Διαφημίσεις

Μια ΣΦΑΙΡΑ στο κεφάλι για τους δολοφόνους της Ελλάδας

Από σήμερα τους έχουμε επίσημα επικηρυγμένους, όλους αυτούς που εξακολουθούν να κάθονται ως “ηγέτες” της χώρας στα έδρανα της Βουλής. Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ή ΕΛΛΗΝΙΔΑ έχει το δικαίωμα – στο πλαίσιο του 120 του Συντάγματος – να τους φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι!!!

Διαβάστε τι έκαναν!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ!!!

Από αύριο ούτε Κυβέρνηση θα έχουμε ούτε Αντιπολίτευση. Μόνοι μας μείναμε οι Έλληνες με τον υπέρ-επίτροπο που θα έρθει…

ΦΕΚ 24″0 : Το σύνολο της κρατικής περιουσίας τίθεται στην διάθεση των ξένων δανειστών σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η αποπλήρωση των δανείων…

ΦΕΚ 240: Εφ’εξής δεν θα εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους -ούτε και της Τραπέζης της Ελλάδος- από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις πληρωμές των δανείων που λαμβάνει. ΣΕ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΦΕΚ 240: Εφ’εξής δεν θα εξαιρείται κανένα περιουσιακό στοιχείο του Κράτους -ούτε και της Τραπέζης της Ελλάδος- από την συντηρητική ή αναγκαστική κατάσχεση εκ μέρους των δανειστών, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις πληρωμές των δανείων που λαμβάνει. ΣΕ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΦΕΚ 240: Δηλαδή ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ σταματούν να δίνουν δόσεις και ξεκινούν τις κατασχέσεις κρατικής περιουσίας (ακόμα και οι Καρυάτιδες στην φωτό), αλλά όχι μόνο: Και οι ιδιώτες βρίσκονται στο έλεος των δανειστών με την έννοια ότι ισχύουν οι διαδικασίες αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για λόγους δημοσίου συμφέροντος! Όλα αυτά εν γνώση τους ΣΕ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΦΕΚ 240: Αυτά τα εξευτελιστικά προβλέπει μία από τις πέντε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που υπέγραψε η Κυβέρνηση επειδή το είχαν θέσει οι δανειστές ως “προαπαιτούμενο” για τις δόσεις αναχρηματοδότησης των δανείων τους. Που αφορούν ΣΕ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΦΕΚ 240: ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ την Ελλάδα σε ένα ενέχυρο λήψης δανείου για να πληρωθεί ένα άλλο τοκογλυφικό δάνειο..για ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ!!!

ΦΕΚ 240: ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ στο εθνικό δίκαιο τον όρο πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, ακόμα και τα ιδιωτικά, αν το ζητήσουν οι δανειστές, του ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!…

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ; Είναι μετρητά που μπήκαν στη Χώρα μας;
Όχι. ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ!
ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ!!!

πηγη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Μια ΣΦΑΙΡΑ στο κεφάλι για τους δολοφόνους της Ελλάδας…”
  1. Συναγωνιστές/στριες, έχουμε τη μεγάλη ευτυχία να παρευρεθούμε την Δευτέρα, 14-1-2013 σε μια λαμπρή τελετή! Οι δωσίλογοι έχουν "πάρτυ" και σκοπεύουν να αλληλοβραβευθούν.

    Ο ΙΟΒΕ που είχε Πρόεδρο τον Στουρνάρα, βραβεύει τον Παπαδήμο για τα κατορθώματά του. Είμαστε καλεσμένοι όλοι οι Επαμίτες και οι Επαμίτισες, όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες αυτής της πόλης, καθώς και άλλα Κινήματα και Φορείς.
    Επειδή είμαστε πολλοί και αγριεμένοι, δεν θα μας δεχθούν στις ζεστές αίθουσες με τα μεζεδάκια και τα ποτά.

    Δεν μπορούμε όμως να λείψουμε απ΄ αυτή τη βράβευση και θα συγκεντρωθούμε απέξω, στο κρύο, στην Πλατεία Κεφαλαρίου στην Κηφισιά με τις σημαίες, τα πανό, τις πικέττες και τις ντουντούκες μας.
    Πάμε να τους χαλάσουμε τη "φιέστα"!

    ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την Δευτέρα 14-1-2013 στις 18.00 στο Αλσος Κηφισιάς (Τροχονόμος), προκειμένου να πάμε με πορεία στο χώρο της "τελετής".

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek