Διαφημίσεις

Ξεκίνησαν οι απόψεις μετά την βόμβα με την ΕΡΤ …καλά να πάθουνε φωνάζει η μαριωρη … 3.500 υπάλληλους είχανε φωνάζει ο μπαμπινος!!! … Κάνεις δεν βλέπει περα από την κοιμισμένη μύτη του!! Η τρόικα (Τροία) ήθελε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ΘΥΣΙΑ μερικών χιλιάδων…ταυτόχρονα στην ΕΡΤ υπήρχαν διάφοροι “τοποθετημένοι” από τις εκάστοτε εξουσίες κομμάτων …. μιλάμε για μερικές χιλιάδες οικογένειες που βγαίνουν ξαφνικά στο δρόμο σε μια εποχή που η οικονομία πνέει τα λοίσθια και η πείνα χτυπά σκουπιδοτενεκέδες!! Ποιος κερδίζει από την νέα πίεση φόβου? Ποιος κερδίζει από την αυριανή “ιδιωτική ΕΡΤ” …. ?

Ποιος θα σου δείχνει τα γεγονότα του άμεσου μέλλοντος? ..Οι αλεξιπτωτιστές επιχειρηματίες Εβραίοι?…Οι μαυρογονατοι προσκυνημενοι στην νέα τάξη πραγμάτων? ….Ποιος αύριο θα σου πει αλήθεια σε ένα θερμό?..Ποιος θα δώσει βήμα επικοινωνίας στον στρατό?….Φωνάζει ο Μήτσος …στο δρόμο τα ρεμάλια από τις ρεμουουλεες!!!Και γίναμε όλοι παπαγαλάκια ενός προβλήματος που απλά δεν υπάρχει!! Είμαστε κύριοι για τα μπάζα αν συνεχίζουμε να πιστεύουμε οτι όλα όσα γίνονται ….γίνονται γιατί υπάρχει πρόβλημα ‘ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ” !!!

Από την άλλη κανείς δεν θα σκεφτεί …ρε συ για κάτσε εγώ τόσα χρόνια πλήρωνα την ΕΡΤ!! Κάθε λογαριασμός ΔΕΗ είχε και ένα ποσό για αυτήν!! Που είναι αυτά τα λεφτά που ΕΠΕΝΔΥΣΑ τόσα χρόνια ? Ποιος θα μου δώσει μέρισμα? Ποιος και με τι δικαίωμα κλείνει κάτι που εγώ πλήρωνα τόσα χρόνια?….Ποιος θ αγοράσει σαν ιδιώτης την ΠΕΡΟΥΣΙΑ που εγώ δημιούργησα …μήνα με το μήνα …Ντάκα Ντουκα? Ποιος θα μου δώσει μέρισμα από την ιδιωτικοποίηση της ΕΡΤ?…

Τα τρία παλικαράκια της εξουσίας τώρα θα σφαχτουνε….εμένα μου πέταξες στο δρόμο τόσους ψηφοφόρους …εμένα τόσους …χαχαχαχα….ποιος θέλει τα παλικαράκια αυτή την εποχή να είναι τσακωμενα? … Αφού σχεδόν τα ίδια αφεντικά έχουν!! … Που είναι η τριπλα και η φάκα εδώ λοιπόν?…. Πως σε μια οικονομία κρίσης και πείνας ανοίγεις νέα τρύπα 3500 εργαζομένων ?…Με ποιο απώτερο στόχο?… Γιατί οι 3.500 χιλιάδες οικογένειες τα λεφτά που έπαιρναν τα έδιναν στον μπακάλη ,στον μανάβη στο φούρνο…τώρα τι πέτυχες? Η που το πας ρε παλικάρι το θέμα?

Σοκ ,πρόβλημα ,χάος ΛΥΣΗ!! Θέλουν εσένα και εμένα στον δρόμο όπως η Τουρκία να σφαζόμαστε μεταξύ μας , να θέλει ο καθένας μας να υπερισχύσει η δική του αλήθεια και αν αυτό δεν γίνεται να μισούμε τον κόσμο ,να μισούμε την ίδια την Ζωή σε σημείο να ευχόμαστε την καταστροφή της!!

Παρακαλούν οι πιστοί να πάρουμε την Πόλη και ας πεθάνουν 10.000.000 άνθρωποι …η σχιζοφρένεια στο μεγαλείο της …..μόνο που αυτή η σχιζοφρένεια είναι εντέχνως στημένη μιας και οι ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ γνωρίζουν τι παθαίνει η μάζα αν της γαργαλας την πατούσα!!

βατραχάκι μου καλό , έχει αρχίσει και κάνει ζέστη μέσα στο τσουκάλι ,ήδη δεν μπορείς να κουνηθείς και έρχεσαι σε κατάσταση να εγκαταλείψεις …. Το σπίτι , το Φράγκο , το αμαξάκι και τα λουσα θα στα πάρουν ειναι στο χέρι σου να μην σου πάρουν την ψυχή!! Με ψυχή τα ξαναχτίζεις όλα … !!

Μπορεί στην ΕΡΤ να τα “έτρωγαν”και να πέρναγαν καλά και χαλαρά άλλα από την άλλη ήταν το τελευταίο προπύργιο αληθινής επικοινωνίας μιας και ως κρατικό δεν είχε χάσει στο 100% τον έλεγχο , δεν ήταν ελγχομενη πληροφορία 100% όπως είναι σε όλα τα άλλα μπουρδελοκαναλα !! Σκέψου χωρίς εγωισμό λίγο άνθρωπε και θυμήσου …. στο κάτω κάτω ήταν η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΤ!!

Όπως ήταν και η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΧΜΗ …όπως θα είναι αύριο και η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΑ….τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΝΟΡΑ!! Δεν το βλέπεις τελικά?….Το φίδι πριν φάει τον αρουραιο πρώτα το γλύφει καλά γύρω γύρω …δεν το βλέπεις το αισθησιακό σεξ που σου κάνουν? Αργά αργά ,λίγο λίγο το γδύνουν το κορίτσι ΕΛΛΑΣ!! Σήμερα έχασες ακόμα κάτι ΔΙΚΟ ΣΟΥ…χωρίς κανένας να σε ρωτήσει ….θα συνεχίσουν να σου αφαιρούν δικαιώματα μέχρι να σκάσεις και να πας να τα κάνεις όλα ίσιωμα….στο ίσιωμα σου θα σου φέρουν τον ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥΣ!! Ο οχτρός είσαι εσύ γιατί είσαι απόλυτα προβλεπόμενος ..όταν θα γίνεις απροσδιόριστος ,απρόσμενος …τότε θα έχεις ξεκινήσει το ταξίδι προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΡΝΤΑΣΗ ΜΟΥ….

Stranger …. Αιντε Μορα πατα μας και αλλο την ψυχη….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

45 σχόλια στο “Μια Ζωή να κοιτάς το δένδρο παλικάρι μου……και μετά φώναζε ..που είναι ο Ηγέτης!!! Ο οχτρός είσαι εσύ και ο τρόπος που σε εκπαίδευσαν !!”
  1. Ρε φίλε, δεν τα λες καλά. Και εγώ δημοσιογράφος των 1000 ευρώ με το ΤΕΒΕ δικό μου είμαι. Όταν απολύθηκα από εκεί που δούλευα, εγώ και άλλοι 100 συνάδελφοι μου, έπιασε κανέναν σας ο πόνος; Είπε κάτι η ΕΡΤ; Είπε κάτι κάποιο κανάλι; Και χωρίς δώρα και χωρίς τίποτα. Τι κάθεσαι δηλαδή τώρα και λες; Κάθε μέρα συνάδελφοι μου χάνουν τα σπίτια τους και δεν έχουμε να φάμε στον κλάδο μας. Και τώρα κλείνει το πιο σιχαμένο μαγαζί της πιάτσας. Μάθε πρώτα και μετά γράψε

  2. φυντανίδης, στάη, παπαδόπουλος, σκουντής, χατζηγεωργίου, βασιλικός. αυτούς πλήρωνα τόσα χρόνια. νισάφι

  3. Μπράβο στρέιντζρ 10 στα 10 συνφωνώ σε όσα γράφεις εδώ!
    Λες να ξεκινήσουν τα γεγονότα "όταν το άλογο θα είναι στο αλώνι";

  4. Πάρτυ ήταν και τελειωσε… Οι 3.500 εργαζόμενοι εκτός του οτι ήταν κομματικός στρατός οι μισοί τουλάχιστον ήταν διπλοτριπλοθεσίτες και οι αργομισθίες δεν ήταν των 700 ευρώ αλλά των 3.000 ευρώ το μήνα. Καλές οι πνευματικές και φιλοσοφικές συζητήσεις αλλά δεν είναι πανακεια…

  5. ΠΡΟΣ STRANGER………….

    Η δικη σου ΠΡΟΤΑΣΗ ποια ειναι….????
    Η αποψη σου,για το ποια θα ηταν η δικη σου ΚΙΝΗΣΗ….
    Τι αποφαση θα επερνες εσυ σαν απλος πολιτης,οπως κι εμεις….???

    Μην μας βαζεις μονο διλημματα,αλλα ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ……….

    Εχω δει σε πολλα αρθρα σου STRANGER,να γραφονται σωρρος τα σχολια και να υπαρχει ακομα και εμπολεμη κατασταση ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ για πολλα απο τα αρθρα σου και να αλληλοσφαζονται…..κι εσυ δεν μπαινεις σε αυτο το παιχνιδι του ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ…..ΓΙΑΤΙ STRANGER……..???
    Πετας το ΤΥΡΙ και τρεχουν τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ…..?????

    Τελος παντων……θα ηθελα να μας δωσεις και την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ως προς το τι θα εκανες ΕΣΥ…ή τι θα ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ… σε αυτο που μολις ΔΗΘΕΝ δημιουργηθηκε(και σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου!!) !!!

  6. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΝΑΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΑΝ Ω ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ"
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΦΤΩΧΟΙ, ΩΡΑΙΟΙ, ΑΣΧΗΜΟΙ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ Δ Ι Κ Τ Α Τ Ο Ρ Ι Α.
    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ!!!!!!
    ΗΡΕΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ. ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ. ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ.

  7. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΡΒΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ Η ΕΡΤ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΥΜΦςΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ 100ΕΚ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑ 10 ΕΚ ΕΛΛΗΝΕΣ 10ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΙΑ ΑΝΕΚΤΗΜΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ [ εντως ολιγου αυτοσ ο σταθμοσ δεν θα ειναι ελληνικος θα ειναι γερμανικοσ και θα μεταδιδη ψεμματα ελληνες ψηλα το κεφαλι ελεγε ο σταυροπουλος το 1940 σημερα πρεπει παλι καποιος να το φωναξη] ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙ ΜΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗ ΑΛΛΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

  8. Γιατί είχες ποτέ ενημέρωση από την ΕΡΤ και σε πιάνει τώρα ο καημός ότι δεν θα έχεις ενημέρωση? Το BBC έχει 800 υπαλλήλους και καλύπτει όλο τον πλανήτη και η ΕΡΤ θέλει 2.500 κομματόσκυλα? Τόσο καιρό ζούσαν εις βάρος μου. Να πάνε να ψοφήσουν.

  9. Λεβέντη Στρεηντζερ πως θα ζήσω χωρίς την συντρόφισσα θέα Στάη να με ενημερώνει;Την Μάγια Μελάγια Τσόκλη να με ταξιδεύει με 200 χιλιάρικα το επισόδειο;Αυτή την σπουδαία βολευτίνα του Τζεφρεης Μίνεικο Τσαντ;Πως θα γλεντω τα σ/κ αν δεν πίνει στην υγεία μου ο ξυρίζαιος Σπύρος Παπαδόπουλος με το συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων;Επιβουλεύονται την κρατική νετ του 0%,για την τηλεθέαση λένε.Ποιος θα μου κάνει πολιτιστική ενημέρωση θολοκουλτούρας τα σ/κ για τους λαθροισλάμηδες;Το μπορντ..λο κανάλι της βουλής με τα 7 εκατομμύρια ετήσιο κόστος θα μείνει ανοιχτό;Δεν της φτάνουν της Αναστασοπούλου τα μαύρα Εκατομμύρια της λίστας λαγκαρντ,θέλει να τρώει κι από το δημόσιο;

  10. Τυχερός είσαι δημοσιογράφε των 1.000 ευρώ. Εγώ πάλι είμαι η Μαριωρή που απολύθηκε από τον ιδιωτικό τομέα, χωρίς αποζημίωση, χωρίς ένσημα δύο ετών ήτοι χωρίς επίδομα ανεργίας κλπ κλπ. Αδιαφορώ. Όταν αποφασίσει ο λαός να τους στείλει όλους εκεί που πρέπει θα παλέψω και για την ΕΡΤ. Προς το παρόν η ΝΔ προηγείται. Με τις υγείες σας. Τα καλύτερα έπονται!

  11. …7:53…7:57…8:00…καλα δεν καταλαβατε ρε ΕΛΛΗΝΕΣ οτι ηδη
    μασατε το "τυρακι" που σας δωσαν
    Σε λιγο θα γευτειτε και την φακα
    της Χ Ο Υ Ν Τ Α Σ του πρωθυπουργου
    που κοτουσε επτα συναπτα ετη το
    πολιτικο νταβανι της απραξιας.
    Οι ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΙΛΟΙ
    ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΙΜΑ & ΜΑΛΙΣΤΑ
    ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

  12. καλησπερα σε διαβαζω και αυτο που γραφεις ειναι ολο γριφους αινιγματα μπλα μπλα
    πες καθαρα και ξαστερα ελληνες ελληνιδες συμβαινει αυτο

    αλλιως να χαμε να λεγαμε γενικως εχεις ενα ωραιο σαιτ

    αλλα απο ουσια 0 ολο γραφεις για καποιον εχθρο

    ανθρωπε μου γραψε απλα συμβαινει ετουτο και τουτο

  13. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  14. Να δεις που το χαράτσι της ΕΡΤ στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα συνεχίσουμε να το πληρώνουμε και μετά το κλείσιμο της.
    Αλλά αφού τους ψηφίσαμε καλά να πάθουμε.

  15. ετσι ειναι stranger εσυ που εχεις την ψυχραιμια πρεπει να βγεις μπροστα και να μιλησεις ανοιχτα πρεπει να σε μαθει ο κοσμος.Δεν ξερω αν συμμετεχεις καπου αλλα πρεπει να βρεις τρπο να συσπειρωσεις και να εμπνευσεις το λαο.

  16. τρια χρονια ειμαι ανεργος η ερτ εκτος απο το χαρατσι της μεσο της δεη δεν μου προσφερε τιποτα!!!!

    σαν τσιπουρι μου πινει σιγα σιγα το αιμα.

    ΥΓ
    μεχρι και φετος ο κοσμος τρωει απο τα σκουπιδια και αυτοι στειλαν τραγουδι στη eurovision

  17. ΔΛΔ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 100 ΤΙΣ 100 ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ? ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ,ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΖΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ,ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ?ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΡΓΙΑ ΚΟΚΕΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΙΣΟΚΟΛΙΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

  18. Μπουρδελοκαναλο ειναι και η ερτ οπως και ΟΛΑ τα καναλια..Στο διαολο ολα τα καναλια..Οσο για τους εργαζομενους τοσα χρονια συντελουν με τον τροπο τους στην επιβολη των κυβερνητικων αποφασεων..Τωρα θα λουστουν τις επιλογες τους.Το ιδιο ισχυει και για τους μπατσους και για οσους στηριζουν το μπουρδελοκρατος..Λυπαμαι μονο οσους βρισκονται εξω απο το συστημα κανενα αλλο…

  19. Την ΕΡΤ ΜΟΥ τη θελω τι μου προτεινεις να κανω για να την εχω παλι αφου-και πολυ σωστα-μου λες να μη βγω εξω να τα κανω ολα πουτανα . 2 . Τους μικρομισθους εργαζομενους της τους συμπονω πραγματικα και τους σκεφτομαι -παρ ολο που στο συνολο τους ειναι εκει με ρουσφετια και κομματικα κριτηρια . 3 . Αυτους που χρονια τωρα τρωνε με χρυσα κουταλια εκει μεσα θελω να τους πιω το αιμα- για να αρχισουν να παιρνουν γραμμη και οι υπολοιποι του σιναφιου . 4 μη μου λες ομως οτι ειναι αμεροληπτη . Σαν δημοσια τηλ . τη θελω , σαν κρατικη-οπως ειναι-οχι . Οποτε την ανοιξα την "υπεροχη" πολιπολιτισμικη Αθηνα ειδα…πληση εγκεφαλου εκανε και τιποτα αλλο .

  20. Φιλαρακο,οσο δημοσιογραφος εισαι εσυ αλλο τοσο ειμαι και εγω.αει σιχτηρ πληρωμενο τρολ.Μονο κ μονο η αποψη σου του τυπου "να ψοφησει η κατσικα του γειτονα"τα λεει ολα.Θαρθει και η σειρα σου τρολακι και ολων των πληρωμενων που σπερνουν διχονοια…Εγω σε κοβω για κρυφοαδερφη(κ λεω ετσι γιατι οι πραγματικες δε κρυβονται) που κρυβεται πισω απο πληκτρολογιακι υποδυομενος ποτε δημοσιογραφο,ποτε Δ.Υ,ποτε ανεργο,ποτε αστεγο,ποτε μεταναστη ποτε γιατρο,ποτε διαδηλωτη κοκ.Ασε που η λογικη σου ειπε ο ταδε ,δηλαδη αν διαμαρτυροτανε η ερτ δε θα εβγαζες χολη;Αντε τσιμεντωμενε μπετοβλακα.Τραβα να τρολαρεις αλλου.Και για να σε προλαβω αν εισαι οντως δημοσιογραφος βγες με ονομα κ θα βγω κ εγω μετα.Αλλα που….

  21. τους αξίζει περισσότερο των δημοσιογράφων γιατί μόνο τσιράκια των χουντικών θα μπορούσες να τους πεις.

  22. Έχετε τρελαθεί όλοι??? Να ξεσηκωθώ για τα λαμόγια της ΕΡΤ που τα πλήρωνα τόσο καιρό και το κάνανε μούγκα….που όλα εκεί μέσα είναι γιατί είχαν "μπάρμπα" στην Κορώνη?? Να ξεχυθώ στους δρόμους επειδή θίχτηκαν τα δικαιώματα των χαραμοφάηδων και των "σκυλιών" των εκάστοτε κυβερνήσεων?? Πού ήταν όταν κλείνανε το ALTER?? Πού ηταν όταν έκλειναν τόσες εφημερίδες και έμενε ο κόσμος χωρίς δουλειά …..πότε είπαν σωστά μια είδηση??? Στο διάολο να πάνε και να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους…..όπως στο έλεος ήταν και όλοι οι υπόλοιποι τόσα καιρό…..Τα προγράμματα που μας σέρβιραν χρόνια τώρα ήταν είτε κονσέρβα είτε εκμπομπές με καλεσμένους τα "φιλαράκια" τους σε πολιτικό, πνευματικό και κοινωνικό επίπεδο…..ΣΤΟ ΚΑΛΌ ΛΟΙΠΟΝ……..ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΤΙ "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος".

  23. ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!

  24. Κάπως έτσι συμβαίνει παιδιά όταν καταρρέει ένα κράτος….ετοιμαστείτε για ιστορικές στιγμές….ετοιμαστείτε για τα χειρώτερα μάγκες……αλλά μην μασάτε…επιβιώσαμε εδώ και αιώνες….

  25. την ΕΡΤ την πλήρωνε και ο παππούς μου απο την εποχή που ήταν ακόμα εργαζόμενος, την πλήρωνε ο πατέρας μου και την πλήρωνα και εγώ η ΕΡΤ είναι δική μου, δική σου,δική μας.
    Το ξέρω ότι η ΕΡΤ ήταν μια απ τις μαύρες τρύπες της οικονομίας και ότι η ασυδοσία πήγαινε σύννεφο.Έχετε σκεφτεί όμως ότι αυτό ήταν το ζητούμενο μια προβληματική δημόσια επιχείρηση για να υπάρχει το άλλοθί του ξεπουλήματος;
    Καλό το τυρί;
    Πολύ καλό! Και χωρίς φάκα!
    ΚΛΑΠ!!!!!!!

  26. Οποιοι νομιζουν οτι δεν θα συνεχιζουν να πληρωνουν στους λογαριασμους ΔΕΗ την ΕΡΤ ειστε γελασμενοι.

  27. 11 Ιουνίου 2013 – 8:07 μ.μ. "TO AΛΟΓΟ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-15 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ.

  28. Και το κρατος το πληρωνουμε τοσα χρονια αυτο δεν σημαινει ουτε γουσταρουμε ουτε τα κομματα ουτε οτι σχετιζεται με αυτο.
    Το θεμα ειναι το κρατος να υπηρετει εμας και οχι εμεις αυτο.
    Σημερα ειμαστε ολοι πουτανακια του κρατους (οπως και των καναλιων και ολων).Καμια λυπηση λοιπον ο καθενας να παρει αυτο που του αξιζει..

  29. Οταν παρεδιδαν πραξικοπηματικά τα Ίμια, αποθεώνατε τον καταλληλότερο Σημίτη.
    Οταν πρόδιδαν τον Οτσαλάν, εσείς κάνατε χορωδία με τον μεγάλο τραγουδιστή.

    Οταν παρέδιδαν τον ΟΤΕ εσείς υμνούσατε τους Γερμανούς.

    Οταν ξεπουλούσαν την ΑΤΕ και λήστευαν το ΤΤ, εσείς παίζατε Στουρνάρα και Προβόπουλο.

    Σήμερα που ήρθε η σειρά σας, έχετε ζωντανή μετάδοση του δράματος.

    Εχετε ξεσαλώσει για την πάρτη σας.

    Εάν το είχατε κάνει στις τραγωδίες του Ελληνισμού, σήμερα η πατρίδα θα ήταν ελεύθερη.
    Είμαστε αλληλέγγυοι για την Εθνική σημασία της Δημόσιας τηλεόρασης. Για την αναγκαιότητα να μην πέσει στα χέρια του κάθε ιδιώτη.
    Μην ανησυχείτε όμως. Η κυβέρνηση κάνει την ηρωική έξοδο της όπως όλα δείχνουν. Και εσείς είστε απλώς το τέχνασμα.

    Μάλλον δεν καταλάβατε τι συνέβη χθες.

    Ερχεται το δίλημμα “Σαμαρας ή χάος”;

    Πηγή: olympia.gr

  30. καλέ…εννοείται ότι δεν βλέπετε ΕΡΤ, δεν είπαμε εμείς ποτέ το αντίθετο…είναι δυνατόν να αφήσετε το σουλειμάν, και τον πρετεντέρη?

  31. Φίλε στρειντζερ είναι η μόνη φορά που θα διαφωνήσω και μάλιστα κάθετα μαζί σου. Είσαι λάθος διότι το ότι 3000 εργαζόμενοι/οικογένειες τρώνε ψωμί δέν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσει όλη η υπόλοιπη ελλάδα να ταίζει κάποιους οι οποίοι δεν προσφέρουν τίποτα. Μεγάλη μαύρη τρύπα η ΕΡΤ και για να είμαι ειλικρινής δεν είδα τίποτα διαφορετικό στην ενημέρωσή της από τα άλλα κανάλια… Σε πολλές δε περιπτώσεις η ΕΡΤ ήταν αηδιαστική στην "ενημέρωσή" της. Εγώ προσωπικά επιλέγω το ίντερνετ για την ενημέρωσή μου και ούτως ή άλλως δεν θα μου έλειπε η ενημέρωση της ΕΡΤ. Ντοκιμαντέρ καλά είχε, τώρα πλέον βάζει πολύ λιγότερα αν και δεν βλέπω και πολύ τιβι.
    Εν ολίγοις και για να μην κουράζω το κόψιμο της ερτ για μένα ήταν μία κίνηση πάρα πολύ σωστή, από τις ελαχιστότατες που έχει κάνει τούτη η κυβέρνηση. Γιουροβίζιον και "στην υγειά σας βρε παιδιά", και άλλες εκπομπές εγώ δεν θέλω και ούτε ήθελα ποτέ να τις πληρώνω. Και ειλικρινά θα είναι πολύ μεγάλη κουφάλα όποιος βγει στον δρόμο για να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο της ΕΡΤ εκτός και αν είναι κάποιος που χώθηκε εκεί μέσα με κανένα ρουσφέτι οπότε …ο Θεός και η ψυχή του… ή αν είναι κάποιος που θέλει να υποκινήσει / πυροδοτήσει κλίμα έντασης και αναστάτωσης.

  32. δε πολυβλεπω τιβη αλλα μ φαινεται οι της ερτ καταλαβαν ξαφνικα οτι βρισκομαστε υπο κατοχη.ισως κανω λαθος.
    ισως την μετονομασουν σε ΕλληνικηΚατοχικηΤιβη-Ε.Κ.Τ

  33. 1940 Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡ ΣΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΑΙ [ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΗ ΨΕΜΜΑΤΑ……ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και εβαλε για τελευταια φορα τον εθνικο υμνο] 100εκ μας κοστιζει η ερτ δια 10 εκ ελληνες 10ευρω το χρονο ασχετα αν εμεις ποτε δεν τους ελεξαμε και κανανε παρτι αλλα την ιστορια μου και τα λεφτα μου τα θελλω ανεπαφα τα κοματοσκυλα ας τα φτησουμε την αξιοπρεπεια μου ομωςτους βωμους μου παλιους και νεους και τις εστιες μας Ε..ΟΧΙ..

  34. Ήμουν των 1000 ευρώ. Απολύθηκα όπως και 140 συνάδελφοι μου από όμιλο με site χωρίς αποζημίωση. Ούτε δώρα, ούτε τίποτα. Όσο για σένα φιλαράκο που νομίζεις πως είμαι τρολ, δεν είμαι στο ρεπορτάζ που βλέπεις και κατευθύνει κόσμο. Διεθνές ποδόσφαιρο έκανα, οπότε σου επιστρέφω τις παπαριές σου με κάθε σεβασμό

  35. Είναι εντελώς απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο κλείνουν την Ε.Ρ.Τ. Με στενοχωρεί που αρκετοί από εσάς δε καταλαβαίνετε και πολλά πράγματα….και είτε χαίρεστε,είτε δηλώνετε πως σας είναι εντελώς αδιάφορο αυτό που συμβαίνει.Είμαστε δυστυχώς βαθιά νυχτωμένοι!! Λυπάμαι! (για να προλάβω κάποιους ανόητους-δηλώνω πως δεν έχω κανένα μα κανένα οικονομικό όφελος από τη λειτουργία της,ούτε εγώ,ούτε κανένας από όλους τους συγγενείς μου) Καληνύχτα δωσίλογοι! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!

  36. Καλησπερα σε ολους….Περα απο μικροτητες κομματικες και διαφορες αναλυσεις ,γενικα στην Ελλαδα μας διακρινω τη νοοτροπια του "να πεθανει η κατσικα του γειτονα..(αφου δεν εχω Εγω..).Βεβαιως και γινοντουσαν τα μυρια τραγελαφικα…μισθοι εκατονταδων χιλιαδων ευρω ,για τους λιγους..κλπ…Ολοι αυτοι που εμειναν ανεργοι εχουν και παιδια να θρεψουν …οικογενεια…Εδιναν τον οβολο τους στο μπακαλη,στο μαναβη κλπ…Κι αλλη αγοραστικη δυναμη χαμενη…Επισης ,εκλεισαν κατι το οποιο ανηκει στον Ελληνικο Λαο..Οπως παντα αυθαιρετα,χωρις καποιο δημοψηφισμα(οπως οτι εχουν κανει μεχρι τωρα..).Σαφως και το δημοσιο θα πρεπει να εξυγιανθει…οσοι δεν δουλευουν να φυγουν,να κοπουν τα παραλογα επιδοματα και οι μισθοι να ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα…οπως για παραδειγμα στην ΕΡΤ ,θα μπορουσαν να δωσουν σε ολους(μα ολους..) ενα μισθο γυρω στα 800 με 1000 ευρω…και οχι σαν τοσα χρονια που επαιρναν οι μεγαλοδημοσιαγραφοι και κατι ηθοποιοι επαγγελματιες ποτες, μισθους που περιεγραψα παραπανω….Βοηθεια μας λοιπον…"Ισχυς εν τη ενωσει"…Ερρωσθε και ευδαιμονειτε…

  37. για τον βλακα τον 9.39 ο ανεργος 9.17 λοιπον ακου βλακα ειναι ανεργος τρια χρονια οδηγος ειμαι και στην θεση μου μπηκε αλβανος χωρις διπλωμα καταλαβες βολεμενε καραγκιοζη τρια χρονια δανιζομαι για να πληρωνω την ΕΡΤ ξεφτιλισμενε εμενα ποιος με σκεφτηκε;;; η σταη και η καθε σταη τα παιρνει χοντρα εγω μετραω τα ψιλα για να παρω γαλα για το παιδι μου αλλα την γ@μημενη την ετρ την πληρωνω αντε και γ@μησου ξεφτηλα!!!!!

  38. Επιτέλους ένα καλό νέο σχεδόν δεν το πιστεύω. ..!!! Τελος καριολια σας πληρωναμε τοσα χρονια ολοι στον δρόμο να δειτε πως ζουμε ολοι οι υπόλοιποι κοματοσκυλα του κερατα που μονο δικαιώματα κ αρχ δια καπλαμεζικα ξερατε. ΟΥΣΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.

  39. 8.38 έγραψες οτι το κανάλι της βουλής έχει 7 εκκατομυρια ευρώ
    ετήσιο κόστος , σε πληροφορώ ότι είναι στεγασμένο διαγωνίως απέναντι απο την βουλή σε κτίριο του Ιδρύματος Ονάσση και μόνο
    το μίσθωμα πρέπει να είναι κοντά στά 4,5 εκκατομυρια ευρώ ετησίως , μήπως εννοούσες 17 εκ ευρώ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *