένο μαθητή που παραδόθηκε στην ανγκαλιά της ΜΉΤΗΡ του Σωτήρα. Και να δώσω ώθηση ας θυμηθούμε τα λόγια από το ευαγγέλιο του Φιλίππα:Το φως με το σκοτάδι, η ζωή με το θάνατο, τα δεξιά με τα αριστερά είναι αδέλφια το ένα με το άλλο. Δεν είναι δυνατό για αυτά να χωριστούν το ένα από το άλλο. Εξαιτίας αυτού, ούτε είναι τα καλά καλό, ούτε είναι τα κακά κακό, ούτε είναι ζωή η ζωή, ούτε είναι θάνατος ο θάνατος. Kάθε άτομο επομένως θα επιλυθεί στην προέλευσή του από την αρχή.(δημιουργήματα και "γεννημένοι" από το σύμπαν στο σύμπαν) Όμως εκείνοι που εξυψώθηκαν πάνω από τον κόσμο είναι αθάνατοι και υπάρχουν στην αιωνιότητα°(οι υπολιποι)——-Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ

  2. Star gate ancient theory π=3,14159 26535 89793ω23846 26433…..70066…
    Κυκλος Π= η περιφερεια=3.1416
    Τετραγωνο=Υλικος Κοσμος
    Κυκλος =Πνεματικος Κοσμος
    Κυκλος μεσα σε τετραγωνο=επικοινωνια υλικου με πνευματικο κλπ

  3. O Ελληνας γεννιεται! Ειναι ιθαγενης. Ερχεται σε καθετη ευθεια απο το γενος των προγονων. Δεν ειναι πολιτογραφημενος. Αποτελει αναποσταστο κομματι του γενους με δικαιωμα στην γη των πατερων a.k.a. πατριδα.-

  4. Άρα ειναι τα πράγματα δημιουργήματα του νου μας και τα βλέπουμε να ορμάνε στη ζωή μας? ή κινούμαστε μέσα σε κανόνες φτιαγμένους που ίσως να τους αλλάζουμε ανάλογα τη φαντασία μας;;;
    Εννοώ να μπαίνουμε σε διαφορετικές πόρτες και να διαλέγουμε εμείς τη συνέχεια .
    Αλλά οι πόρτες θα είναι πάντα εκεί , φτιαγμένες από αυτούς που μας έφεραν εδώ

  5. ΦΙΛΑΡΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ [ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ] ΕΙΣΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ …ΤΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥ[Β]ΡΑΙ[Ω]ΟΣ ΓΝΩΣΤΕΣ …ΤΟ ΑΝ ΓΕΝΙΕΣΑΙ Η ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ..ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ…jiannhs kozani

  6. ΠΑΙΔΙΑ…ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ.διαλεγουμε την ζωη μας πριν ερθουμε εδω και δεν διαλεγουμε ευκολιες.ΕΓΩ,ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ''ΑΚΟΥΣΩ'' ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΥΜΟΥΝ.ΔΗΛΑΔΗ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΚΗΝΩΘΕΤΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΓΙΑ …ΨΑΧΤΕΙΤΕ.

  7. Καλησπέρα και από εμένα ! Σας ευχαριστώ πολύ για το κόπο σας . Από την άλλη δε αποδέχομαι όλες τις κριτικές και παρατηρήσεις σας . Ξέρω πολύ καλά τι γράφω και τι εκφράζω φίλε Γιάννη από κοζάνη .Εάν εννοείς ότι είμαι ανθέλλην μόνο και μόνο γιατί δεν μου αρέσει η κατάσταση στη χώρα μας επειδή βλέπω ότι όποιος και να είναι ο εχθρός του λαού μας , της χώρας και οτιδήποτε άλλο θες που μπορείς να επικαλεστείς δεν είμαστε ενωμένοι , αλληλοβοηθώντας ( το φιλότιμο που λέμε ) δεν έχουμε μια σειρά σε απλά καθημερινά πράγματα τότε τι να πω . . . δεν ηρωνεύομαι . Απλά πιστεύω ότι είναι πράγματα περεξηγημένα . Κάλλιστα μπορώ να εκφράσω τη περιέργεια μου στο ότι έχω δει πολύ κόσμο γέννημα θρέμα να ζητάνε ψωμί Έλληνες όμως φίλε μου . Αντί αυτού αντί να είμαι ένα σεβόμενοι τη γνώση του πολιτισμού μας προτιμάμε να βάλουμε ταμπέλες . Λυπάμαι φίλε δεν έχω όρεξη για διαπλετικτισμό αν και δεν θα έπρεπε . Πιο πολύ με ενδιαφέρει μη ξεμείνουμε και από ύλη . Πάντως μπορώ να πω ότι θαυμάζω το Σωκράτη ως προς τη κίνηση του . ¨Επειτα αγαπητέ φίλε Ανώνυμε θα ήθελα να μάθω και άλλα πράγματα περί του γνωστικισμού ; Δεν γνωρίζω τι είναι παρά μόνο αναφορικά και αόριστα άρα πιθανό λανθασμένα . Σας ευχαριστώ όλους ! Πιστεύω να κάνω και άλλη προσπάθεια ! Θα δείξει !

  8. 1 – για τους γνωστικούς μπορείς να διαβάζεις Λουκά 10:21-24
    2 – οι γνωστικοί αντιμετωπίστηκαν εχθρικά επειδή δήλωναν πως δεν είναι δυνατόν ο Πατήρ του Ιησού Χρήστου να είναι αυτός που δημιούργησε και το κουνούπι και τον άνθρωπο που πεθαινει και τα άστρα που φθιρονται και ο Πατήρ δεν δεν ρίχνει κατάρες.
    3 – Ο γνωστικός σέβεται μάλλον πιο πολύ από όλους τον δημιουργό ακριβώς στης κατάρες του που έριξε στον ομίωμα (Αδάμ και Εύα) του Ανθρώπου.
    α) δεν δέχεται την γνώση την υλιστική σαν γνώση, αλλά σαν παρατήρηση για να δυναμωση μέσα του την πνευματική του δυναμη για να απόριψη εντελώς την υλιστική γνώση σαν άχρηστη και χάσιμο χρόνου.
    β) ο γνωστικός δεν μιάνει καμία μήτρα σαρκική για να μην μεγαλώσουν οι πόνοι της ψυχής που γεννάει εκ σαρκός και να μην εγκλωβίσει άλλες ψυχές στον κόσμο αυτό. Έτσι και η γυναίκα γνωστική με την σειρά της δεν δέχεται κάτι παρόμοιο. Υπήρξαν και υπάρχουν όμως ζευγάρια γνωστικών που έκαναν οικογενια αλλά αναλαμβάνοντας έτσι την σωστή εκπαιδεύσει τον παιδιών τους που σημαίνη και ταυτόχρονα απελευθέρωση. τα ζευγάρια τον γνωστικών την σεξουαλική πράξη την έχουν σαν μια πράξη να κυριαρχήσουν μάζη τα ζωώδες ένστικτα που τους ταλαιπωρούν, πράγμα που σημαίνη αφοσίωση και πιστοί μεχρη στο σωματικό τους θάνατο. συνήθως είναι λίγα τα ζευγάρια .
    γ) – O γνωστικός δεν πιστεύει πως η ύλη και τα υλικά αγαθά τον κάνουν ευτυχισμένο, σεβοντας έτσι την κατάρα που δόθηκε στον Αδάμ.
    Ο δημιουργός δεν έριξε κατάρα ποτέ για την πνοή που έδωσε στον αδάμ. ακριβώς εκεί πιάνουμε δουλειά εμείς να καταλάβουμε από που ήρθε αυτή η πνοή που δεν μπορούσε να καταραστεί και καταστρέφεται.
    4 – Ο γνωστικός αγαπάει τον εχθρό του επειδή στον άνθρωπο με σάρκα και οστά δεν έχει κανέναν εχθρό, και όταν αγαπάς τον "εχθρό" σου που είναι και αυτός με σάρκα και οστά ξαφνικά παρατηρης πως δεν υπάρχουν εχθροί. Με αυτόν τον τρόπο δείχνει πως έχει νικήση όλους τους αόρατους εχθρούς μέσα του και έξω του. και έχει και αλλά και αλλά, αλλά….
    H γνώση του γνωστικού δεν είναι να αλλάζει τον κόσμο αυτό επειδή ο κόσμος αυτός θα καταστραφεί, η γνώση για τον γνωστικό είναι να κτίζει τον Ναό που έκτιζε και ο Σωτήρας του όταν είπε καταστρέψετε αυτό το ναό και εγώ θα το κάνω σε τρεις μέρες. Κάποτε ο Σωτήρας χόρεψε πρην σταυρωθεί και είπε ναό δεν έχω και Ναούς έχω πολλούς, εννοώντας ακριβώς τους Ανθρώπους της πρωταρχικής σκέψεις του Πατρός που εδώ προσπάθησαν και πάλεψαν να γυρίσουν σε αυτήν την πρωταρχική σκέψη και ύπαρξη. είναι δύσκολο να είσαι γνωστικός, είναι το νόημα που έχουμε βρει για αυτά τα λίγα χρόνια εδώ στο πουθενά στο σύμπαν αυτό. —–Ο ΓΝΩΣΤΙΚΌΣ

  9. ΦΙΛΕ 2.09 [ ΚΟΥΤΑΒΙ …] ΕΓΩ ΕΚΡΙΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ …ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΞΕΡΩ …ΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ… ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ …ΔΕΚΤΗ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΟΥ …ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΘΙΞΑ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ …ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΜΕΝΩ…ΑΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΑ [ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ]… ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ …ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ …ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ [ ΒΛΕΠΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΩΝ Π. Χ. ΠΡΙΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ] ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ [ ΚΑΙΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΡΕΛΕΣ ] …ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΛΑΙΜΕ … ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ…jiannhs kozani

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *