Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:30 - 18/10/2013

Μια ολόκληρη οικογένεια χρυσοί..!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΟΝΟΜΆΖΟΜΑΙ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΣΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΜΗΤΈΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΏΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΏΝΩ ΜΌΝΗ ΜΟΥ.

ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΌΝ,ΈΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΌΣ ΜΟΥ ΦΊΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΣ ΣΉΜΕΡΑ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΣΠΎΡΟΣ ΚΑΝΤΑΣ,ΜΟΥ ΈΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ.

ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ” EMGOLDEX” ,ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΎΟΝΤΑΣ ΣΕ ΧΡΥΣΌ.ΜΈΣΑ ΣΕ ΜΌΛΙΣ 1 ΜΗΝΑ ,ΜΗΝ ΡΙΣΚΆΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΌΣ ΤΊΠΟΤΑ,ΒΡΊΣΚΟΜΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΌ ΠΊΝΑΚΑ ΑΝΑΜΈΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΈΓΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΉΣ, ΤΑ 3500 ΕΥΡΌ!!!.

ΣΕΙΡΆ ΤΏΡΑ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΌ ΠΊΝΑΚΑ .

ΔΕΝ ΔΊΣΤΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ!ΕΠΈΝΔΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΈΤΥΧΑ!!!!!!ΜΗΝ ΔΙΣΤΆΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ!!!!!

Ντανιελα Σουση

6946698790

daniela_treasures@hotmail.gr

http://www.goldteamcorfu.yolasite.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 2:28 ΜΜ

    Μπράβο και εις ανώτερα

  2. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 3:11 ΜΜ

    στην εφορια χρηματα δεν θα δωσεις

  3. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 3:18 ΜΜ

    Δεν ξέρω γιατί αλλά αν βάλεις στο Google το όνομα της κυρίας Ντανιελα Σουση σε παραπεμπει σε κοσμηματοπωλείο.Τυχαίο; Δεν νομίζω…

  4. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 4:40 ΜΜ

    Και επειδή έχει κοσμηματοπωλείο η κυρία τι σημαίνει δηλαδή?

  5. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 5:04 ΜΜ

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ! ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΔΕΩΔΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ… ΚΑΚΙΑ ΚΕΦΑΛΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΙΕΙ.

    ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ… ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΟΥ.. ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ Η ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ) ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ! ΝΑ ΠΡΩΤΕΥΣΕΙΣ… ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ!

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ… ΘΥΜΙ, ΜΙΑΜΙΣΗ ΑΓΚΑΡΑΘΙΑ, ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΑΣΠΑΛΑΘΟ…

    …ΤΟΝ ΑΣΠΑΛΑΘΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.

  6. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 5:36 ΜΜ

    ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ…jiannhs kozani

  7. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 7:15 ΜΜ

    αυτο μου θυμιζει πυραμιδα

  8. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 7:18 ΜΜ

    EΛΛΗΝΕΣ ΧΡΥΣΟΔΑΚΤΥΛΟΙ , ΠΑΡΤΕ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ?

  9. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 7:21 ΜΜ

    ΜΕ ΑΣΠΑΛΑΘΟ ? ….. ΜΠΑ…ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΔΙΑ …..ΘΑ ΡΙΞΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ…

  10. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 8:18 ΜΜ

    Μα το επάγγελμα της Ντανιελας, είναι χρυσοχόος είναι επαγγελματίας η κοπέλα την δουλειά της κάνει. Αυτο πρεπει να κανουμε ολοι την δουλεια τους.

  11. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 8:32 ΜΜ

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ

  12. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 8:50 ΜΜ

    Μα ρε παιδια απο οτι ξερω, τα ερπετά εχουν ολο τον χρυσο της Γης

  13. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 8:53 ΜΜ

    ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ

  14. Ανώνυμος 10/18/2013 @ 9:00 ΜΜ

    Το θεμα είναι το πεδιο αν το καταλάβεις αυτο τότε μπορεις να κάνεις την διαφορα φίλε Γιάννη.

  15. PROS PLIROFORISI KAPOION OI OPOIOI EPILEGOYN NA EKFRAZOUN TIN PIKROXOLIA TOUS ME AYTON TON TROPO APAXIO NA APANTISO!PROS PLIROFORISI,EIMAI CHRISTIANI KATHOLIKI,TO EPAGGELMA MOU NAI,EIMAI KOSMIMATOPOLEIS ARA XERO NA EPENDYO SOSTA,KAI NOMIZO OTI EINAI DIKAIOMA TOU KATHENOS NA KOITAZEI TO KALO TIS OIKOGENEIAS TOU GIA MIA KALYTERI ZOI APO AYTIN POU KAPOIOI STENOMYALOI SYNNEXIZOUN NA YPOSTIRIZOUN TIN MIZERIA!OSO GIA TO AN THA KATALIXO SAN TON TSOXATZOPOULO,XAXAXAXAXA ALOIMONO AN SAN EPIXEIRIMATIAS KAI SAN GONIOS DEN TO EIXA PSAXEI PROTA!THA ITAN OMOS KALYTERA OI ANONIMOI NA EXOUN TO THARROS NA LENE TO ONOMA TOUS OPOS EKANA KAI EGO!!!!!!!!!

  16. Αγρυπνος σεληνιασμενος 10/19/2013 @ 1:58 ΠΜ

    -καλα κανει η γυναικα
    -11:18,''κανουμε'',χαχα ωραιο ηταν
    -το ονομα Σουσι ειναι γιαπωνεζικο
    -χτιζω πυραμιδα χαλκου,εκει ειναι το μελλον,το αμεσο μελλον
    -αστο,τιποτα

  17. Mesa se 1 mina ksekinise mia omada filon na ependyei ston xriso me oles tis epifilakseis (blepete oi antirriseis den einai pronomio kapoiou alla kai diko mas) Simera meta apo 1 mina 10 oikogeneies apolambanoun esoda se ravdous xrisoy!!!!!!!!!!!!!!!! kai alla 70 atoma exoun parei thesi pliromis!!!!!!!!!!!!!!!!

    dikaioma tou kathenos einai na leei oti thelei !!!!!!!!!!!!! alla kai dikaioma einai kapoios eponima na leei tin empeiria tou kai na thellei na voithisei tous sinanthropous tis opos kai ayti alla kai emas kapoios ma voithise

    goldteamcorfu.yolasite.com

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*